BILD EXTRA

Ska ta MASSOR av bilder under hela kvällen. Ni får allt se imorgon. Måste rusa. Puss puss




Kul i stressen

Skulle fixa lite här på sidan och göra den lite ny och roligare. Lyckades ta bort någon htlm-kod så nu är länkarna här till höger blåa, jippie.. Jag behöver sitta en hel natt nu för att göra om hela sidan.. Men har inte tid nu. 

Ska snart ta bussen ut till Tillberga där vi ska grilla hos en tjej och senare ska vi ut. 






Kvällens




Nya jeanskjolen och ett linne från WEEKDAY.. 

Bara ett problem, det är så otroligt fult med svarta strumpbyxor till. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Önskar att det var sommar så man kunde springa runt med bara ben.. 

Sol, grill och tjejer

Knäppt första cidern och bara njuuuuter..




Igår kväll

Jobbade, kom hem och sedan skulle Niklas komma. Niklas kom, lämna mig för pappa och Anna och HOCKEYN.. Kom in i mitt rum efter matchen där jag legat ensam och kollat på "Fråga Olle" och "Girls of the playboy Manison". Han somnade på 10 röda. Snarkade så att jag inte kunde somna.. KUL KVÄLL... Men det var mysigt. Vi har det så bra vi två.

-Det är illa. Om du ska snarka så komer jag lämna dig.
-Men jag kan inte göra något åt det. Vad ska jag göra? *ledsen kille*




Ha en bra valborg.

Ska nu ut på skolgården och lyssna på skolans kör som ska sjunga in våren.
Grillning och party ikväll.

Puss puss

Härliga liv

HEEEEEMMA!! Åh det var så kul att jobba och nu ska jag krypa ner i soffan och mysa och kolla på hockeyn med alla nära och kära. Först duschen.. 




Spola fram till 00.30 och dansa!

Lite crazy moves..


Snart har man en egen..

Mös lite med hunden igår


Hela dagen borta..

Ska åka och jobba nu till halv 9, och sedan var denna dag slut. TRIST! 




Hemma igen nu..



Åkte till mannen och hunden och sedan vidare till
Mikaela för att sova över där. Somnade in till "Fucking Åmål"
En söt tjej gjorde frukost till mig.


Uppdatering.

Klarat av provet och träningen, sitter ute på balkongen och solar.. Rastlös. 

Käkade lunch nere vid kajen idag med Josefin. Super god sallad och massor av sol och folk. 

På torsdag är det Valborg, våren kommer på riktigt! På fredag MÅSTE jag hjälpa till i "familje-företaget" (det kallas bara så i vissa meningar, när jag måste hjälpa till) Pappa ska ha inventering i butiken. SKA UPP KLOCKAN 5 på fredag, inte värt att gå och lägga sig efter man varit ute på torsdagen. 

Ha en bra fortsatt dag.. Puss



Herregud..

Låg på mage på spikmattan MAX 5 minuter och nu dunkar mitt bröst..
Det är helt rött och varmt..
Det måste ju ha någon bra funktion..eller?!
Jag har i alla fall fått igång blodcirkulationen.


en riktig skakis

Tog visst lite för många inhalationer (ni vet sådan där grej man andas in i om man har astma).. Haha, hela min kropp skakar/darrar! Lagom jobbigt att balansera datorn på låren, ha. Att jag är dödstrött gör ju inte saken bättre.. 




Min nya bikini




vatten!!

Sprang nyss 5 km, samma som igår. När jag var klar kom jag på, fan.. vi ska ju springa 5 km imorgon på idrotten. Aja, snart kommer Frida och vi ska GÅ 5 km, skön avkoppling. Satt nyss ute i bara den svettiga sport-bhn och solade. Fick dessvärre springa in när två 25åriga män gick förbi och glodde.. haha...




soldis

Hemkommen från skolan. Måste plugga, nationella i engelska B imorgon på morgonen.. Ska träna senare ikväll.. Vill inte ha så mycket plugg nu, jag vill ut! Idag är det väl ballar av stål? YES.. Haha.. Åter till plugget. Ska träffa Frida halv 6. Har lovat att sparka igång henne nu, vi ska ut i spåret. Lite kvalitetstid på köpet. 

Ha en bra fortsatt idag, puss!




mys söndag

Yes, fick sällskap av Niklas. Nu ska vi göra varma mackor och mysa tillsammans. Hoppas på lite massage för mina vader. Spåret har kört slut på mig. Springer runt i min nya byxdress, så bekväm och läcker.. Hungrig är jag också.. Puss hörs




Lättad -10 kg

Var nyss ute och sprang spåret, gud vad jag är duktig! Nu ska jag duscha, sätta på mig sköna kläder och bara mysa.. Hoppas på lite sällskap, är villig att åka hemifrån. Puss hej!



Dags att tagga ner, det är söndag

Sitter nu här med samma grönsaksdip.. Slutade visst 16.00, blev så glad! Nu blir det lugnt ikväll. Jag ska plugga lite nu, träna om jag orkar och sedan slå på någon rulle. Nationelltprov i veckan.. Nu tag, hej och hå!







dip till frukost

Gårdagens grönsaksdip till frukost och jobbet väntar.. Har massor att plugga också så ska försöka sluta till 5 idag. Jag måste börja prioritera skolan!! Fan måste träna också, har inte gjort det på en halv vecka nu.. Skönt att det är ljust ute så länge så man får mer energi på kvällarna. 
 





Jag ska släpa med honom till Göteborg i sommar..


Göteborg är den ultimata sommarstaden och där ska jag sitta på uteserveringar med min kära och bara njuta i solen. Han fick ett hatiskt sms från mig idag. Han kommer att må dåligt om han inte följer med mig.. Åååh, jag vill åka nu!!




Snygga urringningar i sommar


Byxdressen jag köpte idag har skapligt snygg rygg.. Blir till att träna ryggmusklerna ordentligt nu. Snygga ryggar är bland det sexigaste som finns.. Blir simning för hela slanten i fortsättningen..




Kläm på denna..

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska är ett par




!!!!!!!!!!

För mycket mat

jag spricker, vill spy. Har tryckt i mig hela kvällen. Ska tugga tuggummi, borsta tänderna och gå och lägga mig. Älskade lördag. Nästa vecka kommer att bli super skön. Ingen skola på torsdag eller fredag, eller inte på halva torsdagen. Det är bara att stå ut nu. Jag ska vistas ute så mycket som möjligt, DU MED. 

God natt. Puss...




Lördags sol i kungsan


Har varit i Stockholm hela dagen och shoppat upp hela lönen och lite till.. Skit snygg bikini, kjol, armband och lite till. en byxdress, as ball från urban outfitters.. Sommar KOM NU!


fredags lunch



blå måne

Det var ingen rolig kväll igår. Tappade allt, både kontrollen, mobilen och bankomatkortet. Livet lekte med andra ord. Ikväll ska jag inte utanför dörren. Ska göra hembakad pizza och grönsaksdipp och kolla på Robinsson. Just nu har jag ätit upp en hel förpackning med KESO, mumsigt. Tröstäter. Älskar den söta lilla vakten som kom fram och slängde upp en mobil ur sin ficka, precis när jag gett upp hoppet. Mobilen blev funnen. 


Ha en bra lördag. 


ÄNTLIGEN FREDAG!!


Gör din kropp en tjänst

Världens gulligaste pappa hämtade upp mig i morse, han hade precis varit och handlat. Självklart frågade jag "du kollade väl noga på innehållsförteckningarna nu" (mest på skoj, tänkte att han bara skulle bli irriterad) Till min förvåning har han köpt ekologiska bananer, svensk gurka och kollat så han inte tagit det värsta brödet. Om min pappa orkar göra detta orkar ni också. KÖR HÅRT! 



Alla har faktiskt inte tid eller ork att baka sitt eget bröd eller odla sina egna plantor. Gör så gott du kan. 


Idag har jag fullt upp. Skolan, gymmet, duscha, förhoppningsvis käka på stan och sedan hem till Sofia. Hoppas på att ni också får en rolig dag, vädret tillåter det i alla fall..

Nyttiga var det ja..

Min pappa och systers middag..

  • klyftpotatis (djupfryst)
  • lammkött 
  • hollandaise  sås
  • glass

Måste nog hålla ett föredrag för familjen. Sen blir pappa arg när jag säger att han kommer att dö i förtid om han äter så där dåligt. Nu ska jag ändra på detta så vi får ett långt och lyckligt liv tillsammans.. hehehe...



Musik musik musik

Jag vill stå där live och lyssna, fälla en tår och känna hur underbart livet är. Dags att skruva upp volymen och drömma lite. Ses 8 juli.. Med mina bästa vänner kommer denna sommar att bli underbar. 


Föreläsning

Lyssnade på en jätte intressant föreläsning om tillsatser i maten nu på morgonen. Det är helt sjukt hur mycket skit de trycker i vår mat för att den ska se godare ut, smaka bättre och hålla längre. Man fick sig en tankeställare och nu är jag nästan rädd för att äta bananer som inte är ekologiska. Man får cancer, blodproppar och diabetes av dessa typer av produkter. Hur tänker då alla som jobbar inom denna industri. Vill vi att människan ska dö? Tror fan jag ska börja odla min egna potatis, gurka och slakta mina egna kor..

Tänk på detta när du handlar
  • Innehållsförteckningen ska vara så KORT som möjligt
  • undvik ämnen som heter typ E613 osv.
  • Köp inget som innehåller ämnen eller tillsatser du inte kan uttala
  • Ät inte mat/produkter som har lång hållbarighet (detta innebär att de innehåller mängder med tillsatser som inte är bra för kroppen)

KÖP INTE LIGHT ELLER ANDRA SÖTNINGSMEDELS-PRODUKTER. Kroppen kan INTE bryta ner detta och det är mycket skadligt för hälsan. Välj knäckebröd, vanlig riktig grädde, vanlig yoghurt (ej smaksatt eller lättyoghurt) och FÄRSK pressad juice som endast håller 3-4 dagar (då vet man att den är äkta)



GUD VAD SJUKT!

Jag brukar aldrig kolla på TV4 Sport.. Sappade förbi och såg "vem äter mest?" Hmm, låter intressant.. DET ÄR EN TÄVLIG TYP VEM SOM KAN ÄTA MEST ex. OSTMACKOR. Vidrigt! Det är kommentatorer och berättare som pratar om deltagarna och deras tidigare tävlingar, taktik och hur de tänker. HELT SERIÖST pratar de.. Att de går i terapi och mår dåligt. Varför ska man proppa sig med mat, spy och sedan bli deprimerad? För att vinna? Börja med någon annan sport, det är mitt tips!



Menar inte att man inte får äta onyttigt. Men, varför tävla och se vem som kan proppa i sig mest innan den spyr? Det är inte bra för individen och vad tjänar det till. Man blir sjuk och dör i förtid. Inte värt!!


Döda mig långsamt


om 3 år har jag en hund.
mamma ska betala den.
den ska vara stor.
den ska vara gosig.
den ska heta Theo


inte en sådan här ras
så ni vet..
(den här var hos min kusin igår?!)


Inne i omklädningsrummet

- mamma, vet du vad som hände idag?! 
-nej, vaddå?
-de visade baken..
-gjorde du det, visade rumpan?
-nej, de andra på dagis, de visade här också (pekar)
-där fram också?! Vart var fröknarna?
-de såg inte, men de hade varit bra om de såg.. för så får man inte göra..

Jag kollade åt sidan och ser en 4årig flicka och hennes mamma.. Herregud, vart är världen på väg?






Och så var klockan redan 5..

Vaknade precis. Lyckades sova i 2 timmar, bra gjort! Ska försöka ta mig till gymmet nu, solen är spårlöst borta. Hörs




Från en zombie

Solen skiner och jag har verkligen INGEN energi kvar, tufft. Ska nog inte göra någonting idag, sova lite, äta massor och kanske gå till gymmet, KANSKE.. 

Ska sätta på TVn nu. Fråga inte hur det har gått i skolan.




WEEKEND WARS


Inget solarium innan 18, ja!

Jag tycker det är helt rätt att sätta åldersgräns på att sola solarium. 

Tack och hej.



Äntligen

Har läst igenom kapitlet i matten nu, orkar verkligen inte mera. Ska ta tid för mig själv nu och träna om jag orkar.  Vara för mig själv, softa och kolla på TV. behöver sådant. Provet får gå som det går och nu har jag pluggat så mycket jag orkar och vill (det brukar inte hålla att plugga mer för mig) 

Så, vad ska jag hitta på. VILA.. Älskar't




vill ha nour's läppar


Matematik och funktioner

Mina dagar är inte roliga när jag måste plugga direkt när jag kommer hem. Jag kommer nog ha ett bättre och roligare liv från och med fredag. Vi ses då. Puss




Världens middag

Min måndagskväll
 Sprang 5 km nyss som "belöning" av allt plugg och gjorde en omelett till middag. Kan starkt rekommendera den!! 

2 ägg
lite soyamjök (man glider väl som laktosintolerant)
1 champinjon (hackad)
lite hackad paprika

Bland allt och stek det på lagom hög värme. 
Sedan kommer livet att leka.
Pusspuss


Så är det


Är det bara jag som skriver en analys av en bok innan jag har läst de sista 150 sidorna. Jag hoppas fasiken på ett slut utan drastiska förändringar. Orkar INTE göra om allt nu... SUCK!


skolan e kul kul kul..

Sakta gräver jag min egen grav..




Inget att glädjas åt

Kämpade iväg imorse för att hinna till första lektionen, självklart var den inställd. Satt ensam och läste min bok i en timme. Nu är jag hemma och ska plugga HELA kvällen för att sedan avsluta med träning. Tråkigt liv man lever. Hörs



Vill inte ha måndag!

Bytte tid med Sofia, fick sluta tre timmar tidigare. Satt totalt på rast i 3 timmar.. Nu är jag hemma och laddar om. MÅSTE PLUGGA.. Jag har ett sådant sötsug, måste lösas!! 



En bra start på dagen..

04.30 ringer mobilen.. Kul med sällskap. Fick sova i min systers säng. Mysigt, eller?!




Hoppas NI har kul

Kan jag hitta något roligare än att plugga på efterfesten, TACK!





Ta tag i mig själv

Ska snart träffa tjejerna, ska ut trots allt. Kanske lite deppigt att jag försöker plugga in i det sista, eller duktigt, vet inte riktigt.. 

Nu ska jag öppna boken och läsa lite. Imorgon är det jobb igen och sedan bara plugga plugga plugga. Massa prov och strunt nästa vecka. 



Jag har gått med i en "tävling" eller snarare en utmaning. Varje gång jag svär blir jag skyldig Niklas 1 krona. Nu ska jag sluta med denna dåliga vana (inte för jag svär ofta, men det är inte fagert) 




Herregud..


Hahaha, det är inte jag som sjunger Mikaela sjunger och jag mimar bara. Det kan man inte tro va?! Kanske ska ställa upp i Talang 09 som mimare?




Lycka

Ringde min pappa idag för att fråga var han höll hus någonstans. Han var på stan. Han hade beställt min mobil. Den kommer på onsdag eller på fredag nästa vecka. Gissa om jag blev glad!! Snart är den min!!




Party- eller myslördag?

De tre timmarna på jobbet bara flög iväg. Åkte hem, duschade och gjorde mig klar på fem röda för att sedan njuta i solen med en underbar sallad. Det var så mysigt och varmt att sitta och titta ut lite smått över Mälaren.. Nu är jag hemma igen. Det är party ikväll igen men får se om jag hänger på.. Måste plugga och sedan är jag trött också. En fet godispåse och en bra film lockar starkt. Just det, ligger här med en fet skål popcorn och längtar efter ett glas med kall COLA.. Köket väntar. Vi hörs!

Uppe i ottan

Jag tror att min kropp arbetar hårt för att få ur alkoholen i kroppen. När jag har varit ute har jag alltid svårt att sova på morgonen, vaknar alltid JÄTTE TIDIGT. Nu har jag varit vaken sedan klockan åtta och läst en bok. 
Ska plugga lite nu innan jag ska jobba. Ska äta lunch i solen på Kajen's senare.. Efter jobbet ska jag bara njuta i vårsolen hela dagen lång. Inga speciella planer 



På G

Sitter hos Marie och diggar lite musik och smuttar lite. Hörs senare.. Puss



Lyckades ganska bra tillslut!




Smink och kläder+hår är nu klart. Ska ringa Josefin så att min skjuts dyker upp snart. Ska hem till Marie, har inte träffat henne sedan jag kom hem. Längtar! Hoppas på en riktigt rolig kväll nu. Puss!


väckarklockan..

Stress, stress.. Vaknade precis upp ur en eftermiddags lur.. Måste duscha, sminka mig och välja kläder inför kvällen. Känner att jag har ganska bråttom, har inte en aning om vad jag sak ha på mig. Hörs.




Värt att gå all in?


Gillar den super mycket. Ska nog slå till. 




KATASTROF OCH PANIK!

Jag har nu kört bil två dagar i rad. Till Niklas igår kväll och hem imorse. Igår gick det bra och jag klarade mig utan några större problem.. Kände mig ganska stolt över mig själv. MEN IDAG HÄNDE DET VÄRSTA!!!

Jag ska svänga ut efter ett trafik ljus, ut på en 70 väg.. Allt ser lugn och fridfullt ut. Det är en enda fil. Jag ska växla upp till 3an för att sedan kunna öka farten ytterligare. JAG RÅKAR FÅ I 1ans VÄXEL OCH DÄR SITTER JAG HELT STILL I BILEN UTE PÅ 70 VÄGEN. TVÄRSTOPP! Pappa skriker och jag säger förtvivlat åt honom att hålla tyst. Gud, jag hade kunnat dött. Vem som helst hade kunnat köra in i mig. Jag blir rädd när jag tänker på det nu.. TUR ATT JAG LEVER.. HA EN BRA DAG NI..! För mig är det försent..




dags att färga ögonfransarna

Solen skiner och jag slutade skolan redan 11.30. Ska snart ner på stan, hoppas på att få min Nokia e71. Ska köpa en ny mobil. Ingen touch och inga luckor eller annat skit. Passar mig perfekt!! Mobilen ringde och lyckades ta på mig ett jobbpass imorgon mellan 12-3, super kul! Glömde att jag ska ut ikväll.. Men det blir nog bra, så kul ska vi inte ha..


 
En trött Sofia vid frukost buffén

Allt löses med våld

Sitter här med färg i huvudet och svär över att bilderna FORTFARANDE inte går att ladda upp, men de finns på facebook. 15 minuter till och sedan är frillan fixad. Klippte mig idag och imorgon ska jag färga ögonfransarna, lite lyx. Ska nog unna mig fotvård och ögonfrans-förlängning om någon vecka. Mikaela är här nu, snart ska hon åka..





Synd att svära i onödan..


Hej

i skolan, ska klippa mig och färga håret ikväll. Det ska bli så skönt, äntligen! Hörs sen

Godmorgon

Första gången på länge som jag börjar så här tidigt. Står i köket och fixar frukost i BH och trosor. Livet är jobbigt när man är solbränd och måste smörja in sig 24/7.. Börjar om 29 så måste rusa iväg. Hörs senare, puss!




Sakta men säkert..

Bilderna kommer i seg ordning.. 
Jag sitter hemma och myser ska snart krypa ner i sägen med TVn, en kopp te och min super dåliga bok som jag måste läsa klart inom kort. Vi hörs senare, puss!!





Spela kort är bäst!


Tror jag fått kort-spelar-sjukan under denna semester. Kan inte räkna
hur många gånger vi spelade. Bluff-stopp är en klar favorit!



Borta bra med hemma bäst

Har varit och gymmat och käkat på stan idag. Kul att vara tillbaka i verkligheten igen. Bilderna krånglar som VANLIGT så vi får se när bilderna ploppar upp. Ska hem till Mikaela senare, saknar henne redan. Ska ut och köra bil nu. 

Hörs. Puss. 





HEMMA

Hej alla!
Nu är jag hemma i kylan igen. 
Allt är bra och jag flagnar som vanligt. 
Ska iväg till skolan senare idag. 
Tänkte göra frukost på sängen och avnjuta nu.

Ha det bra så hörs vi senare


Jag vilar lite lätt i poolen



ett sista ord

Sista natten tillsammans innan jag åker. Vi  är vana att vara ifrån varandra, men vad gör man inte. take away och TV.. (min nya) 

Hörs imorgon bitti eller från Egypten. 

Har redan bokat in kroppsskrubb imorgon kväll för att få bort all död hud. Sedan ska vi steka i 6 dar. Nice!!




Skatt

Fick två kuvert från Handelsbanken. Vad ska man säga, ännu en bra grej med att fylla 18. Nu är mitt fondkonto bara mitt..

Jag vill tipsa ALLA om att lägga undan pengar på ett sparkonto. Jag lägger undan 400 i månaden och ibland sätter jag själv in om jag har mycket på transaktionskontot.. Nu kan jag minst sagt glida hela sommaren. Tack McDonald's, hehe..



Rejäl frukost sätter fart på dagen..

Blev en god frukost ute på balkongen efter träningen. Jag och mamma mös lite i solen. Nu har jag två fria timmar innan jag ska träffa Josefin på stan. Funderar på att gå ut i solen på en liten promenad.. Tack så länge. Ha en bra dag i vårsolen. 


Vill ju ha regn här nu..

Hemma igen, var super jobbigt att träna idag. Nu är det gjort.. Ska äta frukost ute i solen och sedan ta en promenad till hamnen och träffa Sofia och Sara. Först duschen, hörs..




Se upp alla pollen-allergiker.

NU har helvetet brutit löst igen. 
Så här kommer jag väl att vakna en tid framöver och det är inte kul.
Det kliar och rinner, stackars mig..


Tur att man är söt ändå..





Fundering

Min moster ställer inget alarm när hon ska upp och jobba. Hon vaknar samma tid varje vardagsmorgon av sig själv. 

Hur klarar/vågar man det?




Uppe i ottan

Vaknade av mig själv för 20 minuter sedan. Jag är pigg och utvilad och ska snart iväg till gymmet. Ringde nyss Josefin, hon sov visst..

Blev nästan klar med packningen igår så idag blir det att fixa lite småsaker, ta en fika på stan och äta middag med Niklas. Det ska bli så otroligt skönt och jag vill inte längre vänta tills jag och Mikaela ligger där på solstolarna och små tjafsar om vem som ska smörja in vem först..

KATASTROF. Mamma kollade på vädret och idag ska det tydligen vara molnigt och lite smått DUGGREGN. I EGYPTEN. Seriöst, då åker jag hem.. 


Sticker snart då kära vän




HEMMA..

Håller på och packar för full rulle. Har hela dagen uppbokad imorgon så fick bli att packa idag, åker på tisdag morgon. Det gick bra att jobba och tiden gick fort. Busslaster med folk och spilld glass. 

När man packar sommarkläder nu efter vintern så hittar man massa plagg man glömt. Hittade en super skön BH längst ner i en låda. Ska fortsätta nu..


Puss




Vackert

Det är så vackert med blommor.. Mitt fönster blev så fint efter gårdagen. 


Ska kila till jobbet nu. Ha en bra dag. Puss



Alla nya möjligheter

Nu är jag 18. Det var ju hyfsat smärtfritt. Jag var ute i fredags och igår var det en stor släktträff med både fars och mors sida. Blev ganska rik om det spelar någon som helst roll. Spikmatta och ny TV slank också ner i kistan. Idag ska jag jobba hela långa dagen, som alla andra söndagar. 

Lönen blir högre och jag och Niklas tippade på fotbollsmatcher igår. En ny värld öppnar sig vid 18..





Jag älskar den


18 år då





Motorcykel tider

Nu när det börjar bli vår är det också dags att gräva fram biken. Jag och far min tog första rundan för i år igår. Härlig känsla minst sagt. Det visste ni inte va? Att jag är ett fan av att glida runt på motorcykeln. Nu ska jag skicka ett sms till min mamma på nedervåningen och fråga om de inte kan gratta mig nu, he-he. 
Ha en bra lördag! Puss





4/4-09

Haha, kolla!! Det ser ut som jag har get klövar till händer. Hahaha..


En gång i livet..

Någon måste väl dra lasset och fylla år idag också. 
Det var super kul igår!!


Mysig dag..


Drar iväg..

De nya lurarna är på och nu ska jag ut och gå. Hej då så länge!


LOOOV

Gud så skönt. Provet är gjort och solen lyser så man får ont i ögonen. Måste ut i det varma vädret. Kan inte sitta här inne och häcka. HÖRS SENARE

Fyller jag redan år?

Åkte hem till mannen (ELLER NEJ FAN, jag KÖRDE, första gången vid trafikljus... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och här väntade två fina presenter till mig. Fick mina efterlängtade hörlurar och en pilatesboll.. Läckert!

För att få en starkare och bättre hållning räcker det att (till en början) endast sitta på pilatesbollen när man kollar på TV. Du borde testa..


Död

Bokstavligt talat är jag HELT SLUT I KROPPEN..

Kom nyss hem och har precis börjat smaska på min sallad från cornettobar. Så otroligt gott! När jag steg innanför dörren trodde jag att jag skulle avlida av hunger för ett tag, men det tar sig..

Ska väl börja plugga snart för provet imorgon. Ha en trevlig kväll. 
Puss




Svår väckt?

Ett av de lättaste sätten att komma upp på (för mig) är om jag har ett träningspass som väntar på morgonen. Man får sätta på sig bekväma kläder och jag lägger dem alltid i en hög nedanför sängen kvällen innan. Inga obekväma jeans eller kalla tröjor. Som en halv-zombie kan jag klä på mig kläderna utan att tända lampan i rummet och jag behöver inte frysa för att det är mysiga mys-kläder! Toppen..

Två pass nu på morgonen (får se om jag överlever), sedan 3 lektioner, gym och solning. HÄRLIG DAG! Hoppas det blir lika fint väder som igår. Ha en toppen dag alla!




Sms-gåtor

Fick ett sms idag.. "Jag åt en as god vår ikapp idag"

Va tusan, tänkte jag?! Är det en ledtråd eller är det någon kod. Jag fattade INGENTING..

Fick sedan ett till sms "Glass menade jag..."

Det är lite kul med dessa sms-gåtor. Tackar gudarna för T9!!!




Bra med sömn

Har tagit det lugnt hela kvällen, ligger vid TVn nu. Ska snart duscha och sedan tänkte jag krypa ner i sängen tidigt ikväll. Har TRE träningspass framför mig imorgon.. Ska belöna mig med solning!! Två pass är obligatoriska i min skolgång Step up&Innebandy sedan ska jag och Mikaela gymma efter skolan.

Sov gott sen när ni ska sova. Puss




Åh, så gott!

Har varit ute och gått i det vackra vädret och när jag kom hem hade mamma dukat fram min favorit mat!! Veggo-biff med röd quinoa och sallad. Vet att det inte ser så gott ut, men skenet bedrar. Älskar't! 


Mumsigt var det och nu är jag mätt och belåten. Jaha, vad ska jag hitta på nu då?




En timmes försening

Råkade somna i solen en timme...

MINA HÖRLURAR HAR KOMMIT NU. De som jag ska få i födelsedagspresent.. Woho. De kommer vara så sköna och bra att ha på flyget och under hela resan. Snart åker vi, exakt 6 dagar kvar. SÅ SKÖNT! 

Snart lov också. Bara ett STORT prov kvar. Det klarar vi. Ska ut och gå nu(förlåt Josefin, men jag ringde dig. Ångrade mig)

Ha en fortsatt trevlig dag. Puss




Min relation del 2

Jag och mannen hade en Snake turnering (ni vet gamla spelet på Nokia telefonerna) igår kväll..

Det första han gjorde när han såg mig var att ge mig mobilen. Innan hade jag sagt att det var viktigt att han tog med mobil+laddare så att vi kunde spela hur länge som helst utan avbrott.. Jag sätter mig och spelar och han kollar lite på TV. Vi går upp på mitt rum och han tar datan. Glider in på facebook och jag berättar glatt att man kan spela Snake på facebook också.

Han börjar spela och där sitter vi, han vid datorn och jag bredvid med mobiltelefonen. Båda väldigt koncentrerade. De ända ord som kom ur våra munnar var enstaka "Fan", "Helevete jag dog", "Shit, jag råkade starta om"..

Detta är mest till er som undrar varför jag inte skrev igår. Hade minst sagt ANNAT FÖR MIG, he-he..



Direkt från solsken


Vilken hääärlig dag!

Sitter just nu ute i solen på balkongen med KORTÄRMAR (!!) Jäklar vad skönt det är! Har inga speciella planer för kvällen. Lite plugg och lite träning är väl det ända. Kanske en långprommis i det fina vårvädret. 

Vi får nytt liv igen..



RSS 2.0