Föreläsning

Lyssnade på en jätte intressant föreläsning om tillsatser i maten nu på morgonen. Det är helt sjukt hur mycket skit de trycker i vår mat för att den ska se godare ut, smaka bättre och hålla längre. Man fick sig en tankeställare och nu är jag nästan rädd för att äta bananer som inte är ekologiska. Man får cancer, blodproppar och diabetes av dessa typer av produkter. Hur tänker då alla som jobbar inom denna industri. Vill vi att människan ska dö? Tror fan jag ska börja odla min egna potatis, gurka och slakta mina egna kor..

Tänk på detta när du handlar
  • Innehållsförteckningen ska vara så KORT som möjligt
  • undvik ämnen som heter typ E613 osv.
  • Köp inget som innehåller ämnen eller tillsatser du inte kan uttala
  • Ät inte mat/produkter som har lång hållbarighet (detta innebär att de innehåller mängder med tillsatser som inte är bra för kroppen)

KÖP INTE LIGHT ELLER ANDRA SÖTNINGSMEDELS-PRODUKTER. Kroppen kan INTE bryta ner detta och det är mycket skadligt för hälsan. Välj knäckebröd, vanlig riktig grädde, vanlig yoghurt (ej smaksatt eller lättyoghurt) och FÄRSK pressad juice som endast håller 3-4 dagar (då vet man att den är äkta)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0