Gott nytt

Det blev nya kjolen och tröjan, polo, allt från H&M. Klocka UR&PENN.. Sticker nu, make up och hår fixas på plats. Jag och Frida ska umgås och mysa. Ingen stor grej. Ha trevligt, som vi alltid har tillsammans. Det tycker jag att denna kväll ska gå ut på, till en början. Får se vad vi bestämmer oss för senare, jag ville träffa M, men vet inte varför. 
Har köpt TIO st jordgubbar á 36 kr. MÅSTE AVNJUTAS.


Ingenting till allt

Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte SÅ HÄR jobbigt. Klänning, kjol, klänning, kjol, kjol, klänning? Ska väl prova nu och kritisera mig själv.. Ska vara hos min kusin om.. 35 min. Tar nog med mig ALLT dit.

_____________________________________


Så mätt att jag är ledsen

Idag var det jag och Markus Krunegård som hängde på NK. Lyckades få med mig en klänning, kofta, tröja och en kjol hem. Så har härmed skaffat mig ett nytt problem, klänning eller kjol på nyår? Jag är så glad att jag inte har några förväntningar på nyårsafton. Varken på utförande eller sällskap. Det blir väl en kväll som alla andra, dock med lite mer krydda och tårar. 

För er som läste igår, dejten gick bra, haha. Ikväll blir det lugnt hemma med en film. Puss!

minns, jag står bakom dig..

Drog ett 7h pass idag. Ska träna nu och ikväll, tro det eller ej, har man en dejt. Wiho! 

Har nog aldrig luktat så gott som jag gör nu. Stark fotsvett blandat med pommes frites och Lacoste parfym, haha. Imorgon blir det huvudstaden igen och hoppas denna gång på massor av shopping. Jag menar, ska inte köpa värsta partyblåsan till nyår, men jag ska väl inte gå naken heller. Suck! 
Nej, jag och Lars W. sticker ut nu. Puss hörs.. 

Linda Rosing, hahahaha


Hallå!

Ligger i sängen och väntar på mat. Har min före detta mans riktiga pappas gamla hockeylags äldsta mjukisbyxor på mig. Det är härligt att för en gångs skull slappna av. Ikväll finns inte en enda plan jag ska utföra och jag ska nog bara ligga i sängen. Kanske ha ett film maraton.. Massa BECK eller WALLANDER. Jag älskar svenska filmer. För det första slipper man läsa texten och för det andra så förstår man all handling (kan dock vara väldigt förutsebart) 



Till er som kan

Om ni tror annat har ni fel, jag ska till jobbet. Skit, jag missar hela rean, men kommer att ha mest pengar när vårkollektionerna intar butikerna. Helt sjukt är det ju nu 50-70 % ÖVERALLT. Ge er ut, kom aldrig hem. 



Mikaela slår mig i slutet


Love the girls

På riktigt, jag hade så tråkigt till en början. Var trött och hungrig. Jag jobbar som en dåre nu 8 dagar i veckan. Det känns så. Efter ett tag blev jag så där superduper trött så att man blir pigg, jobbigt. Fick överenergi och började att organisera lite foton. Gud vad de små liven är söta.







Morr'n Sweeties!

Sitter här och morgon-svettas, hjärtat jobbar lite hårdare än vanligt. Ska snart åka iväg till jobbet för att dra ett 6,5 timmars pass. Skapligt laddad. Det har verkligen blivit för lite sömn de senaste nätterna. Igår var det fredag och idag är det lördag, nu kör vi!

Det är sjukt hur man kan avguda en person så mycket. Det är som att jag har en evig ipod i mina öron som spelar Lars. Jag är så glad för allt jag ska göra denna sommar. Eller ah, nästa års sommar. Snart är det ett nytt år. Känner att jag bara blir äldre och äldre. Jag vill ha en tidsmaskin. 


Glömde visst uppdatera med denna text imorse. Bättre sent än aldrig. Laddar med lite Lars nu, ska hem till Maddo ikväll. Vi hörs vänner!




Lär dig sova

Dags att krypa till korgs. Blev alldeles för sent ikväll och allt dåligt. Hörs imorgon, det är jobb på schemat. Puss

Huvudstaden utan kontokort

Står i den mils långa kön till kassan på Weekday när jag märker det, jag har inte med mig mitt bankomatkort! Såklart har jag lagt ur det från plånboken, smart drag. Trots denna katastrof fick jag med mig en kavaj och en klänning hem. Käkar just nu Caesar sallad med balsam-dressning från McDonalds. Det har varit en mysig dag, åt frukost 15.30. 

Ska snart iväg igen. Det är fredag. Ha det bra vänner.


Degig dag

Har inte hänt mycket. Tränade imorse, sett Lars Winnerbäck filmen 3 gånger, är inne på 4e. Juldagen är nog den degigaste dagen på hela året. Ätit rester från julbordet och bara legat i sängen. Min syster är sjuk och jag har använt min epilator under armarna. Imorgon ska jag förhoppningsvis storshoppa i Stockholm city, ser fram emot det så mycket. Måste fylla garderoben både på bredden och längden!

Nu efter att ha druckit 3 liter vatten ska jag åka hem till Mikaela, har fått ny energi. 


Ta med fågeln på julfirande

Haha, alla är välkomna på julafton. Min moster tog självklart med sig sin pippi, Tommy. Så fult namn och vem tänker ens tanken att ta med sig sitt fågelkräk hemifrån? Så ni behöver inte fråga om det var kackel och hundskall hela julafton igenom.. 







MITT SKRATT. Så roligt!!



Jag är med på film

Kanske inte världens bästa kvalitet, men jag är i alla fall med i Lars Winnerbäcks film. Haha, coolt. Finns flera klipp men här är ett smakprov. Ska sysselsätta mig med att kolla på min nya klocka,  ladda min epilator och leta efter vilken mobil-modell jag ska få. Jag tycker inte att det finns någon sådan där super mobil just nu på marknaden?! Eller har jag fel? Tips?  





Bilderna krånglar, som vanligt..

Var nyss gröt och smörgås. Nu sitter majoriteten i soffan och kollar på Tomten Är Far Till Alla Barnen. 
Jag är trött och full av mat. Till alla som inte fått svar på smsen, tack! 










Tack alla

Tack för alla sms hälsningar. Tack för alla julklappar. Tack för att ni tänker på mig, jag tänker på er. 

Vi hörs små gryn


Så ytligt med sms-hälsningar

Vill verkligen inte gnälla. Snart kommer gästerna och mitt humör är på topp (trots endast TVÅ TIMMARS sömn) Tack för alla "god jul" sms. Men visst känns det väl lite ytligt om man bara vidarefogar samma meddelande till alla på kontaktlistan? Skippa det! Klart man ska sprida glädje och bla bla bla, men man ser igenom det. Vi hörs senare under dagen, julafton. 
Puss på er!
 





Välkommen till den nya designen!





Nej, dags för återhämtning.

Som sagt ska jag åka till Spanien i mars. Coolt tänkte jag när jag fick veta det. Skaffade mig lite spansk-talande vänner på facebook,men nu finns bara ett problem. De är ledsna för att de inte kan läsa min blogg. De fattar inte vad dessa ord betyder. "Than I could learn more about you and your life" Tyvärr vill jag nog inte ens försöka översätta mina inägg till Engelska. Men visst har Natacha Peyre, Lisaplace och Filippa klättrat på kändis-trappan för att de har tvåspråkiga bloggar. Kanske skulle vara något att satsa på. Colombia, Mexico, Spanien och Portugal, HERE I COME!


Vad fan är klockan liksom?

Men det är lov och fy tusan vilken jäkla design jag har fått till. Det visste ni inte va, att jag hade dessa kunskaper? Visste inte jag heller.. Nu ska vi se.. 6 timmar kvar tills gästerna kommer. Inte illa pinkat! Varför sova? Kan ju säga att det blev en lyckad uppe-sittar-kväll. Jag har lyckats bra!


Anorexia på julen?!

Har tillbringat totalt 17 timmar inne på McDonalds under två dagar och imorgon är det julafton. Jag har köpt två julklappar, endast. Lyckos min kusin och min syster. Min fantasi räckte inte längre, inte min ork heller. Men snart är julen över och man kan andas ut igen. Det jag önskar mest är att alla ska vara glada och trevliga här hemma imorgon. 



Vi har så ful gran igår. Jag är deppig. Snacka om att ideal-snacket har nått sin topp, till och med vår gran har anorexia 

Upp me strumpan

Nu är det jul. God jul.


OMG

Du gör så att tiden står stilla. Du har totalt ändrat allt. Vet inte om jag ska vara världens lyckligaste eller deppa ihop helt. Fortsättning följer..

.


rädda, död eller levande?

-Ååh.. Mikaelas katt är verkligen så som man vill att en katt ska vara!!
- Jaha. Död?

Jag och mamma älskar djur.. Eller, i alla fall jag.


 
you ask me about the future and what I think it'll bring..oh I freeze up and can't think of a single thing

Aldrig förut.

Det är inte mycket som påverkar mig så starkt att jag biter sönder alla mina naglar. Det händer inte ofta. Igår hände det och jag blir frustrerad, nervös och världens mesigaste. Fortsättning följer.. 

Helt vanlig söndag




Bögar är bäst på julen!

Lyssna bara på Magnus Carlssons och Peter Jöbacks julskivor. De är jul för mig, det är den musiken som ska spelas här hemma. 

Vad hände med julen?

Sitter nere i köket och har ätit frukost. Jag, mamma och Anna. "Sätt på lite julmusik"- säger jag för att få lite julstämning. "vad är detta för skiva egentligen"-säger jag efter ett tag. "Det är mitt hockeylags julskiva. Den här låten är av Fronda" Jag går under jorden. Vad hände med den BRA MYSIGA stämningsfulla julmusiken?

bröder.

Gud, har inte gjort någonting efter jag skrev sist. Kommer väl avlida i soffan ikväll. Någon annan?

jag som apa


Fan vad duktig!

Gick upp klockan 9. Klockan är inte ens 2 och jag har hunnit baka pepparkakor och godis-kola, slagit in julklappar och renat min kropp. Haha, alltså druckit super mycket vatten, hmm..

Tänkte dra mig igen, till spåret. Jäkla piss väder. Ikväll vill jag göra något radikalt! Som att läsa ut en hel bok och sedan fira med två flaskor vin, he. 

Sköt om er!



Luktar pommes

Jobbade till 9. Fick veta att min syster hade 7 tjejer hemma hos oss. Åkte till Madeleine för att fördriva tiden, det var mysigt. Är hemma nu, tjejerna är kvar. Ska knäppa på Linas Kvällsbok. 

Hej jullov

raggnings knep?

Det jag tycker är det mest smickrande är att använda sig av tilltals namnet. Det blir mer personligt än bara ett HEJ. Jag lovar dig nästan att det fungerar. Man känner sig mer uppskattad. Try it! Som här på bloggen. Det blir så opersonligt till er, dock inte så konstigt. Men om alla som läser vill bli kallade Kim (eftersom det är både ett pojk- och flicknamn) Det blir toppen. haha

Ha en bra dag Kim.

Nej, men börja med det!

Eller ingen fest

Sitter nu hemma och käkar gravad lax, haha. Det blev en super mysig kväll till slut med tjejerna. 





Fest hela natten lång

Nu är det jullov. Ska firas. Haft en trevlig kväll hittills, perfekt!

Vad är sexigare?!

Vem drömmer inte om en mörk man som "brinner" för att rädda liv?



En bild säger mer än tusen ord?

Jag vill testa. Kolla på en bild och se om jag kan få fram mer än 1000 beskrivande ord. Tidsfördriv i helgen kanske? 

Lycklig och förvånad

Har aldrig svettats så här mycket. Nu är allt klart i skolan och bara lov väntar. 
Hårdaste passet idag och snart FINAL i Bonde Söker Fru, love it!

Ska ta en dusch och käka. Hela livet är så underbart.

Sitter här ...

Sitter här och laddar för sista provet innan jul. På fredag kommer det efterlängtade lovet och det ska firas in på torsdag! Bästa passet på friskis, sovmorgon och inställda lektioner, så ser dagen ut. Har inte köpt en ända klapp. Helvetes jävla skit. 


Provet gick hyfsat. Sitter på toa nu. Ska snart ner på stan.

Idag hade jag överskottsenergi, jag pekade "fuck you" åt en mattant..

Kan man prata FÖR högt?


Somnade när jag kom hem från skolan, vilket inte var så bra eftersom jag har stort prov imorgon. Avgörande för betyget i Företagsekonomi A. 
Vi hade ju redovisning idag. Jag fick höra kritik jag ALDRIG hört förut, inte heller hört någon annan fått just denna mening. JAG PRATADE FÖR HÖGT. Bra kämpat Sofia.

Vad gör Winnerbäck här?

Härlig låt. LARS WINNERBÄCK är så SÖT i denna. Kanske skådespelare nästa? Vem är hon? Varför är HAN med? 


NU är det jul

12 paradis askar och 4 aladdin, nu är det jul i stugan. Haha.. 


Farfar ska ge en ask var till de som jobbar på hemmet som tar hand om farmor. Gulligt, minst sagt. Men det blev några över som nu ligger här hemma, mumsigt!

Stringtrosor och spelande strumpor

REDOVISNING. Man fick prata om vad man ville bara det hade någon anknytning till julen. Jenny pratade om när hon klättrade ner i en container för att hämta sina slängda stringtrosor. Martina om att hon trodde på tomten tills hon var typ 12. Själv pratade jag om min jul förra året, fylle-kryssningen med Niklas familj. Det är så intressant att lyssna på andra. Tror dock att nervositeten kommer att sitta i tills graven. 

Utvecklingssamtal

Skickade ett sms till Madeleine i min klass imorse. Hon hade utvecklingssamtal innan mig.

"Utvecklingssamtal kan ta sig i stjärten"

Fick gå upp till kvart över åtta, gå på ett samtal. Åka hem, sitter hemma och börjar inte innan tio i tolv då jag ska hålla en redovisning. Sedan slutar jag för dagen. 

Vad skulle man göra utan youtube?

Denna sida underhåller mig i princip varje kväll. Hittar alltid nya och intressanta klipp. Jag är fast i youtube-fällan, typiskt!

Ger upp

Hur länge kan man spela med? Du går mig seriöst på nerverna och jag kan ej spela med längre.. Det värsta är att ALLA spelar med, vakna! Men visst, det är ett roligt spel, men hemskt. Stackare!

Klarade nyss av PULS INTENSIV, yeah yeah wow wow!!! 

Yeah, here we go.


NU ÄR JAG NÄSTAN KÄND

Min mamma sken upp som en sol helt plötsligt och sade att han hade något otroligt coolt att berätta. Hon hade sådan energi i rösten så jag trodde verkligen att det var värsta grejen. Sedan säger hon "Jag är släkt med en bonde i Bonde Söker Fru" Vem? ÅSA. Inte nog med det utan det var hur långsökt som helst. Pappas systers fasters barn typ..

Deprimerande önskelista

Hör mamma och min syster Anna prata om Annas önskelista. 

Mamma: Den är så tragisk.
Anna: Varför?
Mamma: Jo,men ett tag stod det att du ville ha snälla föräldrar.
Anna: Haha..
Mamma: Och nu står det en LILLASYSTER. Det är väl sjukt. s-j-u-k-t

Bilder från igår.


Det går så himla segt att ladda upp bilder. Här är några i alla fall. Det var ingen toppen kväll direkt. Men om det börjar bra, kan det väl bara bli värre? Märkte det, he-he. Måste plugga massor ikväll. På återseende. 




hjortronglögg och bästa sällskapet

Snart kommer gästerna. Potatisen är i ungen och jag bara väntar på att få värma glöggen. Det känns som att det kommer bli en kväll med de djupaste hemligheterna på ett lättsamt sätt. Jag vill vara djup. 


Förbud mot rakning?

Nästan så jag tycker det. På allmänna platser. Eller jag tycker att det är hyffsat ofräscht när folk ska raka sig mellan benen, under armarna och på benen i duscharna på friskis eller liknande. Eller? Är det bara jag som tycker det? När vi ändå är igång. FÖRBJUD KLIPPNING AV TÅNAGLAR OCKSÅ. Banne mig, usch!


 
Nu när det går att ladda upp bilder. Morfar, jag och mormor efter julbordet. 


Lucia

Igår bakades det för fullt hemma hos Martina. Ikväll blir det middag och lattjo hemma hos mig.





jag HATAR snö

Det ända som är bra med snö är när man sitter inomhus och kollar ut på den. När man slipper känna, röra eller blötas ner. 


Ska sjunga singstar, ENSAM

Har redan hunnit se ett luciatåg, varit på en lektion och tränat. Ska duscha och sedan möta upp en vän för att förhoppningsvis hitta lite julklappar på stan. Det kommer att bli en lugn helg med alla mina nära och kära. Pappa köpte marsipan, blockchoklad och karamellfärg till mig. Ska hem till Martina och jul-baka. Hoppas väl på att skapa en och annan marsipan-gris med choklad doppad stjärt. 

Trevlig helg.

vakna upp


Beat me, hate me 
You can never break me 
Will me, thrill me 
You can never kill me

Diggar låten


Hittade denna på Lindas blogg. Kan inte sluta lyssna.

Skulle döda för massage

Rosig om kinderna, trött och sugen på vindruvor.



Just nu tror jag att jag skulle offra mycket för att få massage av min ex-man. haha.. 

Och visst blir man trött på tjejer? Mycket snack och lite verkstad. Börja uppskatta varandra. Den positiva tjejen är den omtyckta tjejen? (eller?!)

Det går ej att ladda upp bilder.

Brukar förgylla min vardag med massa fina bilder här, men det funkar inte för stunden. Ska iväg och träna och sedan käka på stan. Hörs ikväll

Lucian är utsedd

Sitter i skolan och har precis fått tillbaka ett arbete och slutbetyget i geografi. Känns toppen. Livget är så lätt, snart är det jul och lucia står bakom dörren. På fredag är det julbak och glögg-kväll och på lördag ska vi umgås hela kvällen. Jag och mina vänner i klassen.

Nej, naturprov väntar..

Svårt att gå upp på morgonen?

Drick massor av vatten precis innan du går och lägger dig. Du kommer garanterat att vara så jäkla kissnödig på morgonen att du inte klarar av att somna om efter att alarmet ringt. 

Sluta spela hockey

Såklart har även min syster införskaffat sig en blogg, eller det var ett tag sedan. Läste nyss att hon för någon dag sedan blev väckt av pappa kl 7 på morgonen. Han höll då två biljetter framför hennes näsa. Någon jävla hockey match Detroit - ST Louis. Tydligen en toppen match med guldplatser (Hon beskrev det så) Kul att man fick förfrågan om att följa med, eller ens blev informerad. 

För alla i min familj är det verkligen hockey som gäller. Eller ja, för alla utom mig. Min mamma och pappa träffades när min pappa var tränare för min mammas hockeylag. Självklart blev mamma kapten, bara det liksom. Min pappa var tydligen väldigt duktig när han höll på som mest och spelade, men han tröttnade. Mamma också. Nu har min syster börjat spela, pappa är matrialare (?!) och visst händer det att de går på matcher tillsammans. NHL spelas konstant av min pappa på playstation och i söndags på julbordet viskade min syster till mig "Jag tror de bakom mig ska gå på matchen, de pratar om Antom Mylläri i din klass" (Anton=91an som spelar i VIKs A-lag)


Under min livstid har jag haft två lite mer seriösa förhållanden, båda med hockeymålvakter. Haha, det är sjukt!
Jag ska göra uppror. Hockeyn dödar mig långsamt. 



Gråter i min ensamhet

Plockar ögonbrynen och tårarna bara rinner, SUCK..

Älskade ängel, vi ses..


Då var biljetterna mina.

Spelningen för 600 personer, återföreningen med Snoddas och jag har en biljett. Åker till hultsfred. Nu är det bestämt. Lars, vi ses..

Om att bli gammal..

Tänk hur gamlingarna tänker. Idag fick jag veta hur mormor och morfar vill att vi ska göra med deras kroppar när de går bort. De behöver inte skriva något testamente eftersom de bara har tre barn tillsammans. Det blir automatiskt att de tre delar lika. Men visst var det lite skrämmande att höra, att de tänker på det och att min mormor redan bestämt VILKA PSALMER SOM SKA SJUNGAS på begravningen.. Alla ska vi dit.. 

Fullproppad av LAX


Det blir ingen resa till Köpenhamn i april, pengarna räcker ej till. Blir Kos i sommar troligtvis och sedan en tripp ner till Hultsfred. Denna gång ska jag ta med mig ett par långbyxor. Hade endast ett par leggings med mig förra gången och jeansjacka, bra kämpat. Sov med GUMMISTÖVLAR i sovsäcken. Skulle kanske bli intressant med en "20 saker ni inte visste om mig" lista? Hehe

Två mätta föräldrar efter dagens julbord på Falkenbergska kvarnen.



Mindre gulliga.

En slapp, trött och politisk kväll blev det igår. Blev diskussioner om vad "skit snack" egentligen är och hur det kommer att gå med lågkonjunkturen, bostäder och matpriserna. Tack för en intressant och informerade kväll. 


Svarta kläder på ett lila dop

Alla matchade varandra igår på dopet, så gulligt! Till och med prästen hade en lila "halsduk" Om man ändå bodde på landet, allt blir så gulligt där. 


Årets första julbord idag

Och fy tusan vad jag längtar efter gravadlax.

Black code

Det fick bli svart.. Lite blommigt på klänningen upptill, det var det ända färgglada. 
Ikväll är det dokumentären om Britney som gäller hemma hos Frida. Några tjejer, mat och TV blir det ikväll alltså. 

SHIT

Ska till kyrkan på dop och har ENDAST svarta kläder i garderoben. Vad ska ska ta mig till? Herregud.

Håkan Hellström



Vad har du för syn på barnuppfostran? Kör du på känsla?
– Bara känsla! Jag har inte tid att sitta och läsa en massa böcker om barnuppfostran. Det funkar nog bra med att köra på känsla om man inte är helt knäpp i huvudet.

Du gillar byxor med hög midja. 
– Det är den där Frank Sinatra-stilen jag är ute efter. John Lennon och Bee Gees har ju också haft högt skurna brallor. Det är coolt! Lite disko. Jag gillar när man kan se en pungkula i ett byxveck. Även om jag inte vill bjuda på min egen pungkula i en bild, haha.

Josefin den fina

Typiskt, jag som ville att Alice skulle åka ur IDOL..


40 minuter spanska, endast!

Sedan är det helg, super skönt. Ska snart iväg till skolan sedan stan, jobbar ikväll till halv nio. 



Jag vill ha massage av en stor mörk man, haha..

Mina relation till Lars Winnerbäck, vår relation

När han träffade sin nuvarande tjej bodde hon i samma förort i Stockholm som jag växte upp i. 
Hon heter Anna, precis som min syster.

Han nämner Västerås av alla städer. En stad där invånarna tidigt lyssnade till hans musik.

Jag är med i hans film "Solen i Ögonen, En film om Lars Winnerbäck"

Det tog 10 år för honom att glömma sin första kärlek.

Han förlovade sig i Hollywood, precis som jag ska.

Vi båda tvekade först inför Håkan Hellströms musik, men sedan förstod vi ej varför vi inte lyssnat till den tidigare.



Detta är endast några få saker. Jag kan bara inte förklara mina känslor för denna otroliga man. Jag såg hans film, jag svettades, tårarna rann och mina kinder blev röda som tomater. Av en film, en film. Det är kärlek till hans musik och till den underbara person som han själv beskriver sig som. Vi ses i sommar Lars, vi ses i sommar..




Snyggaste tjejen på skolan ska utses..

Idag satt det lappar över hela skolan på en tjej. Tjejen och hennes kompisar har tryckt upp miljarder papper med en bild på henne och texten "Vote för Rebecka" Jag snackar om årets Lucia. Tur att man har en egen vilja. Hon får ej min röst, inget illa mot henne. Det är nästan synd om de 5 kandidater som är utvalda och hur folk resonerar när de röstar. Den sötaste, snyggaste och tjejen med finast hår, hon blir lucia. 

Kören är uppbyggd endast av esteter, men lucia får man rösta fram från vilket program som helst på skolan. Snacka om utseende fixerat. Kul för den som vinner. Tack för mig.

Slappnar av och njuter

Jag kan inte få nog av låten. Den är skön. Jag diggar och känner livet. Om du lyssnar kommer du inte att kunna sluta. 






Tagga ner

Den perfekta nyårs klänningen existerar inte, inte heller den perfekta festen eller sällskapet. Funderar på att sätta på en gammal tråkig film på tolv-slaget. Någon som är på?!

Varför finns facebook?

En man skrev på sin status  "Halv fullmåne eller full halvmåne" 

Jag blir galen, haha. Kan inte sluta säga ovanstående mening. Har nog kommit fram till att det låter bäst med halv fullmåne. 



Musiken är glädjen.

Abba på högsta volym och jag kan plugga! 

Jag älskar att göra saker på impuls, jag får som en kick. Det är ju toppen att min vän Mikaela är likadan. Fy tusan vad vi ska åka. 





Biljett,

Fick ett mail idag.

Gillar du Lars Winnerbäck?
 I såna fall borde du gråta av lycka nu. Winnerbäck kommer nämligen göra en spelning om dagen på Hultsfred 09! 


Tisdag = Favoritdag

Sovmorgon, de roligaste lektionerna och boxningspasset. 

Ska tyvärr på möte ikväll så missar boxen, men sprang spåret imorse. Bra jobbat Soffan!

Jävla morgon

Vaknade 10.20, hade läkartid kl 09.00, bra jobbat Soffan. Ingen idé att gå till skolan innan lunch, hade aldrig hunnit i alla fall.. SÅ DRYGT! Ska snart iväg och sedan jobbar man på Donken ikväll. Nej, dags att fortsätta dunka Lars på högsta volym. 

Hoppas ni vaknade i tid. Men jag är så glad, så vem bryr sig. 



Ser fram emot att träffa Hanna ikväll. Hon är så trevlig, hon har det. Men hon är en sådan, som man vill vara som.

Pyssel

Hittade en bild på internet. Niklas flickvän Sanna, Frida och jag pysslar för fullt. Som sagt, djup koncentration.


Herregud.

Jag måste berätta. När jag kom hem från pyssel-kvällen så bestämde jag mig för att ta med mig min far ut för att övningsköra lite. Jag som endast kört på stora parkeringar utan anda medtrafikanter tidigare ville ikväll testa på något nytt. Det är mörkt och ödsligt och jag ger mig iväg på en mindre gata. Pappa är säker på var denna väg ska leda mig så jag glider sakta framåt. Vägen börjar nu lysas upp och mitt hjärta börjar slå snabbare. JAG SER EN RONDELL. MITT HJÄRTA SLÅR ÄNNU SNABBARE.. Jag är nu ute på Dingtuna sträckan. Har aldrig varit så rädd (eller jo, men inte just denna känsla) förut. Kunde till slut rädda mig genom att svänga in mot skälby. Gudarna var verkligen med mig. 

Självklart åkte jag tillbaka samma väg och tillbaka en gång till. Allt för att utmana ödet lite. Kan lite kaxigt säga att Nu kan man detta också. 

KANSKE ska försöka sova nu. 
God natt



RSS 2.0