Vem gråter inte till detta?

Absolut mitt favorit avsnitt, jag älskar det!
God natt..


Dröm sött


Några sista valda ord innan jag ska gå och sova.

Ska man plugga vidare direkt efter gymnasiets sista år eller ska man ta ett eller flera friår innan man börjar? Det är så klurigt. Kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Har vänner som tycker olika och jag vet faktiskt inte vad jag tycker.. Det kan vara skönt att ha det gjort liksom, men vem orkar det?!

I can't sing myself to sleep..

Nu är jag inte skyldig någon mer pengar och nu ska jag börja spara. Jobba så många extrapass jag orkar och inte köpa något mer än det nödvändigaste.. Måste ha massor av pengar tills jag åker till Köpenhamn..

Hur gör ni för att leva billigt? Jag måste ju inte köpa mat eller något sådant. Hur gör ni för att inte handla upp alla era pengar? Gör ni någon sorts budget? Det har jag ALDRIG själv gjort.. Funkar det?

Skolfoto

Seriöst, är inte det det värsta som finns? Jag har ALDRIG blivit bra på ett skolfoto i mitt liv. Bara kanske när jag var 3-5 för att jag var så brun och så ljus i håret, sött kan man tycka. Tänkte visa lite olika bilder från olika kataloger. 


Första klass. Oskuldsfull och söt.


Tvåan, jag har varit ihop med båda killarna på bilden, coolt?!


Jag och min bästis i fyran.


5an, GUD VAD SÖÖÖÖT!!


Sexan. Hittade inte katalogen, tur att man blev bra på ensamfotot, eller inte..


7an, ny skola och kär i Philip Berlin


8an, brun och vacker,he-he


Nian, coolast på skolan tyckte man då.


1an på gymnasiet

Ja, det kan ju inte bli värre i alla fall, tur är väl det..

dagens outfit och nytt hår

Älskar klockan från urban outfitters. 


Klippte mig och färgade om mitt hår. Det behövdes verkligen. Nu känns det bra och jag har lovat mig själv att klippa mig var 8de vecka från och med nu. Mitt hår kommer att må mycket bättre, bli tjockare och snart har jag min önskade längd inne. 

Vad gör ni?

Ska iväg och kolla på flickor -95 fotboll nu. Vi hörs när jag kommer hem!

Min kusin är känd!

Någon som sett dessa bilder som sitter placerade lite överallt på stan?
Coolt eller ej, det är min kusin.. Själv tycker jag att det är läckert att de tycker att de är så roligt med musik.
Önskar dem all lycka! Gå och lyssna på dem nu, med info från bilden antar jag att de spelar den 13 september. Ska själv försöka gå och lyssna. 



Söndags mys!

Då var man hemma igen, gud vad jag älskar söndagar. Det är en sådan lugn och skön dag och det var bara pensionärer och en elitidrottare i spåret, toppen!

Ska duscha och sedan ner på stan. Vågar mig nog inte på någon större förändring med frillan så det blir nog bara att toppa.


Eller kanske klippa till detta?

Vad ska ni göra denna söndag? Min syster har match ikväll så jag ska nog offra mig att kolla med min mor. Synd, vi ar inte fikat denna helg utan nästa.. Men jag behöver tips på vad jag kan baka? HJÄLP!

Hejsan godingar!

Förlåt för en super dålig uppdatering. Igår när jag kom hem från jobbet lade jag mig i soffan och kollade på Pearl Harbor och sedan somnade jag strax efter 12, var super trött..

Vaknade nyss och har satt på mig min "löpar" outfit, ska ut i spåret och dra av 5 km nu på morgonen tänkte jag. Det är så skönt att ha det gjort. 

Ser ut att bli en fin dag idag så jag ska ner på stan och klippa mig tror jag.. 

Vi hörs lite senare, ska ut nu! Puss

Har hon något problem?

Ligger hemma och sappar lite på TVn innan jobbet börjar. Stannade en stund vid "So you think you can dance".. Allvarligt, är det något fel på hon i juryn? Hon kan inte vara sådär på riktigt? Någon som vet?

Hon i mitten.. Sjukt irriterande tjej

Jobbar

borta 17-21

Underbara natt

Jag blev så lycklig igår! När jag kom in, jag möttes av Carlos blick "Fan vad fin du är".. Visst, det kanske inte ligger någon större sanning i det, men jag blev så glad att det var han!! Det gjorde seriöst hela kvällen lite bättre. Det var skit kul och alla var glada och trevliga. En lyckad kväll med lycka!








    


Klar för MCD!

Sticker snart iväg till jobbet och drar av 4h, ska bli kul! 

När jag väl är hemma kommer Josefin och då ska vi försöka att göra oss lite vackra inför kväll. Ska sätta på mig min vackra skjorta och 

Tjabba coolingar!

Hemma igen från stan och ska snart iväg och sola. Vem säger nej till gratis solning?! 
Käkar lite här hemma nu. Ikväll är det party som gäller! Det ska bli så otroligt roligt.
Orkar inte ladda upp bilderna så de kommer senare ikväll.

Ha en fortsatt trevlig dag! 
Puss

Here we go


Sitter i köket, läser VLT och käkar ett päron. Har en tröja från AA och en klänning från ACNE. Det syns inte så bra, men jag orkar itne ställa mig upp, ha!

Ha en bra dag! 
Puss

HELLO lovers!!

ÄNTLIGEN FREDAG, fy tusan vad skönt! Ska nu ner till skolan i en timme och ha lite engelska. Efter det ner på stan en lite stund och sedan sola. Känner verkligen att jag måste göra allt för att få lite färg. 

Vad ska ni göra i helgen? 
Ta vara på de lediga timmarna!
Puss!

Natt-jobb

Måste berömma mig själv! Titta vad jag har åstadkommit denna sena kväll? Vikt och hängt tvätt, plockat ur diskmaskinen och städat efter min syster.. Allt detta för att min kära mor ska slippa, men hon kommer inte hem från festen iaf, haha. Får väl skriva en lapp till henne och gå och lägga mig. 

Sov gott mina dadlar, puss!


SNYGGT I HÖST


En kjol, en väst och ett par härliga skor! 
Jag älskar höstkläder, men hatar fattigdomen!

VEM VILL INTE HA?

Snyggaste klockan jag sett! Den ska bli min, så är det bara!!!


Tråkigt att veta

Morgondagen är planerad in i minsta detalj nu, känns så skönt. Älskar att planera. 

Väntar nu spänt på att klockan ska bli 10 i 10 så jag kan få kolla på paradise hotel. Har fixat en tjej som ska hjälpa mig lite med blogg-designen så nu ska det nog äntligen fixa sig. 



BÖG

Lyckos alla män. Jag ska också börja tycka om killar! Eller just det, tusan också att man är tjej!


Varsågoda alla män, nu är han er!



Har nyss varit ute och sprungit och sitter nu här svettigare än aldrig förr. Ska duscha nu och sedan kolla på TV och äta upp den andra halvan av min vattenmelon. Blev ingen bakning idag, prioriterar inte det. 

Party imorgon då! Taggad till tusen! En lektion imorgon, börjar faktiskt gilla skolan igen! Efter den, som slutar 20 i 11 ska jag ner på stan, träna och sedan jobba halv 4 till halv 9. Sedan är partyt ett faktum! 

ÄNTLIGEN HELG!
 

Andas ut..

Vem har sagt att jag är emot bögar/homosexuella? En gammal bästa vän till mig var/är homosexuell och han var en av de bästa vänner jag har haft. Jag är stolt över honom och han lyckas verkligen med allt han gör. Många av mina "pojk-vänner" är homosexuella och jag tycker verkligen inte att det är fel på något sett. De är MINST LIKA trevliga och roliga (om inte mer) än icke homosexuella killar!

BÖG

Min älskling, Magnus Betnér är bög.

Skillnad på viktigt och VIKTIGT?

Jag kollade i min kalender. Tittade upp på Josefin och Martina 

"Hallå, kommer ni ihåg vad som händer den 7 september?! Jag vet att det var något viktigt!! Fan, jag känner igen datumet, men har glömt skriva in vad det var"

Efter ett tag glömmer jag bort vad jag undrade och åker hem i ovisshet. Väl hemma sätter jag mig vid TVn och det är reklam. När "Ensam mamma söker" reklamen kommer upp så kommer jag på det. Jag börjar skratta HÖGT FÖR MIG SJÄLV. Det var det som var det "viktiga" det var det som hade premiär det 7 september!!

Äntligen hemma!

Hemma från skolan och jag är GLAD. På engelskan var det endast jag som vågade svara på en fråga och när jag blev tyst hörde jag en kille "Oj, hon var bra på engelska"
Blev så glad, var på väg att få G förra terminen! Fast det var bara en mening, men i alla fall! Haha..




En god måltid har nyss rullat ner i magen och nu ska jag smälta maten i ca 2 timmar innan jag ska ut och springa, heja mig!

Hästsvans och röda läppar

Och svart långärmad klänning från H&M. Sticker till skolan nu!
Ha en bra dag! 
Puss 


09.50-16.00

Nyss vaknat för att bege mig till skolan 09.50 med idrott. 

När jag kommer hem vid 4 ska jag först ut och träna och sedan ska jag nog ge mig på bakningen. Lycka till, Sofia.

Ser ut att bli en lagom fin dag. Allt man hoppas på är väl att det inte ska regna.

Har inte så mycket mer att komma med. Min pappa har åkt till Göteborg över helgen och mamma ska ut och roa sig ikväll. Skönt, då får jag baka i lugn och ro, ha!

Ska väl försöka snygga till mitt BLEKA ansikte. 
Ha en bra dag! 
Puss puss!

YES YES YES!! RÄTT VANN!

JAAAAAAAAAAAAA!!!

Christian!!! Hur kunde jag veta det? Har jag känsla för kläder och design? Kanske det, woho! Glädje tårarna tränger fram..

Fashion week

Vill säga att min blogg är min bästa vän. Eller den betyder mycket för mig iaf. Tusan, jag har hamnat i fällan. Hoppas att ni njuter av läsningen och jag tror inte att jag kommer att sluta underhålla er på ett bra tag! Tur va?!


Ska kolla klart på finalen nu, hoppas stenhårt på Christian! Heja heja! 
Sov gott allesammans! 
Känns skönt att jag vet vad jag ska ha på mig imorgon, ha! Josefin gör mig sällskap innan skolan imorgon, jobbigt att bussarna går så sällan från Irsta, he! 

Ni är bra!
Pusspuss

Project runway

Finalen av PROJECT RUNWAY är nu kl 21.00

Glöm förbövelen inte det!!! 

GO Go GO CHRISTian!!!

Fotbolls maskot nästa!

Hemma igen efter en minst sagt TUNG förlust. Ledde med 1-0, 1-1 och sedan 1-2 i slutsekunden. Inte roligt alls och jag är seriös när jag säger att jag fick tårar i ögonen när det rann ner för min systers kinder..

Men det var en tuff match och ett tufft motstånd. När jag nu kollat en match blir man ju lite taggad att fortsätta kolla. Varför inte bli maskot för VIK f95? Något att tänka på. Nästa match ska vi ha fikat så självklart ska jag ställa upp och baka, redan imorgon tror jag! 

Tips på vad som säljer bra på en fotbollsmatch?


Slå till på en sådan? 

Heja, heja!

Är och kollar på min systers fotbollsmatch, heja VIK!

Hemma om någon timme igen..

Konstigt

Ska jag behöva betala pengar för att människor som valt att ta narkotika ska bli hjälpta? TVEKSAMT!

Missförstå mig inte. Det finns såklart olika fall och bla bla bla. Blev påhoppad av en tjej som sa "Gud vad elakt. Jag betalar gärna för att folk som hamnat i fel kretsar och tar narkotika ska bli friska"

Visst, en påverkad person kör bil och krockar med en barnfamilj. Alla i familjen dör och mina skattepengar ska gå åt att hjälpa den som missbrukar..

Tips, mellanmål

Stek solrosfrön och lite casewnötter, skit gott som mellanmål innan middagen! Testa det är himmelskt gott


Updates

Hemma igen efter en hård arbetsdag i skolan. 

4lektioner+mentortid. Mest information om kurser och annat, så inget plugg än så länge.


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna eftermiddag, ÖNSKAR JAG HADE EN HUND, he-he! Nej men ska väl gå ut i spåret och powergå lite och sedan kanske krypa ner framför TVn. Det var ju bara så skönt att somna tidigt igår.

Ska ta nått och käka nu, ciao!

Dags igen..

Åter en gång kallar skolan. Börjar kl ÅTTA, jobbigt.. Ska leta reda på en bok nu som jag måste ha med mig. Hoppas att jag hittar det, he! Nej, vi hörs i eftermiddag!

Ha en toppen dag! Puss


Vilket natt! USCH..

Puh, vilken natt! Vaknade av att jag var otroligt toanödig, gick på toa och sedan ingenting mer med det. Efter några timmar vaknar jag igen av en minst sagt HEMSK mardröm. Var skit rädd och blev helt varm när jag låg här ensam i mitt rum. Trodde det spökade och vågade knappt röra mig i sängen. Lyckades till slut somna igen..

Det var skönt att somna innan halv 10 i alla fall, trots en ganska omständig natt.



Redan läggdags?

Känner för en tidig kväll ikväll.. Ska dra mig uppåt nu, borsta tänderna och lägga mig och läsa. Kommer antagligen att somna innan halv 10, rekord.  Så är det ju när man går i skolan, den tar kol på en.. 

Hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs imorgon igen. 
Kram och Puss / Sofia

Körkort nästa!


Då var kursen klar. Måste erkänna att jag seriöst inte vet hur man får igång en bil, hur man gasar, bromsar eller kopplar. Fast det kommer jag väl förhoppningsvis att lära mig. Time will tell..

Sitter här hemma och njuter av att jag redan har tränat idag, regnet ÖSER ÖSER ned. Mitt stora dilemma är om jag ska koka eller steka mina kvälls-ägg. Undra vilket jag är mest sugen på. Gud vilka problem vi har här i vårt I-land. 


Söt liten näsa, Soffan! 

Mamma gillade regnet lika mycket som jag..

Den ständigt sökande människan, längtan efter perfektion.


PANIK, verkligen!

Då var den avklarad, första dagen! Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gåta, men visst är det lite coolt att ta studenten med Brandeborn och Mylläri? haha..

Nej, men dagen var okej och klassen duger. Med denna klass kan jag förhoppningsvis lösa gamla konflikter och problem i mitt förflutna. Kom med Martina och Josefin så det ska nog inte bli några större problem.

Nyss sprungit spåret, 5 km. Det var så skönt, inte en kotte i spåret. 

Om ca en timme ska jag ner på stan med mamma och köpa kollegieblock, pennor och sudd till kommande skolgång. Efter det ska jag sitta i TRE TIMMAR och lyssna på någon som ska informera mig om diverse saker innan jag få bege mig ut på vägarna.

Dagens klädsel.

Kanske inte det vackraste bilden, men detta har jag på mig. 

Pallar inte om det kommer att ta så här lång tid varje morgon, MÅSTE SHOPPA KLÄDER!!!

Första skoldagen

Lyckades vakna 6 minuter innan klockan ringde, älskar sådant, så skönt!

Nu har jag borstat håret och det ser ut som S-K-I-T, kul att locktången är hos Marie och att min syster har tagit med  sig plattången till skolan, vilken bra början på dagen.

Ibland önskar man väl att det fanns skoluniform. Ska nu börja den långa vandringen till att hitta en outfit. Önska mig all lycka. 

Vi hörs snart igen, puss!

Sista natten innan stormen

Gäller att lägga sig i tid om man ska vara pigg i skolan. Lite nervigt eftersom jag inte ens vet vilken klass jag hamnar i.

Ställt klockan på 07.45 fast jag börjar 09.30, överdrivet? Men man vet aldrig, det är bäst att ha gott om tid på sig. Ska möta upp Josefin innan så det känns lite tryggare. Allt om nya klasskamrater och skolan kommer upp imorgon..



Gamla skolbilder.. Hajken när jag började 7an. 

Hund-sjukan?

Jag tror att jag har fått den. Jag vill så jätte gärna ha en hund och gosa och promenera med i dessa dagar. 


Om allt går som planerat ska jag ta hand om en sådan här hund en stund på lördag. Sjukt att man kan se fram emot det så mycket.. 

Visst, massa slit och skit göra, men jag tror att jag skulle klara det. Om ni inte visste det så ska min mamma köpa en hund till mig när jag är ca 35. Tror inte att jag kommer att ha så mycket tid innan dess. 

Förstår inte hur dessa ungdomstjejer klarar av att ha en liten hund? Mata, gå ut med och sysselsätta. Jag skulle älska det, men inte innan jag fyller 30. Men en dag ska en hund finnas i mitt liv. 

Hur känner ni, alla hundägare?

Jävla bittra man!

Idag var det en man som fick vänta på sina hamburgare. Han kom tillbaka en andra gång och fick då 3 av sina 4 hamburgare. Den fjärde hade då ännu inte blivit kvar och han befallde mig att springa ut med den till honom så fort den blev klar (Han hade en vidrig ton och var arg som jag vet inte vad)

Efter en stund kom jag vänligt gåendes med hans BIG MAC-hamburgare på en bricka. Han sade "tack" och sedan gjorde han något som jag inte trodde en vanlig människa kunde göra ( så antagligen var han inte normal, eler det fattar jag att han INTE var) Med all sin kraft kastade han kartongen med hamburgaren på golvet mitt inne i restaurangen. Jag gick snabbt därifrån med gråten i halsen. Blev skit rätt, hur kan man ens uppföra sig på detta sett?

Längtans dag

Tvättat, kollat lite TV, solat på gräsmattan och städat rummet är det jag hunnit med fram tills nu. Ska ut i spåret efter jobbet istället så passade på att pyssla om hemmet lite. Känner mig SÅ duktig faktiskt!

Idag börjar de flesta västeråsare i skolan igen efter den förhoppningsvis underbara sommaren. Imorgon får jag veta vilken klass jag ska ta studenten med. Måste säga att jag är lite nervös..



 
Hej så sommar!


Men visst får man lite mera glöd på hösten? Nya snygga kläder, nya klasser och nya krafter för att kunna ta tag i skolan. Nu kämpar vi på i ca 4 månader till, innan jullovet. 

Nervös inför skolan?

Vaknade mitt i natten av en otrolig magknip och ett vidrigt illamående. Förut kände jag såhär ofta men nu var det första gången på mycket länge. 
Skulle gått upp 9 och begett mig ut i spåret, vaknade nu. Orkar inte gå på stan eftersom jag fortfarande har ont. Tänkte bara ta en lugn promenad eftersom jag måste åka iväg till jobbet vid halv 4. 

Jag hatar när sjukdom eller smärtan får dig att avstå från roligare aktiviteter. Detta suger!



Snart tomten

Min traditionella blogg-runda så här på kvällen. Gud vad mina vänner och kändisarna som bloggar är med om mycket roligt. 

Elin Nordmark, 15, skrev "Nu är det bara 4 månader kvar till julafton"

Shit, ska vi deppa eller deppa? ALDRIG, jag längtar SÅ mycket till vintern. Snö, ljus och varma jackor. Here we come!

Läsning tröttar ut..

Hann 24 sidor innan ögonen slogs ihop. Är nu redo att krypa ned och sova för kvällen.. Ska upp vid 9 imorgon för att hinna ut i spåret innan jag ska ned på stan och träffa Martina. De flesta börjar skolan imorgon, men som tur är har jag en dag kvar att leva. 

Så här duktig var Marie i fredags när jag hälsade på henne..

Sov så gott världen, vi hörs.

Tillbaka till vardagen

Saker som förändras när det är vardag

  • Inga blogg-inlägg efter kl 23.00
  • Hårdare träningspass
  • Planerar mina dagar från början till slut
  • Dåligt samvete över dålig studie-planering.
  • Fler "sov-timmar" per natt

Tillbaka till verkligheten får man väl säga. 


Har fått en ny bok av min mamma som jag tänkte börja läsa. 
Jag bestämmer snabbt om en bok är bra eller dålig, 4 sidor räcker.
Är boken bra tar det 2 dagar att läsa ut den, är den dålig tittar jag inte ens i den efter de 4 första sidorna.

Näst sist.

Är hemma, på sängen och tar det lugnt. Ska snart ut och promenera lite tänkte jag. Känns verkligen som att jag behöver lite frisk luft..




Det var en lugn kväll igår med mycket mys och tjej-snack. 

Jag tror nog att alla behöver dagar då det inte händer någonting. Kolla film, ta en lång promenad och bara ligga i sängen. Så har min dag sett ut i alla fall.. Hoppas att ni inte ansträngt er allt för mycket, skolan börjar ju snart..

Ha en fortsatt trevlig dag. Vi hörs senare


GästblogginläggavMARIE

hej bloggen

för er som undrar så är/har sofia:

- fast i fångenskap och jag har beslutat mig att skriva ett gästblogginlägg.

- har sovit och bråkat hela helgen




några moment som jag minns med sofia !! :)

åh du käre du är så BRA.

/ BAMSEKRAM till sofia! :)


Mumsig morot

Igår hos Marie innan vi åkte iväg Hon käkade nudlar och jag champinjoner, haha. Så jäklans gott, ikväll också? 

Det bästa receptet för en lyckad kväll, he-he,,


Stick out

Hemma igen och ska snart iväg till Marie för film och tjill.. Ska bli så skönt att sjunka ned i soffan och bara ligga där tills jag somnar. Det är sleep-over kalas och vi ska bara äta och tycka synd om oss själva. En typisk dagen-efter-en-bra-kväll-dag..  

Söt tjej från igår.

resumé

Pigg och kry som aldrig någonsin.. Vilka är på ikväll?

Ska bara jobba till 20.00 och sedan är jag igång igen, eller inte.
Gårdagen var underhållande och mycket trevlig. Gamla vänner från högstadiet och nya vänner blandades i rummen. Stackars Niklas som fick vara uppe till halv 5 och städa.. 

Någon sa "Äh men va fan, det får man ju räkna med. Han har bara sig själv att skylla"

Men jag menar, tack för att du orkade och jag hade i alla fall en trevlig kväll.. Blev tyvärr inte lika många bilder som jag hoppats..

Ska snart kila iväg till McDonald's. Vad skulle passa dig bättre denna slitna lördag, om inte en hamburgare? Vi ses där!

Ikväll

Sitter hemma hos Marie nu.
Partyt är igång och "brother oh brother" spelas, haha! Hjälp mig!
Vad ska du göra ikväll?
Men måste glömma morgondagen, ska upp och jobba kl 12 och sedan i 8h..
Nu är det annat som gäller.
Får se om jag ens vaknar igen, puss

höst=träning?!

Lite ändrade planer. Ska ut i spåret nu, sedan iväg till Marie och tagga inför kvällen.. Kollar lite på OS och käkar lite soyamjölk med min egenblandade müsli, mumsigt!

Ikväll ska kameran användas rejält så bilder kommer det att bli. Vi hörs när jag är hemma hos Marie. Puss på er

Eller så skippar vi spåret, haha..

Gjort nytta..


Jag var ändå vaken så varför inte göra lite nytta. Åkte med min far och handlade och därmed fick jag en supergod nyköpt smoothie till frukost, toppen..
Vill slå ett slag för denna hylla. Hut smidigt är det inte att kunna blanda och göra exakt den muslin man själv vill ha? Klart att man stod där och tänkte ett bra tag..

Ska snart ner på stan och möta Martina, sedan direkt till Friskis.. 
Ha en bra dag

Godmorgon

Min bild på Lars gick inte att göra till tapet. Bilden hade för dålig upplösning. Jag gråter..

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu, min mobil ringde. Nu gäller det att ta vara på dagen tänkte jag.. 

God natt

Nu blir det allt sova av. Ställt klockan på 10.30..

  • Träffa Martina på stan
  • Träna på Friskis 16.00
  • Kräftskiva hemma
  • Party och e.f.  I hope

Deppa till denna underbara låt


Jag vet att alla som är tråkiga lägger ut låtar från youtube. Men säg om du inte bara älskar denna?

Hemma hos exet

Hemma från smink-rådgivningen, gjort av med 600 kr ungefär. Får sluta shoppa nu, min budget håller inte länge till..

Men snart är det väl löning? Får hålla ut..

Smink grejen var hemma hos mitt ex som bor i Sala. Fick lite flash-backs när jag gick in i hans rum och kom ihåg tiden när jag var enormt kär i honom. Jag kände så väl igen mig och det var mysigt att vara där på något vis. Mannen var inte hemma så det behövde inte uppstå någon skämmig situation. Jag mös med hans hund och satt i hans soffa som jag gjort förut..

Hej dundrande regnmoln

Jahapp, då har man varit ute och dragit 5 km i ösregn.
Trodde jag skulle få energi. Känns nu endast bra att jag kan fortsätta kolla OS i två timmar utan dåligt samvete.
Sedan drar jag till Sala för att shoppa smink.

Vad ska ni göra?

Blogg-världen ingenting för mig..

Såklart har man fastnat, vid OS.. Stafett och tresteg, ganska intressant faktiskt (lite dubbelmoral). Sitter i soffan med fötterna på bordet och har mina nya skor på mig, haha..

Om en timme ska jag ut i spåret och röra på mig lite och förhoppningsvis kommer jag då att få nya krafter. Har fixat mina naglar också, eller lagt på ett stärkande medel iaf, ha! Inte känd för att ha de längsta naglarna i världen precis.. 


Kände att denna bild passar bra. Både OS och naglar på samma bild..

Så ligger lite efter i den stora blogg-världen. Jag kommer aldrig kunna skryta med att jag ska på manikyr eller liknande, typiskt..

Dagen frukost

Vattenmelon
äpple
banan
rågflingsgröt
soyamjölk

Ska avnjuta en underbar frukost. Ha en bra dag


Västerås strålar..

Då var man vaken igen då.. Vaknar alltid av att jag är så jäkla kissnödig att jag inte klarar av att somna om igen. Blir tvungen att stiga upp och sedan kan jag inte lägga mig till ro igen. 


Ingen är perfekt hela tiden.. Jag för 4-5 år sedan..

Dagens planer är att jag ska ta mig ut i spåret när jag orkar och sedan vid 18-tiden ska jag åka till Sala med mamma och Josefin. Mammas arbetskamrat har någon slags "utställning" hemma med massor av billigt smink (dock inget dåligt märke tror jag).. Läppstift för 29kr rena paradiset..

NU ringer telefonen också, är det illa om man inte svarar för att man sitter så skönt i soffan? Aja, den ringer väl igen..

Morgon läsning för dig..

Lovade Josefin att hon skulle ha något att läsa till frukosten, så here we go! 

Kollade runt lite på datorn och hittade massa gamla bilder som jag nu har organiserat så fint i olika mappar. Linda Hedlund var en goding som sågs på flera kort. Här kommer några smakprov..

(Döda mig inte älskade vän.)

Gud vad kul man hade när man var yngre ( eller man tyckte det man gjorde var roligt då i alla fall) 
Kommer ihåg hur lycklig jag var när jag började 7an. Så här i efterhand kan jag tycka att det var ganska sjukt att jag kunde ha sådana starka känslor för en kille i 9an så pass länge. Trots att jag var hur kär som helst (trodde jag då) så fick han aldrig veta någonting. Jag köpte till och med likadana skor som honom, haha.. 
Hittade hans blogg här för ett tag sedan, fick veta att han har ett stadigt förhållande sedan lång tid tillbaka, vilken tabbe av mig..

Vill också dela med mig av denna vackra målning som jag har skapat (MVG i bild i 9an för er som inte förstod det) 

Gjorde den till min ex-man, men har verkade inte uppskatta den allt för mycket?! Ser ni något fel eller? Jag är super nöjd med den..


Sist men inte minst, jag kan inte hålla det inom mig längre. Jag och min syster dejtar två brorsor. Hur sexigt är inte det? Om det är seriöst, det vet man aldrig. Haha.. Kanske inte speciellt, men det är ändå lite roligt. Jag vet ju hur glad jag blev när killarna i 9an "addade" mig på MSN när jag bara gick i 7an, rena drömmen.. Och vem vet, detta kan ju leda till mysa par-syskon-middagar och andra trevligheter.

Hoppas nu att du fått en bra frukostläsning och att vi hörs senare idag.
Ut och hitta på nått kul nu..
Tusan tack/Sofi



Mina nya skor

Eftersom sommaren känns ganska långt borta i dessa dagar passade jag på att köpa ett par riktiga höst skor. Jag föll för dem direkt och jag kände att jag inte kunde lämna dem.. De blev mina för 800 kr, vilket jag personligen tycker var ett kap. 
Titta och njut..



(jajaja, jag ska byta skosnören så att ni vet)

Jag finner ej ord, du skapar..


Sovdags

Fy fan vad jag hatar att låna ut grejer. Det är seriöst något av det jobbigaste som finns för mig (klart det finns värre saker men..)

Fick så ont i hjärtat idag när min syster fått låna både min DATOR och min ipod-laddare.. Ska nog sova med datorn i natt så det blir plus/minus noll.. 

Att låna ut saker förstör liksom hela min dag. Jag blir på dåligt humör och allmänt arg och irriterad. 

Det kan låta hemskt, men det är min sanning!
 

Ingen mobil..

Det blev ingen mobil. Grabben i affären sade att de skulle få in mycket bättre telefoner om ca en månad, så jag får stå ut. 

Lämnade in min bild som ska bli tapet i alla fall och det verkar gå bra. Den kommer om ca 2 veckor, så det blir toppen!

Men varför åka ut till Hälla och inte spendera några pengar? Självklart gick vi i affärerna. Hittade ett par skit snygga höst skor á 800, som hittat tänkte jag. Nu måste jag leva ännu snålare tills jag åker till Köpenhamn, jippie!

Frågan

Är man dum i huvudet om man undrar:


Är guldmedaljerna i OS gjorda av äkta guld?

Livet leker!

Då var det klart, bilden är valt. jag ska fixa mig en fototapet. Det kommer att bli hur grymt som helst!!

Har också sett ut min nya mobil telefon. Jag menar, när man jobbar på Donken är det ingen match att slänga ut 5000 på en mobil, eller? Ha, ska försöka prata med mina föräldrar så att jag kan betala 1000 kr till dem i 5 månader om de lägger ut pengarna. Blir kanske inte så mycket shopping i Köpenhamn iaf.. 

Ska ner vid 4 och köpa den, pratade nyss med mamma i telefonen, det gick bra..





sover

Uppe 20 i 8 idag. Ligger nu och halv-sover hemma hos mormor. Kan inte vara hemma eftersom städerskan är där. Pappa tog med vårt trådlösa GULD bredband så jag överlever nog. Han ska bjuda mig på lunch på stan och sedan ska vi åka ut och kolla på tapeter till mitt nya rum. Äntligen ska det bli lite hemtrevligt..

OS börjar i dessa dagar att tråka ut mig, dag in och dag ut.. OS, OS och åter OS.. Det ända som är bra är väl att man tillåts att kolla på TV dygnet runt utan skuldkänslor. Men okej, det är lite kul att veta hur det går, men Sverige imponerar ju inte precis, som vanligt..

Black is back..

Måste faktiskt säga att jag är nöjd med skallen.. Har nu vant mig lite, gått runt här hemma och kollat mig i alla speglar som finns. Men visst hade jag lite fjärilar i magen innan jag fick föna och fixa till det.. Så är det väl alltid innan man vet hur resultatet ska bli. 

Ligger nu i sängen och ska sova (!?) Rekord.. Om det nu blir så. Partyt imorgon rann ut i sanden så det var lite tråkigt. 

Nu börjar det kännas som en vanlig vardag igen. Syrran har börjat skolan, städerskan kommer imorgon och solen har gått och gömt sig.. Precis som vilken grå tråkig vardag som helst. 




He, ny färg!


hiss eller diss?! haha, döden nära!



     



Kör på

Nu börjar den långa färgningen..
 
Bilder från stan och färgningen kommer om någon timme.. Puss

Farväl Blondie..

Idag ska jag bli mörk-hårig. Håll tummarna. 

Ska ner på stan och köpa hårfärg, hämta ut Håkan biljetten och fika med Gurra. Josefin Nor. har offrat sig att färga mitt hår senare idag. Ni ska få följa hela processen, haha.. 

På återseende /SofiLund.

Bilder

Söt tjej igår på stan.. Trött, törstig och trött..

Martina hälsade mig varmt välkommen igår kväll när jag kom..





Godmorgon!

Kom precis hem från Martina och sitter nu och väntar på att orken ska komma. Borde hoppa in i duschen, bestämma kläder och sminka mig.. Om 57 minuter ska jag nämligen träffa Gustav på stan, you go soffan! Heja!



NU är jag dum igen..

En tanke slog mig när jag var ute i spåret. Varför spelar man kvar i t.ex. ett fotbollslag om man är sämst i laget? Oftast om man inte spelar på en allt för hög nivå så finns det ju någon som inte är lika bra som de andra. 

Jag förstår inte varför den personen fortfarande håller på. Tycker man att det är kul att spela om man är sämst, eller vet man inte om att man är sämst? Det borde man ju förstå. 

Finns det fall när föräldrarna tvingar sitt barn att spela kvar, fast barnet är sämst? 

Själv har jag spelat både fotboll och innebandy, men har lagt av nu,haha..

Så alla ni som är sämst därute.. Kan ni förklara för mig varför det finns de som är SÄMST?!

Och du hade tid..

Hemma igen från jobbet, Martina hade inte hört av sig så nu är jag lite arg! Det får helt enkelt bli en lugn kväll med lite TV och ladda till min träff med Emil och Gustav imorgon. Vi ska prata om livet och jag ska lära dem ett och annat...



Du hade tid..

Hemma från stan och har införskaffat mig en snygg kalender. Nu kan jag planera mina dagar in i minsta detalj och kommer att komma ihåg de vänner jag lovat att ringa.

Trycker i mig lite avokado&potatis nu innan jag ska få skjuts till jobbet (såå skönt)

Jag är så sugen på att träffa massa roliga människor som kommer och handlar idag, så passa på! Kanske ska sova hos Martina ikväll så kanske att ni kan förvänta er lite roligare videos.. Hoppas inte, haha!

Stora tjejen!

Idag börjar min syster på Viksängsskolan. Gud, jag önskar att det var jag som var hon. Jag vill börja 7an idag.. Jag vill ha hela högstadiet framför mig. Det har hittills varit den bästa tiden i mitt liv. 




Hoppas och ger henne allt "lycka till" man kan ge. 
Nu du Måns Thörn, nu jäklar kommer det en riktigt snygging till skolan.. Se UPP!!

Hälsan på topp (till Daniel RRRRR)

Kom nyss hem från spåret. Vaknade halv 11 imorse och tänkte "ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte?!" Till slut tog jag mig ut och "löpte" 5 km, duktigt av mig själv tycker jag!

Sitter nu här inlindad i en handduk, ny duschad och tuggar på lite vattenmelon. Ska snart ner på stan och köpa bland annat vikter som man fäster på handlederna när man är ute och motionerar(haha, fy fan vad det låter som om jag är värsta hälso-freak). Ikväll ska jag bege mig iväg och jobba 4,5 h på mitt älskade McDonalds. Har faktiskt längtat, eller inte.


Troligtvis den godaste koppen kaffe jag druckit i mitt liv. Från en termos vid ett slott. Hela världen hade jag framför mig, den lyckligaste dagen i mitt liv.

Måste skynda mig nu, är så kaffesugen *he* 
Kollar lite på OS också. Alla är helt sjukt bra, utom Oscarsson.. Nu vet jag inte vad det är för sport egentligen, ser ut som cykling. Fast inomhus på trägolv och cyklarna har svarta heltäckande hjul?! 

Jag har saknat det..

Te..

Hade glömt hur gott det var och nu när hösten närmar sig passar det utmärkt med en varm kopp te.



Har planer på att gå på stan imorgon med en viss Gabriella, så nu vill jag bara att det ska bli morgon så att jag får komma iväg.

Filmen var helt okej. Det var nog en typisk mamma-film som alla mammor runt 40-50 skulle tycka var skit bra, JIPPIE! Kul att man har kommit upp lite i åren..



Love is shit

Nu har vi inhandlat lite frukt till kvällens film-tittning. Har satt på mig mys-kläderna nu och ska krypa ned i sängen. Det blev filmen "a cup of love".. Hoppas på en riktigt kärlekskväll med massor av depp..


Hej

"Lip-gubben är det fulaste jag sett. Skulle jag ta självmord så skulle den vara orsaken. Det finns inte någon i hela världen som kan lipa som den."

De meningarna fick jag höra. Och gissa vad jag gjorde, jo, testade om jag kunde lipa som den..

VAD GJORDE DU NU? hihi

Avklarad städning.

Städningen är som sagt avklarad och nu ska jag byta om och ta en powerwalk i regnet, MYSIGT. Vem vet, då kanske man inte behöver duscha när man kommer tillbaka. Vikterna ska på runt vristen och sedan är det bara att köra. 

Min kusin kom nyss hem från Tunisien och jag ska snart hem till henne. Kul att hon kommer att vara super brun nu..

Sen har jag ett annat problem, vilken film ska jag hyra? Tips! 
Är sugen på någon romantisk depp-film som jag kan tycka synd om mig själv när jag ser. 

Ska stoppa in Lars i mina öron och ge mig iväg nu, PUSS!

Hunny Hunny

Hej allesammans! 

Har planerat dagen

  • Jobb (redan avklarat)
  • Städa mitt rum&fixa till det
  • Ut i spåret
  • Hem till min kusin som fyller 20
  • Hyra en film
  • Kolla på filmen och somna i mitt fina rum
Älskar att planera och det bästa som finns är när det blir som man tänkt sig. 
Vad ska ni göra idag?

ABBA skivan är nu på hög volym och städningen ska sätta igång. Mamma och jag är taggade. 
Min mamma är bäst, jag hoppas att hon förstår det! 

Sticker i Oktober

I höst åker jag till Köpenhamn och höst-shoppar, var ska ni införskaffa er höstgarderob?
Jag har alltid velat shoppa i denna stad, det verkar så mäktigt. Kanske inte som NEW YORK eller LONDON, men liksom mysigt på något sett. LYCKOS MIG!


som om inga sorger fanns..

4e filmen avklarad. Bara en kvar nu.. 

Förlåt om jag är en tråkig tjej. Jag lever på lyckan från den 14e och allt jag gör, gör jag med glädje. Hur kan jag vara så lycklig? Den rätta tiden är nu, nu, nu, NU!

Och till alla som har hört "Kom igen Lena", glöm inte att köa på måndag.

Till alla som inte bryr sig om han på H, ha en bra kväll!

Under månen

Kollat på två filmer och sovit är vad jag hunnit med idag. Ska nog snart sätta på en film till.. Hmm, vilken? Kollade på HIP HIP HORA och WHAT HAPPENS IN VEGAS. Jag vill inte ha sällskap, jag vill ligga här i min ensamhet och lyssna på Lars..

Vad ska ni göra?

Bilder från igår.

Lite bilder från igår. Det var en okej kväll med vännerna..




Ha, bilden här nere till vänster är lite missvisande. Så illa var det verkligen inte!

GODMORGON!

Vaknar av att Martina står i dörröppningen. Känner mig lite trött, känner mig lite sliten!

De sista drömmarna

Natten är över, jag kryper ner i min säng.. Sov gott allesammans, nya tag imorgon!

Party hela natten?!

Fick precis höra att mina vänner vill ha med mig på party ikväll..
Ska åka nu, puss!




Kom!


Här ligger jag, här kommer jag att ligga. SÅ SKÖNT! Smälter gårdagen.. Kollar på TV och läser lite bloggar. Livet leker. Allt är bäst. "Sing a long", varför är det inget bra på burken? 

Getingar är hemska..


Idag stängde jag in en geting i en skål under en tidning.
När jag åkte till stan var jag tvungen att varna min familj om denna geting och skrev därför ett varningsmeddelande. Senare berättade jag detta för Martina och hon tyckte det var kul och sa att jag skulle meddela er om det också. Hoppas att ni tyckte det var lite underhållande i alla fall..

det är en solig dag..



Ligger här i sängen och tänker på gårdagen. Varit på stan, köpte en plånbok (ni får se sen). Träffade Martina också och hon var lika snygg som vanligt. Hon har varit duktig och jobbar på IRSTA HF:s summercamp 2008, he..



Lär mig gå på vatten..


Sticker ner på stan nu.. Vi hörs när jag kommer hem!

Dagens klädsel.


Body från GT
Kjol från TopShop
Klocka från Tritoni



Ett skitigt fönster mot världen..

Har precis varit ute i spåret och joggat/powerwalkat.
 
Jag har ny livsenergi, tack Lars! Ska duscha och sedan åka ner på stan och gå på läppstiftsjackt.. Vad tror ni om lila? Är lite fundersam. Det kan bli en hit, men det kan lika gärna se ut som om jag håller på och fryser ihjäl (förresten hade jag lila läppar igår under väntetiden)


(dock ej på denna bild)

Ha en bra dag allihopa!

Ser ni glädjen, vår vän..


Lyckan sitter i

Vaknar upp med ett leende, det är en härlig dag..

Glädjen sitter svar, denna kommer göra't för evigt känns det som. Vad händer idag, jo, tänkte gå ut och ta en promenad nu och sedan duscha, fixa till mig och åka ner på stan. Har inte sett vädret än, men hoppas att det är okej.

Bloggen is back, nu börjar vi om.. Lars är på vår sida.
/Sofia (fortfarande sjukt tagen av gårdagen)

En hand som verkat räcka åt oss alla

Lars tar kol på mig, han har visat mig vägen till lycka. Jag kan inte stänga ögonen. Jag är pigg, vill att det ska bli morgon..

 Hur rastlös är man inte om man målar tånaglarna? haha


Mina ögon går inte att stänga.. timmarna går.. Kom ihåg mig då.

Bra och dåligt



Orsaker till att igår var bäst:

  1. Lars W, självfallet!!!
  2. Fick sjunga hur högt jag ville
  3. Skatteåterbäring
  4. Vaknade av Josefins röst
  5. Drack kaffe direkt ur termosen
  6. Fick klä av mig alla blöta kläder under konserten..
  7. En nästan okänd nämnde min blogg.


Saker som kunde varit bättre (inte nödvändigt)

  1. åt inte på 12 timmar..
  2. Gick inte på toaletten under 9 timmar..
  3. Min regnkappa gick sönder i spöregnet
  4. Jag hade ingen egen jacka..
  5.  Det hade inte skadat med sol

Men vad tusan gör detta? 14/8, bästa dagen i mitt liv.. Detta är inte ett skämt.. Jag vet, jag vet.. Både Jonatan och Victor tycker att jag är dum i huvudet, men visst, det gör inget! Ingen man kommer någonsin att komma upp på Lars nivå.. 
NI KAN GE UPP, FÖRSÖK INTE ENS!
/Sofia (sjuk tjej som är kär i en kändis)

Läsarna é livet..

Kul att det kom fram en tjej som jag inte känner så bra som sa att hon brukade läsa min blogg.. Yeah!!

Josefin är söt, jag älskar Lars..

Dagen började ...


Dagen började med en rejäl frukost, gröt och ägg..


Fick åka förbi mormor en sväng och hämta regnjacka och matlåda.. Äpplen på köpet..




Vi piffade till oss lite..


Min far skjutsade ut oss till STRÖMSHOLM SLOTT



Såg ut att bli fint väder där borta..


Laddade och tända..



Tur att jag var med just dig, för du är bäst!



Jag står och pratar med damen i gul t-shirt. Hon ville inte ha dödsstraff i Sverige, vilken mes!


Sofia Karlsson var förband..



Carolina var lite längre bort..



Han kom, han segrade..





Här var det nära..

När tonerna till "DU HADE TID" ljöd, kunde jag inte hålla igen längre..


Jag är så söt när jag är ledsen..



Josefin tog sig en snabbis innan vi blev hämtade och åkte hem..


Fan, jag har aldrig varit med om någonting bättre.. TACK FÖR DENNA DAG!

Älska är ett stark ord, men det är du värd tusen gånger om..


NU STICKER VI!!!!!

Det kommer mera ikväll.. Önska mig all lycka, det här är vår dag! 
/Världens LYCKLIGASTE tjej

SJUKA (dumhuvuden till) KINESER

Den supersöta tjejen här nere till vänster har den perfekta sångrösten. På OS-invigningen var det hennes röst vi hörde i en otroligt vacker solo-sång. Flickan till höger var hon som fick mima och stå på scenen. Det var hon som fick ta emot all beröm och stå på den stora scenen. Varför detta? Jo, kineserna anser att hon till vänster är ful och de ville inte visa upp denna för att det skulle vara dåligt för Kinas image.


Skärpning för fan!! Vad lever ni i för värld? Inte konstigt att människor svälter sig till döds eller hets- och tröst-äter  ihjäl sig. Inte konstigt att små flickor ser upp till och vill vara som de super smala kändisarna. Är det så det ska vara?! Om inte, tänk om..

Vi har alla haft sämre tider..


Så här har man sett ut en gång i tiden. Lite för mycket smink och lite för lite självförtroende.. Tur att man kan ändra på sig..

SORRY,

Glömde dela med mig av att det är TVÅ stor-lirare som jag ska se imorgon. Det blir att slå två stjärnor i en smäll.. 

Ja, ni ser ju själva. Jag NJUUUTER



"Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det"

Döden är nära nu grabbar..

DET ÄR NÄRA NU, jag dör! Snart står jag där, snart ser jag honom live, igen..



Han hade en hand som verkat räcka åt oss alla.. 

Det går inte att beskriva, är helt nojig.. 
Shit, hur kommer jag att reagera när jag står där? Visst, det är mycket folk och vissa är där för att de har blivit bjudna av vänner. Kanske är några där mot sin vilja, vad vet jag..

Dagen är planerad. Det blir en stadig frukost här hemma på morgonen och efter det stannar vi på ICA.. Vi får inte käka något som innehåller mycket vatten eller i en stor mängd. Hur vi ska överleva är en annan femma. Toalettbesök är bara att glömma. Mobilen kommer att vara med så ni kommer att kunna se hur min dag blev, imorgon kväll.. 

Det kommer att bli så kul! 


"Du och jag är inget vidare bra 
men jag kan inte säga nej 
Jag kanske rent av behöver dig"
/LW



Imorgon smäller det

Nu sitter jag här, sötare än vanligt.. Kanske ska duscha, kanske ska rycka upp mig. Snart kommer Josefin och gör mig sällskap och imorgon kommer mitt liv att bli som aldrig förr. 

LARS WINNERBÄCK- som gud 




Great mamma!

Väl hemma igen möts jag av min mammas röst


" Det har hänt en grej!!... Jag var super kissnödig när jag kom hem och satte mig snabbt på toaletten. När jag ställde mig upp ramlade min MP3 ner i toastolen, och det var ju inte direkt kul att ta upp den"

Hur lyckas man?

LARS WINNERBÄCK

Nu har vi snart avverkat 2 filmer idag, tiden går så fort, IMORGON ÄR DET KONSERT! JAG DÖR!!!!!

Kommer att bli bästa dagen i mitt liv..

PUSS PÅ ER

Ett till dag..

Godmorgon! Har vaknat upp efter en skön natt med ett underbart täcke på en skön soffa. Nu ska vi bara softa, sätta på en film och sedan gå till hemköp och handla, igen...

Vad ska ni göra idag?

Hos Marre

Nu är jag hemma hos Marie, vi kikar på NEXT och käkar vindruvor och rostade kikärtor.. haha..




Det blev som tur var en lugn och mycket trevlig kväll. Imorgon ska vi bara sova ut och kolla på OS, ska väl träna ett pass också.. Alla som vill träffa mig har chansen nu.. Tiden går ut på söndag natt.. Kör hårt

ÄNTLIGEN

får jag känna mig som en människa. Jag är LEDIG, tills på måndag, Wihoo!

Ska snart hem till Marie och vi ska bara mysa hela kvällen, äta gott och kolla på film.. LÄNGTAR efter att göra ingenting, ska bli så skönt!


Kollar just nu på disney-channel och käkar lite kvällsmat.. Ska bara packa min väska och sedan bege mig av.. Ska möta upp damen på hemköp och sedan ska vi hem till henne. Jag är inte en sådan som brukar sakna mina vänner (kan låta hemskt) men nu gör jag verkligen det, eller vissa iaf, he-he..

Nu är allt som vanligt..

Godmorgon!
Slänger iväg ett inlägg innan jag åker och jobbar   12.00 - 20.00

Såg lite av ett program på TV igår. Det handlande om en tjej som fött ett barn 2 år efter fadern till barnets död. Konstigt tänkte jag, hur fan gick det till?! Det visade sig att fadern varit med om en motorcykelolycka och låg i koma ända till 2 år efter sin "död". Mamman bestämde sig för att fråga läkarna om de kunde ta spermier ifrån den "döda" pappan och därmed kunde de få ett gemensamt barn. Hon ville att pappan till barnet skulle leva kvar i barnet. Barnet kommer aldrig att få träffa sin biologiska pappa, någonsin..

Vad tycker ni, är detta rätt eller fel?

det är okej, skratta.. Men söta var vi


Saknat mig?


Back on Track

Som sagt har jag verkligen laddat om på nytt och jag sov faktiskt 11 timmar i natt, otroligt!! Drog ett 8 timmars pass idag och ska göra detsamma imorgon. 

Igår jobbade jag på McDonalds restaurangen på Hälla och det är något av det värsta sakerna jag gjort i mitt liv. Jag hittade ingenstans och trots att människorna där var trevliga, vill man ju inte fråga om saker HELA tiden. Jag skojar inte när jag hade "gråt-rösten" en gång efter en komplicerad gäst.. Snyft! Som tur var kom Martina min sista halvtimme och backade mig. Vi var ett super team. 


Ska försöka få ordning på mitt sociala liv nästa vecka också, är ledig. Ska tillbringa min tid åt alla mina vänner och bara njuta av roligt sällskap.

Just nu kollar jag på "REMEMBER THE TITANS" på 9an.. Den är skit bra, kolla ni också!

Hello lovers

Datorn funkar och jag har laddat om på nytt. 

Jag vet att jag har varit bort i två dagar nu, det känns och det känns verkligen inte roligt. I natt drömde jag till och med (och detta är på riktigt) att jag och Blondinbella var kompisar. Vi var ute mitt i natten och gömde oss för fullgubbar. Blev faktiskt ledsen när jag vaknade och insåg att det endast varit en dröm..

TJABBA

Det är party ikväll, Sofia ska vara hemma och sova.

Vad ska ni göra?

Jobbet tar kol på mig, jag orkar ingenting när jag kommer hem. Börjar kolla på någon film och sedan somnar jag innan halva filmen gått.. Rolig tjej..

Men min mamma peppade mig lite och sade att det kommer massor av helger när skolan börjat. När jag hör detta kommer jag och tänka på en tjej på jobbet idag. Hon tyckte att hon tappat sitt sociala liv appropå donken och nu jobbar hon hela helgerna och går i skolan alla vardagar. Vill verkligen inte hamna i den fällan.. Hjäälp!


TJABBA

HEEEEJ

Mitt internet fungerar inte, men äntligen fått tag på en annan dator. Jobbade till 5 och imorgon ska jag iväg halv 9 och kommer hem 9 på kvällen.

Jag HATAR att låna ut saker, på riktigt. Att dela med mig och att låna ut saker. Kanske för att det hänt att jag aldrig fått tillbaka mina saker, kanske för att jag är ett enda stort ego, vem vet.. Detta gäller både mat, kläder och saker. Det är okej om jag får låna någonting tillbaka. Annars måste jag säga att det gör ont i hjärtat.

typisk medel-svensson

Kom på mig själv med att jag alltid skriver om när jag ska jobba och hur kul (eller tråkigt) jag tycker att det ska bli.




Den Olympiska elden tändes igår för...

…att bevara mänsklig värdighet
…en fridfull värld utan diskriminering, förföljelse eller krig
…stödja mänsklighetens harmoniska utveckling
…att utöva sport är en mänsklig rättighet

 

 



 

Mary-Kate Olsen förhörs om Heath Ledgers död

Kvar på utredarnas lista finns ett namn: Mary-Kate Olsen – som uppges ha haft en kärleksrelation med Heath Ledger.

Men skådespelerskan vägrar att låta sig förhöras – om hon inte garanteras åtalsimmunitet.

 

 

 


Godmorgon!

Måste säga att det tar emot att gå upp såhär tidigt. Ingeting jag föredrar direkt! Ska jobba till 5 idag och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ska antagligen till stadshuset 08.30 imorgon och hinna dra ett pass innan jag börjar på McDonalds kl 12. Gud, känner att jag måste få vara lite ledig innan skolan börjar iaf.

Någon som vet när man får de nya klasserna?

Ska väl slänga i mig lite frukost nu. Som tur är får jag skjuts till jobbet, annars hade jag nog inte överlevt. 

Ha en bra dag allihopa!

Sofi och film

Och här ligger jag igen, i sängen och kollar på film efter ännu en underbar arbetsdag.

Håller på och checkar KUNGFU PANDA och jag hoppas verkligen att humorn kommer snart. Börjar jobba 09.45 imorgon så har satt klockan på halv 9, känns tungt. 

Men vem har sagt att man inte kan hitta kärleken på jobbet, det är det väl många som gör?

Trevlig kväll på er!

OS-invigningen

Helt otroligt, FANTASTISKT. Vem är inte imponerad? Hur kan man skapa något sådant? 

Det är perfektion.

Men irriterad blir man väl, var är kvinnorna? Kina kommer att få problem i framtiden eftersom de har sådant överflöd av män.. Det är könsskillnader så att det skriker om det och så vill man ju inte ha det. SKÄRP ER!

Missade väl inte reklam videon?

Om ni har missat det så finns alla mina videos under kategorien "Video" här lite längre ned på höger sida. 

Skönt att få sova ut,men kanske lite för länge? Hopps att man kommer att vara pigg idag.

Jobbar halv 5 till 9 och sedan ska jag väl hemma och sova för att vara pigg tills imorgon. Börjar 10 då..

Ha det så bra! PusspPuss..

JAG NYA KOMIKERN?

Seriöst, igen.. Jag låter mig tala för mig själv.. Kolla på videon och du får veta vem jag är egentligen..


SJUK SJUK SJUK TJEJ.. KOLLA VIDEON

HAHAHAHA, seriöst!? Vad är felet med mig? HJÄÄÄÄLP


HAHAHA..

Fyfan vilken sjuk kväll, men det är väl så det blir. När man tror att man ska ha världens tråkigaste och tröttaste kväll, får man energi från ingenstans och livet leker? 

Videos kommer snart!! Ni får verkligen inte missa. Ni kommer dö av garv, garanterat!!

Kvällen

Ska väl hem till Frida nu, fast jag fruktar det mest i världen. Jag vill vara hemma och sova i min ensamhet. Vad ska du göra ikväll? Vi ska kolla på Kungfu Panda och sova, hoppas jag..

Ha det trevligt


TV

Haha, det börjar gå över gränsen Jag ligger och kollar på extreme home makeover och GRINAR.. det är illa.

Kedjebrev

Vill bara säga hur mycket jag hatar kedjebrev. Vem kom på den dumma grejen?

När jag var liten fick jag massor av kedjebrev. Varje gång jag såg kuvertet blev jag glad, ett brev till mig tänkte jag. När jag hade öppnat och läst meddelandet slutade det alltid i tårar. Jag blev rädd eftersom det stod att jag skulle få evig otur om jag inte skickade det vidare. Hemska brev. Kan alla bara sluta skicka och svara på dessa? 

TACK!

Min dag

Dagen började med spåret..


Sedan blev det myströjan och vattenmelon hemma hos mormor..





Kilade ner till stan och lunchade med Frida och Josefin

Min otroligt goda kalkon-sallad


Sedan blev det efterrätt för damerna, jag tog en kopp kaffe..

Uppe med tuppen, igen..

Vilken sovmorgon. Hatar att vakna av att min mobil ringer, som idag, redan halv 10..

Sitter i soffan nu och funderar på att ta en promenad för att fördriva tiden. Ska inte vara nere på stan innan 2.. Ska börja kolla på en film som går på TV nu, Phat girlz. Vet ingenting om filmen men hoppas att den kan fördriva min tid ett tag i alla fall. 

Godmorgon och hoppas att ni får en bra dag!

Känd redan som ung..

När denna video spelades in kände jag inte denna kille, men han visste tydligen vem jag var..
Coolt!! detta är  3-4 år sedan


JAG DÖR, KOLLA VIDEON..


Myspys kväll..

Den som inte vill byta plats med mig nu kan ju säga till. Jag är nyduschad och världens mysigaste. Det ska bli SÅ SKÖNT att krypa ned i denna säng och mysa och käka gott nu.. Sov gott, puss!





Hongratulations

GRATTIS TILL MIG

Jag har fått ett kusin barn idag! Och grattis till min kusin som har fått en dotter idag!

Nyss duschat i 45 grader varmt vatten, älskar det!!



tillbaka..

blev en timme och 15 minuters promenad idag också.. Lugnt och skönt. Riktigt mysigt att gå ensam och rensa tankarna och bara lyssna på Lars i sin ensamhet!

Nu ska jag duscha, skära upp lite vattenmelon och lägga mig och kolla på Kungfu Panda (ändrade mitt filmval)

Imorgon ska jag till stan vid 2 och träffa Josefin och Frida, efter det träna och sedan bio.

Min kära vän Victor är nere på hockey-läger i Malmö och jag kan hälsa att det går helt okej för honom och att han har det bra. När han kommer hem blir det troligtvis kräftskiva.

Ha en trevlig kväll.
//SOFI

Jobb jobb jobb

JAG ÄR HEMMA IGEN..

En stressig, jobbig och svettig dag på jobbet har nu passerat, SÅ SKÖNT! Ska ta en promenad med bra musik nu och bara vara för mig själv. Sedan tänkte jag kolla på "What happens in Vegas" med min mamma och käka lite vattenmelon. Imorgon är jag ledig och det ska firas med sovmorgon och bio "BARNHEMMET" Någon som sett den?


Ska promenera med min Ipod-touch nu..
Vi hörs senare! Puss

TRÄNINGSGUIDE 7


Godmorgon!

Lite orolig att försova mig till jobbet kanske? Går alltid upp 2 timmar innan jag börjar, ha! Längsta passet idag då, men det brukar gå fort när man väl kommer dit..12-20 

Kul att alla åker utomlands nu och man är ju inte lite avundsjuk. I detta väder här hemma kan man typ jobba, kolla på film, äta och sova.. KUL?! 

Visst, Lars gör det lite bättre och det är snart konsert, men i alla fall. Vill till solen..

God natt gott folk

Stack hem till Niklas och brände lite filmer, hade inget bättre för mig.

Bestämde mig för 
Kungfu Panda
What happens in Vegas
7even to 5ive

Hoppas att någon av dem är bra iaf. Grabben åker utomlands i två hela veckor nu, ha så kul!

Själv borde man väl sova, jobb 12-20 imorgon..



Pappa och jag sjunger i bilen..


Hej!

Fick sluta en och en halv timme tidigare!

Fan, rummet ser ut som en svinstia. Kläder, saker och filtar i högar över hela rummet. Vill bara fly härifrån och komma tillbaka till ett fint och nytapetserat rum. Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra mig så snygg jag kan för kvällens äventyr. 

Vad ska du göra ikväll? 

Lyssnar på Lars nu. Helt sjukt att man aldrig kan tröttna på låtarna, tom efter 5år är de lika bra, om inte bättre. 

Vi hörs senare! 
PussPuss

IKEA och McDonalds

Hemma igen, har tagit ett pass ikväll 18-22, WIHO! Nej men allvarligt, det är skit kul på McDonalds!!

Har nyss varit på IKEA och sett ut en garderob, galgar, spegel och lampa. Men eftersom det var sådan kö och jag hade bråttom hem och jobba får det införskaffas någon annan dag. Skönt och veta vad man ska ha iaf. Ska kila iväg nu till jobbet..



Ikväll ska jag bränna massa nya filmer och ha världens mysigaste filmkväll (hoppas jag) 

Ha en trevlig kväll! 

Städ och flytt

Det dåliga vädret har gett mig och min mamma en otrolig energi. Vi har tagit oss samman och ska nu byta rum (jag och min syster ska byta rum) Jag har nu hunnit städat garderoben och kastat de kläder jag inte ska ha kvar. Till min förvåning räknade jag och jag har 25 par skor här hemma, haha. Sedan har jag ett par skor hos min kusin och några i garaget.. 




I september när köket är klart ska det komma en snubbe och tapetsera rummet som jag vill ha det också.. Den nya sängen ska också på plats så småningom. 


Mitt gamla rum..


Mitt nya rum..

Vad gör ni i detta tråkiga väder?



Hemma kväll

Sååå fina skor, dif dif dif!! haha
Foppa-tofflorna är verkligen inte min grej.




Är hemma igen efter att ha varit en stund hos Frida och käkat och kollat på film. Ska försöka att somna lite tidigare ikväll och gå upp och ta vara på morgondagen!

Sov gott, god natt!

Borta bra men..

Hemma igen, hinner bara duscha och sedan ska jag iväg igen, till Frida denna gång..

Det är filmkväll och jag är supersugen på att bara mysa med mina vänner!! 

Detta ska jag ta med mig. Eftersom jag har jobbat idag så har jag inte ätit varken lunch eller middag, så håller just nu på och dör. Men denna kasse med en grekisksallad, ramlösa citrus och min ipod touch ska rädda mig.

Vad ska ni göra?



Mcdonalds é livet!

Hemma igen. Satt på ett mysigt fik och gosade med några kuddar när Noi ringde. Självklart ställer man upp, ska jobba ett pass ikväll 16.30-20.30 tror jag.. Ikväll vankas det myskväll med Josefin och gänget och jag längtar faktiskt, det är inte ofta jag gör det, haha..

Det var trevligt att träffa Lella i alla fall. Ska på bio med henne på onsdag eller torsdag, BARNHEMMET. Någon som sett den, bra? 


LARS WINNERBÄCK, snart är det dags!!! Fy FAN vad jag längtar. Han dunkar i högtalarna och i hörlurarna dag in och dag ut.. DU ÄR BÄST!!!

Om monstret som hittades i USA

Kan fortfarande inte länka på min Mac, men kolla in detta..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3023917.ab

Osminkas vs. Sminkad

Haha, var bara tvungen! GUD vilken skillnad det kan bli för lite smink. 
Vilken gillar du bäst? he-he


Godmorgon!

Somnade vid 7(på morgonen), haha, helt sjukt! Nu är jag uppe igen och ska vara nere på stan halv 3 för att möta upp Lella. Ska hinna med och träna ikväll också, annars inte så mycket övriga planer. Ska käka lite vattenmelon nu..


Det är så kul med nya läsare, ni är varmt välkomna om jag missat att sagt det innan. Hoppas att ni fortsätter att följa denna händelserika blogg, haha!

Ha en bra dag! 


Shit, 04.20

Fan grabbar, vad gör vi uppe nu? 

Lars är med mig och jag är inte alls trött. Kan bero på att jag sov 3 timmar på dagen idag. Mamma, när du läser detta, bli inte arg, ha! Jag kommer att ändra på detta och sova 8 timmar varje natt när skolan börjar.

Hoppas att alla smarta personer  ute i landet sover nu.
Grabbar, ska vi sova?!

Trevlig kväll, not..

haha, tror seriöst att jag snart kommer att göra något hemskt, för att jag inte kan sova. Denna bild togs tyvärr igår (jag menar om ni blev sugna att komma hit för att ni trodde att jag ser ut som på bilden)

Ska kolla på 8Mile nu på min Ipod!!!
GOD NATT!!


Den tiden jag gillar bäst

Nyss varit ute och gått i 1 timme och 15 min. Så skönt och det behövdes verkligen. Efter att jag käkat på Kajen idag åkte jag hem och lade mig i soffan och kollade på TV, vid halv 4. Ca 3 timmar senare vaknade jag och fy tusan vad jobbigt det var. Vad ska jag göra nu resten av kvällen? Är inte trött precis och jag kommer verkligen inte kunna sova ikväll..

Började gå vid halv 9 och jag var lite rädd, tänkte att det var för sent för att gå ute. Det roliga var att under den tiden som jag var ute träffade jag bara "småbarn" som var ute och sprang. Tre av min systers kompisar och Martinas lillebror. Börjar man bli gammal eller, ha! Nu är det jag och alla över 65 som inte vågar oss ut efter klockan ÅTTA, haha!



Emma under lunchen på Kajens idag. Gott vare! 

Ett slag för läppglanset

Gillar det och det bästa av allt, det var gratis. Det är från "FACE Stockholm" tyvärr står det inte specifikt vad just denna färg heter, men snyggt är det! Toppen nu när jag ska iväg på lunch och har lite bråttom. 



Havsmonstret

Den märkliga fyndet som hittades på en strand i USA väcker frågor.

En utomjording, en bluff eller sköldpadda utan skal – Vad tror du?



Är det inte helt sjukt?! Vad fan är det för något? Har den ett hjärta, hjärna och blodkärl? 

TRÄNINGSGUIDE 6


Morrn

Skönt att äntligen få sova ut..

Planerna idag är nog lunch på Kajen och sedan kanske stan med Lella? Träna måste jag också göra! Det är så skönt i dessa dagar när man inte har något speciellt planerat.

Hoppas att alla  får en bra dag så hörs vi senare!

Diggar knuten

Håret blir så snyggt i knut när man har använt "volym mästaren" TESTA! 


Lugn och skön kväll.

Blev som sagt en mysig kväll med dessa två tjejer..



Haha, älskar att göra fina frisyrer på mig. Denna är en favorit och jag gillar den starkt.

Hm, fram eller bak?

Kväll till natt

Jahapp, vad ska jag och Pontus göra ikväll då? 

Tänkte åka hem till Emma och kolla på någon film och bara ta det lugnt. Jag undrar var alla håller hus ikväll? Vad gör Frida, Josefin, Carolina, Gabriella och Marcus ikväll? Aja, det är väl en gåta.. 

Ska hoppa in i duschen nu och sedan förhoppningsvis få skjuts till Emma.. Regnet är inte så roligt längre. 



Trevlig kväll allihopa!

Kan inte länka på min MacBook

Men kolla in


www.annalundbeerg.blogg.se

TRÄNINGSGUIDE 5


Sofia Betty

Detta har hänt under den senaste tiden:


  • Min syster har börjat blogga
  • Jag har köpt en ipod-touch
  • Jag har lyckligtvis fått bra kontakt med en gammal väl, Victor Carlsson.
  • Har naken-bilder på mobilen av en vän?! (hahaha)
  • Jag är kanin-vakt till på tisdag
  • Jag har lyssnat på Tokio Hotel





Skräckfilm

Jag vet!! Jag vill hyra en skräckfilm ikväll, någon annan? 

Mysigt, det regnar, jag poppar popcorn och sedan kryper jag och "hemligt-sällskap(som jag inte vet vem än)" ner i någon soffa eller säng och kollar på en riktig skräckis. 

Undra bara vilken film, någon som har någon bra att rekommendera? 

Hemma igen..

Bättre sent än aldrig, sitter och äter frukost nu..

Har inga planer för dagen, ta det lugnt och sova. Kommer träningsguide snart.. Måste bara njuta av frukosten nu, är ganska hungrig. 

Ha det bra

FAAAN

försovit mig. Jobbar 11.30-15. Hörs senare! 


Ha en bra dag.

Pontus och jag

Alltså, till er som inte förstår så är Pontus alltså min nya kärlek, min ipod-touch. Jag köpte den av en vän och fick därför bara betala 2200 kr, toppen! Han som jag köpte den av sa till mig 
"Jag tror att jag döpte den till Pontus"
Och det gjorde han..

Pontus är nu en del av mitt vardagsliv och jag hoppas att vi kommer att vara för evigt. 


Här kommer lite bilder på oss.. 



Vi har så roligt tillsammans!!

(förlåt att de där störande "trådarna" hänger utanför)




Min kväll i bilder


   






TRÄNINGSGUIDE 4

Här kommer den efterlängtade 4e videon.. enjoy 


Deppar

Jag och Pontus har låst in oss på toaletten nu..

Livet känns allmänt deppigt, vet itne vart jag ska ta vägen ikväll. Ska piffa till mig lite, spy och sedan dra mig iväg på party och dricka mig stup-full. Sedan gråta tills jag kvävs och efter det grävas ner och täckas av cigaretter i svartån. Sedan ska alla mina vänner kissa i vattnet och sedan ska jag återuppstå och döda alla mina vänner..

Ha en trevlig kväll ni också!


Middagen

Mumsig middag med räkor och sallad. 



Nu sitter jag här och har ont i magen av all mat. Ska smälta käket och sedan se om jag orkar röra på mig. Ska spela lite med Pontus nu. Vi hörs senare! Puss!

Kvällens planer

Nu är farfar här och nyss kom även mormor och morfar. Vi ska snart äta middag. 

Jag vill gärna ha något mysigt sällskap och kolla på en film ikväll.. Men tydligen ingen som är på.. Synd att man inte är någon stor bloggare (he)

På återseende! 


Min dag


Åkte ner och träffade Carolina på stan. Vi tog en fika och pratade om allt som hänt medan vi varit ifrån varandra. Och en kopp kaffe sitter ju aldrig fel.



Åkte vidare hem till mormor där hon väntade på småbarn och gjorde armband. Barnen kom aldrig och tur var väl det, eftersom jag fick göra armbanden då.



Morfar och Pontus kom bra överens.. Han skrattade gott åt "full frys". Tro inte att det är jag som har laddat på det programmet. Det är kvar sedan Victor hade den. Jag hatar alla sådana program. 


Hade min nya kjol på mig som jag köpte igår. Sjukt skön och faktiskt jäkligt snygg!!


Stan+ sur-strömming

God morgon! 
Kom precis ur duschen, ska fixa till mig och sen åka ner på stan för att träffa Carolina. 

Har lite bråttom, ska vara där halv tolv och ska hinna städa rummet först. Idag kom min Stockholms-farfar och hälsar på och ikväll ska alla gamlingar i släkten komma hit och äta sur-strömming, JIPPIE! Kommer att stinka i hela huset. Det ska bli kul att träffa honom (vi träffas inte allt för ofta)

Ska rusa nu! Puss på er!



Uppe hela natten

Jag förstår att ni undrar varför jag är uppe så sent. Har suttit i telefon i ca 1,5 timme och pratat med en gammal kär vän. Han har under denna tid hjälp mig att installera dessa coola grejer på min nya ''Pontus''. Tack så otroligt mycket till dig!

Efter bion som jag var på idag, Mamma Mia, åkte jag hem till Frida. Filmen var inte lika bra som jag trodde men den var helt okej. Jag hade nog för stora förväntningar innan..


Hemma hos Frida. 



Resan till den stora staden

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har lekt med Pontus hela kvällen (min nya ipod) Har flashat upp honom lite med guitarhero 3 och copter och nått ritprogram och coolare ska han bli.

Dagen i Stockholm var varm och svettig men lyckades ändå få med mig en kjol och ett linne hem. Bilder kommer imorgon, eftersom jag inte hunnit tagit några bilder än..


Martina laddar upp med brownie och mjukglass.


För att pigga upp mig funkar kaffe bäst.


Inne på Urban


söt klänning jag testade, köptes dock ej..


Banan på tåget hem+jag..

Tack för en trevlig dag Martina!

RSS 2.0