Sjuka drömmar

Marie, min vän, är allvarligt sjuk. Hon drömde att han killen-som-inte-varit-med-någon-tjej-och-ska-gå-på-balen-ensam (han som var med i programmet MADE på MTV)frågade henne om hon ville gå just på balen med honom. Ni vet ha jag skrev om tidigare och som inte hade fått sin första kyss. Undra hur många gånger hon sett det programmet i repris för att minnas just honom.

Själv drömde jag det vidrigaste, MASSOR AV SMÅKRYP OCH LARVER I SÄNGEN! Usch,det var vidrigt och jätte verkligt! Trodde seriöst att jag sovit bland larver när jag vaknade på morgonen..



solroskärnor och fulla raggare

Har just rostat lite solroskärnor och sitter på mitt rum och diggar  Timo Räisänen - My Valentine, så jävla bra!

Jag tror nästan att kvällen har nått sitt slut nu, dags att krypa i säng snart.. Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma så mycket idag. Åkte direkt från läkaren till stan och därifrån till gymmet och sedan till exet. Skulle lämna tillbaka en cykel och sedan gick vi ut med doggen. 

Kom på att jag faktiskt ska parta 4 dagar denna vecka, så måste VERKLIGEN sova nu. Usch, jag kommer nog inte att klara detta, eller jo, för en gångs skull. 


Power meet i helgen och soffan ska åka raggarbil, kommer att komma med MASSOR av roliga biler (hoppas jag iaf haha).. 
Godnatt mina vänner

Sitter med jacka

Hemma igen. 
Min mobil är tejpad på två ställen. Jag hör inte vad den jag pratar med säger, så varje gång jag pratar med någon så måste jag ha på högtalare för att jag ska kunna höra. Ganska irriterande.

Imorgon är det party igen.. Vi LADDAR och är fokuserade. Imorgon tar vi dem!

Mumsig morot

fyfan, blötare har jag aldrig varit!

Är hemma igen men ska snart iväg till stan och göra en synundersökning. Det gick bra på mötet och jag har lärt mig massor av grejer, skoj! Efteråt skulle Sara Berg käka så jag stannade och gjorde henne sällskap. Nej, ska rycka upp mig nu. 

Puss /Sofi

DÖR, blöt hund.

Är detta är ett jävla skämt eller? regnet verkligen ÖSER ned, jag är ensam hemma(eller ingen som kan köra bil är hemma) och jag måste ta mig till Erikslund. Jag kommer att bli GANSKA blöt åååh.. Orkar inte åka nu, deppar.. Hoppas att det blir bätte om 10 min..


  • Möte på McDonalds 10-11.30
  • Synundersökning på stan 
  • 15.00 läkartid
  • 18.15 träna på friskis


Dagen är planerad, ni behöver inte vara oroliga. Ska nu klä på mig regntäta kläder, om jag ens har några sådana. 
Puss, hoppas att ni får en bra och TORR dag. 

Smisk och utskällning(?!)

Nej, detta funkar inte. Måste fånga eran uppmärksamhet igen.. Hmm?! 

Idag råkade jag spilla en kopp kaffe(jag överdrev, några droppar bara) på en invandrare(?!) och han sa "Det är ingen fara, det kan hända vem som helst".. Jag gav honom kallt papper, is med papper runt, en plast påse med is i, muggar med vatten och is i (som han stoppade ner hela sin hand i).. Han satt kvar inne på restaurangen i säkert 1 timme.. Efter ca 40 minuter kom Berlin fram till kassa linjen "Det var någon som råkade spilla kaffe på en gäst". Jag erkände mitt misstag och det var inget mer med det. 

Philip letade reda på mannens(han som jag spillt på) beställning och även HANS FRUS beställning (hon hade beställt 1 timme innan hennes man ens kommit till restaurangen och beställt säkert 3 gånger så mycket som honom) De krävde alla pengar tillbaka, trots att jag bjudit på en glass. Självklart fick de det och alla blev nöjda och glada. Det värsta var bara att han var så otroligt trevlig mot mig och sedan irriterad och arg mot mina medarbetare.

Gud vad vi på McDonalds är snälla och rara och alla kan faktiskt göra misstag, idag gjorde jag mitt.


Vad tusan, var det här det roligaste jag kunde komma med? Då har jag inte mycket här att göra. 

Eller jo, igår när vi var hemma hos Josefin pratade vi massor av snusk och sexiga grejer. När jag sedan träffade min gamla man och hans (och min) kära vän Carlos berättade jag lite vad vi pratat om och min gamla man sade då "Ja, jag har också berättat lite av de sjuka grejer vi har gjort för några polare på fest".. DÅ HADE HAN BERÄTTAT DET FÖR EN SOM JOBBAR PÅ MITT JOBB(smart kille, men de är vänner så vad kan jag begära?!) 

Jag har aldrig pratat med killen på mitt jobb och idag när jag jobbar är han där och jag hälsar trevligt när jag kommer, och han tillbaka. När jag sedan står i kassa och ska hämta pommes till en kunde så står han där. Orden fastnade i mitt huvud ett tag "Hörde att du och Niklas träffades igår, hade ni mysigt?! hehe.." Gud jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Han vet kanske massor av sjuka grejer om mig och mitt sex-liv.. hahahaha (tro inte att jag har gjort allt för hemska grejer)

Sovande prins

Fanfanfan.. Ringde nyss och väckte PHILIP BERLIN!!! Shit fan, inte bra! Han har dragit skift hela dagen idag och smart som jag är fattade jag inte att han såklart sover nu.. Gud, han som jobbar HELA tiden och verkligen behöver sova. Vad tänker jag med? Shit&skit.. 



Ska hoppa in i duschen nu, fotbollen suger.. 

Ha en trevligt kväll så taggar vi inför tisdag! 
Seriöst, börjar gilla er, hehe!

Ledig imorgon

Är svettig och trött. 

Kollar lite fotboll..
Ska snart ta en snabb dusch (eller kanske efter andra halvlek) och sedan gå och lägga mig. Imorgon är det möte på jobbet, jag är uttagen till DREAM TEAM i DTn på McDonalds. Ganska stolt över mig själv faktiskt.


        
Till dig Eva. 
Du kan vara stolt över din son. 
När jag kom hem efter jobbet idag hade han till och med bäddat min säng. Du kan härmed sträcka på dig!

Förlåt, men något fel måste det vara på barnet..


Ren om natten

Jag hoppade i vattenspridare på Rocklunda planerna igår, det var roligt, sexigt och mycket skönt. Det måste ni testa innan ni dör. Nu kan jag äntligen stryka det från "saker-jag-måste-göra-innan-jag-dör-listan"..

Bilder från igår

Igår var som sagt en hel-lyckad kväll och känslorna för tjejerna växte sig starkare. 
Det känns också bra att jag vet hur mycket Martina åt igår kväll.. När jag kom hem 
var mitt kylskåp rensat och det har vi henne att tacka för!

Här ser ni iaf mina nyfixade ögonbryn.. he!











Jobb 11-16

Jaaa

(Massa roliga bilder från igår. Kommer ikväll)

Tjej-kväll..


Mys och pys innan kvällen drar igång..

Frida är nu här och kvällen har startat..


Kollar lite Tila Tequila och myser tillsammans. Får snart sällskap av ytterligare några tjejer... Vad ska ni göra ikväll? Hoppas att ni har några roliga planer. 

Pusspuss


Lunch i soffan

Med Martina. Blev lax-sallad, mumsigt! Är själv nu igen och snart kommer Frida och gör mig sällskap. Vi ska väl prata och ta nått glas vin och bara mysa tillsammans innan de andra kommer. 



Just nu sitter jag och kollar på Rädda Willy på 5an, riktigt spännande nu.

Stripp-förbud

HAHAHA, Timo har fått Stripp-förbud av Joel(hans basist) som nu även är hans favorit i bandet. 

Tur att man var på Hultsfred där han STRIPPADE iaf. Ni på PEACE&LOVE, förstår om ni deppar för att han inte strippade för er. Men jag förstår honom. TACK TIMO 

Fear no darkness, promised child

Kanske skulle åkt till Peace&Love iaf. Det gör ont att höra honom utan att stå längst fram och se honom i ögonen medan han sjunger. Fanfanfan..




MY VALENTINE
Fan jag vill se honom, ge mig honom.. 
Det är inte ens någon bild på TVn, haha! 
DEPPAR HEMMA ENSAM I SOFFAN NÄR MIN MAN SPELAR!!! 
All I think about is you, my valentine



Timo äter

Sitter och lyssnar på P3 sommarsession med Timo Räisänen från Peace and love just nu. Känns nästan lite som att man vill vara där bara för att se honom.

Sixteen och Don´t let the devil ruin it all spelades nyss. Det är party här hemma :D

Somnade ensam, vaknade ensam..

Godmorgon alla läsare och hoppas att ni har sovit gott. Själv vaknade jag av att min mamma ringde 11.14 imorse.. kul tjej!

Idag ska jag nog kolla på OC hela dagen och bara mysa till jag ska ut i spåret och efter det kommer det några vänner hit. Sitter just nu och kollar på nickelodeon.. haha!

Mot kvällskvisten

Hemma, ensam..

Sitter i soffan och kollar på talk-shows på TV, mycket intressant. Jag njuter faktiskt av ensamheten och över att jag är ledig imorgon. Många har frågat mig hur det egentligen går för mig och kärleken. 
Svar på frågan:
Jag känner mig inte det minsta stressad. Det är klart att man saknar någon att mysa med nu när ALLA, verkligen ALLA har någon. Förhoppningsvis kommer jag att överleva ett tag till.. Öppen för förslag med andra ord. 

Sov gott alla mina kära vänner!


Snart kanske detta kommer att finnas i ett rum nära mig..

Uppdatering TV

Sitter med Frida, Pontus, Josefin, Carolina, Marcus, Emma, Henrik och Sofie hemma hos Frida. SATC är på och alla pratar och är allmänt trevliga. Ska gå tillbaka och umgås nu. Puss


smärta


Kyssar hit&dit..

gud, kollar på TV, made. Handlar om en kille som inte har fått sin första kyss än. Mannen som ska hjälpa honom att "bli coolast i skolan" sade nyss:
"Jaha, den första kyssen, den är viktig. Du kan fråga vem som helst och den minns allt om sin första kyss"

Shit, tänkte jag högt för mig själv. Jag kommer inte ens ihåg vem det var, hur det var, eller vart det var? 

Kommer du ihåg din första kyss?


Kan slå vad om att min första kyss påminner om denna..

Nu kommer den..

match.com Sveriges största matchmaking sajt. Det kan vara något för mig, hur blir man medlem?

Mysig kväll med tända ljus och vin

Hemma igen efter 4h på McDonalds Erikslund. Ska käka lite nu och bara mysa här i min ensamhet, ensam hela helgen.

Patrullen testar

Ikväll kommer Carolina hit och hon ska ta med sig sin epilator. Jag ska testa och ni kommer att få en utvärdering och kanske någon video på SMÄRTA! Hörs om några timmar.. fortsättning följer..

Äntligen, tack min vän!

Solen skiner och jag mår bra!

Jobbar 11-15 idag och sedan är det fest, he-he! Är ledig imorgon så inatt ska jag leva fullt ut. Käkar just nu lite frukost, keso, vattenmelon och färsk pressad äppeljuice. Mysig blandning!

Sist men inte minst, JAG SKA FÅ NY DESIGN NU. Åååh, jag är så lycklig. Ska designa en snygg och sedan har jag-vill-inte-men-jag-gör-det-ändå-Jonte lovat att han ska hjälpa mig.

Det ska nog gå att fixa.

Är ni avundsjuka eller avundsjuka? 


Om denna finns i Sverige är den snart min..

Letar efter den snyggaste...

WOOHOOOO! Jag ska få en ny mobil :D:D:D

Kollar runt lite nu, lägger ut om jag hittar någon duglig. Fick tusen kronor också, för att jag är så duktig och söt. LIVET LEKER! Tur att man inte har någon partner. Då hade jag kanske fått dela vinsten...


Man sökes

Detta håller inte. Jag blir desperat när jag är hemma ensam på kvällarna. Tips på dejtnings sidor på nätet någon? Någon som vill låna ut en bild på sig själv som jag kan använda, tack!?

Man kan ju inte vänta på den rätta, eftersom han inte finns.. eller?


Eller jo, han finns.. Och en dag kommer han att bli min!!

Hemma bäst!

Fick sluta ca. en timme tidigare, ganska skönt! 

Ska ta och käka lite vattenmelon och kolla på fotbollen eller någon film tror jag. Bjuden till Frida eller till Carolina men jag håller mig nog hemma ikväll. Min kropp säger emot och jag mår illa och huvudet dunkar. 
Ha en trevlig kväll alla!

Meddelande till Jonathan Hjelmeby
HJÄÄÄÄÄLP MIG NU!!!!

jobb 18-22

Jaa

Tallriks-modellen

Nu har familjen fått i sig lite mat också. Hur är det i eran familj? Hos oss är det ofta så att det görs olika maträtter varje dag. Själv gör jag alltid min egen tallrik med mat, det känns bra.


Jag menar att jag nog inte skulle må så bra om jag åt detta (min fars måltid)






Sova ensam?!

Hemma igen efter en trevlig vandring på stan. Plockade ögonbrynen och köpte en ögonbryns-penna (ibland måste man unna sig, he-he) Ska käka lite lax nu och efter det vila för att sedan bege mig till jobbet.


Träffade min kära Martina på stan.


Hon var SÅÅÅ glad att se mig igen.


Har fula kläder

Drar ner på stan ett tag nu.. Kanske kan unna mig en nagelfil? Plocka ögonbrynen skulle jag ju också hinna med idag och senare ikväll, jobba. Fullt upp med andra ord. 

Egentligen vill jag bara ligga hemma och kolla på film hela dagen med något mysigt sällskap, men men.. Jag menar när människor säger 
"Jag skulle aldrig kunna ha en blogg för att jag gör aldrig något kul..
Det gäller att ta slut på sig själv för att ni ska få något kul att läsa om. Mina åsikter brukar inte få högsta betyg så det gäller väl att jag hittar NÅGOT kul i mitt liv.. 

Kanske ska börja nät dejta? Någon som har tips på någon bra sida?

Armbanden

Här är de omtalade..


Högst upp: av Carolina Frenning
F. Vänster: Henrik Mayor
Övriga: Sofia Lundberg

Skulle behöva lite hjälp med att tyda Henriks budskap? Hmm.. Snäckor, en missbildad sten, genomskinliga runda kulor. Det är svårt, får liksom inte fram det rätta känner jag.. Tips? Om det känns jobbigt så skriv på mail
 [email protected]

Nya köket

Sitter nu här och dricker min morgon kopp med kaffe. Ska snart bege mig till stan för att träffa Martina som varit borta ur mitt liv ett tag nu. Tog lite bilder på köket, är dock inte helt klart än..


Saknas fortfarande kakel och fläkt..


Snyggt med svart och vitt, röda inslag.

Pysselbilder



På pyssel kväll

Sitter just nu i Carolinas vardagsrum och gör armband, super fina måste jag erkänna! Sebastian svek nyss så det är jag, Carolina, Sofie och Mayor som fortfarande håller igång!

Jag som då är proffs på att göra armband kör på att det måste finnas något budskap bakom.. Detsamma sa Mayor och gav mig ett armband, hemligt budskap? Något man måste grubbla på hela natten? Jobbigt..

Två erbjudande

ÖL vs. PYSSEL

Josefin S. vs. Carolina

Prelaten vs. 55an

Pontus&Emma  vs. Sebastian&Sofie


Gud, jag vet inte vad jag ska välja, eller vart jag ska åka? Titta på fotboll eller titta på varandra?

Ska hoppa in i duschen nu och fundera..



Jobb 16.30-20.30

Jaaaa

Vi två, ett par?

Har funderat på om jag ska börja deppa, alltså bara för deppandes skull. Alla mina vänner är så lyckliga med kärleken, alla har delat upp sig i par, två och två. Visst, super kul för dem, jag unnar dem det verkligen! Men jag är utanför.. Känner sig så ensam liksom, fast man inte borde. Jag är inte ensam i världen.



Okej, nu är det bättre. Ögonbryns-tjejen ringde precis. Hon har tid för mig imorgon, YES! Livet är inte deppigt. 

Uppdatering

Vi var som sagt hemma hos Jacob igår och spelade monopol, inte så kul. Spelade i ca. 30 minuter och sedan var pengarna slut. Inte ett spel i min klass...


Vi åkte vid halv 3 hem till Sofie och mös lite framför TVn. Somnade sedan och vaknade 12.04 av att Sofie väckte mig, hon hade precis duschat. Halv 1 skulle vi träffa Carolina på stan, jag HANN, vi var ej försenade, REKORD!


Godmorgon

Ska snart bege mig ner till stan för att käka lite lunch, vaknade precis, är hemma hos Sofie. Ska lägga på några kol.. Vi hörs ikväll. Vad ska ni göra?

Förlåt mina kära!

Förlåt, ni är inte tråkiga! Det är jag som är FÖR lycklig och FÖR ivrig. Sov gott, nu ger jag mig ut i natten!

Till alla tråkiga själar!

Nu åker jag till friskis för att möta Sofie.. Natten är ung jag är full av energi. Varför ger alla upp?! Listan kan göras lång på människor som ska sova, pussa på pojkvänner eller leka med hundar.. Kom ut i natten och gör ert liv händelserikt.. 

Movie night

Jag ska sova hos Sofie idag!!! Det ska bli så skoj och vi ska ha så mysigt! Någon som vill kolla på en film runt midnatt med oss? Ni är varmt välkomna! 

På middag

Mot nya läsar rekord.. Blir så till mig, vad ska jag göra? Käkar lite middag just nu med gäster! 

Är det ingen som vill träffas lite senare ikväll?

I duschen

Hemma. Gäster ikväll. Mat. Allsång. 

Lättad tjej

Jag är så glad att jag nu kan få svar på mina frågor utan att bli idiot-förklarad, ha!

Idag åker Marie till Stockholm och hon kommer inte hem innan torsdag. Hur ska jag klara mig? Plus att hon ikväll ska på allsång med Håkan Hellström, UTAN MIG, gullig tjej.. 

Jag är så sugen att göra något kul till helgen. Vill leva ut livet, men förhoppningsvis vakna igen.. 

Förresten så kom jag på att kvällen är fullbokat, förlåt mina vänner.. Jag har ett LIV. Tro eller ej!



In the morning!

Lika roligt att stiga upp imorse. Denna vecka jobbar jag ALLA dagar utom lördag, och jag är super taggad! Pengar rullar in... Jobbar 12-19 idag. Carolina, vad händer ikväll?

Måste bara fråga.

Om man kommit fram till att man är homosexuell och som man gillar män. Kan man då senare i livet "ändra sig" och därmed bli kär i en kvinna?! Hmm.. klurigt! Eller är man bög/lesbiskt livet ut?

Liten video från Hultan..


Leende guldbruna ögon...





Carolina stod för dansuppträdandet ikväll..


Marie Ylönen

Träffade Marie idag. Hon hade en ful tröja som påminde mig om Pete!

Hos Marie

Hemma hos Marie och myser. Jag, Marie, Sofie och Carolina och snart får vi lite manligt sällskap.. Fan vad jag älskar livet. Jag är frisk, har världens bästa vänner och det är sommar!!! En minus är dock att jag ska jobba hela veckan utan lördag(jag klagar på det bara för alla andra gör det. Egentligen ÄLSKAR jag jobbet) och sedan är jag ju pank också.. Inte bra..

Ha en trevligt kväll allihopa!


Mot "bättre" tider..

Åååh, vilket söt liten tjej! Hahahahhahaha. Men är inte svullen. Eller kanske ytterst lite på din vänstra sida, eller?

Åker till Marie nu och blir kvar där hela kvällen! Alla som vill är välkomna.. eller?! Jag har bjudit dit lite folk men någon svarade inte ens på inbjudan, tack för det!! *deppar*.. Ganska mycket depp eftersom jag inte ens får träna idag för att jag tydligen inte är friskt än, skoj...

Ingen chock precis

Okej kul! Marie ringde nyss, försovit sig som vanligt. Hon skulle inte träna och därmed ska vi inte träffas på stan. Kanske ska ner en stund och träffa Carolina, orkar inte sitta hemma en dag till. Kollar på bachelorette (hur det nu stavas) just nu och ska väl duscha och piffa till mig sen.

Vad ska du göra idag?

Frågan som kräver ett svar?

Sitter här och funderar över en grej.. igen. 

Ni vet Eurovision Song contest?(Ja, vem vet inte?!) Har alla länder så att folket får ringa in och rösta på vilket land de tycker är bäst eller är det så att domare (i vissa fall) delar ut poängen för sitt land på de som de tycker är bäst? 

I min familj brukar vi sitta och klaga på att t.ex. de forna Jugoslavien länderna alltid ger varandra 12or och lika så med Estland, Lettland och Litauen. Någon som har ett svar? Det skulle uppskattas.




with every heartbeat


Ute i cicilisation

Godmorgon mina kära!

Sitter vid mitt köksbord och trycker i mig en banan. Varför jag trycker vet jag inte men jag känner mig stressad. Varför jag gör det vet jag inte heller. Det ända som är inplacerat i schemat idag är ett möte med Marie 12.50. Vi ska promenera hem till henne från stan och sedan ska jag vara där hela kvällen och dagen, mysigt!


Det är mycket man vill ha och längtar till. Detta är nog något av de få saker jag inte vill ha intill mig just nu(?!)

Jag mår bättre idag trots att jag är lite svullen på läppen och runt ögat. Förhoppningsvis behöver jag inte se ut så här resten av mitt liv (Trots att det nog är David Ringborgs stora önskan). 

Ha en bra dag!

På bättringsvägen

Jag vet att jag sa att jag inte tar tabletter när jag är sjuk, men detta var ett undantag. Såhär i efterhand ska vi tacka tabletterna!! Fick en extrem pollen+astma-chock och om detta slår till igen har jag fått akutmedicin. Det kan gälla liv och död om jag tappar andningen och svullnar upp i halsen igen. Läskigt sådant här..

för sent för allt..


Jag vill ge dig rätt signaler..

Två gånger femton förlängning. Fan, fastnade vid el futbol ändå.. inte bra! 

Vilka vinner? Eller rättare sagt, vilka spelar? Blev precis reklam och jag har inte ens koll på lagen, eller? Spanien- Italien? Tror Marie nämnde det.. Jag vet att ingen läser och ingen vill snacka via datorn för att det är match.. Tur att den har ett slut.

Förlåt att det är så dåligt med bilder men jag vet inte vad jag sak ta kort på,haha! Är instängd i hemmet och finns ju inte så mycket roligt här som ni inte har sett. Vill inte lägga ut bilder på köket innan det är helt klart.

Förlängningen börjar... Vi hörs!

Fotbollskillen är glömd

Sådär ja, nu är jag hyffsat vid liv igen.. Svettas otroligt mycket,mår illa och blablabla (tyck bara synd om mig)

Har sett den nyaste "American pie" och håller nu på att kolla på "Blind-date".. Någon som har sett dem och vill yttra sig? Varför jag inte kollar på fotbollen? Jag vet inte riktigt, den lockar mig inte..

Back

Nej kära vänner. Nu slutar vi tycker synd om mig och hittar på något kul, eller hur? 

Vad gör alla? Jag har inte koll på mina vänner, typiskt! 

Ganska rolig sak hände idag. Som alla vet betalar vi skatt bl.a. för att sjukvården ska vara gratis. När jag kommer in får jag hjälp direkt och massa mediciner trycks in i min kropp på olika sätt. Blir sedan tillsagd att vänta i väntrummet då tillsammans med 2 andra barn och deras föräldrar. Jag hör att den lilla "svarta" tjejen inte har ätit eller druckit något på några dygn och jag börjar oroa mig och kollar på henne. Konstigt nog har han med sig två halvt fyllda nappflaskor och jag kan se hur han  får i henne både välling mjölk och vatten, hur gick detta till? Han ber sedan sköterskan om ett glas mjölk och lite senare efter ett till... FAN, VAD GÅR VÅRA SKATTEPENGAR TILL?! BLIR GALEN!

Bekännelse

Kul mina vänner, jag har astma...

Uppdatering akuten

Rekord, tog bara 3-4 timmar på akuten, jippie! Får inte gå ut ur huset under hela dagen och personer ska ha uppsikt över mig(detta fall mina föräldrar) Ska lägga mig i soffan nu! Hörs senare! 

Fått massa mediciner så det ska nog ordna sig. Har extra adrenalin i kroppen nu så jag skakar ganska ordentligt.. Hyrt lite filmer och sådär. Har massor av medicin i kroppen nu så i får väl se hur det går när den går ur kroppen! 



Doktorn ville nog att jag skulle stanna på sjukhuset, men förstod nog att jag inte tyckte det var så skoj, Åkte hem. 

Tack på förhand! Hoppas vi lever imorgon, men vi hörs innan dess. Ni är bäst!

Hälsningar från en uppsvullen boll...

vaknade nyss.. Ser hemskare ut idag. Mamma ringer väl akuten eller något liknande just nu, vad gör man?

Aldrig sig lik

Tyvärr, blir att ligga hemma ikväll. 

Jag ser ut som ett svin med svullet ansikte så vågar inte visa mig bland folk just nu. Henrik, vad har du gjort med mig? he-he.. Tyckte det var så gulligt när jag fick sms av en mamma som läser bloggen
 "Lilla gummman vad har hänt med ditt öga? /Kram ******" K
ul att folket bryr sig om mig! Kan säga att det inte har gått ner än och jag får snart psykiska problem om det inte försvinner. Det kliar och irriterar mig och jag vill bara sova. 



Vad händer kära vänner?

Jag var tveksam till hur jag skulle klara av jobbet, om jag ens skulle få stå i kassa linjen med mitt handikapp, men det gick "bra".. Vad händer ikväll kära vänner? Ska ta och höra av mig till några (bli inte allt för ledsen om det inte blir just du) och försöka samla ihop ett gäng inför matchen..



Dubbel lön idag grabbar!

Pigg som man är (sov en timme i natt ungefär *coooolt*?!) ska jag snart ge mig av till Erikslund och mitt älskade McDonalds. Jobbar till halv 5, men just nu vill jag bara klä av mig alla kläder och lägga mig i sängen. 

När jag kommer hem ska jag väl försöka tagga till matchen? 
Någon som vill mysa och se den med mig? 
Ha en trevlig dag! 

Hoppas NI hade det bra..

För jag hade det toppen!..



Detta var den sista bilden med mig i livet, med Henrik. Vad han har gjort med mig har jag ingen aning om, men någonting hemskt är det!


Innan denna hemska incident hade vi det SUPER MYSIGT, verkligen! Satt och snackade och käkade i flera timmar och sällskapet får högsta poäng. Efter det drog vi oss mot dansbanan och sällskapet ökade i antal flaskor och huvuden. Efter -fest efter efter-fest och slutligen som sagt, jag och Henrik ensamma, och efter det kom jag in i dimman. Hur hade ni det igår?

Som sagt, jag är ett missfoster till er tjänst!


Glad midsommar allihopa

Nyss käkat en mysig midsommar middag med familjen. Ska nu börja göra mig i ordning(har inte gått så bra bra som jag planerade) blir nog att åka ut till Almö vid 4 istället för 2.. Hoppas på en trevlig kväll med mysigt sällskap och lite party..

 


Godmorgon!

Har nyss varit ute på en powerwalk/jogging runda och känner mig pigg som ett djur just nu. Jag trotsade all pollen och tog mig ut i spåret, vilket resulterade i att jag har nyst 18 gånger sedan jag lämnade spåret (jag skämtar inte, har räknat, he-he)

Om ungefär en timme är det midsommar lunch här hemma och innan det ska jag ha hunnit klätt på mig, sminkat mig, fixat håret och dammsugit hela huset. Lycka till Sofia!!


Försökte hitta en som var lik våran, haha..

Trampar på mig

Klockan är runt halv 3, vad fan är grejen? ↔

Det är någon jävla man som håller mig uppe och jag kan absolut inte missa ett enda ord han har att säga till mig, orka toffel-Soffan.. Har nu under kvällen letat som en galning efter hans blogg eftersom han har hotat med att lägga ut ett nedvärderande inlägg OM MIG!!  ♥

 Tänkte att jag skulle göra detsamma om honom här, men sedan tänkte jag efter och jag kommer inte på något dåligt med denna man? Det enda möjliga skulle kunna vara att han vill vara full 24/7 och kollar på fotboll hela nätterna.. Annars finns det inget (som jag känner till) att klaga på. Vill dock ej hänga ut denna sjuka man allt för mycket så jag skippar bilden, trots att det hade varit roligare.. 

Jag vet inte varför jag publicerar detta, hoppas att det roar någon iaf. 
GOD NATT!

Sömntabletter?

Varför sitter man uppe så länge på kvällarna och gör ABSOLUT INGENTING? Måste ske en ändring på en gång! Tips för att man ska bli trött på kvällarna och lägga sig i tid? (funkar bara när jag jobbat sisådär 9h)  

Kan män tjaffsa?

Har gått och funderat på en sak.. Hur ofta hör man om två killkompisar som har tjaffsat eller är ovänner? Jag har tänkt på detta och jag tror aldrig att jag har upplevt detta? Är det någon som har två pojkar som blivit ovänner? (förutom om det gäller att de är kära i samma tjej) Snälla meddela mig det, vill veta om det existerar. 
Tack på förhand /Sofi


Menar då inget slagsmål eller fotbolls-tönt-bråk.. Mera känslor och små tjaffs, irritation? 



Mysig kväll med snygga män i shorts.

Då var man hemma igen, men tro inte att jag är trött! Har ställt klockan på 09.30 och ska upp och dammsuga och ta en powerwalk(om jag orkar) imorgonbitti. 

Efter dagens träningspass åkte vi till LIDL. Första gången jag var inne i ett sådant faktiskt och måste erkänna att det blev lite blandade känslor. Kvällen fortsatte sedan lugnt och vi cyklade hem till Josefin (till hennes mormor) och dukade upp och slog oss ned i TV-soffan.


Tanterna och jag drog ett pass idag.


Frukten som inhandlades av mig.. (intresset på hög nivå?)


Vill till sist bara visa vilket fint tilltugg vi hade till matchen POR-GER

Ändrade planer

Såklart är mina planer inför kvällen ändrade, lite iaf. Ska iväg och träna nu(fråga inte hur jag orkar efter att jag nu har jobbat) Träffar Josefin där, hon ska med på passet. Efter det ska vi troligtvis in på någon mataffär och jag hoppas på att det blir fruktsallad ikväll. Planerna ändrade men jag kommer nog bara att må bättre..



Körkort here I come..

Jag vet, alla 16-17åringar i Västerås är ute och glider som fan på gatorna i dessa tider.. Men snart kommer jag också :D



Ny dag, nya möjligheter.


  • Jobba 11.30-15.30
  • Snabbaste jag kan hem&duscha
  • Till någon mataffär och köpa frukt
  • Cykla till Berghamra (hem till Josefins mormor)
  • Träffa henne och bara ta det lugnt
  • 21.00, Martina kommer dit och gör oss sällskap
  • Sedan troligtvis hem till mitt eget hus och sova

Hmm.. undra om det händer något mer kul idag.. JUSTE CAROLINA KOMMER HEM, JIHOOO.. Kanske åker förbi henne på vägen till eller från Josefin (woho, anteckna) Hoppas att ni får en trevlig dag, solen lyser ju iaf.. 

Jag kommer att tacka dig

Min design kille har gett upp.. 
Jag vet att alla hatar min design, det gör jag också? 
Ingen frivillig som vill ställa upp? 
Det skulle vara till SÅ stor hjälp!!  
Anropar typ.. Hampus Eriksson? 



ÄR DETTA ETT SKÄMT ELLER KAN LAGERBÄCK HÖRA MIG??

Precis efter publicerat inlägg ser jag Kimpan på TV skärmen. Måste ge min uppmärksamhet till TVn igen, om inte annat för att han är sexigast i världen..


Trots det kommer han nog att se ut såhär efter matchen, om jag får chansa..

SVERIGE KAN GÅ HEM NU

Sitter och småler i soffan, Sverige är verkligen sämst! 

Inget spel och tvåa på bollen hela tiden. Dags att byta ut Zlatan och Henke-penke kanske?

Vi saknar Kimpa, var é han????? 2-2 eller vinst för Svennarna känns just nu VÄLDIGT långt borta.. Var är alla mina vänner? Var kollar ni på matchen? Sitter alla tillsammans och myser vid en stor TV? Jag är ensam med min elaka syster, hjälp mig!!!!

Dagens kap

Det var den här smarta uppfinningen jag snackade om..


På framsidan kan man sätta fast mobiltelefonen så att den sitter still och genom en liten skarv på luckan kan man dra igenom laddaren. Därmed har man alltid mobilladdarna på samma ställe(vilket är ett måste i vår familj,alla laddare är borta hela tiden)

Om man öppnar luckan ser man en liten större röra, men vad gör det? Här finns ett antal kontakter och man får plats med massor av laddare och mobiltelefoner(på framsidan) samtidigt. Skaffa en sådan och du har alltid koll på dina laddare i fortsättningen. Den finns att köpa mittemot Dessman på Sigmatorget i Västerås, någon inrednings butik (kommer ej ihåg namn) Den blir din för 845kr

I will follow you into the dark (Death cab for cutie)

Ska sticka till jobbet nu.. Kommer hem vid 9 och då ska jag sitta spikad framför TVn (?!) Som sagt kommer Martina hit och vi ska bara ta det lugnt. Tänkte visa er en super cool "uppfinning" som min kära far har inhandlat. Hinner inte just nu men jag lovar er, det kommer. 

Haha, ni måste checka in Kissies brors blogg också.. Haha, kul kille!

Vad är detta?

Jag började bli lite småhungrig, snickaren är här och jag vågade inte riktigt gå ned i köket och hämta något att äta. Till slut vågade jag mig ned till kylen efter att jag checkat att han(snickaren) inte var inne i köket.. När jag kommer ner hör jag till min förvåning hur pappa och snickaren pratar fotboll?! De står utanför ytterdörren och snackar om matchen ikväll och hur det kommer att gå. Inte konstigt att snickare tjänar mycket (om de får betalt per timme) eftersom de snackar bort hälften av tiden, suck&pust.. Bra tänkt alla som går bygg, ett plus där!! Glöm bara inte att vara sociala.



Match problem

Vaknade av mobil-alarmet 10.00.. Tänker "bäst att kolla så att jag verkligen börjar jobba 11.30"  Så är självklart inte fallet, jobbar till halv 9 ikväll och börjar halv 5.. VAD HÄNDE MED MATCHEN HEMMA HOS JOSEFIN? Kul.. Martina kommer till mig ikväll så ska vi kolla hemma hos mig. Tyvärr kommer jag att missa en tredjedel av matchen..

Lämnad ensam

Vaknade precis upp ur en skön sömn i soffan.. 0-2 till Italien?!! Grattis! Heja Heja.. Funderar nu på om jag ska sova eller sätta på en film och glo på den tills jag slumrar in.. Vad gör ni? Ingen har hört av sig till mig (Utom Martina, såklart) Så jag undrar, Vad gör alla mina vänner ikväll? 

Taggar inför matchen imorgon. Tillställningen ska äga rum hos denna tös.. GOD NATT!



MATCH

Ikväll smäller det. Min far sa "Fan Soffan, ikväll är det ju kanonmatch".. Jag såg mest ut som ett frågetecken, men efter att jag förstått att det talades om FRANKRIKE-ITALIEN fattade jag vinken. Blir popcorn och sitta i soffan hemma hos mig nu.. 

Vilka vinner? 
Eller vilka VILL man ska vinna? 
Bästa laget? 




Puss på solen?!

Solen lyser och alla som är LEDIGA idag hoppar av lycka... Själv sitter jag inlåst på McDonalds i 9h, okej, ni får tycka synd om mig..

Jag vet att alla är intresserad av hur det går med vårt kök som håller på att få en rejäl "make over". Måste säga att jag är imponerad över hur snyggt det blir. Vitt och Svart med lite röda inslag, toppen! Trots framstegen är det inte klart ännu och bilder kommer. 

Det finns dock en sak med vädret+jobb som är bra. När solen lyser och alla svettas säljer vi otroligt mycket glass, vilket är super eftersom glassarna är roliga att tillverka. Choklad-dröm, hur god låter inte den? Kladdkaka i botten, mjukglass och chokladsås på det. Haha, GUD vad kunder vi kommer att få idag. De kommer att tacka min blogg...  

Relationerna flödar

Kul att alla mina vänner nu har hittat sin livspartner.. KUL, för er!! Ensam som vargen känner man sig i dessa dagar och vad ska jag nu göra. Mina bästa vänner Martina & Carolina har nu gått och kärat ned sig.. Jaja, grattis!? Eller vad jag nu ska säga, lycka till..

Men varför stressa? Jag har ju 12 år på mig innan jag ska skaffa mig mitt första barn (hmm..?!) och därmed 13 år kvar tills jag ska köpa min hund. Ingen stress här inte. Njuter av singel livet (?!) och ska allt göra det bästa utav det.



Sofie efter passet, nyduschad och vacker.


Ganska lugnt och slappt hos Marie som sagt.. Satt ute på altanen och snacka massor av skit..


Fick äntligen träffa min lilla vän Tinamartiemartina efter en lång lång tid. 



Trött som ett svin

Sitter hemma hos Marie och tar det lugnt med henne, Sofie, Linda och Henrik. Blir en lugn kväll med massor av snack och någon film. Träningen gick bra och jag är förvånad över att jag lyckades ta mig igenom det utan större problem.


Rädd att konduktören ska missa henne..


Hungern är stillad..

Super mysig lunch på gränden med nära och kära. Vi pratade mest om min och Maries resa, men även om Noi, våldtäkter och midsommar. Skönt att vara hemma igen och bara umgås. Ikväll ska vi troligen samlas och kolla på "festival" (filmen) och bara mysa tillsammans. 
Kollar just nu på TV och ska bara vila mig innan träningspasset. Vad gör ni?



Säg någonting

Vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig, även om jag vet att jag måste glömma dig

Drar ner på stan en stund, träffa lite vänner och bara glida he-he.. Fick med mig Sofie att träna ikväll. Återstår väl att se hur det går. Ska ge mig av nu..

Back to reality

Vaknade nyss av att mobilen ringde, Mcdonalds, tillbaka till verkligheten. 

11-18 imorgon, konstigt nog så längtar jag tillbaka..

Jaha, vad ska man hitta på nu, läsa cosmopolitan och käka jordgubbar? 
Någon som är sugen på att träna tillsammans med mig idag? 

Förresten någon som vet att jag har Joels plektrum? Ganska coolt!! Marie pratade med honom innan konserten och under "Sweet Marie" böjde han sig ned och kastade det till oss, och vi älskade honom...


Som sagt så snackade vi lite med Joel, generös och super trevlig! 

Vbogg


Då var det avklarat!

Känns skönt att alla mina läsare kommer tillbaka när de vet att jag är hemma igen, allt är i sin ordning. Fick precis bilderna av Marie också så tänkte lägga ut lite fler. Saknar du info om resa så var vänlig hör av dig vid funderingar.. 




Och så var det fotboll (Denna gång inte Sverige-Spanien, utan den som var innan... någon hjälp mig) Ganska så cool stämning när alla fulla och dumma, JUST DET- GREKLAND, skulle samlas på samma plats och samsas med varandra..

Men det gick bra, vi överlevde..


Ville bara säga att han till höger är Värmlands mest kända bloggare, cool man kan vara då..



Aldrig sett så mycket skit på samma ställe. På denna bild har fler än hälften åkt hem.. Min mobil hade endast batterier på torsdag, halva fredag och söndag. Därav det dåliga utbudet av bilder.



Männen i mitt liv

Fan, pallar inte.. Har duschat, borstat tänderna och skrubbat hela kroppen.. Vet ni vad jag luktar? Rök, unket och ännu mera unket, kul.. Denna festival lukt kommer väl att sitta i ett tag, blir till att hålla mig i karantän här hemma.. 

Så att ni vet, kommer aldrig tvätta min jeans-jacka.. Där finns partiklar från både SUPERDUPER SNYGG SEXIGA Markus Krunegård och Robert Schwartzman (Rooney) Vad vi sade till varandra håller jag för mig själv.. eller? 



Till Robert sa jag "Thank you" och så sa han "Thank you" och kollade sedan på mig som om jag skulle fortsätta prata.. (vad fan, vad ska jag säga? ENGELSKA??!! Shit) Jag blev stum, FAN FAN FAN.. SEDAN SA HAN, HAN SA "Thank you, Thank you" KOLLADE MIG I ÖGONEN OCH LA AV DET VACKRASTE LEENDET JAG NÅGONSIN SKÅDAT... ÅÅÅÅÅÅHHHH...!!!!

Fisk i stol och andra berättelser...

En ganska rolig grej som inträffade var att när jag satt i "Sjukhus tältet" och det kom in en kille och skrek för full hals "Shit, fan, du måste hjälpa mig, fan vad äckligt alltså".. Jag fattade ingenting, klockan var strax efter 01.00 och jag var trött nog att förstå mina egna problem. Först blev jag rädd, trodde att killen var nära döden. Sedan börjar han och hans kompis att skratta för full hals, och jag fattade ingenting. Han säger "HJÄLP MIG DÅ, det är någon JÄÄÄVEL som har sprutat in räkost i mitt öra. Skynda, det känns som om det trycks upp i hjärnan nu".. Jag började gapskratta och sedan hade vi 4 ganska så kul åt det en stund.. Sjukhustanten tog fram världens längsta topps och började sedan att operera, ni skulle ha varit där, ganska underhållande...




Sanningens ögonblick

Jahapp... Då har man klarat av Hultsfred 2008



"Roligt att veta" (?!)

Vad vill ni veta om mig? Onödig fakta.. Har INGENTING att göra. Väntar på att få åka till stationen

ALLMÄNT...
Namn: Sofia Lundberg
Piercingar: Ja, i naveln (jaja, skratta om du vill)
Tatueringar: Inte än
Längd: 170
Skostorlek: 39
Hårfärg: Ljusbrun
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, ibland
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Hoppas det
Vilket shampoo använder du: Olika varje gång typ
Vilken parfym använder du: Naomi Campell - Paradise passion
Vad är du rädd för: Mörker
Gillar du att tvätta: Undra om jag gjort det någongång, nej..
Gillar du Berg-och-Dalbana: Inte en chans

 

SENASTE...
Film du hyrde: Ni vet, den med sex-sekten
Film du köpte: Köper aldrig

Låten du lyssnade på: Lars W - Strimmor
Låten du hade på hjärnan: Samma 
Låten du laddade ner: Olagligt? Laddar ej hem
Personen du ringde: Marie?
TV program du tittade på: Next
Personen du tänkte på: Henrik Mayor?

 

FAVORIT...
Mat: Potatis
Låt: Death cab for cuties - I will follow you into the dark
Sak att göra: Äta, träna?
Sport: Hockey
Dryck: bonaqua - peach
Kläder: Klänningar 
Film: The Notebook?

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1
Gånger ditt hjärta brustit: 3
Hjärtan brustit på grund av dej: vet ej
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett fåtal gånger
Ärr du har på kroppen: Massa (har haft svinkoppor, usch)

 

SENASTE...
Bok du läste: Mördaren och Prinsessan (med skolan)
Personen du fick mail av: itunes typ..
Personen du fick brev av: Lönebesked av chefen
Personen du fick sms av: Pappa
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förra helgen

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Duschat, klätt på mig, sminkat mig 
Var det kul: Trött..

Hur tidigt stiger du upp: Varierar
Gillar du att slåss: JA!
Vad ska du göra ikväll: Dricka lite vin i ett tält i Hultsfred 

Är du seriös: Många ser mig nog om ganska oseriös
Vad är du allergisk mot: Pollen, laktosintollerant 
Var har du ont: Fastnat popcorn skal mellan tänderna
Använder du hårspray: Ytterst sällan
Kan du stå på händer: Mot vägg
Favorit serie: The Hills&Newport harbor

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: NEJ!
Är du glad nu: Lyckligast i världen
Var du glad igår: JA!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, niklas mamma?
Vad dansar du till: Martinas blickar
Stockholm är: =Shopping
Göteborg är: Något jag inte vet så mycket om..
Kan du sjunga: Nästan fullpott på singstar :D
Mer värt än guld: Kärlek
Spaghetti eller makaroner: Mackisar
Ett land jag helst vill besöka: USA&Kambodja
Ska bli skoj: Denna sommar
Ska inte bli skoj: Ta studenten
Sparar till: Ibiza -09
Väntar på: Att få åka iväg till Hultsfred NU NU NU!!

Pålägg som gäller: Kalkon
Dagens dryck: Vatten..


HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ!!!

Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag måste glömma dig nu..

Om ni undrar vad jag ska göra...

Marcus Krunegård
 

Timo Räisänen

Håkan Hellström

HULTSFRED TVÅTUSENÅTTA!!

SJUUUUKT JÄVLA TAGGAD, helt uppspelt. Har nu packat allt, skönt att det bara blev en bag på hjul och en lite större handväska!! är FÖR lycklig just nu.. Måste nog ladda med en påse popcorn snart som vi kan mumsa på tåget. Ska dock byta tåg FYRA GÅNGER på vägen ned, men vad gör man inte liksom. Sitter just nu och bara längtar till ALLT

Tänk hur ivriga ni kommer vara att vilja läsa dagen då jag kommer hem och FATTA VILKA INLÄGG som kommer att läggas upp.. Ni kommer att älska mig, FÖRALLTID!!!! Nyduschad, nyss tagit på deo och min underbara parfym, UNDERBART!! Vet inte hur jag ska kunna dela med mig av denna känsla (ni känner inte att det är lite överdrivet eller? haha

Som jag sa igår.. Min högsta önskan (nästan) är att få bjuda in precis de personer jag vill i ett rum. Alla snyggingar som jag vill .. (ja, någonting med) &sedan ska alla bara klä av sig tillsammans!!

Laddar upp.. Sakna mig inte för mycket!!! 



Sov sött mina barn..

Nu börjar klockan närma sig uppstignings dags och jag har inte ens gått och lagt mig.. Ska upp 06.00 och duscha imorgon. Som sagt renoverar vi köket just nu och detta innebär att rörmokaren kommer hit imorgon och stänger av vattnet 07.00, JIPPIE.. 

Ska sova någon timme nu innan jag kliver upp för att packa(fan,har inte gjort det än) 

Spenderade kvällen hos Marie med Martina, Linda, Henrik och Amanch. Runt halv 2 började det intressanta snacket som sex och relationer och jag var snabbt med på ett hörn, lärorikt! 

Jag vill bara att alla ska vara kära i varandra i hela världen?! Nej, nu är jag för trött! Hörs om ett tag mina vänner

Mot nya mål..

Jahapp, det var ju en lätt match att nå detta mål.. Lättflirtad kille det där.. Kanske ska höja ribban, en dejt? Eller.. Det är ju ganska många tjejer som springer efter denna man så.. Har nog inte en chans *önsketänkande*

Lägger nu i en andra växel..

Jahapp, lärde mig nyss från proffset i branschen, Blondinbella, att man måste sätta upp mål för att lyckas med detta. Ett av hennes mål har varit att ha 10 000 läsare om dagen... Det kan jag ju glömma direkt!  Vad ska då JAG sätta upp för mål? Ett skulle kunna vara att få en kommentar av Martin Nilsson, en annan att få en snygg design som lockar flera läsare..

Varför vill man då ha en stor och känd blogg? För att få fler elaka kommentarer och påhopp, skulle inte tro det? Vart tog allt folk vägen som var dumma mot mig? KOM TILLBAKA!!! Saknar de elaka kommentarerna och era fördomar!! VILL HA!

Älska Bella..

Ni missade väl inte blondinbella i p3 idag? Ganska coolt när Blondie kallade Kissie för hennes lilla "copy-cat" 
(Jag vet att jag är en nörd, men jag är inte ensam eller hur Sara B?)





Saker jag måste avstå nu när jag är pank:

  • Plocka ögonbrynen hos min speciella tjej(endast 70 kr, men nu har jag inte ens råd med det)

  • Köpa ny bikini inför beach 2008. Måste använde den jag hade förra året och förr förra och förr förr förra.. Kul 

  • Äta mat om jag är på stan eller köpa någon picknick (en bra bantningsmetod med andra ord)

  • Köpa en födelsedagspresent till min mamma som fyller år idag(förlåt, jag är världens dummaste unge)

  • Köpa tvål och schampoo att ta med mig till Hultsfred, jag är SÅÅÅ fräsch..







Running away

Idag var det lite kyligare i luften, men jag och Martina stod emot allt..


Men till slut så var det inte bara solen som sken...


Vid 3 åkte vi ner på stan och sedan träffade vi dessa typer.. Inhandlade det sista innan Hultsfred imorgon. Ska blir så otroligt grymt kul!!!!!!!

Dagen innan dagen..

Drar till Kajen eller Löga snart.. Vem vet, det är lite blåsigt så vi hamnar nog på löga till slut. (intressant)

Idag blir det till att ta en lång promenad genom HELA stan och köpa grejer som jag ska packa ned till Hultsfred, åker imorgon!!!!!!!!!! Ååååh, det ska bli så kul, ni fattar inte :D






Like a star, like a hero

Drog ner till Vasaparken för att efter det kolla på uppträdandet på löga (?!) Det var endast jag och Martina som pallade oss igenom hela kvällen, som vanligt. 

Martina som en glad liten skogsmulle.


Charlotte uppträdde med "Hero", jag var på (Fint svullet öga jag fick av all pollen, jippie)

Trött och mätt..

Ska snart iväg och jobba då. Även fått en förfrågan om jag vill spendera min kväll i Vasaparken, ska fundera på detta..

Jag är en tattare

Vaknade precis av att min arbetsledare (eller något) ringde och ville att jag skulle jobba. Otur för dem.. Idag jobbar jag nämligen på Stadshuset. 


Läser just nu boken till höger.

Solen är glad idag och det betyder att jag ska spendera min tid med den. Alla mina vänner partade dock igår så jag får väl klara mig själv idag (medan de ligger hemma och mår dåligt, he-he)

Ta inte detta på fel sätt. 
Jag har ju pratat om att jag ska tatuera mig.. Vill göra tatueringen mellan ryggen och magen, på sidan (haha, heter det området något speciellt?).. Men det har uppstått ett problem. På sommaren när jag vistas i solen så blir jag jätte brun (har väl något tattarblod eller nått) Så tatueringen kommer att bli ful bara för att jag blir så brun där. Det blir inte snyggt med svart tatuering då. Ska tänka över detta, varför inte göra en självlysande?

Dejta på Donken

Sådär ja, inget mera jobb innan Hultsfred(åker på tisdag).. Kul att jag trodde att det var söndag idag ända tills jag kom till jobbet,haha! Fan, det är inte sant! Gud vad Mcdonalds fungerar bra som date-service. Idag när jag stod och tog beställning av en kund sade han "Jaså, nu fick du nog ett meddelande" .. Han kollade på ett gammalt kvitto och jag tog det för att läsa vad någon annan skrivit på baksidan. Så här stod det:


Vi har 25års fest Wisbygård // Ta med henne --->

Sedan var det ett mobil telefonnummer bifogat också. Wohooow, ikväll blir det fest!! Eller inte...

Normal dag..


Haha, varför har min blogg blivit så tråkig? Är det bara för att jag inte skriver hur mycket jag avskyr kungahuset eller att jag tycker att alla människor faktiskt kan skaffa sig ett jobb om de vill och försöker(okej, inte om man har något handikapp kanske) Men alla andra.. Varför ska man som arbetslös få pengar? Nej, detta håller inte. Gå ut på marknaden och skaffa er ett jobb. Jag är inte så medveten om vilka utbildningar som behövs för olika jobb men.. Det känns som om man kan lära sig det mesta. Städare, spärrvakt, lapplisa, fan vet jag? Ge det en chans?! (Hahaha, orka att jag hoppas på att någon arbetslös ska läsa detta. Inte sååå stor chans kanske?

Ha en bra dag nu, vi hörs i kväll!



Nothing

Godmorgon "alla" läsare. Hoppas att ni mår bra!? Det gör inte jag! Myggbett över hela kroppen och sedan är jag trött som en jag-vet-inte-vad..

Idag blir det ingen solning eftersom jag jobbar 11.30-17.00. Så kul kommer denna dag att bli. Det är söndag, men ingen skola imorgon, livet leker!





Mcdonalds é livet!

Hemma igen, jobbat 17-22.. 

Nyss varit ute på lillåudden, skulle bada men sådant blev ej fallet. 

Nu börjar det flyta på lite på jobbet (jag vet att ni hellre vill veta hur det går på jobbet än hur mitt sexliv fungerar) och jag börjar känna mig som hemma. Fredag, lördag och söndag kommer att spenderas på Mcdonalds. Det är ju kul att namnbrickan kommer till användning iaf. Gästerna utnyttjar mitt namn som om de känner mig. Riktigt intressant "Sofia, är min hamburgare färdig?" "Tack så mycket Sofia" och så vidare... 

Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

SVAG ÄR STARK?


Underbart, en till solig dag!

Ni ser "solskyddet" eller vad man ska kalla den när genomskinliga saken på första bilden? Alla som har varit ute på denna kaj vet att det sitter som i en cirkelformad bana och därmed går "skyddet" att förflytta. Emma tappade ned sin solkräm under detta skydd idag och vi fick därmed ett problem. Smarta som vi är kom vi på att vi kunde flytta skyddet och då komma åt att ta upp flaskan. Det var vad vi trodde.. För det första gick det inte att skjuta på, det satt stenhårt och för det andra så kändes det alldeles för jobbigt att röra på sig för en flaska med solkräm. Medan vi stod och såg ut som fån frågade en kille om vi behövde hjälp och fortsatte sedan "Men min kompis kan nog hjälpa er. ( Han vänder sig till kompisen) Du kan väl koppla ihop dig med skyddet och sedan bara köra framåt med stor kraft?"..?? Jag fattade inte så mycket. Men när hans kompis kom emot oss på rullator, så förstod jag. Det var ganska kul. Tänk er synen om man spänner fast en kille i rullator i ett solskydd och sedan sätter han i gasen och allt börjar röra sig, hahaha..

Sommaren är kort

Tjabba och godmorgon! 
Jag är nog den ända som kan vakna av en ljudlös mobiltelefon som ringer, någon annan? Tänkte mest berätta att jag mår bra. Jobbet igår gick bra och efter en dusch var jag nere i Vasaparken men resten av Västerås.

Idag blir det 100% solning, hoppas bara att jag får med mig någon vän. 

Träffade VÄRLDENS SÖTASTE student igår, Ronja Vikner (känd från Mcdonalds Erikslund) Fy tusan vilken snäll och trevlig tjej. Ett stort plus till sådana personer som förgyller mina dagar, tack!

Nej, nu måste jag börja förmedla mina åsikter igen och kanske förhoppningsvis även fånga ert intresse.. Jaha, vad ska man prata om för att fånga eran uppmärksamhet? Bråk, sex och mina nakenbilder? Ska tänka över detta. 
Vi hörs senare, ut till solen! Puss

Hurra hurra hurra!!


Nu drar jag mig ned mot stan och studenterna.
Ska träffa Carolina min kära vän och vi ska längta tillsammans.
Efter det, mitt kära Mcdonalds...



Har funderat på det där med veckans ros, bu eller bä, det ryktas. 
Det sistnämnda skulle nog vara roligast att göra.. men jag menar, Kissie gört!

Sådär jah..

Hejsan igen! 
Nu känns det lite bättre.. Vaknade nyss upp på studsmattan efter en powernap i solen. Idag mår jag jätte bra och kl 12 ska jag ned till stan för att kolla på de glada studenterna. Jobbar i kväll kl 17-21..

Dödade precis en spindel som "klättrade" på min dator.. så i morgon blir det väl regn, synd! 
Det är ju helt sjukt hur mycket solen tar i dessa dagar.. Efter en sol-dag orkar man ju knappt röra ett finger, undrar förresten vad som händer i kväll?! he..



En annan jobbig grej är väl att jag har fått massa röda utslag av all gräs pollen som frodas i detta vackra Sverige, suck! 

Igår var det roligt, trots att jag inte ens badade fast det var poolparty. Med en blandning av Kopparlunden, Carlforsska och Rudbeck elever gled vi lätt igenom kvällen. Till alla som läser bloggen för första gången idag, välkomna!

God morgon alla pigga!

Gäller att vara uppe med tuppen! 
Vad händer idag? Jag ska sova. Ha det bra.. Vi hörs senare, kvällen igår var toppen. Det kommer mera senare när jag har vaknat till. 



Lugnt och skönt

Hemma igen :) ska sova nu! Vi hörs i morgon! Puss

Party people

Heeeeej!! 
Jag är hemma för att gå på toaletten! Ska snart iväg på poolparty hos frickan!! Min älskade vän kommer dit, vises! Puss

Sticker snart..

Sticker snart iväg för picknick på gräset är nere vid svartån, riktigt mysigt att träffa alla härliga människor..
Yeah, party party party, he-he! Som sagt, picknick och lite förfest.. Har haft en underbar dag i solen och med goda vänner.. Kvällen blir nog bara bättre och bättre!!

Sista natten med gänget

Efter avslutningen strålande tjejerna i SP07B samman på café Gränden och tog en avskeds fika. Kommer att sakna mitt trevliga umgänge, men jag vet att vi ses igen!

Vi säger väl GLAD SOMMAR då.. 

Avslutnings present

I morse när jag kom ned hade jag fått ett "grattis-till-sommarlovet-paket" 


Det var två böcker, super bra att ha i solstolen i sommar!! Tackar. Recension kommer när de är utlästa.  

Sommarlovet!

Sitter hemma hos Frida och firar att det är sommarlov nu med jordgubbar. Ikväll är det party!!!! Vi ses

Uppe med tuppen!

Godmorgon! 
Jag vet att jag är uppe förvånansvärt tidigt, men idag är det den efter längtade skolavslutningen. Vilka kläder jag ska ha på mig känns som ett stort problem, HJÄÄLP! Det gör ingenting, jag är så lycklig.. Den här sommaren kommer att bli den bästa, jag lovar dig. 


projektet med köket fortsätter..

Jag har tänkt över det där med bu eller bä(GUUUD, vad jag har tänkt,he-he) Kom fram till "Sofia bekänner" (boring, jag vet) Jag som hade hoppats på att jag skulle få leka lite gossip och dela med mig av allt kul som händer här, men men.. Hoppas att inte alla hatar mig iaf. 

Martina och Josefin S, en stor kram till er! 

GOD NATT!?

Jag var så glad, hade så mycket att dela med mig av. 
All glädje och ork försvann. Tur att man inte är ensam..

Hemligt sällskap?

Sitter nu här vid min bästa vän, datorn och väntar på att få åka iväg. Det blir en lugn kväll med trevligt sällskap(förhoppningsvis). Återkommer med fakta och lekar när jag kommer hem..

Jag erkänner..

Jag måste erkänna en sak. Jag är absolut inte den fräscha och bruna personen ni tror (bara), jag är svettens drottning. Så där ja, nu har jag berätta min tunga hemlighet. Bilder.. Hmmm, okej då. Här kommer de på SSS (Sveriges Svettigaste Sofia)



SUPERSTAR 92, he-he

har annars varit en bra dag(om man bortser från tävlingen som nämndes innan) Solade först på kajen med Frida och Martina och drog oss sedan till löga för att käka.. 30 grader varmt och strålande sol, glada människor och rinnande olja, dagen var perfekt! 


söta flickor.. Martina dock den som vågade leka "vem-vågar-visa-mest-hud-leken" med mig..


Martina var glad när hon åt kall korv.


För er som ännu inte fattat det nya så ska man vända och ha bikinin upp-och-ned i sommar. Stencoolt, jag är först..

Det talas om..

att tre av grabbarna i vässans inre krets har startat en slags tävling. Målet i tävlingen är hemligt (kan vill verkligen inte). Jag är inblandad och detta är HEMSKT!! Till er tre skulle jag bara vilja säga, lägg ner, det är inte ens roligt. FÖRNEDRANDE! Tack på förhand/ Sofi

Dagens ros, en hit? Kolla längre ned..

Som sagt, Sofia är ledig=sola och bada hela dagen. 
Drar till kajen nu(kan inte vara någon annanstans beroende på pollen) Har med mig kameran så idag blir det bilder ska nu se, fullt batteri. Ha en bra dag och ut i solen med er.. Idag ska jag även testa livet i korta shorts. NI får en uppdatering om jag överlevde senare...

Unik var ordet

Jag vill också skriva nått kul som "det ryktas" eller "hiss eller diss" (bu eller bä) Vad ska jag få skriva om då? Jag måste sticka ut ur mängden. Har ju SÅÅÅÅÅ mycket skvaller om alla knäppa personer i denna stad (lovar att jag inte ska ge ut namn om personen själv inte är med på det. Det blir ju ändå skoj för då får man gissa vilt) Ska tänka över det där.. Behöver tips? Eller kanske måste komma på själv om det ska vara min grej? Hmm, nu blev det svårt...


Eller varför inte dagens ros? He, Jag tror inte det.. Eller kanske om jag vill att mormors väninnor ska börja läsa denna otroligt hippa blogg?  

Skulle dock skicka ut dessa grabbar med rosorna, vem skulle tacka nej? Just det, tänkte väl..


 

Lars Winnerbäck - Strimmor

Till er som har missat den.. LARS È TILLBAKA igen. Vi ses den 14:de älskling!


Cool pappa

Sist men inte minst vill jag säga grattis till min far. Han är så himla sportig och häftig(minst sagt)!! Vet ni vad han har gjort? (Juuubel) Han har lyckats springa 20 MIL (ej kilometer) på 30 dagar.. Det är mer än en mil varannan dag. Cooolt! Ville bara säga det så att ni kan sova gott... Puss

Jag vara med i Outsiders?

Kollar på outsiders, handlar om att gifta sig som ung. En indisk tjej blev bortlovad och förlovad på hennes 11-års dag. Mannen i fråga är hennes syssling. Hon är 18 år och har precis tagit examen och han är 28 och har precis kommit från (något land som jag inte kommer ihåg) för att nu gifta sig och bo med henne...

Av detta kom jag och tänka på en ganska äcklig sak som hände när jag var ungefär 9 år. Min kusin, Gustav (lika gammal som mig) och jag var på Gröna Lund med hans föräldrar. När vi åkt klart och skulle åka hem stannade vi på Mcdonalds vid medborgarplatsen för att käka lite kvällsmat. Jag och "Gurra" fick ett eget litet bord medan hans föräldrar satt en bit bort (vårt val eftersom vi tyckte vi var sååå coola) VET NI VAD GRABBEN DÅ SÄGER? Att han är kär i mig. En jävla kusin, jag dog! Jag började gråta och hans föräldrar försökte snällt förklara för honom att det kanske inte var en sådan bra idé.. 

Som "tur" är bor han i Stockholm och vi träffas ytterst sällan. De senaste släktträffarna har han inte vågat komma till för att jag har haft med mig pojkvän (ej längre min man) och han var rädd för honom. Vi var bästa kompisar när vi var små, jag och min kusin. Jag vet inte riktigt, men jag kommer så väl ihåg denna situation och jag är nog fortfarande lite rädd för honom...

Min kusin åt för övrigt bajs när han var liten för att han trodde att det var choklad.. Han har även en ganska cool papegoja som kan härma telefonen så man tror att det ringer. Andra saker han säger är "Gå och bada" , "pappa" och sedan kan han busvissla. Coolt.. Jag ska försöka hitta en bild på min kusin(eller kanske hemskt att hänga ut honom här) men det är ju trots allt ett bra tag sedan..

Ordning och reda

Här är mitt hus.. eller en del av det iaf, köket. Vi håller just nu på att renovera lite och inom en månad ska vi ha ett helt nytt kök. Är ganska spänd för det kommer att bli första gången som jag äger en ismaskin, he-he! Hoppas nu bara att mina drömmar slår in. Lovar att visa er hur det blir. Kommer att stå klart när jag kommer hem från Hultsfred, 15 juni.


Hej och hå min roliga design

Jag vill göra min blogg UNIIIK! Alltså den där Jonte får snart en rak höger av super starka mig om han inte lägger på några kål. Jag menar att ge falska förhoppningar... Men ni måste få veta, han är faktiskt trevlig i verkligheten(oftast).. Vi får fortsätta vänta på den nya designen i ytterligare en evighet. 
Puss&kram



En trevlig dag på kajen

KOm nyss hem från gymmet. Innan det var jag på löga med ALLA vässans ungdomar, kollade juni trofén och innan det låg jag på kajen och stekte med Martina och Josefin (Nordmark denna gång) Riktigt mysigt&STEKANDE HETT!!



Usch, det börjar bli jobbigt, umgås för mycket med Martina.



Jag förstår inte varför man är allergisk

Ledig ledig ledig, ganska skönt.. Yippie! 

Gick nyss upp hur min svettiga säng och sitter nu nere i köket och käkar lite frulle. Idag blir det solning för hela slanten + att kolla lite juni trofén. 

Har lite dåligt samvete för att jag inte hämtat mitt lås på mitt skåp. Det gör ont i magen när jag tänker på att lilla vaktis ska klippa söner det i morgon. Det var liksom mitt favorit lås (från Indien) och vi får se hur det går till hösten nu då..



Fler, fler, fler bilder

Förlåt för att jag har så dåligt med bilder på bloggen just nu. Denna bild var den enda jag hade på mobilen. Någon som kan identifiera denna varelse?



Hehe, men andra ord så blev kvällen nja.. inte som förväntad, om man kan säga så.

Ni gör mig så glad.

Guuud, bara ÄLSKAR bloggen, eller det är nog läsarna. 
Läsar antalet idag (igår) var toppen och jag blir så lycklig i hjärtat. 

Nu är jag på gång igen och jag känner hur jag bara vill dela med mig av allt jag har, hur mycket det nu är. Vad vill du veta? Hmm.. Kan säga att mannen jag sade att jag såg tidigare idag fortfarande finns på näthinnan och jag ber fortfarande(kommer nog aldrig sluta göra) Det är förgäves.. 

Jahapps, nu är jag iaf hemma och ska snart gå upp och lägga mig i min trånga och obekväma, svettiga säng. Och sen är man ledig i morgon igen, börjar bli lite uttjatat. Svårt att hitta på grejer att göra när man inte ska till skolan liksom.. är inte van.

Kvällens planer

Tänkte hänga med de coola grabbarna i kväll och beger mig därför iväg till Vasaparken nu. Ska väl mysa lite och bara ta det lugnt, I think. Vad ska du göra i kväll? Får se vart jag tar vägen senare i kväll men jag tror det lutar åt att somna till en film i min egen soffa här hemma.. Ett minus är dock att min säng är lika liten som en myr-säng, inte bra eller skönt! Vi hörs!

Jag har solmärke efter min klocka.

Idag var det sol och jag solade, hehe! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen(!!!!!!!!!!!!!!!!), men eftersom "publishme.se" är min bästa vän så skriver jag det här, he! IDAG HAR JAG SKÅDAT SVERIGES MEST OMTALADE PERSON (omtalad av mig alltså) PÅ RIKTIGT! Så nu har jag ont i magen.. (Jag vet att ingen vet vem (eller jo,de som känner mig bäst vet), men det är det som är..)  .. Wohoo det blev parantes inom parantes, coolt..

Hoppas ni har haft en trevlig dag. Jag var på den fräscha (hmm?!) stranden (hmm?!) med Klara, Carolina och Josefin. Tack för att ni ville fördriva min tid, mycket snällt! 



Åker iväg

Sticker iväg ett tag och solar på annan plats. Här kan man inte ligga för det blåser ingenting! Jag tar med mig kamera och tar lite smäckra bilder som ni får se sedan.. Vi hörs när jag kommer hem(ska jobba innan också, sen hörs vi. Puss

Hemma igen..

Vaknade upp i morse med ett extremt tungt huvud. Men nu så här efter en dusch och mat så ska jag snart kunna ge mig ut i solen och ge järnet!

Tack till alla som var där igår och gav mig orden "Jag läser din blogg, det är roliga och ganska konstiga små inlägg du har" .. Tack för det!

Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av idag. Mitt huvud är ganska tomt (ordagrant).. Har precis poppat lite popcorn, kände att jag behövde tillsätta lite salt till kroppen. 

Annars ringer väl Carolina snart och vi ska sedan möta upp Klara för lite solning tillsammans. 

I kväll är det grillning på schemat och de som vill är väl välkomna, typ, hehe! Sist men inte minst vill jag ge en hälsning till Simone(jag vet att du läser, hihi)

RSS 2.0