mot kvällen..

Ligger just nu nyduschad i soffan och väntar på att Carolina ska ringa på dörren. Vi ska ut ch mysa lite på en filt i gräset nere vid svartån innan vi laddar inför nattens långa resa.. Ska väl klä på mig lite och testa kläder innan jag (förhoppningsvis) bestämmer vilken som ska bli kvällens outfit. 
Vad ska DU göra i kväll? Jag vill veta, hi! Puss

Stockholm Maraton

Grattis "Willy kurir" (hahaha, stavning?) till vinsten av stochkolm maraton 2008. Ca 4,2 mil på 2h och 16 minuter. STORT GRATTIS!

lördag+sol+donken

Det kommer att bli bättre än ni har förväntat er... Med den nya designen kommer ni att slippa skriva in den dumma koden när ni vill kommentera, cooolt, hehe!

Nyss käkat lite frukost, ska till jobbet om en stund, kassa idag. I kväll blir det nog lite picknick vid 6 och efter det blir det dunder kalas. Hoppas att ni får en trevlig dag så hörs vi senare. Jobbar till 4 idag så det är inte så farligt. Sköt om er!

stjärnan hänger kvar..

Åååh, vad glad glad glad jag blir!!!
 Har inte lagt märke till det tidigare, 
men vet ni vad jag såg idag? 
MARCUS KRUNEGÅRD
 ska åka med på Lars Ws sommar turné, kan det bli bättre? Nej! 
 

 
Lycklig tjej som skriver det här nu.. 

Kollar på hooligans på 4an just nu.. Den ska vara bra har jag hört? Puss på dig!

Yeaah.. Woohow



Skulle inte sitta fel med lite sällskap... Om du vet vart dessa grabbar håller hus i natt, var vänlig meddela mig. Om inte, kan du säga till dem att jag ringer i morgon! 

Ondskan börjar bli lite för läskig nu.. Synd att sändningen har slutat på disney channel, depp depp depp... 

Pengar rullar in som de ska...

Åååh, det är så himla kul på jobbet!! Ska jobba i morgon också, börjar 12.
Idag fick jag lära mig kassa och när mitt pass närmade sig sitt slut kunde jag stå där helt själv. Jag tog beställningar, betalt och "packade ihop" allt på egen hand, duktiga mig! Alla är så trevliga och jag trivs super bra (hehe, har än så länge bara jobbat 3 pass)

När jag skulle gå hem sa min handledare "Ja, det är inte så mycket jag kan lära dig. Det skulle vara att inte trycka så hårt på knappen på milkshake maskinen. Det är en touch-knapp..hehe"

Jag är nöjd med min insats och ser fram emot morgondagen. Då väntar även party och rajraj! I kväll är jag ensam hemma så jag ska kolla "ondskan" på kanal4 och käka nått gott, i min ensamhet. Ha en trevlig kväll! Puss

Viktigt meddelande!!

FAN VAD VARMT, jag dör! Martina kom nyss och vi ligger ute och steker, lyssnar på Martin Svensson och har det bra. 

Till alla er som är ute och solar, DRICK VATTEN! Det är faktiskt jätte viktigt. Just nu tvingar jag i Martina lite vätska så att hon ska kunna stå ut med solen i en längre tid. 
Enjoy..



Uppdatering.

Tänkte bara lugna er och säga att nycklarna är tillbaka, tack och lov! Höll på att bli panik här hemma, men nu kan alla andas igen.. Hon hittade dem i sin jackficka (hmm) "Jag hade letat där 3 ggr innan, konstigt" Var de ord hon fick ur sig.

Ja vad annars, har nyss varit och gymmat. Tänkte ta ett pass med Anneli W men när jag kom dit skulle hon inte ha det utan det var  en annan ledare som hade tagit över, då gav jag upp. Jag gillar Anneli och när hon inte var där fick gymmet räcka. Jag körde stenhårt. Det var super skönt. Det var bara jag och massa pensionärer, toppen!

Men var är solen? Bara massa jäklans moln på hela himlen? Inte bra...

Så här har jag det just nu

Så här ser det ut, inte mera glamoröst än detta.. Lite dator, lite fredags-"SPAN", jordgubbar, vatten och "solstol". Underbart!!


FREEDAG

Som sagt så är jag ledig idag och det blir till att spendera alla timmar i solen. Sitter just nu ute och gasar järnet, he-he! Torsdagskvällen blev lugn med en trevlig fika och inte så mycket mer. Ska jobba i kväll, slutar 8, så vi får se vad som händer efter det.. 



Min kära fader är just nu och handlar lite mat inför helgen så jag sitter här och suktar efter vattenmelonen som jag verkligen hoppas att han inte glömmer!! Annars är det lugnt, mycket varmt i solen. Ska kanske bege mig till lillåudden men vet inte riktigt om jag hinner, måste träna också.

Nu kom far min, hoppas hoppas på en stor fet melon :D

Nu får det vara nog!!

Om ni undrar varför den nya designen inte kommer så beror det på att Jonte sysslar med detta istället (se videon)


Rätt åt na!

Hahaha, det är kris här hemma! 
Min kära mamma har tappat bort sina nycklar och jag är så lycklig att detta inte drabbade mig eller min syster. Då hade allt varit 100 gånger värre och vi hade nog fått hur mycket skäll som helst. Iaf, den som vill får komma hem till mig och leta. För vet ni vad? DET ÄR HITTELÖN. Hundra kronor till den som hittar nycklarna.. De är troligen inne i huset, men jag orkar verkligen inte leta.. Hon klarar nog detta på egen hand och nu får hon känna pressen som jag känt några gånger!! 


LYCKA TILL MORSAN!

Sommarlov

Hemma efter ett träningspass och har sådär lagom ont i benen, he-he! 

I kväll drar jag mig ner mot stan och firar att skolan nu är över med några vänner. Mys och filtar känns som ett måste. Efter det hoppas jag väl på lite trevligt sällskap ett tag och sedan blir det hem och ladda inför solen i morgon. Har ingen mer skola innan avslutningen så har ett litet "för-lov" på 5 dagar innan den riktiga sommaren börjar, känns bra! 
Just nu känner jag bara för att samla mina vänner i en stor hög och krama högen det hårdaste jag kan!! 

NÄÄÄRHETEN är LÅÅÅNGT BORTA

problem..

Vilket dilemma.. Ska man sola fram eller baksidan? Det är ju roligast att sola fram, men skönast bak... Hmm?



slut på skola

Ingen mer skola innan skolavslutningen på onsdag, SÅ JÄKLANS SKÖNT!! Solen är från och med nu min bästa vän och kommer att vara tills den 26 augusti.  

I kväll väntar lite träning med Jenny och Klara och sedan ska jag väl hitta någon att leka med under kvällen, vill inte sitta hemma och kolla på "so you think you can dace". Junior är kvar och det känns som om man håller lite extra på honom för att han kommer just från vässan. 

För övrigt hoppas jag att Klara lyckas att reda ut mitt liv.. Jag vill vill vill!!!

Godmorgon allesammans!

Ligger nu ute på baksidan och solar och käkar päron, precis varit ute och tagit en promenad. Till 11 ska jag vara i skolan och göra den sista kraftansträngningen, städa skåpet, he!

Usch, ligger på en handduk i gräset och det känns som om småkrypen ska äta upp mig. Läskigt! Allergin är inte heller den bästa så ligger och snorar och nyser om vartannat.. Men vad gör man inte för att få lite sol?!

Grattis till Isabella som kom på 23:e plats av Sveriges mäktigaste åsiktsmaskiner igår, you go girl!

Nyheterna



Gabriella, 1,5, kan varken sitta, stå eller gå. Hon har varit nästan blind. Nu ser hon sina leksaker från två meters håll. Fast bara om de är ganska stora och har starka färger, som hennes gula Nalle Puh-docka.

Trots att kroppen ideligen sviker följer Gabriella med i allt som händer omkring henne.

Hon rullar runt på rygg, sträcker handen bakåt och får tag i en träslev. Sedan vänder hon snabbt tillbaka på mage igen.

Plötsligt tar hon spjärn med händerna, lyfter hela överkroppen och ser sig om i rummet.

– Titta, säger mamma Anna, det där har hon precis lärt sig.

Gabriella var bara ett år när mammas pojkvän nästan slog ihjäl henne.


Back home

Nyss varit på gymmet och sitter nu fast-spikad vid TV och väntar på "frusna män".. 

Jag hatar REKLAM!! Vet du att det sammanlagt är 18 minuter reklam på ett program på en timme? Testa själv om du inte tror mig. Jag vet, det är helt sjukt, men sant!!

fantasier

Jag tänkte på en sak... När man har tagit studenten och börjat jobba.. om man då fortfarande är/är singel, vart är det då man helst vill (kommer att) hitta sin blivande man? Eller vart ska man söka.. hehe. Gymmet är ju en klassiker men SÅÅ tråkigt, kassökön, KROGEN(haha,en högoddsare), badstranden eller kanske hos sina vänners vänner?

Hmm, undra vart jag skulle hålla upp ögonen lite extra..? Utseendet är ju det första man ser, det är ju första intrycket.. 
Just nu vill jag bara ha en stor säng och en god vän, tack så mycket! 

En solig dag i solen


Jag och mina vänner stannade en stund i parken och kollade på de glada studenterna. Solen värmde och jag var så glad, men jag vill också. De flesta 89or hade fina dräkter och kläder så som batman, spice girls, professoer och teletubbies... Mycket underhållande.

Är hemma och käkar lite nu och om någon timme ska jag iväg och träna, sedan är väl kvällen här och jag ska börja varva ned. Ikväll är det ju även FRUSNA MAN SÖKER KÄRLEK, vem längtar inte?

framtidens planer..

Idag ska studenterna ha utklädningsshowen så ska väl ned på stan en stund och kolla på de lyckliga små liven... JAG VILL OCKSÅ! Pratade med en vän som redan tagit studenten och han sa "Ja, det där är en rolig tid de har nu



Det är ju bra att man har den framför sig iaf så att man har något kul att se fram emot. 

Andra saker jag ser fram emot:
  • Hultsfred om 12 dagar med Marie!!!! Kommer att bli hur kul som helst och jag vill åka nu nu nu!!!
  • Lars W (Som alltid redan skakis av namnet) åker med JosefinN, massa andra ska också dit men men..
  • KREEETA med Martina Thörn, Woohooow. Det kommer att bli rajtantajtan och massor med sol och snäckor.

Detta längtar VI mindre till:

  •  Börja skolan till hösten, EKONOMI på Carlforsska, wiho...
  • JObba hela sommaren inne på ett svettigt Mcdonalds (Känner för det nu men kommer nog att sakna solen inne på det behagliga Donkidonki)
  • Alla de 89or som kan göra vad de vill i höst och aldrig behöver gå tillbaka till skolan..

Vakna upp!

Då var det morgon igen.. Ska snart iväg till lögarängen i 2 h med klassen för att sola och spela lite volleyboll. Städerskan är här så jag vågar inte gå ner och ta kort på dagens outfit. Tänkte iaf ha på mig min nya svarta volangkjol och en vit t-shirt bara, inget speciellt. De nya brillorna och bikinin ska också på, klar för beachen, he..

Ger upp..

Kameran är inte den bästa och bilderna blir usla.. Får försök ta nya tag i morgon och fixa fram lite bilder.. Vet inte riktigt vad jag ska säga...

Visst kan ord göra en glad? En komplimang kan göra dagen och man blir så glad, SÅ glad..

Lila bikini

Mina nya bikini från Topshop.. Tvekade lite om jag skulle lägga ut bilden eller inte(haha) Men men, hoppas att ni överlever, Gillar den så ville dela med mig av glädjen. 




TV igen

Guuud, Gossip é så bra! Jag dör.. Sitter här nu med nästan tårar i ögonen.. Jag älskar Dan, hihi!



Visa nyss min mamma alla dagens kap.. Ska väl snart ta på mig och ta lite foton så att ni får se. 



Hoppas att ni har haft en trevlig dag! Min har varit toppen och jag gillar verkligen klass-tjejerna.



Dagens..


Lyckan är här ..

WOHOO! Jag är så så så så så lycklig:D Har köpt så jävla snygga kläder idag. Har inte ett öre kvar.. Bilder kommer.. Måste smälta glädjen och käka lite nu, vi hörs! <3333

FRÅN TENSTA

"Blattarna är på frammarsch"   / Adam Tensta


Så uttryckte han sig efter att ha vunnit några priser.. Vad ska detta betyda?


Från en torr måltid..

Hemma igen efter en ganska lugn och skön dag. Sitter ensam i mitt hem vid köksbordet och försöker få i mig lite mat. Josefin och jag hade det jätte mysigt i solen ute på Kajen´s café med varsin sallad och glatt humör. Imorgon bär det av till Stockholm igen, jag, Josefin och Martina är taggade till tusen, he!

Förresten.. Mötte "design-Jonte" på väg till hamnen.. Jag vet att du läser detta. Varför agerade du som om det inte var jag? Döljer du något, går det SÅ dåligt med min nya design eller skäms du för att det går så sakta?! Haha...


Josefin på lunchen

Hos Martina

Sitter hemma hos Martina nu. Låg nyss ute och solade, men regnet kom och vi drog in.

Inte såå jobbig dag..

Skoldagen är här med slut och jag har åkt hem för att hämta pengar. Ska snart ner på stan och spendera lite och förhoppningsvis käka lunch. Som sällskap har jag med mig Josefin, en trevlig tjej från min klass. Har bytt om lite nu(har bara ben, det är ju stek-hett ute) 
Men Josefin promenerade från skolan ned på stan så jag måste väl cykla iväg snart så hon slipper vänta, som vanligt.. Hoppas att ni också njuter i solen och att skolan inte tar kol på er, hihi!


Dagens outfit, (fast jag har inga leggings på mig, he)

Klänningen

Gjorde en kraftansträngning och tog på mig klänningen (och även mina rätt så nya skor..) för att ni skulle få se (: Så här ser det ut iaf trots att jag har lite problem med att ta kort på mig själv, ha! Ska sminka mig lite nu och sen rulla till skolan. Kan nog inte ha klänningen på mig idag, eftersom det är så dåligt väder. Får se vad jag hittar i garderoben.. Ha en bra dag!

Utan smink och SÅ naturlig,ha

Det var den, jag gillar ärmarna väldigt mycket..

YES, äntligen morgon!

Godmorgon!
Vet inte vad jag gör uppe så här tidigt, men nu är jag uppe iaf. Ska iväg till skolan vid 11 så kanske hinner kolla lite på TV nu (det hinner man aldrig annars) och bara ta det lugnt. Tråkigt att det inte är så fint väder som jag och Martina hade hoppats. I går var första gången efter vintern som jag hade bara ben och jag hoppades på den värmen idag också, men icke ...

Ska fixa till mig lite nu och kanske ta lite bilder med den nya klänningen så att ni får se..
Hoppas ni vaknade på rätt sida nu och att energi flödar inom er, hehe!

Upp mot rekord!?

Läsar talet ökar.. Heja, heja, heja.. Sov så gott så hörs vi imorgon :)

Somna till den här låten och du kommer garanterat att vakna på rätt sida imorgon..

Dagens inköp..

Orkade verkligen inte sätta på mig kläderna och ta vackra bilder när jag precis kommit ur duschen. Fick bli lite snabba bilder bara.. Här är det jag köpte och jag hoppas att ni ser någorlunda bra. Annars kommer ni att få se fler bilder när jag har det på mig under den kommande tiden. Kanske redan imorgon om jag hinner innan skolan, har sovmorgon till 11.

Partybrillorna nr1 från Urban outfitters 


Jaja, jag vet att det är en dålig kamera, dåligt ljus och allting är dåligt. Tips på någon bra kamera jag kan införskaffa? Ingen mega mega stor och cool och dyr. En som är lätt att hantera och tar bra bilder räcker för mig.

En vanlig T-shirt från H&M organic cotton


Klänning från Top Shop (knep den sista så det kändes bra)


Måste säga att klänningen är mycket snyggare på. På bilden hänger tuttarna ut  på sidorna och den ser bara ut som en stor "blaff".. Bara för att övertyga er ska jag visa i morgon (=

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Vblogg

En liten video från jobbet... 


Njutning

Dagens goda.. Bonaqua peach

Mamma stoppade en sådan i min hand efter min ensamma shoppingrunda, den satt hur fint som helst. Väldigt fräsch och super super uppfriskande(dock somnade jag i bilen efter några klunkar,ha)

Hemma igen..

Då var man hemma igen efter en mycket fin och solig dag i Stockholms City. Fick med mig en klänning, t-shirt och ett par solglasögon hem. Bilder kommer senare...
Tänkte åka direkt till jobbet nu, bara byta om och ta cykeln ner till stadshuset(Guuud, jag har så många jobb,haha)
Men det är skönt att ha det gjort och sen bara komma hem,duscha och krypa ned framför TVn. Posa lite med de nya kläderna får jag också göra så att jag kan lägga upp dem sedan.

Grattis Christer på födelsedagen!

Stress

Vaknade precis av ett sms från Mcdonalds, de frågade om jag kunde jobba. Tyvärr var jag för ny och han var ute efter någon som kunde kassa, synd för mig.
Hade ställt klockan på 10.00 men hade tydligen glömt att spara tiden så vakade 11.00.. vi ska åka 20 över, bra tjej.

Måste skynda mig nu och fixa till mig lite, sen drar jag till Sthlm. Så det var ju lite tur att jag inte kunde jobba, så jag fick åka och shoppa. Vi hörs i eftermiddag.. 

Ha en solig söndag. Puss

company

Sitter nu i soffan med sällskap av denna man. (han hade tröja på sig när han kom)  Vi kollar lite American pie och jag har nyss snaggat honom(bilden) Det blev skit snyggt och jag föredrar snaggade killar, dock inte honom, ha! Trevligt med lite sällskap iaf så ska gå och utnyttja det nu igen.. 


SVERIGE PÅ TJUGONDE PLATS? Hahaha..

Copy

Jag vågar inte lägga ut någon bild på henne-som-jag-tydligen-är-så-jävla-lik-tjejen, Sara. Det kan bli missförstånd och hon kanske inte vill läggas ut här. Jag har ju trots allt ganska många besökare, hehe! Men det är sjukt att så pass många människor sagt att vi är sjukt lika. Kolla in hennes bilddagbok. Den finns på det andra inlägget i kommentarerna.. Om vi bryr er och vill se.. 

Martina, kom hem! Jag saknar dig


Ha en toppen kväll. Just det, eurovision? Lägg ner för tusan, varför håller de fortfarande på? För att det har blivit en "tradition", lägg av.. Vem suckar inte när de kollar och VARFÖR kollar med egentligen. Hoppas att ni också väljer American pie i kväll!!



Åååh, det ska bli så kul med Stockholm i morgon. Ni kommer att få se allt jag köper i morgon (om det blir något, men förhoppningsvis) 

Älska TV

Sitter och diggar låtarna i High school musical 2 just nu, den går på disneychannel. Snart börjar ett till avsnitt av Shot at love, det har nyss varit ett. Sen efter det kl 21.00 börjar American pie 2 på 3:an, kan det bli bättre? Jag ångrar inte att jag tackade nej till alla aktiviteter idag och stannade hemma. NU sitter jag här och verkligen njuter av ensamheten, ljuvligt!
(Tur att det är karaoke till låtarna i high school musical så att man kan sjunga med)

Ska återgå till TVn nu och bara mysa med mig själv. Vad gör ni en kväll som denna?

Frisyren

Så här blev håret efter hennes önskningar. 
Det ska dock bli en vacker knut istället för hästsvansen..




Jag är inte alls bra eller professionell med hår. 
Om ni hade stora förväntningar så förstår jag
om jag förstörde dessa nu. 
Men hoppas att alla får en trevlig kväll. Ta hand om er! 

Puss    /Sofia

Precis hemma från jobbet..

Välkommen till Mcdonalds..
Jobbet idag gick bra och jag är nöjd med min insats. Jobbar igen på fredag.

En positiv överraskning som jag fick när jag kom hem var att jag ska få skjuts till Stockholm city i morgon. Ska tjuv-shoppa lite ensam innan jag ska dit med Martina och Josefin på tisdag. Nu kan jag känna mig lite lugnare och kanske hittar jag något i förväg som vi annars skulle slagit om, lucky me!


Är ensam hemma i kväll så jag får se om jag stannar kvar i mitt hus. Annars tar jag väl och hittar på något med några vänner, har inga planer just nu. Frida kommer hit vid kvart i fem och jag ska då fixa hennes frisyr till kvällen (hon ska på nå party till en tös jag inte känner) så det ska bli kul. Lägger upp en bild på hennes huvud senare när det är klart..



Godmorgon alla pigga

Steg precis upp ut sängen. Kan inte sova längre eftersom jag bara tänker på att jag ska jobba och är super rädd att försova mig. Bättre att gå upp nu och vara säker på att komma i tid, ta en lång frukost i lugn och ro. 
Partyt i kväll är inställt så vi får se vad det blir för andra aktiviteter...

Jo en talang.. Det tycker jag är något man föds med. En bra röst, föds man med det? Att trolla, det kan man lära sig och även att leka vig och kräla runt, det är väl bara att stretcha? Så jag hade nog inte lyckats med min fiol. Det är ju också någonting som alla kan lära sig, eller hur? 


Tack&hej till Zara

Alla kan

Nyss käkat lite taco med mamma (hahahahaha) och vi kollade precis klart på "shot at love" på MTV. Mamma fick bestämma ett tag nu så det är "Peter Jöback på Oscarsgalan".. 

Blev en mysig hemmakväll till slut och jag. WOHO "Talang 2008" hur kunde jag glömma.. 

Trolleri? Jag förstår inte hur de lyckas? Helt sjukt hur Seth lyckas med alla coola tricks. Varför håller man inte på med något och bara övar och övar tills man är bäst. I och för sig har jag ju spelat fiol i FEM år, men när jag la av för ca 5 år sedan så glömde jag allt. Kläm på den här: Jag kunde spela "titanic-låten" Hur kunde jag sluta? Med mina skills hade jag LÄTT kunna ställt upp i talang 2008.



What to do..

Ändrade planer! Grillningen är inställd och jag har absolut inga planer för kvällen.. Men det känns skönt så jag ska nog bara slappa hela kvällen. Vad ska du göra i kväll?
Mcdonalds väntar i morgon så. 

Kollar just nu på TV, Newport Harbor och vilar.

fynd på MQ

Drog ner på stan ett tag för att hitta något tills i morgon kväll. 
Jag slog till på en kjol som jag spanat på ett tag och jag gillar den verkligen! 



Sofia Lundberg




Fettig hy

Kul att mitt ansikte har blivit en finn-trädgård efter att jag stod vid pommen igår på Mcdonalds, inte så kul. Men vi gör det bästa av saker och är glada för att det finns täckande smink. Dock vill man ju inte använda detta när solen lyser.. Kan bara tänka mig hur jag kommer att se ut efter 4 timmars jobb på lördag, haha! Shit happens, sådant man får ta. 

Någon som har något tips på hur man kan undvika detta?

080523

God fredag på er allihopa! 
Ska snart iväg till skolan i 40 min och lyssna på lite redovisningar. Sedan väntar stan och träning på friskis.

Jag hoppas verkligen att ni mår bra, det är fredag så vad annars, hi! I kväll blir det troligtvis grillning ute i Irsta med okända personer + Josefin. 

Stockholmsresan är verkligen något jag längtar efter just nu. Har ingenting att sätta på mig och det blir panik varje morgon.

Ska hoppa in i duschen nu innan jag drar iväg och piffa upp mig lite. 



SOMMAR

Alltså jag längtar så otroligt till sommaren. Finns verkligen ingenting som talar mot att det här inte kommer att bli bäst.. Vem blir inte taggad av den här bilden liksom...? Den äldsta kusinen får alltid vad den vill..



LYCKLIG TJEJ ÄR HÄR!

Noi utbildade mig idag. Alla som jobbar på Mcdonalds vet vad det betyder. Men han var snäll, rar och trevlig och inte alls som det monster jag har hört talas om!! Allt gick "bra" och jag svettades som ett djur. Mina arbetskamrater var trevliga och schyssta. 

VAD ÄR DET HÄR? Fjärde gången jag blandas ihop med någon himla Sara Andreasson? Jag måste hitta en bild på henne och jämföra? 
En tjej på Mcdonalds vågade inte ens heja på mig (hon går i min parallellklass) eftersom hon inte visste om det var jag eller Sara ?!?! Vad e detta? Så var det på nyår också. En tjej jag aldrig sett kom fram och kramade mig och var jätte glad, sen sa hon "Va, är du inte Sara? Du ser precis ut som henne" 

Bruna eller blå?

Haha, jag frågade min lärare Mats idag om jag kunde skippa lektionen i morgon för jag ska till min LC. 
Vet ni vad jag fick till svar?..
"Åh, jag vill bara kolla in i de där ögonen" 
hahahahah, HJÄLP! Sedan fortsatte han..
"Jag har bara så gamla och gråa ögon" (han kollar på Martina) 
"Eller hur, visst är de fina" (han kollar mig i ögonen) 
Tyvärr så fick jag ändå inte ledigt från lektionen. Eller jag hinner ju komma om jag vill och han tyckte jag skulle komma och varva ned lite (?!)

bruna lilla öga

inte långt kvar

Idag var det första arbetsdagen då! 16.30-20.00 är tiden ni ska hålla er borta.. Är super taggad och skit glad över att jag snart ska få åka hemifrån. En nackdel är dock att jag endast sovit 2 och en halv timme i natt. Jag vet!! Det är helt sjukt. Jag kunde verkligen inte sova, låg bara och tänkte på massor massor av saker och känslor. Men det kommer nog att ta ut sin rätt i morgon kväll = grill kväll? Jag är bjuden så vi får se om jag tar mig dit, vore ju trevligt! TAGG TAGG TAGG, snart är jag och sopar golv och städar toaletter. GUUUUD vad jag längtar, helt sjukt! wish me luck :D

Ute i skogen..

Idag spenderade jag min tid mellan 08.10-09.25 i skogen, ha! Spelade in några videos som jag tänkte dela med mig av. Efter skogen så hade jag 3,5h hål för att efter det ha en redvisning i historia. Nu är jag hemma efter  denna inte allt för långa dag. Förlåt för dålig uppdatering med blogg.se har legat nere hela förmiddagen. 


Jag vet tyvärr inte vad det är för fel på oss med jag hoppas att vi står för lite underhållning iaf..

Marocko

Åååh, "frusna-män-söker-kärlek-Jonas" har bjudit med Lina till Marocko!!!(Hejar på henne om någon missat det)

Men varför just detta land av alla vackra ställen som finns i världen? Jag har själv varit där och det är någon av de läskigaste resorna jag har gjort (hade nog uppskattat det mer nu, men iaf) 
Människorna var fattiga, i trappor och i gathörn satt fullt av kvinnor och barn med utsträckta händer och sade så fort man gick förbi "madame, madame" och sträckte ut sina händer, USCH&FY! 
Det var verkligen obehagligt! Vart jag än gick hade jag luva över huvudet. Fick någon se mitt blonda hår blev det uppståndelse på hela gatan och alla tog och drog i en. Kan fortfarande känna obehag när jag tänker på det... 

Vill du berätta om något resmål du ej rekommenderar? Vill inte göra samma misstag igen. Eller någon kanske har varit i Marocko och haft en underbar vistelse där? Kul för dig då, ha ..

image277

Ingen fotboll här, tack

Haha, att jag ens försöker att kolla på fotbollen. Jag visste inte ens vilka lag som spelade, lite kaxigt sa jag till David "Tror du inte att jag vet eller?! United-Celtic".. ALLA behöver faktiskt inte kolla... Ha en trevlig kväll

Sjung för full hals

Kan ju säga att partyt kommer att vara hemma hos mig i sommar! 
Pappa kom nämligen hem med "Singstar - Summer party" idag. 
Nu skall här sjungas varje dag!!! På skivan finns fräna låtar som: 

Razorlight - In the morning 
Mika - Big girl 
Rihanna - Umbrella 
Plain White Ts - Hey there Delilah

Vad väntar ni på? Haha, sommaren är räddad.   


The daters

Sitter just nu framför TVn och kollar på NEXT på MTV. Väntar spänt på att "frusna män söker kärlek" ska börja. Har laddat upp med vattenmelon så allt är perfekt. Ställde in promenaden på grund av vädret så nu ska jag bara njuta.

Nu för tiden är det alltid en gay eller en lesbisk tjej som är med i programmet "NEXT".. Är det nya grejen? Jag har verkligen inget emot det, men de borde blanda lite.

Men som sagt, snart börjar frusna män och jag hejar på LINA, hon och den-där-killen (kommer ej ihåg namn) är sååå söta tillsammans, haha! Nu är det gay-strul på TV... Ha en trevlig kväll


EN ANNAN SAK!! HUR KAN DET VARA "BONDE SÖKER FRU" OCH "FRUSNA MÄN SÖKER KÄRLEK" SAMMA DAG VID EXAKT SAMMA TIDPUNKT? HUR HAR TV NU TÄNKT?????!!???!?!

Inte det bästa vädret

Kul, jag som tänkte gå ut och samla lite steg till min stegräknare. Kollade ut genom fönstret, SPÖREGN...


Haha, jag MÅSTE köpa en bättre kamera. men detta ska alltså visa spöregn på min balkong!!

Lunch/Cykeltur

Hade en mycket trevlig lunch med Marie idag! Vi hade så mycket att prata om och allt flöt på.. Längesedan jag träffade henne men hon var sig lik och lika knäpp som vanligt.


Vi lunchade på Kajen´s café, gott var det..
sofiaL
Tog sedan en kopp kaffe 


Som ni vet tog jag sedan en cykeltur med mormor till Erikslund
och Mcdonals. Hon ville så gärna visa mig vägen,
rädd att jag inte ska hitta till jobbet imorgon.
Som tur var hittade vi och allt gick bra.
mormor

En vanligdag, en bra dag

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp hela dagen. Kom precis hem efter ett medel pass som var HUR TRÅKIGT SOM HELST. Jag, Jenny och Klara var otroligt missnöjda med valet av pass, Malin S Medelpass 16.15.. Vi stod iaf ut till slutet då vi begav oss till gymmet. Ska ladda upp lite bilder nu... De kommer snart :)

Vackra naglar snabbt

Har du problem med naglar som delar sig och är jätte tunna? Testa denna produkt! Det är en salva som man smörjer på naglarna två gånger dagligen. Märket är "Mavala", Nailactan och den finns att köpa på Åhléns.



Ganska bra reklam, ha! Men den funkar faktiskt
(Ska dock inte bli någon tråkig och ointressant tjej-blogg för det)
Självklart får män också använda produkten!! 
Killarna som läser verkar tydligen hata modebloggar?
Stämmer det?!


Solig dag

Jag vet att det är tråkigt, men ladda ner Lars W "enkelt", "sen du var här" och "faller" (gamla låtar men om du inte har dem)

Ska snart iväg till plugget och ha min enda lektion, idrott. Ska sedan ner på stan, fixa tågbiljett till Hultsfred, käka lunch och sedan träffa mormor. Jag och mormor ska cykla till Erikslund, ha! Hon tycker att jag borde ha cyklat dit en gång innan jag börjar jobba så jag är säkert på vägen, hon är så gullig.

Nu ere party!

Tänkte bara säga till alla att jag är uppe i ett firande denna kväll... Har nämligen fått min första snälla kommentar. Just nu kan jag dock bara tänka på om den är seriös eller inte. Andra saker som borde firas större idag:

  • Snart Hultsfredsfestivalen
  • Skolavslutning (8 skoldagar kvar)
  • Linda fyller 17 år
  • Det är "White chicks" på kanal 6
  • Jag har fått jobb på McDonalds
  • Har fått äran att luncha med Marie i morogn
  • MVG på geografi-redovisning
  • Friskis har "Let´s go"-tema, alla tränar gratis!

Så, alla som vill och känner sig taggade för ett firade. Till er hittade nyss MASSOR av chokladbollar i kylen (tråkigt nog ska min syster antagligen ha med dem till stallet imorgon) Kom i kväll så lovar jag att det finns kvar. Alla är välkomna, gammal som ung!!!

image269
MUMS!! , HA


Take care / Sofia 

Medelpass 20.15

Åh, det var det roligaste träningspasset på länge. Kanske inte för att det var 1000% energi och bästa tränaren, men för att jag och min mamma hade så otroligt kul. Hon var super duktig och underhållande, hihi! Sedan växte även självförtroendet  när "Pelle" sa "Haha, så där ska ni göra, kolla på henne

Woho, det var jag!!
Vi satt på rumpan och särade på benen så mycket vi kunde(?!). Sedan skulle man liksom fram med överkroppen mot golvet. Pelle sa sedan lite på skämt "Aja, den som nuddar golvet med bröstet får jag väl hitta en annan övning åt" .. Vad tror ni gör jag om inte nuddar golvet, he! 

Tänkte stapla upp saker som är bra med att vara är vig, men jag hoppar nog det, ha! Om ni gärna vill dela med er av era konstaterande så är jag öppen. Skriv som kommentarer eller maila [email protected]

På återseende / Sofia

Smart idé

Haha, jag såg precis hur roligt det ser ut. På min dator kan jag lägga in som "favoriter" så de syns precis under adressfältet, man får själv välja vad de ska heta. Här är mina:

  • "Dator"  - Hemsida att besöka om datorn krånglar (tror jag, ej lagt in själv)
  • "training" - friskis&svettis träningsprogram
  • "Lars Winnerbäck" - Hans egna officiella hemsida
  • "blogg" - Precis, blogg.se
  • "lixx" - LEXIKON, haha Engelsk-svenskt (och tvärtom)
  • "face the truth" - min blogg


Haha, vem tusan har lexikon på favoriter? Jaja, jag lär mig iaf i snitt ett nytt ord varje dag! Senast idag hjälpte jag en vän att hitta en översättning. Detta vore kanske en lösning för alla? Tänk över det!

STOCKHOLM CALLING

Jag har tagit del av något jag aldrig trodde att jag skulle få nytta av. Från och med nu använder jag min mobil för att få musik i öronen. Det har alltid varit något jag fruktat och nu finns det i mitt liv. Usch&fy .. Laddat ner lite Timo&Marcus Krunegård så ska nog klara mig ett tag iaf..

I kväll har jag lyckats dra med mig mamma på friskis, medelpasset kl 20.15 så det ser jag fram emot.

Nästa fredag har jag planerat en resa till Stockholm och denna gång  är jag ute efter massor av klänningar, skor och bikini (i plural bikinisar?!?! ha) Iaf så har Josefin Nordmark fått mig att åka med henne. Hon ville ha med mig eftersom jag "alltid hittat så mycket snyggt när jag varit där" YES, jag har lyckats! Vi ses..

image268
Vi drar snart!! Josefin i blått och jag i korall/rött..
Väl hemma igen kommer vi nog ha inhandlat snyggare plagg än dessa, ha! (förlåt Martina)



TV

Någon som vet om Gossip börjar i kväll igen? 

TISDAG SUGER!

Tjabba tjena!! Endast INGENTING kvar i skolan nu.. SKÖNT SKÖNT SKÖNT!! En idrottslektion i morgon, lyx!

Ska snart iväg på ett friskis pass och sedan vill jag hitta på något radikalt, någon som är på? 

Just det, jag har livets stora fråga också. Vad händer efter döden? jag vet, jag vet, alla hatar den och man blir sjuk av att tänka, hade diskussionen i lördags. Carolina och Sebastian var övertygade om att man "föds om på nytt".. Att man inte kommer ihåg någonting alls men kan få s.k. "deja vu" och det är alltså sådan man redan upplevt, i ett tidare liv. Jag vet inte vad jag ska tro, det är ju ganska trist och bara gå och vänta och se vad som händer? 

rapport 21.41

Tjabba "alla" läsare! Sitter just nu inne i Niklas rum och leker med ensamheten, nyss varit ute med doggen. Grabben drog nyss en rolig historia om min farfar..

"Vet du, Sofias farfar hade två kort på hennes syster, men inget på Sofia. Vet du varför? Jo, för att han trodde att det ena kortet var på Sofia" Hahaha..

Då är det väl illa om han inte kunde se någon skillnad?
Ha en trevlig kväll alla!
Puss&på återseende

Av en svettig och kall Sofia

YESYESYES!! När jag och Josefin satt så snällt och pluggade ringde Martina, "har har inga fler lektioner idag så ni är lediga".. WOHO! Det bästa som kunde hända. Vi åkte då ned till stan och jag fixade ett ärende på banken och sedan åkte jag till friskis och tränade. 

Jo, eftersom jag nu har insett att min Ipod nu är borta så tänkte jag inte längre deppa... Det finns ju faktiskt bra saker med att inte ha en Ipod. Man hör när det blir grönt ljus på övergångsstället och man hör alltid när mobilen ringer. Men älskade Ipod, vila i frid. Saknar dig "soffisproppis Ipod".. Du var mitt allt!! 



Vad ska jag nu göra hela eftermiddagen? Mamma bjuder snart på mat och efter det blir det kanske.. Nej, har faktiskt ingen aning. Ringa en vän? Hmm, ALLA pluggar. Ska ta en dusch och sedan är jag fit for fight igen.. Ha det så bra ni kan så hör vi senare, puss!

Regn regn och åter regn

Så där ja, då var man ett prov och 5 km lättare. Det var skönt, provet tog mig bara 23 minuter,ha! När jag gick fram och skulle lämna in provet till min lärare sa han "Det här provet lär ju inte har varit så svårt för dig, Sofia".. Det roliga var att jag chansade på 57% av frågorna och det kändes ganska ostabilt. Nu är det gjort och framöver väntar bara saker jag verkligen VILL göra. Ska jobba första gången på torsdag och på fredag väntar ett samtal med min nya LC. 

Fick nyss sms av Josefin "Nu är jag på väg" så det är väl bara att vänta in henne då.
Efter skolan väntar gymmet och sedan ska jag bara vara hemma och njuta av ledigheten från läxor och prov. Redan nu har jag fått veta vart partyt är på skolavslutningen så det är väl bara att rycka upp sig och tagga till

image266

Anropar

Jonte!! Ryck upp dig för tusan. Vill ha den nya designen innan nyår,tack!

080519 09.25- Solen skiner

Sitter nu uppe och pluggar det sista inför provet som väntar om 40 minuter. Efter den utmaningen ska jag hem igen för att sedan träffa Josefin som kommer hit vid 12, vi ska göra vårt arbete om landhöjningar som ska redovisas i morgon. Två lektioner väntar sedan i eftermiddag och efter det är jag FRI. Har då inga fler prov innan sommaren (endast 2 redovisningar) HUR SKÖNT SOM HELST!!! 

Det ser hemskt ut här hemma just nu, vi håller på att renovera köket i förhoppning om att det kommer att bli en stor förändring åt det positiva hållet.


Nej, om man skulle ta tag i det där med video-blogg. För det första är det mycket roligare att kolla på någon som skämmer ut sig än att läsa en tråkig text. Det är ju trots allt lite uppiggande.. haha.

Solen skiner ute och det ser ut att bli en bra dag, skönt!
Har börjat med stegräknare nu för skojs skull så vi får väl se hur det yttrar sig. Lite kul och se hur många steg man går varje dag. 

Film

Filmen var inte den bästa jag har sett. Mest sex, sex och sex.. Den är fortfarande igång, men det är endast några minuter kvar. Ska snart hoppa i säng och sova innan jag ska gå upp 2 timmar tidigare i morgon och plugga. Grattis Emma och sov gott allihopa!

A story of a teenager

Nehepp, mamma hyrde fel Harry film. Trean fast jag ville se fyran, inte bra, inte bra! Jag fick hänga med till karamellfarbrorn och hyra en ny film. Harry filmen hade kostat 25 kronor och när jag nu bytte till en annan film som kostade 55 kr bjöd han oss på 30 kr, mycket snällt. Det uppskattades måste jag säga! Ska duscha, plugga det sista för att sedan krypa ned i sängen och kolla på denna. Någon som har sett den, är det bra?

image264

Mina föräldrar är bäst!!

Kom nyss hem från jobbet och precis när jag klev innanför dörren höll jag på att ramla över min mor. Hon var på väg ut och jag frågade henne vart hon skulle, lämna tillbaka en film fick jag till svar. Hon undrade sedan om jag ville ha någon film tills i kväll. 
Så nu sitter jag här och väntar på att senare få sätta på en efterlängtad Harry Potter film! Det hör väl till att man måste ha sett alla de där filmerna och jag måste nog ligga i, eftersom jag bara har sett två stycken. När jag kom hem från jobbet lagom svettig möts jag av lyckan och en stor skål med vattenmelon och jordgubbar. INTE MINST AV ALLT, MIN MAMMA HADE STÄDAT MITT RUM, TACK TACK TACK, det gjorde min kväll... 
Nu ska jag bara plugga det sista och smaska i mig lite jordgubbar och sedan blir det söndags-film, som vanligt.

image263

Sen middagslur

Snart så åker vi igen, är så så så taggad, hmm.. ?! Ligger just nu i sägen och ska sova lite. Har ställt alarmet på 16.30 och ska då gå upp och jobba. Någon som vill få lite frisk luft med mig lite senare i kväll? 

image262

Sveriges rikes lag

Intressant kapitel. Brott och straff

  • De som begår flest brott är ungdomar och invandrare
  • när det gäller våldtäckter, 40% av gärningsmännen är invandrare
  • 15% av de som döms är kvinnor
  • 12 000 - 14 000 personer döms till fängelse i Sverige varje år.
  • 10-15% är så rädda för våld, att de inte vågar gå ut på kvällar.
  • 7 av 10 som straffas för böter.
  • om man dödar någon får man 8års fängelse 
  • grovt rattfylleri 1-2 månader 

Plugga

Japp, då var det klart. Sitter bänkad vid skivbordet med samhällskunskapsboken uppfälld på sid. 286. Nu blir det plugga av hela dagen eftersom provet är redan i morgon och detta är det första tillfället då jag pluggar till just detta prov, wish me luck! Annars händer inte så mycket kul. ska försöka få dessa 40 sidor avklarade så fort som möjligt. Ska även jobba och träna idag så det gäller att ligga i. Vad ska ni göra denna söndag? Krypa ner i soffan och kolla på nån bra film, önskar jag kunde göra det jag också!! Ha det bra. På återseende!

heaven

Det måste vara ett skämt. Vad tusan gör jag uppe nu? Och ni vill inte ens veta vad jag har sysselsatt mig med nu ett bra tag. Suttit inne på msn och pratade med en kille hur vida gud finns eller inte? Han trodde på "honom" (till viss mån) och jag var ju bara tvungen att fråga varför? Själv tycker jag att det är helt sjukt att tro på något sådant.. Jag måste ha bevis och jag behöver fakta för att kunna tro. punkt slut&god natt!

goodnight

Couldn't I just understand when you said no no no no no no no no no no




Capricciosa

Det är en toppen film. Har du inte sett den så tycker jag att du verkligen borde göra det, men inte ensam.. Rolf Lassgård är så otroligt duktig och jag tycker att han är super bra! Det är en gammal film så den finns att hyra i butik. Vi såg den i kväll och den är lika bra varje gång. Själv föredrar jag oftast svenska filmer, man behöver inte tänka och man kan blunda och förstå samtidigt, super bra!


Källare

Nyss hemkommen från Carolina. Fick inte sova över eftersom hon hellre ville umgås med en man, men okej, jag unnar henne det (gör jag?!) Vi skippade som tur var hockeyn trots att Sebastian hellre ville se den, männen har som sagt inte så mycket att säga till om. Vi körde till MAXI och köpte lite grillad kyckling till hela familjen Frenning och sedan satt vi där, alla 7 runt köksbordet och mös. 
Efter god mat drog vi oss, Carolina, Sebastian och jag, ned i källaren där vi spenderade resten av kvällen.




Lugna aktiviteter sökes!!

Jag behöver hjälp! Vad kan jag sysselsätta mig med? Legat i soffan i evigheter nu känns det som. Tips på lugna aktiviteter som man kan utföra i hemmet? Fick nyss veta att jag måste vara ute ut huset i kväll för att min syster ska ta hem "några polare" och kika film eller något och därmed vill hon ha ut mig.. Känns inte så jätte bra eftersom jag är sjuk så antagligen åker jag hem till Carolina, eftersom jag vet att hon skulle stå ut med en sjuk och inte allt för rolig Sofia (hon är nog van vid det här laget)..

Godmorgon!

Panik, igår när jag bara var hemma tänkte jag, gud vad skönt då kommer jag hinna med massor av saker i morgon och gå upp tidigt. Jag vaknade nu... av ett sms. Får lov att stryka alla planer jag har lagt upp för dagen eftersom jag är sjukare idag, tråkigt nog. Ligger i soffan och kollar på något program där de ska hitta andar i gamla hus, ganska intressant... Hmm? Den här tiden på dygnet är det nästan aldrig något bra på TV...

Emma Watson

Sitter just nu inne på youtube och kollar intervjuer med skådespelarna som medverkat i Harry Potter filmerna. Vad är det för fel och varför gör jag så konstiga saker? Jag kan verkligen inte sova har försökt ett bra tag nu. Men nu har mobilen sluta ringa (jag vågade inte svara,ha) så nu ska jag förhoppningvis få lite sömn!

image257

The end

Kortvarig lycka .. Kanada é coolare


NEJ!!! Vänta nu, Sverige kommer igen.. 3-3, det här tar vi?

Eller kanske inte, 4-3 till Kanada...

5-3 .. det börjar nu att se mörkt ut och jag börjar tappa hoppet. 6 sekunder kvar av andra perioden

MÅÅÅÅÅL

WOOHOOO, YESYESYES! 2-1 till Sverige, kan detta vara sant? Jag fattar ingenting.. Innan matchen började jag inse att Sverige inte skulle ha en chans, varför se matchen, tänkte jag då.. Men nu leder vi och jag fattar ingenting, haha! Måste bara fortsätta att titta bara för grejen nu liksom.. Varför jag skriver detta och inte sitter och skriker hemma är för att min syster har gått och lagt sig och då måste man respektera detta och sitta tyst och fint och kolla på hockey. NU HAR VI CHANSEN (mamma håller dock fortfarande på sin teori 7-0 till Kanada, men vi får väl se)

Sverige - Kanada

Då var den igång.. 1-0 Kanada och det ser mörkt ut för Sveriges del. Jag håller med min mamma och tippar på att resultatet kommer att bli 3-0 till Kanada, tyvärr... Hjärtat talar annorlunda men sanningen är hård. Måste nog kämpa om jag ska klara mig igenom hela matchen eftersom jag är så pass trött. I morgon måste jag vara pigg och frisk igen så det blir bra med en tidig kväll idag. HEJA HEJA SVERIGE, eller?

Ryssland - Finland

Hockey, hockey, hockey hockey hockey.. I kväll är det match! Nu kollar familjen gemensamt på Ryssland - Finland och kl 23.00 väntar Sverige - Kanada. Taggade är vi och vi har nyss käkat mat och snart ska vi ta fram lite gottesaker. Om jag är intresserad av hockeyn? Ja det är väl klart, eller jag försöker iaf visa lite intresse, ha! Kvällen fortsätter i "hockey-anda" och snart får vi se Sverige ta sig till final. Men nu ska jag heja på Finland de sista minuterna!!!

GUL/BLÅTT SVERIGE

Ahaa, det slog mig. Efter att ha läst lite bloggar idag har jag fattat hela grejen. Henrik Larsson, Henke nr17, ska spela i EM nu i sommar. Enligt mina vänner är det alltså han som ska ta Sverige till guld 2008. Har absolut inte någon koll på honom nu för tiden (om jag ens någonsin haft det) Men självklart ska jag checka matcherna och hoppas på det bästa. Heja Sverige gul&blå...!!

image256


TVn igång igen ...

Tjabba! Var nyss nere på stan, träffade mamma och pappa på CHICCO (ett café). Vi gick i några affärer och tyvärr fick jag åka hem efter ca 40 minuter på grund av inte allt för sköna magsmärtor. Cyklade snabbt hem och pappa hann fixa TVn innan han skulle iväg igen.
Ligger och kollar på "NEWPORT HARBOR" nu på MTV och det är ännu ett OC/THE HILLS-program, tur att jag gillar sådant. Endast super smala tjejer och vältränade killar... Tur är att välden inte ser ut så på riktigt!

Teknik- Javisst!

Siiter hemma och "kollar" lite TV. För en stund sedan blev TV-skärmen helt grön(?!) och jag svär för mig själv, eftersom jag är helt ensam hemma.. Tar mig från soffan och fram till den där alla-kanaler-finns-i-mig-grejen. Jaha, hur ska jag nu klara av detta, vilken kabel ska jag dra ut då att den dör, så att jag sedan kan sätta in den igen och förhoppningsvis få sprutt på TVn igen.. 
Jag testade att dra ut två kablar innan jag hittade den rätta, allt blev svart.. Varför är jag alltid ensam när jag verkligen behöver någon, pappa.. Jag har nu löst det så att jag har fått ljud på de olika kanalerna men ingen bild.. Det var då det slog mig, MTV .. Lite trist eftersom jag hade planerat massa bra film och lite ruttna TV-program kvällen i ära. Det får dock bli en svart ruta med musik från MTV... HJÄÄÄÄÄLP!

Martina Thörn

Det går liksom inte att inte tycka om den här tjejen. Sov där i natt och i morse blev det lite små panik när vi förstod att vi missförstått varandra. Den lilla damen låg nere i soffan och jag befann mig uppe på övervåningen efter att jag lämnat henne där nere. 
Jag skriker "När måste vi åka härifrån?"
"Om typ 20 minuter.." Får jag till svar.
"Ska vi verkligen åka" Frågar hon sedan.
"Jag vet inte, jag orkar inte, det är sååå ovärt"
Sedan tog konversationen slut. Efter ca 10 minuter kommer jag ned för trappan, påklädd (tom skor på mig). Hon ligger kvar i soffan iklädd endast trosor och linne. När hon får syn på mig hoppar hon snabbt upp och går går fram till mig samtidigt som hon blir irriterad. 
"Meh, vi skulle ju inte åka" Säger hon med gråten i halsen.
"Men jag ska iaf.. Jag sa inte att vi inte skulle åka..Du kan ju vara hemma om du vill, men inte jag. Du vet ju att jag redan har mer frånvaro än dig.."
Efter ca 20 minuter är vi båda på väg till skolan, cyklandes i regnet....
image253

Marcus Krunegård

image249

FREDAG!

Sitter just nu hemma hos Tinamariemartina. Om ca en timme börjar skolan och idag har vi bara en lektion, redovisningar.. Själv ska man bara lyssna så det lockar inte allt för mycket att åka dit.

Vad händer ihelgen? Själv ska jag ta det lugnt både fredag och lördag, förhoppningsvis umgås med Carolina så mycket som det går.

Har lite bråttom nu så ska börja klä på mig och sådär.
Vi hörs senare. Ha en trevlig fredag!

Bra betyg = ny säng

Efter skolan blev det till att plugga på stan. Jag och Josefin var skapligt glada efter att fått tillbaka våra historia prov med högsta betyg. Detta gjorde dock att Josefin började uppträda på ett mycket konstigt sett. Hon började bl.a. att göra konstiga miner och skratta åt ganska så tråkiga saker.



Marcus Krunegård - Hjälp



nu nalkas sommaren

Just nu känner jag mig ganska stolt över mig själv. Har nyss stigit upp FYRA timmar innan min första lektion börjar och ska snart slå mig ned och plugga lite här hemma. Arbetet om kollektivtrafiken ska lämnas in idag och jag har en bit kvar om man säger så.. Fick Coldplays nya "Viva la Vida" igår så den spelas just nu. Trots att jag aldrig känt något speciellt för det bandet kan jag hålla med om att låten är helt okej iaf.

Idag är sista stora inlämningen i skolan så i kväll ska detta firas hemma hos Martina med massor av mys. Dagens lektioner kommer inte att bli så jobbiga då vår so/sv lärare ar bestämt att vi ska få se en spelfilm över dessa två lektioner. Det blir säkert någon i stil med typ "Pearl harbor". Hoppas nästan på den eftersom att den är så otroligt bra, en nackdel är dock att den är så lång (roolig tjej)

Once again, sorry girls

Haha, jag vet inte hur jag ska klara mig med alla dessa kommentarer. Men som jag sa till Jonte "Det där är inte den mackan jag åt".. Självklart gick jag in på google och sökte på "ostmacka", rolig som jag är. Tyckte dock att den såg god ut... jag äter inte ost för att det är äckligt så jag vet inte hur mycket eller vilken ost man ska ha, okej? Förlåt för att bilden var "äcklig".. Jag vet inte mycket om ost men jag tyckte att det såg fräsch ut, innan kommentarerna... PUSS PÅ ER !!!!!!!!

The new life

Ja, som sagt var jag på introduktionsmötet på McDonald´s idag. Det höll på i 4 och en halv timme och för det mesta var det faktiskt mycket intressant. En orsak till det kan vara att jag hade den otroligt roliga och trevliga Andreas på min högra sida. 
Något jag fastnade speciellt för var när "McDonald´s Micke" visade två korta videoklipp om Ronald McDonald barnfond. Det är alltså till det projektet som pengarna man lägger i "bössorna" går. Pengarna används för att bygga hus i närheten av sjukhus där de sjuka barnens föräldrar kan bo, där de får vara nära sina svårt sjuka barn. Filmerna var mycket känslosamma och jag fick nästan ont i magen. Själv har jag aldrig ens tänkt tanken att lägga pengar i de där bössorna vid kassan. Men nu känns det som om jag kommer att få dåligt samvete om jag inte gör det. Börja med det du också. Låt det bli en bra vana....


....

Menade inte att man går upp i vikt av att äta en ostfralla. Jag har aldrig tyckt om ost och det roliga var att jag tvingade i mig den för att det skulle "se bra ut" eftersom alla andra käkade mackor med ost på, så det så!

Första frallan

Idag har jag hunnit med massvis med grejer. Men det roligaste och äckligaste var att jag idag för första gången åt en ostmacka. Jag har aldrig tidigare i mitt liv ätit en smörgås med ost på!! Det kändes vidrigt och jag ville egentligen inte äta upp, men vad skulle jag göra? Det var på McDonald´s mötet och det var fika rast. Jag kunde inte direkt kasta mackan så jag åt vackert upp den tillsammans med en kopp kaffe och som tur var smakade kaffet underbart..

image245

hektiskt dag

Fullt upp idag.. Direkt efter skolan ska jag till sjukhuset och träffa min LC och sedan skynda mig ned på stan för att gå på introduktions mötet med McDonald´s... Ska snart iväg till skolan, börjar halv 10 med idrott, matematik och sedan är min korta skoldag slut. Berättar mer när jag kommer hem.. Just nu är städerskan här och jag blev plötsligt överraskad när jag stod och bytte om av att hon stod utanför min dörr, ha!

Såg hela filmen igår, nästan.. Den är hur bra som helst trots att jag blundade lite i slutet, ha!

Det är inte många dagar kvar nu tills skolan är slut och förtusan vad jag längtar!!

Känd genom TV?

image244

Sitter och spanar in snyggingarna i "frusna män söker kärlek".. Skulle du vilja vara med i ett sådant typ av program? Jag vet inte om jag är lite sugen, ha...?! Eller alltså jag skulle inte vilja vara med i TV och bli utlämnad i "klick" när jag blivit bortvald.. Bara se hur det är och hur det fungerar. Tror du att man verkligen kan hitta kärleken i sitt liv genom tv-rutan?

Movie night

Tredje gången och den här gången måste jag väl få se hela? I kväll ska jag nämligen ge filmen "the notebook" en till chans. Har försökt att se den två gånger tidigare men båda gångerna har jag missat mitten av filmen på grund utav avbrott. Är så taggad och snart smäller det och ridån öppnas...

Grattis till Martina förresten som än en gång bevisat att hon är bäst i världen. Du duger väl som min vän iaf då, ha! Du är så sportig, hahaahha!

Hmm, en lite konstig sak. Martina idag "alltså jag tycker det du skriver om på bloggen är precis mina tankar.. Bara det att du hinner skriva dem före mig" hahaha, det dummaste jag har hört. Jag får henne väl att tänka efter och hon förstår då hur rätt jag har. Men det är bara att komma igen lilla gumman. Alla har vi våra egna funderingar..

Trevlig kväll! Det ska jag ha trots att jag inte ska ut och spela fotboll med grabbarna.. Sova innan 23.30 ska jag också göra.. Puss på er


Snart börjar "frusna män söker kärlek". Hoppas att ni har bänkat er framför era tv-apparater

Martina goes rich and famous, congratz !!

Ville bara visa hur jävla snyggt det kan vara med rött hår. Detta är en tjej som jag tycker är cool och hon verkar vara en skit bra tjej, snygg i håret är hon också. Vi har spelat i samma lag och jag minns att jag beundrade inte minst hennes utseende och stil.. Jag slår ett slag för hennes röda hår, passar dig verkligen cooling!

elinelin

I should make it for you, shouldn´t I ?

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true



Jag vet, "orka tjejen som skriver av låttexter", ha! Men det är nått speciellt, den säger någonting... Det är viktigt, det är sant, det är precis vad jag ska säga, det är vad jag vill...



another sunny day

Jag hatar verkligen att möta ljuset efter att man suttit instängd och gjort ett matteprov. Folk pratar om resultat och argumenterar varför just de har haft rätt på en speciell uppgift. Det är i den stunden man märker hur många fel man skrivit, hatar det, men nu är det gjort.. Det blev en stor fight mellan Christer och Jacob och klassen argumenterade högt varför de just valt den personen vars teotri stämde, enligt dem.. Men nu är jag fri från matematikprov i ca 1 vecka så det är en befrielse. Nästa lektion för dagen börjar 13.00 så nu är jag hemma och softar och ska snart börja plugg lite på egen hand. Vad ska du göra idag? För mig blir det gymmet efter skolan och sedan hem igen för plugg.. Det är sovmorgon i morgon så vi får se vad som händer senare ikväll.

Ladda ner Timo Räisänen - sweet marie (om du inte redan hört, den är allt på hultsfred)

Upp och hoppa

Godmorgon! Känner mig ganska taggad till det nationella matte A prov som väntar mig om 50 minuter.. Det känns inte som om jag har något speciellt grepp om dagen. Kan nämligen vara så att jag slutar halv 11, eller så måste jag vänta på en lektion mellan 3-4, kul... Jag steg nyss upp ur sängen och jag förstår verkligen inte hur det kan vara lika jobbigt varje morgon? Fick lite nya låtar igår med Marcus Krunegård och Timo. Ladda ner Marcus "nya" album, det är toppen bra! Känner mig inte så super fräsh idag men varför ska man göra det? Om en 45 minuer sitter jag ändå i sal A316 och svettas...

Mötet med Sinkkonen

Kom precis hem efter en promenad på ungefär en och en halv timme. Emil frågade om jag var sugen att hänga med honom till hans mor, han skulle hämta någon grej & självklart (?!) hängde jag med. Det blev en mysig promenad i lugnt takt och med en massa snack. Vi hade inte setts på länge så vi hade ganska mycket att ta igen, gillar grabben starkt! Det går bra med han och hans flickvän trots lite tequila problem & han och grabbarna har även startat en band, Buss 16.. Önskar dig lycka i livet!

image238




Stark sol

Just nu är solen väldigt stark. Borde kanske inte vara i solen med sandalerna, eller?! helt sjukt! Har vita sträck på fötterna efter mina skor, super snyggt!

431355-237

Blev så irriterad. Har väntat hela kvällen på att X-effekt på MTV ska börja. Nu när klockan väl blivit 19.00 och programmet ska börja visar det sig att det är ett gammalt avsnitt, det suger!!

beautiful day

Tja alla glad och irriterade!! Hoppas att ni mår bra! Jag har precis kommit hem från ett pass på gymmet och ska nog snart börja på med pluggandet. Slutade två timmar tidigare än förväntat idag så det var ju ett stort plus. Tog en promenad hem till Martina för att hämta min cykel och stack sedan iväg till träningen, även om vasa parken lockade lite mer...

Skönt att det fortfarande är så fint väder, trots att det är lite blåsigare idag om man jämför med helgen. Ville mest tacka för alla fina kommentarer jag har fått på senaste tiden "du är så jävla ful" och "din blogg är sååå tråkig" är några speciella favoriter. Ska ta till mig av detta och gå och deppa ett tag? Eller, haha!? Tvingar inget att läsa men det är ju kul att ni som hatar mig fortsätter..

Ha det bra så hörs vi senare!

shit happens

Kul... kom precis på att min cykel inte är hemma och att mitt smink är på ett annat ställe än både mig och min cykel. Får gå till skolan och sedan ta en lite lagom promenad till friskis, skönt, inte... Åååh, vad jobbigt allt blev nu. Jag som skulle sminka en fjäril i mitt ansikte idag, typiskt! Blir väl till att gå till skiljebo efter träningen och hämta cykeln och sedan cykla till malmaberg för att hämta den jävla "sminkväskan". Hoppas att ni haft en trevlig morgon iaf och att ni mår bra! Ska deppa lite i min ensamhet nu och sedan GÅ till skolan, vi ses!



Lagen e knäpp

Godmorgon alla! Hoppas ni sovit lika gott som jag. Sömnen behövdes och trots att jag somnade innan halv 12 var det tungt att komma upp i morse. Har precis duschat och ska snart börja den långa vandringen mot att hitta några kläder att ta på mig. Börjar 10.50 så det är ganska skönt, trots att Sonia och spanska lektionerna är något jag VERKLIGEN skulle kunna vara utan. Blir gymmet efter skolan och sedan troligtvis hem och plugga.

Det finns en sak jag brukar tänka på ibland, eler ganska ofta, en handling jag ångrar starkt att jag har gjort. Vi satt på läktaren i Viksängsskolans idrottshall, jag, Philip, Daniella och Ninnie. Två tjejer från 9:an kom fram till oss (blev otroligt nervös eftersom jag bara gick i sjuan) De frågade "Tycker ni att det borde finnas dödsstraff eller inte". Daniella och Ninnie svarade snabbt nej och de två tjejerna från 9:an vände sig sedan mot mig. Jag svarade också nej! VARFÖR?! HUR KUNDE JAG VARA SÅ FEG?! JAG SOM ALLTID VÅGAR SÄGA VAD JAG TYCKER NU FÖR TIDEN. Självklart vågade Philip säga vad han tyckte och gjorde ett vackert uttalade om varför vi ska införa dödsstraff...Tur att jag inte är en fegis längre,
in med dödsstraff

Philip Berlin

Godnatt! Sitter just nu uppe och lyssnar på lite depp-musik, Bryan Adams - Heaven. Killen på bilden här nedanför är nog en av de personer jag saknar mest. Om du läser, du vet att jag saknar dig. 

431355-235

Bloggdesigns mannen, jag har honom under kontroll. 2-3 dagar och den är ny! Sov gott

DO OR DON´T

Vad tycks? Borde jag göra ytterligare en piercing eller? Haha, nej jag tror inte det, men en tatuering skulle sitta fint. Det räcker nog med det jag har plus den efterlängtade tatueringen som ska göras om ca  11 månader. Ta inte hål i munnen säger jag bara. Inom 10 år kan dina tänder ha ramlat ut (min mamma jobbar inom tandvården så jag är välinformerad). Bröstvårtan, hmm jag vet inte, inget jag skulle föredra iaf, ha! Vart hade du själv tänkt att ta hål någonstans?

image233



VAKNA!

Det är väl det att jag vill skapa reaktioner hos andra läsare. Jag tvingar er absolut inte att samtycka i mina åsikter, verkligen inte. Det är vad jag tycker och jag står för det.

Just nu ligger jag i soffan och hoppas på att jag inte ska somna innan 21.00 för då börjar "sanningens ögonblick" som jag tänkte kolla på.

Bort med monarkin

Hej alla! Så här på söndagarna blir det liksom som ett åsiktstorg i min hjärna. Vet liksom inte vart jag ska börja.. med att avskaffa kungahuset kanske? Jag vill ha president, jag vill ha republik! Jag vill att folket ska rösta fram Sveriges ansikte utåt.

Skatten är också något jag är otroligt upprörd över!! Varför ska de som kämpat med en tuff utbildning behöva "ge bort" sina pengar till de som inte har någon utbildning? Blir så irriterad! Var och en borde betala för sina egna sjukhusbesök och skolgång. Sen kan man självklart söka bidrag om man har någon svår sjukdom eller annat (om jag får bestämma).. Jag skulle kunna skriva 6 A4 papper (med textstorlek 12) om detta men jag känner att detta räcker för att uttrycka det mesta. Tänk över detta och vi gör revolution?

Just nu tittar jag på min mor som håller på och grillar lite åt oss. Det blir mumsigt ser jag, ha!
Ha det trevligt! Vi hörs om ett tag!

yesterday

Kvällen blev lång och jag blev tröttare och tröttare. Låste upp dörren hemma hos mig vid 07.40 ungefär.. ganska tungt. Ska väl åka och sola lite nu och sedan bara ta det lugnt, jobba runt 18. Tog lite fina bilder under kvällen också som jag gärna delar med mig av. 

image228


Kvällen var okej, jag var på hyffsat humör och Martina var glad över att se mig, så det funkade, ha! Nu kanske vi ska ta oss i kragen och åka till Jennsan och bada lite i hennes pool och sola lite. Uppdateringar kommer senare under dagen, är inte på topp just nu.

Party mode

Sitter i en lägenhet på malmaberg och dricker lite vin just nu, hur mysigt som helst. Sommarklänningen är på och humöret på topp. Känns som att kvällen kommer bli en av de bättre. Håller på och piffar till mig lite och sedan ska jag möta natten, ha! Vad ska ni göra ikväll?

kroppskomplex

Dagen spenderades på lillåudden med Sofie och Emma. Mycket värme och sol var faktorerna till en mycket vacker bränna. Träffade min mor för lunch på Kajens och vi drog oss sedan in mot stan. Två personer stannade mig idag och frågade om min bränna "var äkta", ha! (Cooolt)



I kväll blir det grillning och lite förparty innan vi ska dra iväg.

När jag satt på Kajens och lunchade hade jag tre vältränade och allmänt snygga killar bredvid mig. Deras konversation fascinerade mig. De talade nämligen om deras "kroppskomplex" .. En kille nämnde att han tyckte att det var jobbigt att alla grabbarna brukar ta en pizza på kvällen då han tycker att han gått upp mycket i vikt. En annan sade att han var så otroligt glad över att han äntligen kunde träna igen "Det känns så skönt nu. Jag har tränat 8 ggr den här veckan"
Jag visste inte ens att män kunde föra sådana diskussioner.. Men alla kanske inte tycker att de själv är snyggast i hela världen?

calm

Hemma igen efter en lugn kväll. NU när jag har lyckats komma i säng i tid de senaste kvällarna blir jag sjukt trött om jag inte ligger i sängen innan 00.00. Jag tog kontakt med min mamma och hon hämtade mig så snällt utanför Martina strax innan tolv.

image225
image226

I morgon ska jag upp med tuppen för att än en gång ta mig till lillåudden för en heldag med solen. Det blir till att packa med sig matsäck och filt och sedan bara ligga och mysa hela dagen. Sofie står för sällskapet. Nej, nu ska jag krypa ned i sägen och kolla på någon film.  

shopping

Ville bara visa min super söta klänning som jag köpte idag. 
H&M 249,00 kr   Vilket kap väl. Den kommer nog att bli en av sommarens favoriter.

image224

one six

Tänkte att det kanske jämnar ut sig om man lägger in tre inlägg på kort tid om man inte har bloggat på ett tag? Fick nyss ett nytt nummer av Cosmopolitan i brevlådan. Det första mina ögon möter är en skit snygg Cameron Diaz på omslaget och det gör mig såklart deppig på en gång.. Rubriker som "Vrålsnygg", "Heta kyssar" och "Jag behöver ingen man" täcker framsidan av tidningen. "Heta kyssar - Hångeltricken som tar sexet till en ny nivå" hmmm, låter intressant (Jag öppnar tidningen och börjar leta efter "hångel sidorna"...) 

Lite små utdrag..

"Börja med att ge honom små lätta kyssar över hela ansiktet, överallt utom på munnen."

"När ni båda är upphetsade räcker inte pussar och kel. Då är det perfekt att låta era läppar - för att inte tala om era tungor - jobba."

"Låt honom sätta sig på en stol. Sätt dig gränsle över honom och se varandra djupt in i ögonen."

"Låt honom veta hur upphetsad du är genom att ändra dina rörelser och göra något ännu mer erotiskt"

Nu vill jag fortsätta att läsa i min ensamhet. Köp tidningen jag tror inte att ni kommer att bli besvikna. Jag har kollat igenom den lite och jag har tom hittat lite snygga klädesplagg, vilket jag annars aldrig brukar göra. Nu när jag fortsätter att läsa kommer jag nog mest att ägna mina tankar åt snyggingen till vänster.

image223




Upp och hoppa

Mina kinder blev röda som en tomat och jag fick allvarliga svett problem. Vet ni vem jag såg på stan idag?! Klart ni inte vet,haha... (Hmm, vad är det för fel på den här tjejen?!) Jag fick iaf se min stora kärlek och det inte bara en gång... UTAN TRE. Han var exakt lika sexig som på TV och jag skulle lika gärna ha kunnat gå fram och gett honom en bamsekram (?!) En vacker dag i mitt liv ska jag bli vän med honom och jag tror nog, om allt blir som jag vill, att vi kommer att bli mer än vänner.. HEADLINE, I LOVE YOU ..

image221
Vet inte varför "hon den där tjejen" ska vara med på alla bilder. Men hon är nog inte hans typ iaf.. Man måste ju inte ha ett hemligt förhållande med alla sina kollegor, eller? 

sunny day

Hemma igen efter en heldag i solen (sitter nu och steker på balkongen)
Vid 12-tiden i morse var jag och Martina nere vid lillåudden och slog läger. Lite senare kom Carolina och gjorde oss sällskap i cirka en timme innan vi drog oss mot stan. 
image217

image218
Vissa var lite modigare och tog sig i vattnet (syftar på mig och Martina medan Carolina låg kvar på land)
image219
Sedan var vissa lite coolare än andra men det är en annan historia.

Barbie goes PRO

Haha, hittade Martina nere vid TVn framför en "Barbie-film", varför är jag inte förvånad?
Jag satt kvar vid TVn och när filmen var slutar började typ "Lyckochansen" eller något liknande.. Värdelöst program!! De snackar mest hela tiden och Martina blev då stensäker på att de snackar bara för att ingen ringer in? Är det så? Jag trodde nämligen att det var så att det är "massor" som ringer in men att de inte släpper in något i programet. Detta gör de bara för att flera ska hinna ringa och de ska få in mer pengar, eller? Skulle gärna vilja ha ett svar på detta eftersom Martina och jag har startat en fight.

sun sun sun

Godmorgon alla! Hoppas att ni har det bra i skolan när ni läser detta. Själv sitter jag inne på Måns Thörns dator och ska snart åka till hamnen för att lägga mig och sola. Ni kan dyka upp efter skolan (om solen fortfarande lyser då vill säga)
Jag mår bra och har precis stigit upp efter en skön nattsömn. Som sagt blir det sola till tusen idag och senare ikväll ska jag väl hitta på nått kul.

Jag och Martina var på MAXI igår och jag blev så glad när de börjat med två nya sorter på naturgodiset, solrosfrön och några andra runda ljusa nötter. Hur goda som helst, måste ni testa!
Ska nog gå och leta reda på jäntan nu, hon försvann...
Vi hörs i eftermiddag. Ha det så bra!

miljön är viktig

Håller på med ett arbete om kollektivtrafiken, eller vi ska göra en text (kommer inte ihåg vad det hette).. eller jo, en utredande text. Man fick själv välja ämne och fråga mig inte varför jag valde kollektivtrafiken,ha! Andra i klassen valde ämnen som spermadonation, droger, alkohol och lapplisor.. Men tråkig som jag är valde jag inget intressant ämne, eller det beror väl på vad man tycker är intressant, ha.. (Lyssnar just nu på Håkans "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger om" LADDA NER DEN!!) Men tillbaka till skolarbetet.. Vad tycker ni? Bryr ni er om växthuseffekten? Jag kan erkänna att jag INTE gör det.. Eller visst kan jag släcka lampan när jag går ut ur ett rum och jag cyklar ganska mycket. Men buss är någonting jag verkligen inte klarar av.. När jag sitter på en buss (händer inte så ofta men när det väl händer) känner jag mig oerhört obekväm och vill bara därifrån.. När jag sökte jobbet på McDonald´s ställdes några snabb frågor till mig. En fråga var "Buss eller taxi" och jag svarade taxi utan att ens tänka..

rush

Torsdag kväll+fredag

De två dagarna är fullbokade och jag känner mig lycklig. Saker som ska hinnas med

  • Åka ner till Tamara och plocka ögonbrynen
  • Till Jonte och fixa designen
  • Hem till Martina och sova
  • Till MAXI och köpa frukost
  • Träffa Josefin N och sola på lillåudden
  • Lunch på Kajens
  • Träning

Iväg till skolan


Lock de rock!
Ska iväg till skolan nu.. Jag vet att vi alla väntar på den nya designen och de sjuka funderingar jag ska ta upp i eftermiddag.. Körde på lite lockar i håret idag, eftersom det var så skönt med värmen från locktången nu när det är så kallt ute... 
image215

image216

The night before

Jaså.. Här tappar vi läsare så att man får ont i magen... 

Kubben igår gick alldeles utmärkt. Vann så såklart alla matcher som jag var inblandad i, vad annars liksom?! Det blev bara två matcher, ha, men iaf! Martina, jag och Klara satt mestadels på en filt och snackade skit och lyssnade på bra musik (förutom när Klara fick välja, Sonja Aldén)

image214

Som sagt var vi taggade till tusen och glädjen nådde en hög nivå.

Nu ska jag snart iväg till skolan för att göra mitt samhällskunskapsprov på ENGELSKA?!!? Efter det ska jag fixa ny bloggdesign och sedan till gymmet. Blir nog en sen natt eftersom att jag är ledig i morgon, wihoo! 


Kungen ska dö

Har man blivit gammal eller vad? En kvinna skrev precis till mig på msn och frågade om jag ville vara med på kubbkväll, hahaha! Hon är väl för rolig. Det behövs fler människor i världen som är så kreativa och tar tag i saker och ting. Man slipper sitta ensam och ruttna och har även en ursäkt till att slippa plugga. Så nu har jag lite att göra i kväll också. Lagen ska samlas runt 6-7 och sedan drar turneringen igång. Visst har jag aldrig nämnt att jag har dolda talanger när det gäller just kubb, det har jag..

image213

Hultsfred08

Ingen som ska med?

image212

flytta bloggen?

Nu har jag hela eftermiddagen framför mig och inga större uppgifter som måste utföras, skulle vara att plugga lite då. Ska nog paxa TVn i kväll för att sedan krypa ned i sängen och kolla på "the notebook". Sitter just nu på balkongen och kämpar med en halv vattenmelon. Vill ta en promenad också och just nu skulle det sitta fint med en hund (jävla tjat om hundar det var här då) och sen bara gå hur långt som helst, i 2h iaf, ha!
Fick ett ganska kul telefonsamtal av Josefin idag som uppmuntrade mig till att börja blogga på blogspot istället, eftersom man kan bli mer känd där och lättare få fler läsare,haha! Vet inte riktigt om det där med kändis är riktigt min grej. Då skulle jag behöva gå ner 10kg, köpa nya kläder varje dag och sedan göra en massa saker hela tiden för att ha något att skriva om. Vi får se...

Irritation

Herregud! Det mest irriterande som finns måste väl vara alla små klisterlappar som sitter på bl.a. äpplen och päron, eller? Vad är de bra för egentligen? Det är bara så otroligt jobbigt och tänk hur många timmar av sitt liv man lägger ned åt att svära och ta bort dem från sin frukt. Undra hur många sådana märken man har käkat.. säkert ett tiotal. Men VARFÖR ska de sitta på alla sorters olika frukter? För att personalen i kassan ska veta vad de är för sort? Om det är så det viset tycker jag allt att man som personal ska kunna de olika äppel samt päronsorterna och veta hur de ser ut.
Tack för mig hej!

Godmorgon!

Har precis satt på mig de fulaste kläderna jag hittade och ska snart ge mig av till skolan och första delen av det nationella provet i matematik. Känner mig ganska taggad.. Efter det är det idrott och sedan väntar 50 minuter spanska sedan HEMGÅNG (eller ja, till gymmet).. Två jobbiga saker har hänt. För det första börjar jag inse att min ipod faktiskt är borta på riktigt, såg den senast i torsdags. Det andra är att BÅDA mina par löpardojjor är spårlöst försvunna, TVÅ PAR hur kan det komma sig. Löpning på idrotten idag och de skulle faktiskt behövas då. Ska fortsätta leta för inget resultat, käka lite frukost och sedan ge mig av till provet.. Ser ut att bli fint väder idag också så det känns skönt. Blir kanske att stanna och sola lite på vägen till gymmet (GUUUUD vilken intressant tjej)

LOOVE YOU

Kan inte släppa den, vill ha!
Min kusin har köpt världens finaste hund. Jag kan inte vara annat än avundsjuk. 


Några saker jag vill ha


  • En berner sennen
  • Ett trådlöst bredband
  • En ny säng (anländer troligen i veckan)
  • Personlig tränare
  • Min ipod (troligtvis borttappad)
  • En super fräsch mobil

image211

Haha, det är inget måste att checka in mig här direkt efter ett träningspass.. Mycket söt tjej och MYCKET söt hund!

My Life

Idag på gymmet var det en gubbe som satt på roddmaskinen... Helt vanlig tyckte jag... Men när sedan 3 stycken grabbar kollade på honom och sedan på varandra och började skratta som aldrig förr, anade jag att något var fel. Jag tog mig förbi mannen och vände mig sedan om för att se honom framifrån... Jag trodde inte mina ögon!! Ur hans superkorta "shorts" (om de ens kan kallas det) hänger hela paketet ut och han märker ingenting, eller gör han?! Fyfan, det var vidrigt.. Gubben var säkert 65+ och gick sedan runt på gymmet i sin egen värld, FRÄSCHING!!

LOOOVE YOU

Jag vet inte vad jag tycker om hundar längre.
Men något som är sant är att denna skapelse är underbar.
Jag tittar på henne, hon ska bli min...
En sådan här hund SKA jag ha.
Det finns vidriga hundar, hon är inte en av dem.



the bad one

Jag måste få tycka lite synd om mig själv.. Det är faktiskt en sak med mig som jag inte kan ändra på och jag mår faktiskt ganska dåligt över det och vissa stunder kan jag faktiskt skämmas över mig själv. Det är så här att jag har verkligen en jätte ful handstil. Jag menar typ 99% av alla tjejer har hur fin handstil som helst, varför kan jag inte vara en av dem? Min geografi/samhällslärare brukar berömma tjejerna i min klass och deras handstil. Han har aldrig sagt något till mig om att min handstil är fin. När bestäms det om man får en fin handstil eller inte? Kommer ihåg skrivhäftena när fröken skrev en bokstav och sedan skulle man fylla hela den kommande raden med samma bokstav. Kan det vara under det stadiet jag hamnade fel?

image207

white horse

En video en vanlig solig dag i skolan. Även stort grattis till Josefin Englund som fyller 17 år idag. Lyssna på den här!! Hon kanske ska få en vit sagohäst i present.. Ibland önskar jag att jag också kunde rida, haha inte...




 



pollen&platspåsar

Sitter nu ute på balkongen med min kära mamma och solar och käkar vattenmelon. Ska snart bege mig till gymmet innan det blir smockat med folk där. Egentligen skulle jag skita i gymmet idag och dra en runda i spåret.. men så blev det inte. Slutade skolan 13.00 och satte mig då på cykeln för att trampa hemåt. Till min förtvivlan fick jag andningsproblem och det började rinna i näsan, pollen.. Så det är tur att gymmet finns nu när vi allergiker inte kan vistas utomhus. Gräsmattorna runt skolgården fick sig en klippning idag också. Detta bidrog INTE till mindre pollen i luften. IBLAND KAN MAN INTE ANNAT ÄN ÄLSKA LIVET!

image204
Dagens smarta: Med plastpåse på huvudet kan du alltid skydda frisyren mot regn och blåst..
Modell: Frida Edvall

Doggy

Okej, kanske vill ha en hund iaf när jag har sett denna. DEN SKA BLI MIN!!??!?!??!?!

image203

Talang 2008

Vad är en talang? Mamma kom upp när jag satt och kollade på programmet och sa "Han kommer inte att gå vidare" till en transa. Sedan sa hon "Men den där lilla asiatiska killen som spelar piano..." Jag avbryter henne och säger
"Är det en talang?!! Sådär skulle jag väl också kunna spela om min mamma hade tvingat mig sedan jag var två år."
Vad är en talang egentligen? Vad kan man inte träna upp liksom? En talang är väl något man kan som INGEN annan kan eller har jag missförstått något? Alla killar och tjejer som sjunger, vad vill de? Hur många artister finns det inte? Okej, det kanske är en talang.. Men det är ingenting speciellt. Alla kan inte sjunga men jag tycker iaf inte att man ska belönas med en miljon i TALANG 2008 om man kan det ...

Blondinbella is the shit..


die dog

Jag tar tillbaka ALLT jag tidigare sagt om hundar och just nu vill jag ABSOLUT INTE ha en jävla hund. Efter förra inlägget då jag skrev att jag ville ha en hund har jag nu tänkt över det (som sagt var, jag tänker ALLTID) och ändrat min inställning totalt. 


Därför vill man inte ha en hund
  • De bitar sönder allt i dess väg. Skor, kläder, väskor (Martinas hund är en hejjare på detta)
  •  "Morrningar" skrämmer omgivningen.
  • Vakna av en slick i ansiktet 06.00, ingen höjdare.
  • Bajsar och kissar inomhus (min kusin hund kan detta)
  • Hunden är orsaken till att man inte kan bjuda hem allergiskt vänner.

Men visst, grattis alla som har en hund och lycka till i fortsättningen!! Vill du skaffa dig en hund?

Från balkongen

Tre skoldagar kvar nu så det är bara att hålla ut. Vi är nämligen lediga på fredag, Woohooow!! Jag, Martina och Josefin har planerat fredagen sådan att det blir maximal solning vid hamnen med jordgubbar och bikini. Hoppas på fint väder också och dagen skulle bli perfekt!!

Kom nyss hem från gymmet. Det var sjukt mycket folk så jag fick liksom pina mig igenom hela träningspasset, inte så kul. I kväll väntar nog en promenad (önskar jag hade en hund) och sedan en bra film och lite engelska glosor. Idag var en skön dag i skolan och vi satt mestadels ute och solade och pratade om det sjuka programmet "sanningens ögonblick
"..

Snart så skall här införskaffas ett mobilt bredband, vad tror ni om det? Har hört att det mest är massa strul med dem men jag tror nog ändå att jag vill ha ett. Datorn är ju ändå min bästa vän så jag vill gärna att jag kan surfa överallt.
Trevlig eftermiddag på er

jump jump jump

Äntligen är det fint väder och detta betyder självklart att STUDSMATTAN åker fram. Det är en skit bra träningsform och man bränner hur många kalorier som helst. Detta är såklart ett plus när man göra något som är så kul.. Någon som har lust och komma hem till mig och hoppa och svettas lite?



image202

Godmorgon måndag!

Taggad för en ny skolvecka och nya problem och livsfrågor!! Till alla som väntar och suckar varje gång de kollar min blogg, på torsdag kommer troligen den nya designen. "Bloggdesign-mannen" har sagt att den är sjukt snygg så jag väntar förväntansfullt. Ska väl piffa upp mig lite nu så jag inte ser ut som en liten trollunge i skolan,ha! Gym direkt efter skolan och efter det ska jag väl hem och sätta mig och plugga...

image201

Videobloggar? Jag menar, musikvideos man laddar upp på bloggen.. är det ens någon som kollar dem? När jag läser en blogg och ser att någon laddat upp en musikvideo, jag kollar aldrig... För det första så har jag alltid min egen musik på i itunes och för det andra så tror jag alltid att det är dåliga låtar. När jag själv laddar upp en bra musikvideo tror jag att alla kollar eftersom jag själv vet hur jävla bra låten är.. Men seriöst så tror jag nog att man mest har videorna för sig själv.. Kollar du på uppladdade videos?

Goodnight

Ska verkligen ta tag i detta nu!! Om 7 minuter kommer min dator att vara avstängd och jag kommer att bege mig till badrummet för att efter en dusch&tandborstning sedan krypa ned i sängen. Tänkte att jag skulle lägga in den coolaste bilden på mig så att jag lockar er att fortsätta läsa i morgon....

Måndag morgon = SOVMORGON till tio i elva


dimage200na

thinking time

Så här på kvällarna dyker det upp så många konstiga frågor i mitt huvud som jag inte kan finna svar på. Någon där ute kanske kan hjälpa mig? Detta är två saker jag grubblar över dagligen..

  • Hockeyslutspel. Varför bäst av 7 och inte av 3?
  • Om man stoppar en nål rakt in i ögat, rinner det ut vätska eller fastnar nålen?

Dessa var de jag kom på just nu i all hast. Min kusin Frida brukar ständigt berätta för mig hur konstig jag är och hon undrar dagligen varför jag tänker på så sjuka saker. Detta har ännu inte fått något svar.... HJÄÄÄLP!

Jag och engelska är inte heller någon bra kombination.. Jag kan tänka på ett svenskt ord och då måste jag komma på det på engelska. Mina närmaste vänner brukar ofta få agera uppslagsböcker åt mig. En grej var när jag och min gamla man var ute och gick.. Vi brukade ofta spendera våra stunder ute i naturen och tänka på engelska ord. En gång kom vi inte på vad "vante" hette och jag tror det var så att han efter en vecka ringde mig och var super nöjd för att han hade "kommit på ordet".. Ibland var han faktiskt bra att ha, hihi.. Det är inte ofta jag har långtråkigt, är nog en mästare på att spendera tid.. 

Talking about life

När jag stod på crosstraingen och kände hur svetten rann både på ryggen och i pannan hörde jag en ganska intressant konversation mellan en kvinna och två män (de stod och svettades bredvid mig på varsin maskin) Den ena mannen hade tydligen nyss skilt sig och hans "fru" hade nu fått lite sämre ekonomi än honom. Han sade att livet verkligen är mycket bättre som singel och att när man lever ensam (han hade 3 barn varannan vecka) eller efter att man precis har skilt sig så bara rasar kilon av kroppen. Är detta sant?! Nästan så jag skulle tänka mig att skaffa mig en man i en vecka för att sedan lämna honom och tappa några kilon, eller?
Fast det ligger nog något i det. När man träffar "mannen i sitt liv" så brukar man ofta först gå ner några kilon och sedan gå upp tre gånger så mycket?! Eller, ja .. inte vet jag. Det är väl bara sådant man har hört?

Thank you

Dagens ros går till Klara Sundqvist som lyckades ta med mig till gymmet idag. Satt hemma lite lagom deppig och tänkte på vad jag skulle stoppa i mig för god mat, när Klara skickade smset "Gymma?".. Det var som ett tecken liksom. Ungefär 20 minuter innan hade jag sagt till mamma att jag inte skulle träna och lade mig sedan i soffan och svettades och väntade på att "frusna män söker kärlekn" skulle sätta igång. Men när smset anlände så fick det mig på andra tankar. Det måste vara ödet!!!

Jag tror verkligen stenhårt på ödet.. Blir snurring när man ska försöka ge det en förklaring, men vad är logiskt om inte att det är sant? Ödet ger inte alltid det bästa... men vad ska man tro på om inte ödet? Gud har väl aldrig existerat.. hahaha

uppiggande skön sång

Satt och kände mig lite ensam här hemma när plötsligt en mycket musikalisk talang dök upp utanför min dörr. Jag måste dela med mig av detta. Lyssna och njut! (Jag vet att mitt skratt är vackert,okej?!!)

forever young

Har fortfarande inte kunnat smälta helgen!!
Den var perfekt(trots vissa misstag)..
Brudarna var underbara och allting var bara bäst, tur för alla att jag är så bra på att ta tag i saker. Efter vi bubblat klart och gjort oss till de snyggaste i hela världen (eller lite mer sminkade än innan, vackra var vi redan) tog hälften av oss bussen mot framnäs medan de andra åkte bil med mig. Väl framme var partyt redan i full gång och alla fann sig snabbt i Pontus otroligt lyxiga villa vid vattnet.
Tror aldrig att jag kännt att tiden gått så fort och för varje timme som gick ville jag bara spola tillbaka tiden och leva samma timme en gång till, eller nästan alla...
Glädjen var stor och den levde i alla. Vi vet nu vad vi har att leva upp till och jag vet att om vi vill så är vi bäst. Haha, låter som om mitt liv är perfekt för att jag har haft en rolig kväll. Men visst, jag gör mer än gärna om det!!

hurt

Hej på er. Kul att vi hörs igen..
Skulle vilja starta en diskussion eller åtminstone få dela med mig av mina tankar,ha! Det är så här att för ca 2 år sedan satt jag och mina gamla klasskompisar på en kemi lektion på Viksängsskolan. Som alltid pratade vi om saker som inte hörde till ämnet och rätt var det var så började min lärare prata om värktabletter. Min lärare gjorde ett uttalande om att man inte bör ta värktabletter. Deras funktion fungerar så att de "skjuter fram" värkarna och när sedan tabletten slutat värka i kroppen får man lika ont igen. Detta betyder alltså att man är sjuk en längre tid men det går bort för stunden, om ni förstår?
Nu för tiden när jag är sjuk äter jag aldrig värktabletter. Den läraren som jag hade då var min idol och hans ord var typ mina lagar. Sedan den lektionen har jag aldrig tagit en värktablett när jag har varit sjuk. Och kolla nu, jag är hur frisk som helst.
Tänk över detta och du kommer kanske fram till att värktabletten är ganska onödig ändå.
Trevlig söndag!

Martina i parken

Vi håller vad vi lovar. Här är vi igen, i parken...


Vblogg

Martina talar sanning i gryningen! Ta till er av de goda råden.. Och Hampus, grattis!


Friday night

Då var kalaset avklarat. 
image197
image199

Oxen
Kvällen började med att tjejerna samlades på glada oxen för lite relax och bubbelbad. Allting gick som en dans och alla var mycket pigg och glada (utom Marie som lämnade oss ganska tidigt för sjukdom) Det rullade på bra och jag fick många fina och uppskattade presenter. Tack så otroligt mycket. Vid 9 började vi att fixa i ordning oss och det blev ganska varmt och fuktigt, men det var det värt. Resultatet blev 9 skit snygga och party sugna brudar!!!

choose bikini

Det är hopplöst, vilken bikini ska jag välja? Har stått ett tag nu,ha! Men vaddå, allting måste vara perfekt!
  Haha, tog bilder på mig i bikini för att lägga ut de två förslagen. Men, så blev icke fallet. Fick lov att radera dem, kul att man ser så bra ut..

Secondhand serenade - Let it roll

Just don't waste your night before it started 
Make sure I'm worth every single second



pool-party

Så fort man inte uppdaterar var 5e minut så förlorar man läsarna. Dagen är fullspäckad och jag har massor av saker på schemat. Kanske någon som vill ha ett break med en promenad?  
Ska kolla vad Jonte gör nu, sover gör han säkert om jag får gissa! Han har sagt att jag får komma till honom när jag vill plus att han har lovat mig den snyggaste bloggdesignen.. Shysst kille!
Nu sitter jag här igen. Har precis varit iväg och fixat lite inför i kväll. Ska snart dra med mig pappa och handla lite tilltugg till poolvistelsen, något som har något passande förslag till vad man kan stoppa i sig där?
Träffade precis en grabb som har varit där några gånger och han sade att det är jätte bra och att jag säkert kommer att få en lyckad kväll..
Snart ska jag nog ta mig till spåret för att dra en runda innan jag hittar på något annat! 
Sköt om er!



demonstration

Det blev ingen demonstration idag, kanske för att jag inte visste vad jag skulle skriva på mitt plakat? Det kändes ju ändå lite dumt om jag bara skulle demonstrera för demonstrationens skull liksom. Folket lyckas dock bättre utanför kulturhuset i Stockholm så det räcker nog för mig också.

Nu är klockan över 22.00 och jag ska snart börja kolla på en andra film, bra kämpat. Det blir nog lite OC tills jag slocknar framför datorn om någon timme.

Jag förstår att alla är förväntansfulla inför min stora födelsedagsfest i morgon, och det ska ni vara också. Hoppas att alla kan hålla sams och att ingen drunknar!

alarm clock

Haha, nu börjar det verkligen gå över gränsen det här med sömnen. Det verkar som om alla vet att jag har blivit en natt-uggla. Fick 3 sms av olika avsändare efter kl 02.30 igår. Folk som inte har hört av sig på evigheter vill plötsligt träffas på direkten, mitt i natten!? Skumt.. Personer jag aldrig pratar med på datorn börjar plötsligt skriva vid konstiga tidpunkter. Detta måste ta slut, kan inte ha det så här.. I kväll blir det en tidig kväll, innan 22.00..

Shopping

Drog en Stockholm men kusinen idag. Gick upp vid 05.00 och stack sedan iväg till pappas lilla ICA butik på Lappkärrsberget för att inventera (Jag sov en timme i natt,ha). Ungefär vid halv 12 var vi nere på stan och shoppade lite, köpte en klänning jag ska ha i morgon på födelsedagskalaset och ett par örhängen till, bilder kommer. 

Vi käkade lunch på ett jätte mysigt ställe på drottninggatan. Jag tog en quinoa&kräftsallad och Frida tog Lax&räksallad. Vi satt ute mös, första gången för i år faktiskt.

image190





Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger om


big ending

Please, tell me this night is over! Natten blir aldrig som man tänkt sig. Älskar verkligen tjejerna, de är hur bra som helst. Jag tror dock att alla var överladdade tills på fredag så vi sparar oss.. På bilden nedan kan ni skåda Josefin Svensson (Ja, det är hon med munnen) och Sofie Johansson. 

image187

Överst: Martina Thörn. 
F.v: Josefin Nordmark, Carolina Frenning, Sofia Lundberg
image188

Men valborg är överskattat och vi hamnade till sist hos våra favorit "gamlingar" på gryta. Jag tycker sååå mycket om er!
image189