Hemma

Hemma igen efter en lång dag. Datorn dör nu, hörs senare! puss



Vårsolen

Vackert väder och en fullspäckad dag.. Skola, träna CORE med skolan, sola, pilates, plugga.. Jag mår bra av att ha planerade dagar, ibland..

Körde lite bil igår också, det börjar ta sig..

Ha en bra dag. 
Puss



Somna in..

Jag var uppe ganska så sent igår så nu kan jag inte sova. Har stort prov på fredag och jag ligger här och TYCKER SYND OM MIG SJÄLV för att jag inte orkar plugga. Så tragisk är jag!!


Var på stan i lördags med mamma. Hon bjöd på mat och massor av shopping. Bland annat ett par skor, träningskläder, bikini och trosor. Ganska skönt då jag inte riktigt haft tillgång till en förmögenhet den senaste månaden. Jag tackade med att plocka ur diskmaskinen och vara mitt sötaste jag (ändå tills jag kom hem i lördagsnatt)


GOD NATT






Bilder











Någon måtta!?

Finns det ingen regel på hur gammal man får vara för att följa med sin mamma in i omklädningsrummet på ett badhus (om man själv är kille) ?!?! De senaste gångerna jag har varit på gymmet har det varit ÅTTAÅRIGA (minst!!) pojkar med sin mamma in i omklädningsrummet. 

Så, varför kan inte lika gärna män och kvinnor byta om ihop?!




Skol-trött, lov tack!




Var lite allmänt trötta i fredags på sista lektionen.. Denna vecka på den här lektionen har jag prov och efter det kommer jag nästan att vara 18. Vi har hyrt en bubbelpool och bastu där vi ska fira mig och Josefin. Alla som åker utomlands i sommar ska vara där och vi ska lära känna varandra. 




Lördags kvällen

Det har inte fungerat att ladda upp bilder på ett tag, men nu är jag igång igen.



Jag i lördags innan vi tog bussen in till stan. Vi käkade, lyssnade på bra musik, pratade och skrattade tillsammans ute hos Josefin. Senare mötte vi upp några party-glada tjejer på stan och åkte sedan hem till Henke. Tog mest denna bild för att se om jag hade några stora synliga finnar eller läppstift över hela ansiktet.. 



Söndag 29/3

Min korsett är sönder
Jag har jobbat hela dagen
Mikaelas mobil är förlorad
Jag har ett piskmärke på svanken
Jag fick jobba över
var lite för tung i huvudet när jag vaknade





Kvällens klädsel



Korsett och kavaj, läckert! Ska på 18års middag nu och sedan vidare in till stan. Vi hörs. Puss

HA EN BRA DAG!

Gud vad jag har varit tråkig och ointressant de senaste dagarna. Jag vet, det är sant. 

Ska ner på stan nu med min mamma, kom nyss hem från gymmet.. Är lite stressad så varför inte fortsätta i det tråkiga blogg-spåret. Ikväll ska jag ha kul. Hörs senare. PUSS



Efter allt..

Är nu hemma efter en dag fylld av aktiviteter. Efter skolan åkte jag och Mikaela och gymmade. Sedan hämtade Frida och Josefin upp mig utanför gymmet och vi drog iväg till Erikslund, Frida köpte träningskläder. Åkte direkt ner på stan och käkade sushi med Josefin. Äntligen hemma! Snart slutar väl grabben sin hockey-träning och jag ska nog ha en lugn kväll hos honom.. HELVETE, let's dance! 

Hörs senare!

Vill ha!


Dessa vill jag ha i födelsedagspresent!



Underbara fredag!!!

Jag har fått en så bra dygnsrytm. Vaknar vid halv 8 varje morgon och är trött vid 12-halv 1 på kvällen. Toppen.. Idag mår jag mycket bättre och ska iväg till skolan. Jag gillar att utmana min egen kropp (hehe?!) så jag ska gymma, trots att jag legat hemma två dagar. Jag vet att det är idiotiskt men jag vill inte dega mera. 

Fredag idag, YES!



Rollspel i sängen inatt..


Jag fick en söt liten hund-mask av min mamma när vi var på IKEA. Jag som alltid önskat mig en hund.. Ikväll ska jag gosa rejält, hehe..





Som sagt..

Mamma kom nyss upp med en STOR skål med fräscha och super goda JORDGUBBAR, mumsigt. Tänkte ta mig en promenad snart. Vill inte svetsas samman med min säng direkt.. Hörs om ett tag. Puss



Livet går vidare..

Nu har jag sett ca 100 klipp av Parlamentet på youtube. Rädda mig någon..



HEJ!

Hemma idag igen, men mår lite bättre. Ska fortsätta att kolla på OC idag. Hann 11 avsnitt igår. 

Puss

Kommer snart,

Just nu är Jake och rider på Hamre ridskola. Efter det ska vi spendera natten ihop. Så underbart. Det trodde ni inte va.. yeah yeah yeah!!!


En bild som jag tog på honom i somras när han
red på lilla Pelle..

Fråga Ola och Playboy Manison

TVn lockar ikväll..



Ge mig honom bara!!




Jag skulle behöva lite sällskap här hemma. Ensamheten och tristessen tar kol på mig. Undrar om jag ska ringa Jake och be om lite sällskap. Han brukar alltid ställa upp.. Skulle inte tacka nej i första taget i alla fall.. Hoppas verkligen att ni gör något roligt och underhållande.. TÄNK INTE PÅ MIG SOM BARA LIGGER HÄR OCH KÄNNER HUR TIDEN FÖRSVINNER FRÅN MITT LIV..  

Höjden av lathet?!

Som ni vet ligger jag nerbäddad i sängen på mitt rum. Mamma ropar från våningen under;

-VIll du ha kaffe Sofia?
-Nej tack (kan inte riktigt skrika,men hoppas hon hör)

20 sek senare..

-Vill du ha kaffe Sofia?
-Nej tack (lite högre denna gång, men förstår att jag svarar förgäves)  

30 sek senare..
1 nytt meddelande mottaget (SMS)

"Vill du ha kaffe? ;) " (från mamma såklart)
"Nej, tack. Orkade inte skrika med jag svarade nej båda gångerna. Kommer snart iaf.."
"Okej :-* "

Var är världen på väg? Eller är det bara i min familj vi smsar mellan våningarna i huset? Själv tycker jag att det är smidigt, men visst skulle hon lika gärna kunnat gå upp för trappan.. Men förstå hur mycket tid man sparar.. Eller kanske inte.. Haha. 

Fråga!

Får man inte som lärare ha ett förhållande till en elev?



Kanske är självklart för vissa, men varför skulle man inte få? Tacksam för svar. Nu när jag ligger hemma och är sjuk så får jag upp massa tankar och funderingar. Kommer nog fler under dagen. Snälla, gör mig lite smartare idag, eller nått..




Sorgliga avsnitt

Tror jag måste sluta kolla på OC. Det gör så jäkla ont i halsen när jag gråter..



Där kom den..

Snöt ut stora delar av Nilen ur min näsa nyss. Jag blir hemma idag. Andas högt och svettas konstant. Har tagit med mig två OC-boxar in på mitt rum, eftersom jag blir instängd här hela dagen. Det är nämligen städning idag. Vet inte varför jag vaknade 7 heller, kanske var för att jag inte kunde andas genom näsan. Tippar på det.

Hoppas ni mår bättre!!





Oj oj oj...

Sitter här och jag överlevde både spinningen och pilatesen. BRA GJORT (dialekten som i ONDSKAN) Just nu är endast jag och morfar hemma. Han kollar på hockeyn och jag har nyss lagat middag (!!!!!) Som tur endast till mig själv och det fick bli lax-soppa. En riktig 7 poängare. Nu är jag rastlös igen, vad ska jag göra nu? Något bra på TV ikväll? 

Pilates var super kul! Ganska jobbigt faktiskt och det var över mina förväntningar. Vi sade till varandra direkt efter att detta kommer att "bli en god vana" varje tisdag. 

Imorgon har jag 2 lektioner och slutar klockan 12. Borde vila min onda hals innan jag får hjärtinflammation eller något liknande. 

Hoppas ni haft en bra dag. 

Hoppas i alla fall

att mamma ber om ursäkt och ändrar till att vi ska få hur många våfflor vi vill, PÅ ONSDAG. 




Skolan väntar.

Dags att ge sig av då.


Söt mamma

Hittade denna söta lilla lapp i köket. Våfflor på torsdag till den som vill..
Våfflor m keso, grädde, sylt till den som vill


10 dagar kvar..

Men det är inte själva grejen jag längtar till "Nu är jag 18.." Den skrämmer mig faktiskt lite. Jag längtar mest till den 3e då alla tjejerna ska träffas, fira och ha så kul det går. Vi som ska utomlands den 11 augusti ska träffas och umgås "lära känna varandra"..

Men visst, jag ska ta körkort, åka upp i skybar och vara ensam på Strike efter klockan 6. Bara för att jag kan liksom. Snart åker jag och Mikaela och bättrar på brännan också. Det kan ej bli bättre. 



Härliga tisdag.

Nu har jag viskat de senaste 17 timmarna. Har ganska rosslig hals, men det stoppar inte mig. Gick nyss hem från gryta, hade ingen cykel och ingen som kunde skjutsa mig.. Nu är det dags för frukost och sedan skola klockan 13-16.. (sista lektionen är SPIN INTENSIV PULS.. Ni hör ju bara hur jobbigt det låter) Tänkte avrunda dagen med PILATES med Mikaela. Just det, jag var ju sjuk..





Snart sitter man här på poolkanten också..

Mitt hotell i två veckor denna sommar..



Ett energi knippe..

Nu är jag hemma igen med blött hår. VAD TUSAN FÅR JAG ALL ENERGI IFRÅN? Har varit hemma i max 7 minuter och har redan lyckats få med mig pappa ut och köra. Sedan ska jag direkt hem till Josefin och mysa och kanske sova där eller hos mannen.. Jag vill inte sitta hemma mer!! 



Röd pesto, testa!

Jag känner att jag inte riktigt har tid just nu. Har precis slängt i mig lite mat, ska till IKEA och sedan ska jag och mamma åka och simma tillsammans. Vi hörs senare ikväll. Gjorde två prov idag och nu är det bara sköna dagar kvar denna vecka. Börjar klockan 1 imorgon, spinning.. 

Puss

Undra varför vi skrattade så igår..


God natt


Den värsta dagen

Jobbade idag. Lite för länge, lite för trött.. Räknade ner timme efter timme. Tiden tog aldrig slut. Nu ligger jag här i sängen, jag vid datan och in man är fullt koncentrerad då han spelar Snake på sin mobil. Jag vill sova, glömma bort att jag har prov imorgon. 



Hockeyn och jag

Så här såg jag ut igår.. Ganska cool i målvakts-hjälm och klubba i grabbarna omklädningsrum. Idag har de match och får vl säga lycka till. Bilden under tog jag mest för att ha som bevis när Niklas frågar om jag verkligen kollade på matchen som han dömde, he-he. Dags för jobb snart, orkar egentligen inte, men vad gör man inte..




VSK vann och Kim fyllde 20

Det var riktigt roligt igår till en början. Fick senare höra att det var lite för mycket folk på en bandyfest och självklart rycker man in. Satte på mig VSK tröjan och gick ett kvarter uppåt. Nej men det var roligt och jag hoppas att Kim blev glad för Martina Norlings tulpaner. Ska snart glida iväg till jobbet för att stanna där i NIO  timmar. Ha en mysig söndag ni andra. 

Lite fagra bilder. 






Tror nog att Mikaela kände sig mest hemma på bandy-partyt. Hon är ju trots allt VSKare in i själen. Sport killar är hennes typer..






Fääärdig

Snart glider jag iväg för att starta kvällen. Vi ska till en kille som bor ganska nära mig så det blir nog inte så super sent. Ska ju upp och jobba imorgon 11-20. Har prov på måndag också. Har inte pluggat något än.. Som sagt, SOFIA, du borde börja planera din tid och göra det du borde. Man ska inte alltid prioritera det roligaste. Det lönar sig inte i längden...

Ha en bra kväll.




Kvällens klädsel




En kväll igen..

Nej, nu måste jag skynda på. Ska möta upp Mikaela, Michaela och Dahlia om en stund. Ikväll ska vi ha roligt. Ha en trevlig kväll allesammans. Var nyss nere på Rocklunda området. Spenderade ca 4 timmar där, haha.. Bara inte hockeyn tar över mitt liv också.. Men ibland måste man offra sig och göra sådant andra tycker är kul.. 

Puss på er..



döda fötter

Jag tänker inte så mycket, bara jag kommer i tid. Jag har bråttom. Ska vara på stan om 15 minuter och jag har planerat att gå dit. Knyter inte skorna så super noga då jag känner att jag inte riktigt hinner.. FAN, 200 meter kvar till stan och jag har skavsår på BÅDA FÖTTERNA. Detta pinade mig genom hela dagen på stan. Hittade en kjol, en body med korta armar och en bikini överdel som jag köpte trots all pina. BRA KÄMPAT!

Ska äta lite nu och sedan plugga.. Är fortfarande ensam hemma eftersom det är hockey och fotbollsdag för familjen idag. Det är så lugnt.. Hörs senare. Puss



Jag och hunden lekte igår..


Varit vaken sedan 08.10

Är helt själv hemma. Alla är iväg på någon hockeycup. Mamma och pappa står i cafeterian, min syster Anna spelar själva cupen och min man dömer de som spelar. Varför är det så mycket hockey i min vardag? Skönt att jag får vara ensam hemma i alla fall. Men jag kan tycka att de drog upp mig lite för tidigt idag...




slottet från promenaden




Hemma och iväg

Ko  precis hem från Frida. Pratar lite smått med mina vänner och det verkar som att jag snart ska ge mig iväg igen.. Får se var det bär av. Mikaela säger att hon har något med apelsinsmak att bjuda mig på. Låter intressant, vem skulle tacka nej?!

Bild från Fridas dator

Hamnade mitt bland ett gäng tjejer som ska göra sig vackra inför en förfest innan krogen. Känner att jag inte riktigt passar in just nu och vill mest åka hem och lägga mig i soffan. Ska ha en lugn och skön helg denna helg. Hörs senare när jag kommer hem. Ha en trevlig kväll. Puss


Puss på er


Pappa nya Kanye?

-Nej, pappa.. Jag vill inte höra den här låten. T.o.m. Westlife har gjort en cover av den (against all odds)
-Men.. Då vill jag höra Heartless
-Va? Den där nya? 
-Ja
(jag tänker om det verkligen kan vara samma låt vi tänker på)
Jag sätter på Kanye West - Heartless
-Den här?!
-Jaa..!
Pappa börjar nynna och sjunga med de ord han kan..

To a women so heartless.. woohoo, woohooo..



Lever jag som förr i tiden?

Det känns nästan så. Igår var det ingen dator på hela kvällen. Vi tog en långpromenad med hunden till min mormor, tog en fika, gick hem. Lite fryssen tog jag ett långt bad med ljus och skum och efter det hoppade jag ner under täcket. 

Idag är det fredag. Efter skolan ska jag och min kusin ta med oss hunden och åka ut till vackra Strömsholm's slott och ta en lång promenad och en vårpicknick. (förutom bilen och TV kan jag lika gärna leva på 1850-talet, eller?!)




I skolan..

Det är strålande sol ute och vi ska snart ut på en promenad, vi har håltimme. Nu är det information&layout. Klockan tre är min nästa lektion, engelska och det är prov. Sedan ska jag cykla raka vägen och möta upp hunden och mannen. Vi hörs senare ikväll.


Ha en fortsatt trevlig dag
Puss

Är detta Sverige?

Klockan är just nu kvart över 7 och SOLEN SKINER. Var är jag? I Sverige? Nej, kan inte tro att det är sant. Jag SKUTTADE upp när klockan ringde och blev sedan förskräckt när jag såg att solen lyste utanför gardinen. HELVETE, jag har försovit mig. Ibland är allt det dåliga med växthuseffekten och ozonlagret ganska bra trots allt. 

Nu klockan 8 väntar en föreläsning som jag tror kan vara ganska intressant. Om alkoholism. Efter det är det några lektioner kvar, jag slutar (tro det eller ej) faktiskt klockan 4 idag. YEAH! Ska cykla direkt till hunden och ta en LÅNG promenad i solen. 


Lägg nu av ett riktigt vårskrik.. 



Jag var bara tvungen.

Den är så vacker. 
Jag tror att jag kommit in i något
kärleksstim. Kärleken är underbar,
är det inte?!




Våren kliar

Det är sjukt hur mycket vårsolen lockar fram sommarkänsla och längtan efter sommarlov, bruna kroppar och sand innanför bikinin. Inte känner jag en ända kotte som inte vill ha värme NU.. Och allt roligt som väntar i sommar. 

Hultsfred står nästan först på tur i sommar och jag längtar så att jag spricker. Jag ska se mannen som har förändrat mig och gjort mig till en tänkare och en ödmjuk person, VARJE dag. Vi ska spela, leka, dansa och sjunga tillsammans. Han och jag och de 4 bästa dagarna detta år..




King of the road

- Du är så himla duktig nu. Nästa gång ska du köra på gatan och inte nöta mer på parkeringar.

Är så glad över att det gick så bra att köra idag. Gjorde något av all min positiva energi och nu känns det toppen. Har satt mig i köket och ska plugga lite nu, inte lika roligt. Imorgon är provet, sedan är det fredag igen. Livet är så härligt och jag har det så bra med mina vänner och mina farofyllda dagar. 
 
TACK.




Världens lycka!

MIKAELA HAR NU FÅTT SIN FLYGSTOL TILL EGYPTEN DEN SJUNDE APRIL. JAG ÄLSKAR DET OCH VI SKA HA DET SÅ BRA. KOPPLA AV OCH NJUTA TILLSAMMANS UNDER SOLENS VARMA STRÅLAR. Ni förstår inte, vi sticker om någon vecka.. Vi är världens lyckligaste och gud vad jag kommer att njuta av hennes sällskap!!!!!




KAN DET BLI BARFOTA-I-SKORNA-VÄDER!!!

Jag vill kunna börja använda en ljusare nyans
 på jeansen och läckra kilklackar. 
I sommar är det en vacker stil som gäller. Har 
bestämt mig för att kläderna ska vara det
ge mig lite sol och värme. 


VAD ÄR FEL?

Jag vet inte vad som är problemet, men jag har så mycket energi hela tiden. Kom nyss hem från badet där jag simmade i 40 minuter och nu är jag hemma. Åt nyss en ljuvlig middag och här kommer problemet. VAD TUSAN SKA JAG HITTA PÅ? Ta en promenad skulle jag ju kunna göra, men nu finns det ju ingen mysig sol och jag har ingen HUND!!!! Alla mina vänner har annat för sig..

Lösning: PLUGGA




Allt känns så bra, jag är så söt

Tog upp webcamen.. Gud, så här kan jag inte se ut. Lade på en effekt och vips, SÅ SÖT MAN KAN BLI. Tänk då alla modeller som reduceras hela tiden, inte konstigt att de blir så snygga..


Sofia Sol

Godmorgon underbara soliga dag!

Börjar skolan om 40 minuter så nu ska jag surpla i mig lite frukost innan jag beger mig.

Solen skiner och jag verkligen känner hur jag får energi. Idag är det 2 lektioner och sedan sak jag simma. Det är så otroligt skönt och det är så många banor att man oftast får en egen. Ikväll ska jag plugga lite, det var längesedan nu. Har prov på torsdag så.. 


Jag och Josefin Svensson för några år sedan..
SÖTA!




Inga tummar denna dag

Förlåt, men jag måste fixa en rolig bild som ska kopplas till detta. Jag håller på och jag lovar att det kommer upp så fort jag hinner. 

GOD NATT

Vad skulle man göra...

om man inte var en sådan som vågade testa nya utmaningar? Här ser ni mig för något år sedan testa livet som någon slags hockey målvakt. Ser ju ut som att jag lyckas ganska bra, eller?!


Om min relation.. DEL 1


- Tja, kan jag komma till dig mellan mina träningar?
-Jo, jag ska träna nu, men kom sen.
(jag tränar, han tränar)



Gud vad mysigt tänker jag när jag cyklar hem från ICA. Lite mysigt sällskap i vårsolen. Ska vi ta en promenad eller bara sätta oss ute i solen och äta något gott och bara mysa med varandra. Vi är ju såååå kära!!

Han kommer in i mitt hus efter att jag dragit ett lång andetag för att jag var tvungen att öppna dörren. Jag hade visst lyckats låsa den. Jag går tillbaka till min skål i köket med rostade nötter. Han kommer efter mig, stoppar ner handen i min skål. Jag suckar lite diskret och tänker "usch, äckliga, svettiga, hockeyluktande händer i min skål!!!" Och sedan säger han "Men varför har du värmt dem?!"..



Sedan lämnar han mig i köket, sätter sig i soffan i rummet bredvid, sätter igång TVn. Jag hör ett "YES", men orkar inte bry mig. Pappa kommer hem. 

-Tjenare Niklas!
-Tjuu Håkan..!!
-Vad tittar du på?
-He-he, Simpsons.

Nu fattar jag varför han lade av ett "YES".. Han lämnade ju mig och brast sedan ut i lycka när Simpsons var på TV.. Så romantiskt det kan vara. Kokar kaffe och glider sedan ner i soffan i hopp om att om en stund få stänga av den. Han byter till MTV (Simpsons var slut) och jag blir glad när det visar sig att det är The Hills som börjar. Niklas reser sig upp. 



-Jaha, var ska du?
-Kom
-Men jag vill se det här?
-Men nej, det vill inte jag?!
-Ville du se det här då? (jag pekar på mitt egna ansikte och ser söt ut)
(Niklas nickar och visar med en gest att jag ska följa med upp till datan)
(Jag suckar)



Han ger upp (YEEES, jag vann) och kommer tillbaka till soffan.. Jag lägger mig med huvudet i hans knä, han lyfter ena benet och klämmer fast min midja mellan hans ben, inte så mysigt.. Jag springer senare upp för trappan för att jag vet att han kommer att följa med och då vet jag att det är jag som har makten (allt i vårt förhållande handlar om makt, respekt och styrka!! nästan..)



Efter ca 3 år tillsammans är det lätt att man tar varandra för givet, men det gäller att man lyckas att göra det på rätt sätt. Inget förhållande är nog det andra lik och det krävs mycket för att man ska få det att fungera (Yes, vad jag låter klyschig, vetande och upprepande) Vi har nog varit med om det mesta och upplevt många olika känslor och ögonblick tillsammans. Och det bästa jag tänker är att jag inte vill göra allt detta med någon annan än dig.







H.E.A.T - 1000 miles


Shoes for life

Alla tre vackra från Acne
Prisklass: 1795 - 2195
Blir nog att jobba mera trots allt..







Armbandet

Vet inte om det skulle vara läckert med ett sådant här armband. Men problemet är vilka initialer jag skulle ha.. Troligtvis min  mor och fars. Gulligt väl? 

Ska fundera, kostar 549 svenska kronor.


Finns med brunt och svart band
Det är inte "äkta" guld så guld färgen nöts bort med tiden, värt?




Tre dagar till fredag

Har nyss TVINGAT upp mig själv ur skönhetssömnen. Kände att jag var tvungen annars hade jag nog kunnat sova hur länge som helst.. Solen skiner är i Västerås så jag ska nog ut på en promenad snart när Mikaela kommer.. Sedan väntar förhoppningsvis en lång, rejäl och god frukost. 

HA EN BRA DAG! 



POKER

Varför tycker jag att det liksom är mysigt att sitta uppe sent och kolla på gamla gubbar som spelar POKER på TV? Varför är jag alltid lika spänd för att få se deras kort och sedan vilka kort som kommer i "floppen"? Nu sitter är jag igen, fast vid TV4Sport och just programmet "Poker after Dark".. Är jag den enda eller finns det någon annan tjej som snart fyller 18 som också gillar detta? Ring mig i så fall, så kan vi ha poker-på-tv-tittar-kvällar i endast bh och trosor.. 

VI HÖRS SNART DÅ!







RASTLÖS!!!

Så in i pipsvängen.. Jag vill klä av mig alla kläder, springa runt naken och samtidigt spela in en video där jag sjunger "nu är det sommar nu är det sol.." 


TIPS TILL DEM SOM KÄNNER SOM MIG; Läs 2 sidor av Madame Bovary och du somnar på direkten..



En till dag av lycka

Blir hemma ikväll trots lite om och men.. Imorgon ska jag låta mig själv sova ut hyfsat länge och sedan får vi väl se var vägen tar mig. Imorgon tänkte jag börja med någon typ av "Hiss och Diss by Sofia"  här på sidan. Njoy!

Ska se projekt runway nu, ses!



Kom med lite hjälp!

Jag är ledig imorgon, endast ett crossfit pass med hälsopedagogiken kl 15.00. 
Vad ska jag göra av hela dagen?




smutsig skärm? bästa tipset!

Såg att min dator-skärm var oerhört smutsig idag och det slog mig att även min far har påpekat det. Jag fick nog och tur var väl det. Bestämde mig för att tvätta av skärmen med mitt nya "rengöringsmedel" som är super duper bra!!!Den är nu som ny och nästan glänser med diamanter i kanterna..

Har du samma problem?
Lösning: KÖP iClean - for computer displays
Finns på AppleStore 



TESTA DU OCKSÅ!!






TJENARE!!

Det var ett tag sedan. Igår efter jobbet åkte jag och pappa direkt och hämtade upp min man och efter det tog vi en lite promenad och sedan somnade vi in (efter lite underhållning av Parlamentet och En Annan Del Av Köping på YOUTUBE)

Idag har jag varit i skolan och klockan tre var det en "musik föreställning" med Queen låtar. Efteråt åkte jag och Mikaela och simmade och där var vi kvar till 20 över 6. NU sitter jag hemma och har precis ätit. 


Överväger om jag ska börja jobba mer så jag har råd med mera vackra kläder, skor och klockor. Börjar känna att jag vill iväg igen.. SUCKAR. Vill inte jobba, vill inte jobba..


Hela dagen till jobb

Hela min dag kommer alltså att gå åt till att jobba. Skulle helst bara vilja gå ut och ta en lång promenad med en hund och sedan sätta mig nere i soffan och läsa en bok framför brasan. Men nej, jobb var det ja.. 

Ikväll kommen antagligen Niklas hit och jag hoppas lyckligtvis på lite massage till min då slutkörda kropp. Men de tär väl bara att glömma. 

Idag fyller min morfar år, jag missar ju kalaset! GRATTIS KÄRA MAMMAS PAPPA!! 



Söndag.

Orkade inte se klart hela filmen igår, jag gick och lade mig.. Vaknade klockan 10 i morse och nu vid 12 ska jag till jobbet och tillbringa mina närmaste åtta timmar där. Känner som att min vecka får en mindre helgdag eftersom jag alltid jobbar alla söndagar, men men.. Pengar rullar in..



Önskas i födelsedagspresent

EN SPIKMATTA!!! Så jävla obehagligt och smärtsamt. Om man ligger länge till lugn musik kan det nog dock vara ganska mysigt. Hoppas jag får en den 4 april..


Melodi nummer 4

Mitt hjärta glöder och mina ögon svider (inte bara för att jag hade linserna igår) gud vad jag diggar "Mello".. Men kan EMD och MÅNS slänga sig i väggen eller?! Måns ögon funkar, men de är sååå långt borta grabbar. Herregud vad trött jag är. Är inte det bästa som finns när man får välja ensamheten själv? 

Klockan 22.20 ikväll får ni inte missa det amerikanska dramat "Tillbaka till Kärleken" med Ben Affleck och Gryneth Paltrow



Igår


Vi åt en mysig middag i sköna kläder. Jag testade spikmattan och lyssnade på Markoolio. 



Självklart fixade jag gott snacks och roliga historier..




Mina vinnare

Vem sitter inte hemma i soffan nu? Jag är HELT slut från igår så jag orkar inte röra på mig.. Sitter med mamma här uppe i soffan och vi lyssnar, analyserar och tycker till. Tänkte bara säga det:

Jag och trummisen i H.E.A.T ska nog gifta oss trots allt..






HEJ!

Förlåt men jag är så sjukt trött. Vi fick ju lite otippat besök igår natt vid sådär en 03.30 så det blev inte mycket sömn inatt inte. 2-3 timmar. Ska försöka att sova i någon timme nu.. Vi hörs senare. Puss



Tjena natten

hemma igen, jag lever. Dags att äta potatismos och sedan tagga inför gymmet imorgon. Puss

Sådant som man mår bra av

Sitter just nu hemma hos Mikaela och vi har skapat en vacker middag.. Ska snart sätta oss till bords och njuta av att det är fredag. Imorgon ska vi upp till gymmet vid 11. Hoppas det håller!!

Hörs

Kärleken är livet

Nu kan jag lyssna på vilken musik jag vill i hela världen, typ.. Varför är jag så konstig och söker på "lunga favoriter" och "ballads".. Tror att jag är lite känslig just nu, kär och lycklig. Jag gillar livet, mina vänner, min bästa vän och min familj. Jag får liksom ett inre lugn av stillsamma kärlekslåtar och vackra texter.

Dags att duscha.





soyamjölk+banan+mixer=underbart!

Var nyss på  gymmet. Känns så hemskt att jag slutar att träna bara för att jag tycker att jag är FÖR svettig, eller hur? Vågar inte vara kvar längre för att det känns som att alla stirrar. Vad löjlig jag är, hemskt! 

Ska skicka ett sms till en vän som heter Hanna nu och kolla om hon vill ta en fika. 
Mikaela väntar senare ikväll, MYSIGT!

Ha en fortsatt trevlig fredag!!



FREDAG!

Världens godaste (lite öerdrivet kanske) mellanmål/snacks/frukost.. Det är äppelbitar blandat med rostade solroskärnor. En riktig goding. Jag brukar ofta experimentera med med mat och denna gång lyckades jag verkligen, hehe. 
TESTA SJÄLV!!! (godaste att rosta kärnorna själv i en wookpanna)


Söta lilla jag ska snart iväg till skolan och efter det till MITT NYA GYM och köra lite.
Så skönt med fredag och tror nog att jag ska unna mig att basta riktigt länge efter träningspasset. Sedan ska jag möta en av mina bästa vänner för att vi sedan ska spendera kvällen ihop. 

HA EN BRA FREDAG ALLA!!!



The Queen

Såg nyss klart den filmen, var tvungen för skolan. Den var helt okej för att vara en sådan film man är tvingad att se, den var intressant. 

Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på just nu. Tror att jag sagt att jag ska sätta på mig träningskläder och jogga hem till min man nu för att han då har lovat att han ska fixa Spotify..

Uppdatering: Nu har jag fått Spotify så nu är det bara träningskläderna som saknas. ÅÅH, orkar inte. 



Om att leva i en laktos-fri familj..

Att vara laktosintolerant är en ständig kamp mot magsmärtor och lidande. Det gäller att inte få i sig något man inte tål och att hålla ögonen öppna vid varje måltid. För att underlätta detta har min mor kommit på en genialisk idé. Hon sätter gröna klämmor på den skålan som jag kan äta ifrån.

 Hon säger "Det är liksom som grönt ljus, då vet du att det går bra att äta.."


Vi får vara tillsammans på gymmet istället

Som alla redan vet så har ju Friskis och Svettis här i Västerås på Rocklunda blivit vattenskadat. Jag gick dit idag och försökte låta irriterad. Jag ville spärra mitt kort så att jag kan låsa upp det sedan igen när vattenskadan är fixad. Jag lyckades få pengarna tillbaka för den tid jag har kvar och nu ska jag köpa nytt kort på ett annat ställe.
Jag och MIkaela, bara att ge järnet!


DETTA ÄR INTE SANT.

Igår skulle Mikaela följa med mig till Egypten, idag skulle vi boka resan. DET FINNS INGA FLYGBILJETTER?!!! Detta är ett stort skämt det fanns ju ett fåtal igår och vi skulle endast fixa fram pengarna. SKIT SKIT SKIT.. Vi har hotellrum och det enda som fattas är en flygstol till Mikaela. Blir galen. Den enda chansen är om någon frånsäger sig sin stol eller blir sjuk. 

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

Tiden bara går

Fick mig en ordentlig sömn trots allt. Ska snart iväg på min första lektion, vi ska spela innebandy. 

Denna vecka får gå åt till att plugga, sova och träna lite så blir inte så intressant. Snart måste vi bestämma projektarbete också, undra vad man ska välja. 



När man har det bra..

Nu har Mikaela nyss dragit och jag ska snart dra täcket över näsan, eller snart.. Måste skriva klart en till grej till skolan först. Kul!!

Det känns så skönt för idag ska Mikaela att det inte känns som att vi kommer kunna bråka med varandra. Var lite extra elak idag och det verkar stämma det hon sa.. skönt. Ska fortsätta plugga så att jag får varva ner sedan. Tidig kväll var det ju..



JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jag och Mikaela gliiiiider till EGYPTEN om si sådär 26 dagar!!!

SOLEN OCH VÄRMEN når mig lite tidigare i år trots allt. Inte direkt ett minus poäng att jag fått med mig min trogne följeslagare Mickan. Nu ska vi handla lite bikinisar och solkräm(läs kokonöööt) och bara räkna ner de få dagar som är kvar.

VI SKA STEKA. 




Snart studenten.. Bara öööh 1,5 år

Jag vill ju inspirera och sätta igång er fantasi. Jag vill inte få er att lägga er i soffan och gråta över skolböckerna. Man ska göra det man tycker är kul och jag vill framstå som en glad, rolig och lättsam tjej. 

Nu är det ändå jag vill gråta, kolla på tv och somna in.. VILL INTE PLUGGA MERA!

Shit in hell

Nu har jag varit i skolan en stund och tränat, ska plugga lite, dricka te och sedan krypa ner till någon bra film. Måste ge järnet i skolan nu, men som övriga Sverige har jag ingen större lust. Vill bara krypa ner under täcket nu nu nu!!! Kommer att somna tidigt ikväll, känner det på mig. 

Ska sluta stirra på de blodröda tulpanerna på sängbordet nu och slå upp en bok. Hmm Svenska, Hälsopedagogik, matte, företagsekonomi eller engelska? Det är dagens fråga.. Hörs senare. Puss puss..



Skola

Dags att ge sig iväg efter lite TV-shop och TopModel 3.. Skoltrött är man. Ska simma senare då och sedan hem och plugga.. 

Hörs senare.. Puss



allt var så mycket bättre förr, eller inte.. ha


Sätter sig djupt..

Min man kommer ut från badrummet..

-allvarligt, du måste sluta.
-vaaad?
-alltså det låter inte bra
-men vad? jag sjöng inte ens?!!
-jo,jag hörde dig.
-Men min kompis i spanien sjöng också hela tiden, men hon sjöng i och för sig ganska fint...
-men sluta bara sjunga hela tiden, det låter inte vackert..

Visst blir man lite ledsen, stackars mig.. Speciellt när man tror att man sjunger "okej" i alla fall.. 

Svettigt i snön

Kom precis hem efter att ha tillbringat natten på annan ort.. Ska käka klart frukosten och sedan bege mig av till skolan FÖR EN LEKTION 11-12. Efter det tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och simma. Skönt att göra det tidigt när det inte är så mycket folk som trängs. 



Vi var i en park intill skolan när vi var i Madrid. Som ni ser är detta en labyrint och den har endast en ingång och en utgång. Förut fick besökarna gå inne i labyrinten men eftersom många blev desperata och inte hitta ut så har den förstörts genom åren då folk har gått rakt igenom de vackra häckarna.. Vi fick endast se den på håll..

Ha en bra dag vänner!



Kort å gott

Sitter hemma hos Josefin och pluggar och det är SJUKT tråkigt. Man får inte öppna munnen, men jag har lyckats komma ganska långt i Matten.. Innan jag gav upp.


Mera flera bilder..


På en restaurang. Som ni ser, det dröjde innan jag fick duscha. 
STACKARS MIG!!!!!!!


Självklart ska jag ramla mitt i skolan. Kul att Caroline tog kort..


Vackert väder med för mycket kläder. Jag och två små spanska tjejer. Jag var lätt längst, någon enstaka kille som var längre bara. Ser ut som att jag böjer på benen på detta foto?


Jag låssades att jag var en blåst turist och köpte en jävla kvist som en gammal tant sade bar med sig tur. Det går väl att diskutera. 


Trött och svettig under en vattenpaus i den vackra parken. Älskade det!!


Jag leker sexig men egentligen tror jag att jag ska lukta om all min svett under armarna verkligen stinker?!


Tre spanska tjejer väntar på att få ett bord på en restaurang mitt i Madrid City..


Carmen jag och Maria checkar in slottet och det vackra kapellet..


älskar min EGNA säng


Passar jag in i den spanska flickgruppen? 

Kom nyss hem, var på stan efter skolan, köpte halstabletter.. Fortfarande kvar i något slags jetlag. Ska snart hem till Josefin och umgås och plugga lite. Ligger hyfsat mycket efter i skolan nu.. Jippie..

Borta bra men hemma bäst..

Systern (till vänster) fyllde 20 år när jag var där i Spanien. Här är vi hemma hos deras moster och ska äta Paella.

 LÄCKERT!!


Snygga skor.


Fick med mig skit snygga skor hem. Åker ju till värmen igen om 4 veckor så gäller att hitta lite sommarkläder nu. 




SOLEN ÄR MIN BÄSTIS

Jag och Caroline (som blev något av min bästa vän i Spanien) Kul att man kan komma en person så nära på så kort tid. När Spanjorerna kommer hit i maj ska vi åka hem till Caroline och rida på hennes hästar. Får väl se hur det går.. Nu har jag varit hemma en stund, hunnit äta och gått på toaletten x antal gånger. Dags för en lååång dusch och rena kläder. 

Hörs senare


Fotografier.. MADRID


Jag och Nuria i ett shoppingcenter utanför Madrid. Sitter och tar en kopp..


Vi stötte på den andra halvan på en restaurang en solig lördag mitt i Madrid.


Lite bus.. Jag var hungrig och trött!!


I en underklädes affär. Caroline, Carmen och Maria.


En vacker katedral i natten..



In the middle of Spain

Såklart ska bilderna krångla, men jag lyckades få upp den här. Jag och Carolin (i rosa) på den EXAKTA MITTPUNKTEN I SPANIEN, MADRID. 



man far val passa pa

att ata nar man far mat. FY FAN VAD JAG HAR ONT I MAGEN NU.. Men gott var det, PAELLA!!!


Har packat klart vaskan nu och vantar pa att duschen ska bli ledig. Imorgon beger jag mig hem till Sverige igen.. Nu hor jag att hon ar klar dar inne. Hasta manana amigos..

SOOOL

varfor sitta inne nu nar det ar +20 grader och stralande sol. Idag ar det 20-ars kalas. Hors nog senare ikvall. Idag sak det kakas PAELLA. Pusspuss

idag har jag atit, MASSOR..

Nyss kommit hem. Jag och tre SPANSKA kompisar kakade middag pa en kina restaurang.

Idag har jag varit i Madrid hela dagen och det har varit stralande sol och 20 grader varmt, MINST. Vi solade i en jatte fin park och sedan kakade vi lunch och gick runt i madrid och sag det man ska ha sett om man ar turist har. Mycket vackert!!

Det varsta hande idag ocksa!!! DET AR SKIT MYCKET FICK-TJUVAR pa stan dar det ror sig mycket folk. Idag puttade Caroline till mig nar en tjej (karring!!!!!) forsokte stoppa ner sin hand i min vaska. SOPHIE BLEV AV MED BADE SIN KAMERA OCH SIN MOBIL IDAG. HELT SJUK! Jag blir sa upprord.



"Hemma"

Vi har nyss kommit hem fran en "ungdomsgard". Vi har umgatts, nagra har dansat, nagra spelat basket, nagra pingis och nagra har bara softat. Forst var det lite gathang men sedan skulle Nuria dansa sa vi drog oss till det dar stallet. Det ar gratis men innan man kommer in maste man ga igonom en sadan dar kontroll som de har pa flygplatsen, lite laskigt.. MEN JAG KOM IN..

Kanner att jag verkligen maste trana pa spanskan sa nu har jag lagt till lite spanska vanner pa msn sa att spraket ska flyta battre.. Har en heldagen med shopping framfor mig och lunch pa HARS ROCK CAFE imorgon.

En annan sak. IDAG AT JAG MIDDAG NAR VI KOM HEM, ALLTSA VID HALV ETT PA NATTEN. Vi at lunch vid 3, gissa om jag var hungrig eller inte?!! Vill hem, klarar inte av mattiderna. Det ar val det enda.. Nuria fragade mig om jag vill komma hit i sommar. I sa fall bo pa hotell och ta med mig en van. Jag ska tanka pa saken for det ar sa roligt har och jag har fatt sa manga nya vanner.

Mer kommer.. Sa lange, puss puss..



Hej allihopa

Borjar kanna mig mer och mer hemma har. Ikvall ska vi traffas alla ute i nagon park och sedan ska jag kolla pa nar Nuria ska trana pa nagon dans. Har nyss kakat lunch och vet inte riktigt vad som hander nu, vila lite I hope..

Jag borjar sakna mitt hem och er!! Idag var ingen rolig dag i skolan. Jag var trott, hungrig och grinig och ville bara hem till mitt hem i Sverige och lasa(lock) in mig pa mitt rum, men det blev inget sadant. Nu har jag fatt lite energi sa ska nog orka ut senare ikvall.

Det ar kul att man kan forsta varandra sa bra trots att man inte talar samma sprak (nagra meningar pa spengelska kan vi fora med varandra) Med hjalp av miner och annat kan man skoja lite med klasskamraterna. Idag fyllde en kille i klassen ar sa jag ritade en vacker teckning till honom och vagade saga FELICIDADES (grattis pa fodelsedagen)..

Hors senare ikvall.. Puss puss

Lars ar med mig

Sitter har ensam i rummet och lyssnar pa Lars Winnerback.. Min Nuria har ett stort prov imorgon sa hon har lamnat mig en stund. Jag far sova om jag vill sa jag tror att jag ska krypa ner och lasa min bok snart..

Jag trivs bara battre och battre. Idag var vi i shoppingcentret och Caroline skrattade tills hon grat.. Har kopt ett par skit snygga skor ocksa. Lite utav ett impulskop men an sa lange gillar jag dem och de var inte alls for dyra.

Imorgon ska vi pa en spansk ungdomsfest. Deras fester bestar av gatu-hang och antingen vin&cola eller wiskey&lemon.. Efter det ska jag dansa eller i alla fall titta pa nar Nuria dansar med en grupp av hennes kompisar.

Vill lagga in en massa roliga bilder men ni far vanta tills jag kommer hem.

Hasta pronto, vi ses snart

Jag LEVER

Ja.. Vi satte oss i bilen, radion var avstangd. Jag sa "aah, i want them to play The Killers now.." och precis nar radion sattes pa.. SPELADES THE KILLERS, haftigt va?! Nu ska jag vila lite innan middagen, hamburgare, yeaah!

min spanska van till vanster


SVENSKARNA E GOS

sitter har i min tjejs rum tillsammans med Carolin (en kompis fran Sverige) vi har ekuperat Nuria's rum och vi har bestamt oss att bara prata engelska, hehe. Hon laser en skvaller-tidning pa spanska och jag sitter har. Om ca en timme ska vi aka till shopping centret. Skont att jag hanger lite med en svensk kompis..

Alla bilder och roliga berattelser kommer fran Sverige senare.

Hasta pronto

(Hej mamma. Jag fick smset men svarar inte. Jag mar bra och nu ar jag aven matt. Lite trott bara men det forsvinner med kaffet. Puss puss saknar er ocksa)

¿mis padres comprendan?

  • har duschat, kanner mig som en ny person
  • varit pa ett museum med tavlor i TVA TIMMAR
  • frysit ihjal i en park, ville endast grata och ata!!
  • Dansat par-dans med en spansk kille i "min klass", EN UPPLEVELSE. Det var sa himla haftigt. Vi kom in, fick en manlig danspartner och musiken satte igang. Det haftigaste. DEN FORSTA DANSEN VAR EXAKT som den i sverige(ni som gick pa viksangsskolan-"jul dansen"!!)
  • svettats under en danslektion
  • mina tva svenska/spanska larare hatar varandra, de tjaffsar hela tiden
  • JAG HAR ATIT KANIN (rabbit, it is not a joke) till lunch!!!!


Imorgon blir det shopping efter en hel dag utan spanjorerna.. KUL! Vi ska kolla i nagon kyrka och liknande och sedan har vi tre timmars free-time. Ska passa pa att ata och sedan shoppa lite tankte jag, eller utforska och se vad som finns. Pa lordag vantar lunch pa HARD ROCK CAFÉ..

Jag lever och allt ar bra. Vi hors senare ikvall eller imorgonbitti (ska ga med Nuria till skolan 8.30 och vanta i biblioteket till 10.00 da en buss kommer och hamtar oss svenskar for en heldag i staden)


¡¡Qué bien!!

Nyss tagit en powernap, eller rakade somna medan jag laste min bok. Ska snart mota upp de andra svenskarna for en tripp till nagot museum. Hoppas att man kan kopa natt att ata dar, hehe.

Idag har solen tittat fram ytterst lite, men det har inte regnat i alla fall. Ska satta pa mig en extra tjocktroja och sedan ge mig ivag. Vi hors senare ikvall!!!

¿Estas bien?

Sitter i skolan pa det segaste datorn jag nagonsin haft nagot gemensamt med. Snart ska vi mota upp vara spanska vanner igen for att besoka en BEAUUUTIFUL park. Lever pa koffeinet i kaffet fran morgonens frukost. 4 minuter kvar tills jag blir utan civilisation. Senare i eftermiddag ska vi besoka en kyrka.

Igar var vi i ett shopping center, det storsta i Europa (ENLIGT DEM!!) och dar fanns bland annat H&M, ZARA och MANGO, just like home.. Nej, det ar skit kallt. Maste rora pa mig for att halla varmen, ses!

¡¡Adios mis amigos!!

¡HOLA!

Nu kanns det ganska bra, utom att det ar valdigt lite mat. Hade engelska lektion idag, vi sjong ABBA till min ara. MYSIGT! NU sitter min lilla spanjorska och pluggar och jag uppdaterar mitt svenska sprak. Det ar jobbigt. Jag pratar engelska(lite lite spanska) tanker pa spanska och svenskan finns val dar, haha.

Nu vill jag sova. Jag forstar varfor alla spanjorer ar sa korta. Det sags ju att man vaxer nar man sover, de sover aldrig. Forstar ej hur manniskorna overlever livet. Nagon sade till mig att det handlar om vanor, jag vill vanja mig.

KULTUR. Imorgon ska vi ga till nagon vacker park och kika. Sedan ska vi dansa en typisk spansk dans.

BOENDE. Jag overlever. Jag har inte eget rum (vilket ALLA i min grupp har utom jag och en till tjej) men foraldrarna ar jatte trevliga och de vill mitt basta (det verkar i alla fall sa) Forsoker att prata spanska med dem eftersom de inte kan ett ord engelska.

UMGANGE. Alla pratar valdigt hogt och snabbt, men de ar anda valdigt vanliga mor varandra och mot oss svenskar. Var pa ett bibliotek idag med min spanjorska och ca 7 vanner till henne. Kopplade bort hjarnan efter ett tag och bara log och skrattade nar de andra gjorde det.

NU vill jag sova. Ar sa himla trott och nar man sover glommer man att man ar hungrig (okej mamma, lite overdrivet kanske) Man overlever. Det ar nog bara ovant.

Hors nog imorgon. Passar pa att lana datorn nar Nuri (hennes namn) pluggar.

Adios mis amigos!

IN spain

JAG LEVER, AR SVETTIG OCH MAN HAR SKORNA PA SIG INOMHUS.. hehe. Min vaska ar med mig och sa ar aven passet och mitt forstand(hoppas jag). Vi forstar varandra nagorlunda och jag kan NASTAN andas ut.

Last from Sweden

Hoppas glada, spralliga, oskuldsfulla Soffan funkar i Spain. Puss hejdå! 
TREVLIG RESA!






Hej alla som är i skolan!!

Pratade nyss med Josefin en sista gång i telefonen. Vi ska ses 11.15 på busstationen. Bussen tar oss till Arlanda där vi sedan ska ta flyget mot Spanien. Blev helt svettig när vi pratade, hon är så hispig och nervös. Funderar på att ta deodoranten i handbagaget, haha..

Vi har fått ett schema över vad vi ska sysselsätta oss med varje dag. Ikväll är det middag med familjen och efter det göra sig hemmastadd i sitt nya hem. På tisdag väntar skola, jag kommer dö. De äter inte lunch förrän halv tre på eftermiddagen när de går i skolan!! 

Under min vistelse där kommer jag också att vara med om ett 20års partaj. Min spanjorskas syster fyller nämligen år när jag är där (=stort jävla släktkalas!!!!!)

Min spanjorska har sagt att hon sitter mycket vid datorn så lite tid att blogga kommer jag nog att få, så vi hörs. Kommer med uppdateringar om svält, sömnproblem och invaliditet gällande språket. 

Bilden är gammal men passar så bra, he-he


GOD NATT!


Man kände att man stack ut där man stod. Nu i efterhand när jag ser bilden inser jag att man är en av alla och att 
HAN ÄR EPICENTRUM. 




Ska det vara så här?!!

Jag är inte ens lite nervös. Eller jo, tänk om min väska kommer bort och att jag inte får den på flygplatsen. Skulle verkligen vara det värsta!!! Ska nog pina och vara upp länge inatt. Läsa en bok och koppla av. Man kan ju nästan säga att jag har en till veckas lov..

 




Så NÄÄÄÄÄRA

FÄRDIGPACKAT!!!.. Mamma och jag har hjälpts åt här ikväll. Har jobbat hela dagen och det gick riktigt bra och var förvånansvärt kul. Nu när jag hinner tänka efter känner jag verkligen att jag kommer att sakna mitt rum, mina föräldrar och inte minst min dator. MINA VÄNNER ÄR DE BÄSTA OCH JAG KOMMER ATT SAKNA ER MEST (trots att jag kommer att få massa nya spanska kompisar) Men vi kan leka alla nationaliteter tillsammans en vecka i maj. LÄNGTAR!!!




Inte långt borta

Snart åker jag, är sjukt nervös.. Ska packa det sista nu och andas lugnt. Är ju snart hemma igen. Puss



Börjar bli gamla..

Jag konstaterar att det skulle vara roligt om jag kunde höra av mig hem till mina föräldrar när jag är i Spanien. Mail vore ju den smidigaste vägen. 

(jag) -Vem ska jag skicka till?
(mamma räcker snabbast upp handen)
(mamma) -Mig!! Min mail är lättast. Ma.edvall@...
(pappa) - Haha, i min mail har jag använt mig av för- och efternamn. Det måste ju vara lättare att komma ihåg!
(mamma) -Ja, men det har ju jag också?
(pappa) -Nej, det har du väl inte, ma.edvall@.. står väl för mamma.edvall@..?!
(mamma) -Är du dum? Det står för Mari fattar du väl?!
(jag) -Jag hoppas att du driver med mig pappa?
(pappa) -?!?!


RSS 2.0