Köpenhamn och shopping tills söndag

Sticker till Köpenhamn nu mina kära vänner. Hörs på söndag kväll, puss puss puss puss..



När är tiden att dö?

Låg i en fåtölj hemma hos mormor när jag hörde min systers röst ute i köket..

"Mormor.. Brukar ni kolla på dödsannonserna om någon av era kompisar dött??"

Gud, jag blev helt stel, det där kan man väl inte ens fråga? Min mormor frågade vad hon menade och jag kan säga att det var lite deppig stämning efter det.. Suck, smart syster..

När dagarna var för korta.

Ännu en dag avklarad. Idag har vi lekt med världens sötaste hund, med 100 "my little ponny hästar" och med två goa små kusin-barn. Har hunnit med kurragömma, mamma-pappa-barn, skat-leken (var ny för mig), provat ut tre par glasögon åt min mamma och pluggat. 

Måste hinna packa imorgon också, torsdag sticker jag till Köpenhamn!!


Sällskapet för kvällen drog nyss och allt känns hyfsat bra. Ska krypa ner i sängen och läsa min bok nu.

REDO FÖR AVFÄRD

Snart beger jag mig upp till Dalarna över dagen.. Min kusin ville ha lite hjälp med alla barn och djur däruppe och självklart ställer man upp. Min morfar ska vara här kl 9 så jag antar att han kommer 20 i , som vanligt, typiskt gamlingar.

Ikväll är det träning och efter det kanske jag ska bjuda hem en vän.. 

Fy tusan vad jag skrattade åt Carlforsskabloggen igår, men det är väl bara kul tills man själv får värsta dissen där, suck..

Ha en toppen bra dag alla mina vänner, hörs ikväll.

Hade helt missat den..

http://carlforsska.blogg.se/

Imorgon ska jag bada i koskit.

Ligger nu i min underbara säng och väntar på att bli trött.. kom igen, skynda på!

Imorgon kommer nämligen mina morföräldrar att stå på uppfarten kl 09.00 och det gäller det att jag är helt klar. Vi ska åka upp till min kusin och hennes bondgård i Dalarna. Jag gillar landet, djur, barn och att vara ute i naturen, detta passar mig perfekt!

Boxning med Amanda imorgon, som just nu festar loss i huvudstaden. Känns lite som att hon kommer att avboka imorgon, hoppas inte..

Nej, ska vänta på sömnen med släckt lampa. 
Sov gott vänner!

Allt kändes så bra..

När jag kom till jobbet, alla jag tycker om att jobba med var där. Kände att det inte kunde blir bättre, blev as taggad att ge järnet. Men tji fick jag.. Kund efter kund var otrevlig och jag blev snabbt på dåligt humör. Aja, man kan nog aldrig räkna med att det ska bli en bra dag på donken..

Tack och hej

Kan man sova hur mycket som helst?

Vaknade halv nio och tyckte att det var dags att gå upp, åt frukost och lade mig i soffan för att läsa min bok. När jag började läsa samma rad hela tiden bestämde jag mig för att gå och lägga mig i sängen igen, vaknade nu.. Bestämde mig för att gå upp fast jag nog lätt skulle kunna sova 2 timmar till..

Tänkte dra spåret vid 2 tiden och nu ska jag passa på att komma någonstans i min engelska bok. Jobbar kl 17-21, jag är utvilad. 

Jag funderar på att boka in något..

Köpa en biljett till något vågat och spännande. Vill förändra och hitta på.. Skulle helst vilja en packa en väska och ge mig av i två veckor. Cykla runt i 40 graders värme.. Med en cykel, värme och en vän skulle jag må toppen nu. Sorry, vet faktiskt inte vad jag babblar om..


Just det, för er som bryr er. Jag ska åka till Spanien i en vecka i Mars, med några från skolan. Ska bo hos en spansk familj, läskigt. Det roligaste blir nog när min spanska vän ska komma och bo hos mig. Denna morgon sa min mamma "När spanjoren är här måste vi passa på att göra grejer så den får se hur vi har det" DET ROLIGASTE VAR HENNES FÖRSLAG. Hon tycker att detta här till en svensk familj:

BOWLING 
ÄTA MIDDAG PÅ RESTAURANGEN UPPE I SKRAPAN
ÅKA TILL ÅTERBRUKET (Jag dör, vilken svensk familj med en 17åring och en 13åring åker dit tillsammans?!Haha)

om livet var en fest.

Bella är igång igen..
Kenza träffar sin älskling på Kreta..
Snart träffas KAKHUSET..


Ja, livet leker. Ligger ensam och njuter i soffan till ENSAM MAMMA SÖKER. Kan ej bli bättre. 40 YEAR OLD VIRGIN börjar, hörs sen!

slappar dag

Sju timmar senare och jag är fortfarande helt slut och har inga krafter alls. DET ÄR SÅ MYSIGT HÄR I SOFFAN OCH NU SKA JAG SÄTTA PÅ "THE NOTEBOOK". 

Vad gör ni en söndag som denna?

Ska man inte kunna låna ut saker?

Jag blir så irriterad. 
Har absolut inga problem med att låna ut grejer till mina vänner, men är jag inte får tillbaka mina saker blir jag irriterad. Om man lånar någonting så lämnar man väl tillbaka det?! Fy.. Två av mina OC-boxar är utlånade och de har varit det hur länge som helst. Kan jag få tillbaka dem, TACK!

GOD OCH GLAD


Hejsan hoppsan..

Jäkligt trött och seg dagen i ära. Blir soffan fram till 19.00 då jag ska hem till Martina. Ingen bra dag att hitta på något ansträngande, gårdagen räcker och blir över..

Äntligen färdigt

En bit kvar nu bara..


GODMORGON VÄNNER!

Sitter i soffan med hela mitt rum ute i vardagsrummet. Det är kaos här uppe. Alla kläder ligger huller om buller i soffan och jag hittar ingenting, trött är jag också. Kollar på TV och målaren står bakom mig och klipper (?!) till och sätter upp mina nya tapeter. Så ikväll när jag kommer hem ska det vara färdigt. Ska ge mig iväg till skolan några timmar också. Jobb ikväll. 

Ha en toppen dag, puss!

Hell's Kitchen

Käkade en ljuvlig middag på Spicy och åkte senare hem till mig och lade oss i varsin soffa, mätta och belåtna. Mannen drog nyss och nu ska jag hoppa i säng.

Ses imorgon vänner!


God mat

Ska sticka iväg nu och käka middag med Jacob på Spicy tänkte jag. Ha en trevlig kväll,vi hörs!

KUL ATT ALLT BLIR SOM MAN TÄNKT

Kul dag, ingen klippning och inget färdig tapetserat rum. Måste ringa och boka en tid hos frisören och rummet fixas imorgon, andas ut..

Tunnhårig tjej

Tunnhårig och en grå utväxt.. Idag bär det av till frisören. 


ÄNTLIGEN!!

Sov här i natt, ensam i ett tomt rum. Idag blir det äntligen omtapetserat, vita väggar. Hoppas på ett vackert resultat. Nya gardiner och hyllor ska också upp..


Igår kväll

Tränade ett jobbigt pass och åkte sedan till Cornettobar och köpte middag, mycket mysigt. Sedan kom Martina och vi kollade på Sjukhuset, Bonde söker fru, Grey´s och Generation fett. SKÖNT!


Idag var en ganska deppig dag..

För jag kom på två saker. För det första

Det finns ingen mening med livet och för det andra tror jag inte  på någonting (ödet, någon gud, etc.)

Solrosfrön och hallon

Myser med lite gott från MAXI och programmet FÄRJAN på kanal 5, ni har väl inte missat det? Man blir så sugen att åka på kryssning med alla drägg och gamla tanter.. 

Visst?!

Snart skall här presenteras..

Min och Mikaelas (och Therese på ett hörn), vår geniala affärsidé inom restaurang-branschen. På onsdag är det redovisning och då ska vi presentera vår idé, pris till bästa företagsnamn, affärsidé och lite andra priser. Nu jäklar! 

Ska till och med till skolan EN TIMME OCH TIO MINUTER innan jag börjar imorgon. Bara för att hinna förbereda oss inför redovisningen..




Kom tillbaka blonda hårsvall.. 




Finns det kärlek vit som snö.

Var nyss ute och tog en promenad i det LJUVLIGA vädret, kunde inte låta bli. Så mysigt med alla gamla par som är ute och går runt Svartån (mina föräldrar var ute tidigare, det gamla paret, he)

Ska ut och köra lite bil nu tänkte jag, hörs! Puss

plus 8 grader

Denna helg har verkligen gått åt till vila och att sova, har sovit minst 10 h både natten till fredag, lördag och söndag. Om jag är utvilad, självklart. Sitter nu nere i köket och pluggar för fullt till provet på onsdag, naturkunskap. 

En sådan här helg behövdes nog för att få energi inför en ny skolvecka. Snart är det höstlov också,  vilket betyder mera sömn och vila, haha..

Nej, har för mycket att plugga. Hörs!

Lita ej på trä-hästar

Sitter uppe och kollar på filmen TROJA för andra gången på 7 dagar, så bra är den!

När Brad Pitt har avlidit ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i min engelska bok, muntlig redovisning. Blir en uppladdnings-helg med träning och mera plugg imorgon.

Ha det bra, ses!

Godmorgon vänner!

Sitter uppe och pluggar lite nu, känner mig tvingad. Ska snart iväg till jobbet och dra av ett pass. Igår blev det en lugn kväll, åkte hem efter fikat och somnade hyfsat tidigt. 



Var på en intressant kostföreläsning igår. Han informerade oss om de viktigaste sakerna man behöver i livet för att man bra och för att överleva.

KOST
AKTIVITET
SÖMN
RELATIONER
EGEN TID
ROLL
MÅL



Hoppas att ni får en trevlig dag.

Mörkret faller

Sitter här i mina träningskläder och ska snart hoppa in i duschen. Ska till stan och mysa till det med en fika på Gränden ikväll. Annars händer det inte så mycket annat, borde plugga, jobb imorgon. 

Nej, Lars Winnerbäck och en mjuk säng vore skönt. Tjo hej!

FREDAGEN

Idag ska vi på en kostföreläsning på eftermiddagen, kan nog bli intressant. Ska hinna med och träna och fika också innan jag förhoppningsvis får träffa Hanna senare ikväll. Denna helg lockar med plugg, jobb, träffa några vänner och sova. 
Igår kväll somnade jag innan klockan tio, fy tusan vad skönt det var.

Ni får ha en trevlig helg. Vi hörs senare! 

Mobilbatteri och blodpudding

Min syster skulle laga mat till sig själv idag.. Kom hem och mötte denna diskbänk. De små liven har så mycket för sig. Antagligen kom hon på att byta kontantkort precis är hon skulle skära en skiva blodpudding, haha. Konstigt nog låg hon i soffan och halvsov när jag kom hem. Varför plocka undan efter sig?


Vad är meningen med livet?

Den frågan fick vi på vår förra etik-lektion. I grupper om fyra skulle vi diskutera denna fråga, vi blev otroligt djupa i min grupp, haha. En kille sade "Människan skapade alfabetet, vi skapade denna mening (vad är meningen med livet)" Gud, man får ju krupp. Sedan kom min lärare och pratade om att det ABSOLUT finns en ande-värld dit alla kommer. Det kan dock vara lite svårt att prata med varandra eftersom de på 1700-talet pratade ett annorlunda språk. 

Vad tror du?

Present problem

Frågade mamma vad jag borde köpa till min vän som nyss fyllt 17 år. Hon svarade "En fin pläd" HAHAHAHA.. Vad är felet med min mamma?! Undra om min nyblivna 17-åriga vän skulle bli glad för en fin pläd?

Hej.

Tänkte bara säga att jag inte tycker att ungdomar borde börja röka för att det kan skada deras kroppar..

07.41

Godmorgon,
Ska sticka till skolan och efter det mitt favorit träningspass. Hörs ikväll..

Ska vi låta rökarna dö?

Är det rätt att vi hjälper rökare på sjukhus (med typiska "rökar-sjukdomar") ?! Är det rätt att våra skattepengar går till bl.a.  att hjälpa rökare som rent utsagt  SATT SIG SJÄLVA I DEN SITUATIONEN? Det är inte bra att röka och man blir sjuk, det vet vi..

Varför utsätter sig vissa för detta idag när vi vet att det skadar kroppen?!


Vad jag menar är att man förr eller senare inser att det inte är bra. Det finns massa människor vi kan hjälpa och det är synd att så många dör och blir sjuka på grund av rökningen. En kompis till mig, hennes syster började röka mycket ung och nu är hon beroende och "kan inte" sluta. Det är så hemskt att veta vilket öde hon kanske hamnar i. Tänk efter först, det kan rädda ditt liv. Förr visste vi inte att det var så farligt som vi vet idag. Så börja bara inte..




Förlåt om ni missförstod mig. Jag menar bara:
att ungdomarna inte borde börja röka nu när  vi vet att det är farligt..
att vi skulle kunna hjälpa så många fler om inte rökarna behövde vård för att de röker..


Min favorit film, lyssna på låten..

Och dröm dig bort. Jag älskar den, verkligen..




Jag blir så känslosam.. Alla minnen när man var liten, alla man håller kär. Kärleken, den är väl underbar?

"Med din kärlek är jag aldrig ensam"

I min nya skjorta




På min FÖDELSEDAG?!

Nu när lilla Bella tagit ett upphåll och avslöjat att hon ätit en kebabtallrik, vad ska vi nu leva på? Tur att hennes pojkvän Nils inte kommer att lägga ner på ett tag. Idag tog han upp ett väldigt centralt i-landsproblem. "Vad man ska säga innan man blir fotograferad" (ex. koskit. Ni vet?!) Tur att vi tar upp sådana viktiga saker när vi når ut till så många läsare.



MIN MAMMA HAR BOKAT EN RESA TILL USA FÖR HENNE OCH EN VÄNINNA DEN TREDJE APRIL. HON KOMMER ALLTSÅ ATT VARA BORTA PÅ MIN 18-ÅRS DAG, ÄR DET SCHYST? 

Äntligen, fy 17

Idag fyller den lilla solstrålen Josefin Svensson 17 år. Ett stort grattis till dig och hoppas att du får en minnesvärd dag. 


Nio skoldagar kvar tills det är HÖSTLOV, super skönt. Har du några planer inför den veckan? Själv åker jag till Köpenhamn och fyller garderoben. 

Puss på er!



Zeus ser dig!?

Godmorgon mina vänner. 

Är uppe med tuppen för att plugga och hinna ta det lite lugnt innan skolan. Det är en lång dag idag och sedan direkt till stan innan jag ska till Friskis och köra BOXNING. Gud vad jag har längtat!! Svenska prov idag om Antiken och den tidsepoken i den litterära historien, ganska intressant..





Vad är det för fel på samhället?

Åååh, fy fasiken vad sugen jag blev på McDonald's kaffet, av ekologiska bönor och nybryggt.. Typiskt, får bli en stor kopp imorgon då (GUD, vad vuxen jag känner mig,hahaha) 



Kollar just nu på "S.O.S familj" på TV 3. Helt sjukt hur ungdomar "barn" kan uppträda på ett sådant sätt mot sina föräldrar, man får ju ont i magen. 
Annat är det här i det vita huset. Har idag plockat ur diskmaskinen, hängt tvätt och satt på en maskin, bra gjort!



Det viktigaste är BELÖNINGEN..

Har pluggat från 16.00 till 20.00 och nu behöver jag verkligen lite belöning. Om jag inte belönade mig själv efter en kväll med plugg skulle jag nog aldrig klara av dessa dagar. Kollar nu lite på tv och bara slappar.. Dessvärre är det bara skit på tv, ska nog kolla på TROJA ikväll igen..
 Fy tusan vad bra den var!


Det behöver inte vara en stor belöning.. 
För mig räcker det med russin och mandariner (clementiner) 
Vad är skillnaden?!

 Sov morgon imorgon, love it!





Varför är jag så sjuk?

Haha, skrattade nyss tills jag grinade. Mamma och pappa skrattade gott de också. Varför är jag så knäpp, varför kan jag inte formulera mig? Vi skulle skriva om Akilles, ni vet krigar kungen "Snabbe Akilles". Han var ju odödlig, utom i hälen. När han föddes doppades han i en "ODÖDLIG GRYTA", men de missade att doppa hans ena häl. 

Så här formulerade jag det:


Tryck på bilden för att förstora den.

Pigviner i sängen

Josefin pillar på finnar och Madde tänker på Ola Hjärpe (NK-läraren)


Mina rara små vänner. 

Vi lekte en ganska rolig lek idag på engelskan. Man skulle ta små lappar ur ett kuvert och sedan berätta en berättelse om vad som stod. Jag fick ganska roliga, "Varför det hoppar pigviner i min vattensäng", "Dagen jag kommer att dö" och några andra knepiga meningar. Ganska intressant att få veta vilken livlig fantasi man har...

Hallo!

Ska snart sticka iväg till skolan med min nya klänning och svarta kavaj. Prov imorgon igen så ikväll blir det att plugga, ska försöka hinna träna också. 


Jag önskar att jag fick dricka morotsjuice till frukost. 
Det är så gott.. Tur att det är säsong för den nu!!

Som ni ser på denna bild så är det TRE foton på min syster och bara ett på mig. Ganska kul.. Farfar trodde att det var jag på ett av hennes foton, så det skulle vara två på mig och två på henne.. haha!


"I live forever, remember me.."

Kollade nyss på filmen TROJA, har precis torkat tårarna.. Gud vilken hemsk film. Har du inte sett den, se den!! Kom ihåg, kärleken är viktigare än ALLT, ALLT! 

Häftiga isbitar, va? he, finns att köpa på IKEA.



Inköp

Måste erkänna att jag inte klarat detta utan min pappa, tack.




Världens största säng

Fick sällskap av en lagom bortkommen kille igår, mysigt. 

Är nu fullt påklädd och beredd att shoppa loss i Stockholm. Gäller att dra på charmen och godheten så att man förhoppningsvis blir bjuden på något. Kommen hem vid halv 7 ungefär, vilket betyder att jag måste plugga i bilen..

Ni får ha en toppen dag så ska jag försöka få ut denna man ur mitt hus. 
Puss och hej

Riktig höst

Kom nyss hem från ett lite lugnare äventyr. Mötte upp Hanna på stan vid halv 10 , tog det lugnt och bara snackade en massa skit. Träffade senare på PHILIP och Josefin som vi gjorde sällskap med, Joel joinade också senare. Drog upp till grabbarna i skrapan ett tag innan vi cyklade hem..

Ligger nu här i sängen och ska spela lite poker på facebook, haha..


Gammal och trött

Tror att jag börjar bli gammal. Är trött kl 9 på kvällen och har inget party-sug alls. haha.. Laddar inför Stockholms-resan imorgon. Vill hitta några snygga skor, jacka och tröjor.. 

TJABBA

Sticker nu, hörs vid 6.

HA EN SUPER DAG! Puss..

Lyckades sova till halv 10..

Varför vara ledig en helg lördag, tänkte jag och tog en tid på McDonald's 12-18 idag.. Måste hålla mig sysselsatt och om jag då samtidigt får betalt så känns det ganska skönt.. Hoppas bara att det är 6 snabba timmar. Får väl ta en runda i spåret när jag kommer hem.

Ikväll ska jag nog kunna hitta på något roligt, vad ska du göra? 

SOVA NAKEN?

Orkar ingenting. Har en jävla träningsvärk och min kropp är så trött.. Jobbet gick skit bra och jag fick beröm, ha.. Man får bli glad när man får det, för det händer inte ofta..

Ska lägga mig nu och SOVA UT IMORGON.. Kan ej minnas när jag gjorde det senast. Har ingen aning om när jag kommer att vakna. Kan lika gärna bli 15.00 som 09.00.

Sov gott min vän

Hamburgare+greker

YES, får skjuts fram och tillbaka till jobbet. Ska kanske hyra "Troja" ikväll.. Ska ha svenska prov på tisdag och det är just om grekiska gudar och sådant. Varför inte plugga en fredagskväll liksom?

södermalm och cous-cous

Ligger just i i sängen och äter kall cous-cous, haha.. Laddar inför 4 h på jobbet. Ska kanske ta en powernap och sedan kolla om det händer något i denna stad ikväll. Annars blir det väl att plugga ännu en fredagskväll..

Har i alla fall min Stockholms resa på söndag att se fram emot. Åker med mamma och pappa och deras plånbok till södermalm för att shoppa lite, mysigt. Sedan ska vi hälsa på min farmor och farfar som bor i innerstaden.


Hur känner du för att bli gammal? Det är i alla fall min STÖRTA FASA...



Hej och välkommen!

Idag är det fredag och jag fick dessvärre ett litet trist besked, jag ska jobba ikväll. Hade helt ställt in mig på 11-15 imorgon, men nu kommer jag att ha det gjort tidigare. Det är inte det att det är tråkigt, bara att det tar sådan tid nu när jag måste plugga så mycket.


Kaffet är för starkt och jag för sov mig imorse igen, inte bra.. Efter skolan är det jobb och får se om jag hittar på något efter det.


ser väll inte trött ut?

Ha en super dag idag!

Blondinbella, smartare än så

Blondinbella har rätt. Jag stödjer henne till fullo. Fallet är inte sådant att jag vill vara som henne eller att jag strävar efter att folk ska tro det. Jag tycker personligen att Blondinbella är en otroligt bra förebild för oss ungdomar. Hon driver egna företag och har gjort något väldigt bra och framgångsrikt med sitt liv, endast 17 år. Ger dig all förståelse. Stå på dig! 

Såg på DEBATT idag där Blondinbella medverkade. Kvinnan är smart, bra och SNYGG..

Tack för mig

Älskar mina SMARTA vänner

Gabriella berättade om en ganska dum grej som hon gjort nyligen.

Hon ville ha lite lenare fötter så hon tänkte "Om jag smörjer in dem men olja och sedan har platspåsar runt fötterna under natten kommer de att bli super mjuka..." Bara ett problem. Hon vaknade mitt i natten av att hennes fötter hade domnat bort och var alldeles LILA. Ni kan ju tänka er, hon hade snurrat två gummisnoddar TVÅ VARV runt vardera fot. SMART TJEJ!!!

Sova eller träna?

Ligger här i min underbara säng och väntar på att få åka till friskis och dra av ett puls/medel pass idag igen. Martina var nyss här och vi kollade på HAJAR SOM HAJAR. Jag har nu släckt lampan och det ska inte till mycket för att jag ska somna. Har ställt klockan på halv 6 i fall att..

Kommer hem ikväll och har bestämt att detta ska bli en plugg-fri kväll, SKÖNT!

Ta hand om dig!

Tabletter för allting.

Har du ont i magen, ta en tablett..
Har du ont i huvudet, tån, hjärtat eller knät, ta en tablett..
Har du ont i halsen, muskeln, näsan eller armen, ta en tablett..

Idag finns det tabletter för allt.. 



När jag gick i åttonde klass berättade min lärare för mig att man inte ska äta tabletter som IPREN och ALVEDON. De gör bara så att processen stannar upp, eller att den saktas ner. När du tar en tablett drar du alltså ut på smärtan? Sant eller inte? Jag har i alla fall BARA TAGIT EN IPREN sedan åttonde klass, alltså på 4,5 år och det funkar alldeles utmärkt. 

Jag vill att tabletten dagen jag verkligen behöver smärtlindring ska fungera. Jag vill inte vänja min kropp med att jag tar en tablett så fort jag har lite ont i huvudet, PUNKT SLUT.

Vad tycker du?

GODMORGON

Fick sluta tidigare idag, så otroligt skönt. Ska kanske träffa Lella på stan om ett tag men innan det ska jag hinna plugga här hemma. Träning ikväll.

VAKNADE 20 MINUTER INNAN MIN FÖRSTA LEKTION IDAG, JAG HANN!! Otroligt, chockad över mina egna prestationer. Ska njuta av lite rostade solroskärnor nu.

Fortsatt trevlig dag på dig

Hallå fetto!

Sitter och kollar på "generation fett" och tänker att man kanske ska testa på denna lek. Kvinnorna (de överdrivet feta) sätter sig ovanpå männen när de ligger ner. Förstår inte hur männen kan bli attraherade av att inte kunna andas. HELT SJUKT!!

Nej men ska nog krypa ner ensam i min 140 cm breda säng och känna mig liten här på joden. Ha det bra mina vänner!

Din lymmel

Marcus, är det du som spelar mig ett spratt?

Home

Hemma från träningen och fy tusan vad bra det gick! Älskar puls/medel med Anna och Johannes, hihi!

Ska duscha, käka lite, plugga och sedan lägga mig i soffan och kolla på BONDE SÖKER FRU.. ÄNTLIGEN!

Nu är båda mina favorit TV program igång, love it! Hörs snart, jag luktar svett!

Tillbaka till rutiner

Hemma en snabbis innan jag ska iväg till stan. Ska ta en kaffe med Martina och Carolina innan träningen ikväll. 

Ha en fortsatt trevlig dag.

Igår efter jag pluggat 3 dagar, mörk under ögonen? haha

Lättnad

Ska pipa iväg till skolan nu. Idag är det "PROV DAGEN" och jag önskar mig själv all lycka..
Ikväll kommer jag bara att behöva plugga Engelska, naturkunskap Svenska.. SKÖNT, haha!

Ha en bra dag mina vänner!

Från 90 till 140





Ville bara säga att jag älskar den! 
Hoppas ni kommer att sova lika gott som mig i framtiden.
Ska kolla lite tv och äta lite frukt nu. 
Sov gott, puss!

Skönhet

Hemma nu, varit på IKEA, apoteket och i skolan. Pluggade nyss lite och har just nu paus. 



Nu jävlar ska jag ge allt för att få mina naglar och händer fina, haha.. 
Köpt den fetaste salvan jag hittade. Ska smörja in mig dagligen och mycket, även efter VARJE GÅNG JAG RÖRT VATTEN. Låter det överdrivet? Haha.. Sedan ska jag sätta på mig handskarna så att händerna kan suga upp salvan ordentligt, toppen..

Arrived

Min lilla säng är nu här och snacka om att jag kommer att sova gott i fortsättningen. Måste rusa till skolan nu. HA EN BRA DAG MINA VÄNNER! 
Kanske ses i sängen en vacker dag, haha.. 


NYA SÄNGEN

Min nya säng ska tydligen dyka upp här på parkeringen om 30 minuter. Min mamma ringde och sa att hon inte hinner komma hem, hon är och handlar. Så jag ska nu ut och hjälpa till och bära utan bh, skitigt nattlinne och blött hår. Kan det bli en bättre start på morgonen?

Godmorgon min kära

Min klocka på mobilen gick 40 minuter fel imorse, hur lyckas man? En mobil-klocka ska inte kunna ändra tid,eller?

Aja, vaknade av att telefonen ringde och kände mig duktig för att jag vaknade innan nio. Tänkte att jag skulle hinna plugga super mycket innan jag ska iväg till skolan kl 11, men tji fick jag..

Sitter nu i köket nyduschad med en kopp kaffe och pluggar.. Solen skiner och skoldagen känns ganska lätt. 

Varje morgon, samma problem, vad ska jag ha på mig? Måste nog ta mig till Stockholm i helgen annars har jag problem. 

Stick och lägg dig

Klarar ej av detta mer. Pluggat HELA kvällen och nu ger jag upp. Hopp i säng!
Kommer mer roligare info när jag har ett roligare liv. Har tyvärr inga glammiga events eller dyra shoppingrundor framför mig.. Puss

Håll i hatten

Har pluggat sedan kvart över 3. Ni ser, inget roligt att skriva om.. Lite engelska och mycket geografi har gjorts.. Ska spela lite poker nu och utmana grabbarna innan jag ska sätta mig och plugga i åter 2-3 timmar. 

Pokern tar över världen

Har börjat spela poker lite smått på FACEBOOK, haha. 

Har faktiskt fått en spansk vän som kan hjälpa mig med spanskan, bra väll? Häftigt att det finns platser där man kan prata med människor över hela världen, spela samma spel. Jag är fascinerad..


Tack för att ni stått ut

Med denna dåliga och tråkiga uppdatering. Hoppas på bättre tider nu, haha.

Idag har jag varit i skolan hela dagen och nu sitter jag hemma och pluggar. Är inte vad med så här mycket plugg och när det väl kommer vet jag inte vad jag ska ta mig till. Ska plugga hela dagen och hela kvällen, hinner nog inte med så mycket annat..

Men på onsdag är provet gjort och då ska nog livet kännas lite lättare. 



Var på "Släkt-fika" igår och jag blev så trött och matt. 
Det kom ett par, tjejen var kompis till min kusin. Deras familj bestod av mamma, pappa och barn (på ca 10 månader) När de stiger innanför dörren säger min moster "Hej, du kan gå in till herrarna som sitter i vardagsrummet och du kan gå in till köket hos kvinnorna"
BLIR MAN TRÖTT ELLER?! Tur att jag var så snäll och lekte med barnen så jag slapp denna uppdelning. Vissa släkten lever visst vidare i forntiden, jippie. Tänk om för tusan!!(Jobbigt att det är min egna släkt dock..)

Tråkiga dagar - tråkiga inlägg

Har verkligen pluggat 45% av denna dag, vilket jag tycker är otroligt mycket. Min pappa och syster är i Globen just nu och kollar på NHL och jag och mamma sitter i Västerås i soffan och kollar på NHL.. 



TRÅKIG DAG

Pluggat, pluggat, pluggat, tränat.. Firat min kusin på landet som fyller 30 (lite kul var det)

Godmorgon i gryningen!

Ställde alarmet på 9 igår kväll, nu är jag vaken. Ska träna nu sedan måste jag hinna plugga innan jag ska iväg till min moster ute på landet och fira min kusin som fyller 30. 

Ska ut i spåret nu.

Igår somnade jag bara ifrån allting. Men nu är det en ny dag och vi tar vara på den genom att gå upp i gryningen. 



Hade en sådan underbar dröm, ha! Utomlands i värmen med den snyggaste mannen i hela Västerås. Trodde nästan att den var sann för ett tag. Typiskt, vaknade upp ensam.. haha

Sista natten

Kröp nyss ner i sängen och ska kolla på en SKRÄCKIS ENSAM..

Smart, får se om jag överlever.. HÖRS



Haha, har stängt av. FÖR läskigt. Ska spela lite poker nu, mycket lugnare och trevligare. Upp med tuppen imorgon!

MIN VÄRDELÖSA DAG

TRÄNA
PLUGGA
JOBBA
PLUGGA

Tråkig helg med PLUGG

Ska sticka iväg till Friskis snart och hinna med elva passet tänkte jag.
Ska sedan plugga resten av dagen för att ikväll kunna jobba och sedan träffa tjejerna i klassen. 
Vi hörs när jag kommer hem.

HA EN BRA DAG GOTT FOLK!

DERAILED

Så sjukt läskig. Kollade ensam eftersom jag inte orkade med sällskap. Får väll skylla mig själv nu.

Måste kolla lite på TV nu så jag lugnar ner mig lite. Om du gillar läskiga och spännande filmer, hyr denna!

 

Min söta TACO-PAPPA


Fick ett gott litet skratt när jag kom ner i köket och möttes av min far iklädd en mycket stilig skjorta från Miami. Tänkte dela med mig av denna upplevelse. Vackert väl?

Heja Johan och Lars ikväll, IDOL 2008..

Personligt brev till en kändis?

Ska dra av 5 km powerwalk med mamma nu tänkte jag. Filmen fanns och vi var nyss och hyrde det, mysigt. Men först blir det IDOL med Lars och Alice. 

Tänkte skicka ett brev till Winnerbäck (mammas idé) och fråga om han personligen kan skicka en bild med med upplösningen 5 mgp (?) till mig. Tänkte sedan göra om det till en fototapet
Låter det FÖR optimistiskt?

Vässan turning into a big party tonight

Hela staden är en fest ikväll, men jag orkar verkligen inte. Ska hyra en film och krypa ner i soffan. En film som jag har hört ska vara jätte bra, om den nu finns att hyra. Ni får en recension senare. 

Slappar kväll

Igår mös jag och Jacob till det riktigt ordentligt till IDOL..



Martina lite ledsen efter vi fått veta att lektionen är inställd. Hon gick upp i "onödan".



Åkte hem en stund till mormor och morfar. De suckade mest när jag glatt berättat att jag köpt en ny säng.

Köpt 140 cm bred säng

Då var alla pappas pengar slut. Helt sjukt dyrt med säng och nya tapeter..

Nu väntar vi bara tills julafton då jag får sätta upp en platt VIT Tv på min vita tapet. Läckert eller läckert?

GODMORGON!

Fick ett sms igår kväll, Jacob fixade till dikten. TACK! Skriver inte ut den eftersom jag antar att ni tröttnat på den, men den blev otroligt bra. Orkade inte tvätta bort sminket igår kväll så nu är mitt vänstra öga HELT SVULLET. Det är tur att jag inte börjar skolan innan 20 i tio.

Skulle aldrig klara av sådana väggar..

Idag ska jag köpa tapeter till mitt rum, helt vita bara. Ska fixa fototapet senare. Vill inte sätta upp den nu för att jag vill vara 110 på att jag valt rätt tapet. Än så länge har jag inte hittat den rätta. 

Halv studiedag idag, slutar halv 12. SKÖNT!

NÖDSITUATION

Sitter hos Jacob. Vi har ett problem. Ett stort problem.

Min dikt,

Here it comes again, love.

Here it leaves again, love.

Faster than the wind is blowing.

Slower than the airplane is going.

Love my mind where we can be together.

Time is now and not forever.   

Den har skapat problem för mig. Dikten som jag ska lämna in imorgon MÅSTE börja med "I love you because". Problemet är nu hur jag ska få in denna början på min otroligt vackra dikt. HJÄLP!

Kommer inte att kunna somna inatt om jag inte löser detta STORA PROBLEM!!!

Tack på förhand / SOFIA

MIN KUSIN FICK BRA POÄNG

Jag mår illa, har ont i huvudet och sitter ensam i köket, precis pluggat klart. 

Mina föräldrar åkte till IKEA och nu ångrar jag att jag inte följde med. Ska ta en lugn promenad nu istället och få i mig lite frisk luft. Har så ont i benen efter Cooper idag och jag är så trött i hela kroppen. När jag kommer in ska jag duscha och sedan åka hem till Jacob och kolla på IDOL tillsammans med honom och hans familj. 


Nu vet jag, har inte druckit nå vatten idag. Därför jag har ont i huvudet och känner mig hängig. Måste dricka igen mig nu, men inte för mycket. En man drack 10 liter vatten och DOG, sjukt! 

Jag vill gå till ICA och köpa RAMLÖSA BLÅBÄR. 


Så där, fixat. Ett samtal och Ramlösan är på väg hit. Ibland är det bra att ha en far som är ICA handlare..

Vad ska du göra ikväll?

Detta har hänt mig idag

  • Ett astma-anfall efter cooper-testet (tårarna runnit inför alla ekonomiklasser i 2an)
  • dödat mig igenom 2 km
  • Käkat min första lunch tillsammans med Jenny Karlsson
  • Slutat en lektion tidigare
  • Lärt mig H&Ms historia
  • Pratat med en speciell klasskompis för första gången
  • Lyssnat på en "hemsk uppväxt historia" av en i klassen

Cooper-test

Perfekt morgon för ett svårt löp-test. Har inte hunnit äta frukost, borsta tänderna och tvätta mig och jag börjar kl 8. Måste rusa. Hoppas du haft en bra start på morgonen! PUSS STESS-FIA

Tjäna pengar till lagkassan

Stötte på denna sexiga kalender när jag satte mig i soffan. För 100 kr kan en sådan bli din. Ja, vad gör man inte om man behöver pengar till laget? En bra grej är att klä spelarna i endast suppe och be dem posera och visa magmusklerna. Det säljer, eller?

Måste säga att vi köpte denna för att  det är min sysslings lag..


Min syssling längst till vänster, sötnos..


Om detta inte säljer, då har grabbarna problem!

PRESENTER FRÅN AMERIKA

Ja, lite smått och gott. Tio par trosor från Victoria´s secret, smink, parfym, t-shirt, hår produkter, annans chips (kul att testa, intressant) och tre stycken klockor. Nu har mamma gått och lagt sig så nu är det lugn och ro här hemma igen. Har nyss tagit en duscha, ska sätta på mig ett par av mina nya trosor och ladda upp för IDOL..


Tryck på bilden för att förstora..

Ha en fortsatt trevlig kväll.


KALAS


Lite bilder från det lilla kalaset idag. Grattis till dig min moster. 




Tur att de var bleka när de kom hem i alla fall. Ska snart visa alla presenter som jag fick av min kära mor. För övrigt ligger hon nere i soffan, gaggar och kollar på ett program om råttor, haha.. Hon skyller på att hon inte sovit på två dygn, vilket jag inte tycker är en godtagbar ursäkt. Hon borde gå och lägga sig nu!!


Föreläsning, om att lyckas..

Med sitt UF-företag. Här sitter tjejerna laddade för att suga in MASSOR AV KUNSKAP, haha..






Nyss stekt lite mumsiga kantareller och ska ge mig iväg till mormor. Super taggad inför träningen är jag också. Klarade av MATEMATIK PROVET, eller får G i alla fall. Vi hörs ikväll..

En pigg och glad Sofia



JENS OF SWEDEN ÄR DÖD

Publishme.se låg nere i morse men nu är det igång igen. Kom nyss hem från en föreläsning av JENS NYLANDER (grundaren till Jens of Sweden och JAYS) En föreläsning som främst riktar sig mot entreprenörer, men var nyttig för oss på ekonomi också.

Snart ska jag hem till min mormor och träffa min mamma som kommer hem idag. Ska även fira min moster lite eftersom hon fyllde 50 år under resan. Sedan direkt till Friskis för ett PULS/MEDEL pass med kärleksparet ANNA Ö OCH JOHANNES. 

RSS 2.0