Jul, jul, ståååålande jul


Tjejerna i släkten (plus Niklas) träffades idag kl 15.00 för jul-pyssel-kväll. Riktigt mysig tradition som detta år höll på i fyra timmar, gud vad jag har varit kreativ och skapat. 







Ska frossa i mysiga filmer hela natten.
Ha en trevlig första advents kväll nu..

Blir man irriterad eller?

Förlåt för skiten med detta lösenord, ska fixas på en gång. 

-Jooonte?
(inget svar) 

Godmorgon.

Har varit på gymmet med Tiger Lou, Timo Räisänen och The Hoosers denna morgon. Ska nu ner på stan med min mamma och kolla på en ny Bh och käka lunch. Jobbar ikväll och efter det ska jag hitta på något kul. Sköt om er..

Jag och Lars sjunger med inlevelse.

Lars Winnerbäck

Aldrig har mitt hjärta slagit så fort så länge

Ta bort godiset

"Snickersen" (godisen) ligger kvar på mattan under bordet, suck!

I en annan del av Köping.

Sticker till Köping nu för Förhandsvisningen av Lars Winnerbäck filmen "Solen i Ögonen"

Hon ska dit!

Dagen outfit.


Wannabe hon på inlägget nedanför, wihooo

Vad finns i mattan?

Nu är vårt renoverade kök snart färdigt. Det är så att vi har köpt en gosig matta som vi har placerat under matbordet. Mysigt kan man tycka, äckligt kan andra tycka.. Sitter nu i köket och äter min frukost utan strumpor eller skor på fötterna. Känner något "prassligt" under min fot, böjer mig ner.. En Snickers. 

Vem är avslöjad? Det är Fredag och något har redan öppnat lördagsgodis-påsen? Detta måste få ett slut. 
(Mysigt var också när jag satte foten i lite sallad och en annan gång i kikärtor. Älskar mattan)


Hoppar upp i skyn

Idag är den bästa dagen i mitt liv, nej men.. en bra dag!!! 
Alla som tycker om mig vet att ni ligger tvåa på listan. Det börjar på Lars..

Vem ler inte åt mitt vackra skratt?


kyla.




MTWTFSS WEEKDAY




Läkarbesök

Var hos läkaren igår. Från den 1 juni till 20 september ska jag ta min medicin minst 5 gånger DAGLIGEN. Jag som inte tycker om medicin. Tog allergitest (prick-test) också så nu är det bara hunden kvar. Ej allergisk mot pälsdjur. Endast extremt mot gräs och gråbo, jippi..

Eftersom mitt hår börjar se ut om ett kråkbo ska jag börja äta kalktabletter också. Ökar även förbränningen av fett, kolhydrater och protein, YES! haha..


Kan ju minst sagt säga att jag blev chockad när jag såg denna i köksskåpet, ska jag få en lillebror? 
"För kvinnor i fertil ålder även gravida och ammande" Trodde att jag skulle dö.

Men de finns dem som har det värre..
"Medicin är också en stor del av min vardag, i dagsläget har jag 9 stycken olika mediciner och tar 31 tabletter per dag. I min "cocktail" hittar man bland annat Litium som är en stämningsstabiliserande, Zeldox som är antipsykotiskt och Stilnoct som är en insomningstablett. Precis som diagnosen är faktumet att jag "måste" ta alla dessa mediciner rätt svårt att acceptera. Medicinerna förvarar jag i en Dosett som jag (och min fästman) "roar" oss med att dela varje söndagkväll, utan Dosetten skulle mitt intag av tabletter vara ett komplett kaos..."



Inget solarium på hela vintern..


What have I done to fall so hard for you?


Anna och Marcus. Tack för musiken.

 

Clowner

Jobbat idag. Vi blev målade till clowner. Det förgyllde min dag.
Står nu uppe i mitt rum och äter potatis och planerar kvällen. 
Träffa vänner, mysa och äta gott.


Fredag hela veckan

Var nere och käkade middag på Gränden med Josefin&Madeleine. 
Kom hem, ligger i soffan. Synd att man inte kan sjunga med till denna låt.
Det var på tiden att Anna åkte ut ur IDOL.
Treans växel fungerar ej på min cykel, kämpigt.


Självmord när du är 80?

Hade en liten diskussion igår under lektionen Etik&Livsfrågor. Vi började prata om ålderdomshem när en tjej i klassen räckte upp handen. Så här resonerar hon:

Jag vill inte att någon som jag inte känner ska ta hand om mig, att någon okänd ska torka mig i röven. Jag vill inte leva om jag inte kan komma ihåg vad jag gör eller vart jag befinner mig. Aldrig att jag skulle kunna tänka mig att bo tillsammans med några jag inte känner eller kan prata med. Vi bor på olika rum och jag är inte ute efter att träffa främlingar.
Jag tänker skriva i mitt testamente att min familj ska skicka iväg mig när jag är 80 år, så att jag kan få dödshjälp. Enligt mig är det inte värt att leva efter man fyllt 80 om man inte minns något eller inte kan ta hand om sig själv. Och jag vill inte bo hos släktingar, jag vill inte vara till besvär.



Så, vad säger vi? Jag tycker absolut inte så här. Tänk på släkt och familj. Ska mina barnbarn inte få träffa mig för att jag vill dö? För att jag är för gammal, för att jag inte tycker det var värt att leva? Även om man inte kommer ihåg att man fått besök några dagar efteråt, tror jag att man uppskattar sällskap just för stunden TREVLIG HELG!

romantik

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3169734

Läs den, det är kärlek. Killen har nyss kommit hem från Australien där han har befunnit sig under en lång tid. De har varit ifrån varandra en lång tid och har nu äntligen träffats, i måndags. De har under tiden de varit ifrån varandra bloggat och jag har följt dem. Så gulligt, så sött.. hihi

Här försöker man..

Men vad händer?

Punka på cykeln, fullt på passet, konflikter och bara massa tjafs.. 

"Tur" att den positiva veckan är slut, dags att ta tag i sin negativa sida och den övervägande oturs sidan. Hoppas att ni får en trevlig vecka i alla fall. Jag lovar er, jag ska försöka. 

Gratis prylar

Det bästa med min pappas jobb är att han får hem gratis reklam saker. Vintern är räddad, idag fick vi mössor. 


Klassfest.

Sofia Lundberg, Ida Leijerdahl (?) Therese Sahlin


Ida Leijerdahl, David Laurén, Christopher Brandeborn, Mikaela Gustafsson, Madeleine Lundkvist 

Linéa Österlund, Klara Sundqvist, Ida

Klassfest.


Den positiva veckan

Har bestämt mig för att detta ska bli en positiv vecka från min sida. Inget gnäll och inga arga eller nedlåtande ord. Allt började bra.. 

För att jag ska orka vara positiv behövs energi, gav mig ut i spåret. Såklart står det 15 stycken barn i 5-6 års åldern mitt i spåret efter ca 2,5 km. Precis när jag ska springa om dem så börjar de att springa, typiskt. Kom verkligen inte förbi denna klunga. Till slut fick jag springa utanför "stigen" i 180 för att till slut komma först, sedan drog jag iväg.. Men det var ju positivt, bättre kondis än barnen på fritids. Självklart log jag för mig själv, detta skulle inte få förstöra veckan, det är ju bara måndag. Bra av ledarna att ta ut barnen i spåret och få dem att motionerna, positivt. 

Hela veckan är uppbokad och för en gångs skull är jag lycklig för det, positivt. Ska träffa massor av vänner och köra de bästa passen på friskis. Mina vänner ger mig energi. 

Började 08.30 i morse och tittade på klockan med sömniga ögon, 08.48.. Detta skulle ju bli min glada och positiva vecka, börjar bra.. Men visst var det positivt, behövde inte gå till skolan innan klockan slog 10.50.. Det var positivt. Klasskompisarna var alla så glada och det ryktas om en klassfest till helgen, positivt! 
 
Jag ville ringa till en gammal vän och prata i telefonen, kanske komma över och prata en stund.. Upptaget. Som sagt, skulle valt en annan vecka att vara positiv på. Visst, jag ska inte tvinga mig själv att gå runt med ett fejk smile och le åt alla som ser ledsna och deppiga ut. Men någonstans känner jag glädje och den ville jag nu dela med min gamle vän, inget svar.. Till slut fick jag respons "tyvärr, har inte tid, ska träna".. Jaha, vad är positivt med detta då, tänkte jag.. 

Till och med min colombianska vän skrev "i feel u happy today".. Jag ska smitta av mig, jag vill att alla ska vara så här allmänt glada och trevliga mot varandra. Veckans uppgift får bli att få folk att inse, allt blir bättre med ett smile på läppen

/ Fröken jag-tror-att-jag-kan-förändra-livet-med-lite-glädje



EFTERLYST

Alltså det är ju sjukt. Det är så nära. 

En kille blir mördad av SINA KOMPISAR.. Hans far berättar om sin sorg och om hans sons kompisar. Rasister och dåliga bakgrunder. Han insåg att hans son umgicks med killar från fel kretsar. Men hur skulle han kunna tro att hans son skulle dödas av sina egna vänner..? 

Det är tragiskt. Jag får ont i magen. Människor som bara vill väl kan dödas av sina kompisar. 


I den situationen..

Sitter och ryser i soffan, lyssnar till Obamas seger-tal..

Är full av energi och så glad att jag pluggade hela dagen/kvällen igår, ledig ikväll. Kom nyss hem från det BÄSTA träningspasset med en massa härliga tjejer. 

Ska checka Bonde söker fru ikväll och bara mysa i soffan, känns toppen.

Idag hände det där man inte vill ska hända en själv. Inne under passet. Jag vinkade till Josefin och en annan tjej vinkade tillbaka. Det såg så kul ut så jag började skratta lite lätt. Stackars henne, ville nästan gå fram till henne efteråt och be om ursäkt. Förlåt om du läser detta, hihi..



Fint.


Onsdag.

Sovmorgon, skola, träning & plugga. Så ser dagen ut.

Kollar just nu på vakna med the voice på kanal 5, intressant. I vanliga fall brukar jag hata onsdagar, men idag känns det faktiskt mycket bra. Det är det BÄSTA passet idag. Har lyckats dra med mig Mikaela så det ska bli kul..

Förresten, hittat en ny klocka. Snygg va?



En vacker dag kanske..


Grattis.

Barack Obama

President

Erkänner att jag inte alls är så super insatt och vill därför inte yttra mig i frågan. Men inatt smäller det! Låt bäste man vinna.



Tuggummi värld

Dags att krypa till sängs. 

Har pluggat sedan jag som hem från skolan vid halv 4, skämtar inte, har suttit tills nu. Lyckats skriva ett arbete på 6 sidor på en dag, bra kämpat. Nu ska jag ladda inför imorgon. Har lämnat in lappen för att få åka iväg till Spanien i mars också, KUUUL!



Jo, har tänkt på en sak. Om man skulle börja att alltid kasta sitt tuggummi utomhus på gatan. Om några hundra år tror jag då att jordytan skulle vara täckt av tuggummin, läckert.. 

Känns som man nått botten

Alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Plugg, plugg, plugg, avlider.

Har skrivit 4 A4 sidor på datan nu och jag tror inte att jag orkar mer, plus att jag har pluggat geografi. För att få mig på lite bättre humör så ska jag visa er mitt fina fönster, he-he..



Fint väl? Nu är mitt rum helt färdigt. Eller nästan, foto-tapeten på Lars ska upp. Förresten, vad är det för trams jag har missat med IDOL-Lars?! Så han var en nolla trots allt? SUCK

Det var den kvällen..

Plugga hela kvällen lång, rädda mig någon.

Kör på mittbena


Måste dela med mig

Blunda, lyssna på texten.. Vem får inte ont i magen? 


Välkomna tillbaka..

Kul att vara uppe på samma nivå igen efter lite tråkiga dagar här på sidan.. Hej igen!

Sitter i köket med mamma på samma våning. Hon stryker till Anders Ekborg & Tommy Körberg på högsta volym, hon ryser. Jag med. När jag var liten fick jag alltid lyssna till sådan här musik. Så många minnen, man får ont i magen. Hemska texter med underbara röster, genin som komponerat. Under alla bilresor spelades denna typ av musik.. Musik från musikalerna "Chess" och "Kristina från Duvemåla". Vackert är det!!








Självklart att man var kulturell

3 museeum, en sightseeing tur och nått glyptotek.. På bilden ser ni mig poserandes framför den kända statyn av sjöjungfrun. Jag menar, det är väl ganska stort att få göra det.. Pigg var man denna tidiga morgon.. 

Som ni också kan se så var självklart kineserna på språng. Tråkigt att jag inte fick med hela gruppen med det var säkert 15 kineser som klättrade ner på stenarna för att komma så nära statyn som möjligt. Varför är man inte förvånad?


Bröllop på Färja

Nu ska jag straffas.. Har prov imorgon och nu ligger jag i soffan och kollar på FÄRJAN, av alla program, haha.. 

Nej, ska hoppa in i duschen och tänka över livet lite. Min lärare tror på en ande värld när man dör? Är det sant? Ska man tro på ödet? Finns det ens något öde, är det slumpen eller är allt som händer "planerat"? Usch, jag har blivit så djup.. 

Kommer aldrig kunna bo själv..

Nu när vi varit borta i helgen finns det INGENTING hemma. Nedanför ser ni min närings rika middag, suck! Blir intressant när jag flyttar hemifrån. Konserver kommer att vara min vardag. Heja mig..


Bara älskar mina skor.

Trycker i mig lite apelsin innan jag ska iväg till jobbet, får skjuts som tur är. 

Skoldagen gick bra och alla var så fina i håret och uppklädda efter lovet. Kul att träffa tjejerna igen. Vi bestämde att vi ska köpa "en annan del av Köping"-boxen och titta på tillsammans. 


Undra vem som hade med stora plånboken på resan.

Godmorgon vänner!

Har börjat med att alltid snooza 30-40 minuter innan jag går upp, jobbigt.. Men nu är jag uppe och redo för en dag i skolan. Laddar upp med lite Håkan Hellström (Hanna, ska du med?!)


Tack för allt, jag älskar er.


Pappa på café


Min syster leker på museet.

Hard rock café

 
Redo för shopping.


Två förväntansfulla turister.



Några inköp


Ny vinter-jacka


mössan, tjejen


Skorna.


All good things

Förlåt, men jag fick besök precis när jag skulle redovisa min weekend i Köpenhamn. Ligger i soffan och slänger i mig lite middag för tillfället, kom nyss in efter en KALL promenad. 

Helgen har varit underbar med massor av familje-mys, shopping och museum..  Jag har hittat mitt hjärtas skor, en snygg vinterjacka och åkt sightseeing buss. 


Nyhamn, Köpenhamns hjärta.


Bus på hotellet..

Äntligen hemma!

Måste bara kolla på "ensam mamma söker"

Skoskav, trøtt. hungrig.. HELT SLUT

Kul att man mørker gratis internet sista dagen.Ska ta tåget in till stationen nu och sedan går flyget hem vid 5. Hørs senare ikvæll och då får ni æven se lla SNYGGA inkøp.

Puss puss puss

RSS 2.0