SVERIGES JAMES BLUNT

Man kan inte annat än älska honom..



LARS ERIKSSON - EN AV 14



IDOL 2008

Nu när man har följt det i början är det kanske kul att kolla. Just nu är det "kval-veckan" (?!) något sådant i alla fall. Ikväll är det grabbarnas tur att tävla och en kommer att åka ut ikväll. Självklart håller jag fortfarande på LARS, han är verkligen en kille i min stil.

Än så länge har tre killar uppträtt, jag väntar fortfarande på LARS. Johan är en av deltagarna, endast 16 år. Ska bli kul att se honom uppträda..

Kolla ni också, de är duktiga.


Kanske att Lars är den nya Daniel?

BLIR GALEN

Hade bestämt mig för att aldrig mera svara i hemtelefonen (eller kanske inte aldrig, endast när jag orkar) Det ringde nyss och jag tänkte att "Äsch, jag kan väl svara. Tänk om det är pappa och då blir han kanske arg för att jag aldrig svarar.."
Jag gick mot telefonen och tryckte på "svara-knappen" BLIR MAN IRRITERAD ELLER!? Då är det en snubbe från Trygg-Hansa som söker Aina eller Mari.. 

Kändes lite som att jag hade två mammor ett tag innan jag förstod att han inte visste vem han sökte, eller att Aina och Mari är SAMMA PERSON.. 

Kommer ALDRIG mer svara, SUCK..

Presenter och matematik prov

Är ensam hemma. Nyss lagat min perfekta lunch/middag för denna dag. 

Körde inte boxningen, blev ett medel pass istället. Tänkte att då kommer jag hem tidigare och har mer tid till att plugga inför provet i MATTE B imorgon. Lustigt nog så var min matematik lärare också på Friskis samtidigt som mig, hehe..

Imorgon kommer min mamma hem, börjar faktiskt sakna henne lite. När man var liten ville man att föräldrarna skulle komma hem från sina resor för att man ville veta vad de köpt i present, eller hur? Det slog mig nu, undra vad hon har med sig hem från Amerika till mig. Min kusin (hennes mamma är med på resan) fick ett sms från sin mamma "Nu går vi ut från Victoria secrets med VARSIN kasse" .. SPÄNNANDE!
Men vem vet, varför skulle inte min mamma kunna köpa sexiga underkläder till sig själv?



Så glad

Eller bara trött och naturligt sminkad, he.. Tänkte använda min siden-kofta från AA för en gångs skull.. Nästan glömt bort den. 


Sticker till skolan nu och sedan ner på stan och plugga och efter det BOXNING med Josefin Svensson.. Ha en bra dag allihopa så hörs vi lite senare ikväll. Jag är på bättre humör idag så ska nog kunna överleva dagen. Börjar fatta matten nu efter lite morgon-plugg, toppen!

Marie Y. är känd för sin vackra stämma..


I fredags när vi var hemma hos Axelsson bjöd Marie på lite vackra toner. Här har ni resultatet..

Plugga på en tisdagsmorgon, fy farao..

Två timmar kvar, vad tusan ska jag göra? Aja, plugga lite. 



Mysig låt..

Nej, tänkte göra lite lådagram nu..

Tja tisdag.

Då börjar man skolan om ca 2,5 timme då.. Vad ska man hitta på? Plugga lite vore bra, kolla på TV kan man ju också göra. Ska käka lite gröt nu och förhoppningsvis få lite energi. Ska på boxningen idag och jag längtar SÅ mycket, sen är det väl bara och sätta sig och plugga matte. Första provet i MATTE B imorgon, WIHO! 

Vara ensam hemma på morgonen är nog bland det skönaste som finns. Lugnt och tyst och ingen annan man stör sig på än sig själv, eftersom jag oftast brukar göra det om jag är trött eller hungrig. 

Super vätska!

Om du har ont i huvudet så köp en 1,5 liters RAMLÖSA BLÅBÄR och klunka direkt ur flaskan. Den är så otroligt god och jag älskar smaken. Lite söt och mumsig! Try it.. Min pappa kom hem med en liten flaska idag och såklart snodde jag den. Sitter och smuttar på den nu, he-he!


Jag lovar, den ger dig hoppet tillbaka efter en jobbig arbetsdag.

Så mycket till sådan liten?

Hej och hå nu ska hon trycka i sig denna portion i ett naffs. Inget för någon som spelar FOTBOLL, HOCKEY OCH RIDER. Det finns inget stopp på människan, skulle kunna träna dygnet runt. Plus att hon nu går på idrottsskola med idrott på schemat varje dag.. Duktigt lilla kines-unge!

vinter-gubbar

Tror ni att jag blev glad eller glad när det stod JORDGUBBAR och vindruvor i kylen när jag kom hem?!

 Ska duscha nu efter världens SÄMSTA pass på jobbet, SUCK! Allt gick skit rent utsagt och jag blev så deppig.. Nu ringer hemtelefonen också, synd att jag är inne på toaletten..



Ännu en dag med mat

Känner mig så duktig. Hade beting på engelskan, men jag och Mikaela satt kvar och arbetade (eller hon var klar och väntade på mig, snäll tjej!) Så nu kan jag bocka av en av tusen saker jag måste göra med inriktning på skolan. Imorgon kommer det att bli en riktig plugg-dag. Börjar tio i ett och innan det ska jag träna så att jag kan plugga hela eftermiddagen, soft.. 



Soft låt att sitta och plugga till.


Slänger i mig lite mat nu och ska ge mig iväg till jobbet om ett tag. Har kommit på att det är skönt att jobba så att man slipper tänka på skolan och allt annat som far i huvudet. I fyra timmar ska jag ägna mig åt pommes och NEW YORK SUPREME, jippie!

Godmorgon!

Konstigt nog var jag jätte trött i morse trots att jag sov hela söndagen och lade mig tidigt igår, trist. Nu har jag i alla fall lyckats duscha och sitter här redo för skoldagen.

Idag ska vi lämna in våra engelska dikter, tur att man är så poetisk, ha kanske inte. 
Så här lyder den:


Here it comes again, love. 
Here it leaves again, love. 
Faster than the wind is blowing. 
Slower than the airplan going. 
Love my mind where we can be together. 
Time is now and not forever

Lite fin är den väl?

Är han inte den sötaste ni sett?


sova innan 10

Haha, snacka om lat. Var ju hemma 3,5 timme ensam idag och telefonen ringde fyra gånger och jag svarade inte en ändå gång, SÅ SKÖNT. Ska nog sluta med det i fortsättningen också. Ring på min mobil kära vänner annars har ni ingen chans att få tag på lata mig (om ingen annan är hemma) 

Ska krypa ner i bingen nu och försöka somna, kommer nog inte bli något större problem..



Tråkig söndag

Förlåt att jag inte lever upp till era förväntningar, men jag har SOVIT hela dagen och kommer somna för natten inom kort. Ska bara kolla klart på ENSAM MAMMA..

Har inga krafter och mitt huvud dunkar som aldrig förr, min kropp är HELT SLUT. 
Hade velat ta en promenad i det vackra vädret och kanske tränat ett pass. Fatta pigg jag kommer vara imorgon. Det blev ju inte så många timmars sömn inatt. Kul att träffa en gammal vän..

Gossip Girl


Nästan så man glömt hur bra gossip är?

Trött. död. törstig. trött.

Är ensam hemma från halv 4 och 3,5 timme framåt, SÅ SKÖNT! Ska nog poppa mig lite popcorn och krypa ner i soffan (där jag för övrigt har legat hela dagen) Tagga in för "ESAM MAMMA SÖKER" ikväll, tycker verkligen att det är ett bra program. Om någon missat det!!!

En av de ensamma mammorna, he-he..

Försöker att sköta om mina naglar också. Fortsätter med Kiwi-krämen och den fungerar verkligen. Jag måste bevisa för mamma att jag faktiskt kan ha lite länge naglar (Då ska hon bjuda på gelénaglar (?!)) Det skulle faktiskt vara kul att testa såna. 


Fy tusan vilken slapp dag det är idag, sov en halvtimme för en stund sedan, käkade därefter en riktigt stabil måltid och nu ligger jag här och smälter maten. 

Hade du kul igår?



some pictures

Min otroligt snygga kusin och jag.. 









Tog en bild för att visa min pappas nya SNYGGA tröja. 

LÖRDAG KVÄLL!

Sitter nu hemma hos Frida och kvällen drar sig sakta mot sin början..

Just nu är vi fyra, Frida, Pontus, Johan och jag. Mysigt med gosig musik och gott vin. Vad ska du göra ikväll?

LÖRDAG!

Fan, varför hittar man aldrig någonting när pappa erbjuder sig att betala, ALLT! Suck och åter suck. 

Vi var endast inne i mina favorit butiker, ett undantag och det var butiken "Boomerang". Pappa hittar en SKIT SNYGG TRÖJA, han testar den och köper den. Hela processen tog kanske 5 minuter och sedan hade han gjort av med 1300. Varför har män mycket lättare att hitta kläder än oss kvinnor, eller är det bara min pappa som är ett undantag? 

Jag fick upp hoppet för att jag skulle få något dyrt och fint, men icke sa Nicke. Jag hittade inga fina dyra kläder heller, haha. 
Tack pappa för ett par jeans (cheapisar á 400) och tre par trosor. Det tycker jag var bra kämpat, tack pappa!

Snart halloween..


Sallad på cornettobar, stor & GOD!

Singstar

Som sagt blev gårdagen lugn med singstar och tjej-snack. Jag drog vid 12 och mötte upp Niklas för en soft kväll framför TVn. Man mår så bra morgonen efter man inte partat och som sagt åkte jag och tränade imorse, kom hem nyss. Ska ner på stan med pappa och förhoppningsvis bjuder han mig på ett par jeans, ett par skor och mat, he!

Måste hoppa in  duschen nu innan jag ska snygga till mig, hörs!




Pigg och mår som en prinsessa

Älskar morgonen-efter-kvällen-man-valde-att-inte-parta! Mår super bra idag och ska kl 11 iväg och köra ett pass på Friskis. 

Hoppas du sovit gott..
Vi hörs när jag kommer hem vid 12.

Soft kväll med snälla tjejer

Lite brådis. Kom nyss hem från jobbet och ska nu duscha och sedan sticka iväg hem till Emma och mysa med tjejerna. Blir lugnt med singstar och mys och massa skit-snack. Alla coola 90:or ska på blue moon idag, AVUNDSJUK! HE!

Idag var det kul på jobbet och jag gillar verkligen min McFamily, hihi! Vill bara att de nyanställda ska komma nu!

Ska ta lite bilder ikväll, kommer sen senare inatt! PUSS

Är du avundsjuk?

På den goda rotsaksgrytan som jag äter nu? SÅ GOD, älskar den, typ..


SKA JOBBA NU

Måste sticka till jobbet nu, börjar halv 5.
Slutar halv 9, vi hörs då! PUSS

Kan alltid hoppas på fejk-hot

Dricker mitt kaffe och drömmer om nybakad äppelpaj med MASSOR av vaniljsås, suck! Ikväll är det jobb till halv 9 och sedan hem till Emma för en lugn tjej-kväll med mat.


Mitt osminkade öga ser ut att kunna sitta på en bebis, haha (togs under en tråkig lektion av min vän Mikaela)

Idag är min pappa ledig och det känns lite orättvist, han är alltid ledig på fredagar.. Men efter en engelska lektion, spanska och ett företagsekonomi-prov så är jag också ledig och redo för helg. Känner att helgen kommer att bli en slapp helg med sovmorgnar, träning, dags-tupplurar och min Gossip Girl bok (på engelska). Det låter i och för sig ganska skönt. Får se om det kanske blir en liten tillställning på lördag kväll, vore skoj!



Sov gott din hetro eller homo

Det är kul att så fort man säger att något eller någon är dålig, att man klagar, då reagerar folk på en gång genom att slänga iväg en kommentar. Just nu känns det som att jag skulle kunna klaga på allt, nästan, men det är nog inte värt det. Nu sviker vännerna en efter en och jag sitter här ensam kvar med krokig rygg, trötta ögon och resultatet av data-sjukan..

MÅSTE SOVA, puss!

Ensamheten utan mannen..

Jag är så otroligt trött, skulle kunna gråta för ett myggbett nu, seriöst..

Snackade lite med en gammal och saknad vän, kändes skönt. Lite ensamt känns det nog, inte för att jag inte har några vänner, inte alls. Det är bara det att det känns som att alla mina vänner har en pojkvän som de tycker om mest i hela världen (vilket inte alls är fel) men det känns lite ensamt ibland. 

Ska sitta här i soffan, ta en dusch och sedan gå och lägga mig.
Har prov imorgon och har inte pluggat särskilt mycket, toppen.
 
Vill bara säga att min pappa klarar sig med två tonårstjejer här hemma, än så länge. Idag har han till och med lagat rotsaks-gryta tills imorgon, hoppet finns. Nejdå, älskar min pappa. Ska nog fråga om han vill bowla på lördag, blir inget Stockholm. Alla mina vänner ska tillbringa helgen med sina pojkvänner, toppen.. 


Lars Eriksson - en av 16

Har aldrig i mitt liv powerwalkat så snabbt, haha. Helt jobbigt och jag var så svettig. Nu börjar IDOL igen efter pausen, men vad spelar det för roll när man vet att Lars gått vidare?!



Min nya halsduk

Älskar modellen, färgen och den lilla knappen. Diggade dock inte priset, men jag var nog värd den, hihi! Blev ganska hårt på orienteringen idag så jag tänkte bara ta en promenad innan IDOL börjar, skippar träningen på Friskis.. Hade inget sällskap och känner för att sova tidigt, orkar knappt med dagarna. Något av det bästa som hänt mig (i skolan) var att vi fick gå hem tidigt idag, TACK GUD / Ateisten 



Martina pratar handboll..


Pistol-hot, alla elever utrymde skolan..

Vet inte var jag ska börja. Fick utrymma skolan idag vid 11 för att den pistol hotats. Tre meddelanden hördes ur högtalarna med 5 minuters mellanrum, det var allvar. När första meddelandet lästes upp stod jag naken med endast handduken runt mig, blött hår och svettig panna.. Vi fick snabba på och under tiden kom ytterligare två meddelanden.. Drog ner med tjejerna på stan och några käkade lunch.


Ganska glada trots hot.


Snygga Maddo, Josefin, Therese och Martina.


Mikaela, Sofia och Martina med sina shopping-kassar..


En fin höst blomma. he-he..


Josefin´s syster kom och umgicks lite med oss när alla andra dragit hemåt.. De tar nog mig som stammis på detta café. Köpte en skit snygg halsduk idag, unnade mig själv nu när lönen kommit. Bild kommer senare ikväll.

VÄNTADE PÅ STAN I FEM TIMMAR PÅ MARIE FÖR ATT VI SKULLE ÅKA OCH TRÄNA. NÄR HON VÄL KOM HADE HON ont I MAGEN OCH ÅKTE HEM. JAG BLEV SÅ JÄKLANS IRRITERAD. DÄRFÖR JAG ÄR HEMMA NU OCH MÅSTE TA PASSET KVART ÖVER ÅTTA IKVÄLL, SURT!!!!!!

My heart kept to beat?

Har hunnit plugga lite nu på morgonen. Ska iväg till  Rocklunda-skogen för orientering nu för förmiddagen. Stan och träning efter skolan, halv 6 börjar passet. Kanske hinner kika in här i skolan annars hörs vi ikväll..

Har börjar läsa Gossip Girl på Engelska, eftersom jag inte följt serien på TV (på grund av annan aktivitet) så ska jag köpa ALLA boxarna när de kommer ut, sitta en hel helg utan paus och kolla på allt. 

Ha en bra dag kära vänner! 
Puss

Hahahaha


Kan inte alla bara koppla ur hem-telefonen?

Vad har man den till? Vi, alla i hela världen, har en mobiltelefon (till och med min mormor har. Trots att hon inte vet hur den fungerar, så HAR HON EN) så hem telefonen behövs inte längre. Släng den, bränn den, gör vad tusan du vill. Alla i min familj suckar när den gemensamma telefonen ringer och det händer att jag inte svarar när jag är ensam hemma. Är det något viktigt som angår mig ringer de till min mobil. 

Älska din mobiltelefon, skippa forntidens hem-telefon..



Ännu värre är väl de trådlösa telefonerna som man ALDRIG hittar.. SUCK!!

SKOLAN TAR ÖVER ONSDAGSKVÄLLARNA

Fy fan vad skönt det var att komma ifrån pluggandet. Kul som det var kom jag på att jag GLÖMT GÖRA ENGELSKA LÄXAN. Fick skippa innebandyn och nu sitter jag nere på familjens genemsamma TRÖGA dator.

Ska endast skriva rent en text,men allt som man måste göra som man inte planerat att man ska göra är jobbigt, eller hur?

Hörs om ett tag igen då, roliga inlägg idag.. Väldigt meningsfulla!

Iväg för belöning..

Äntligen, sticker nu! 
Ska kolla mitt gamla innebandylag´s match efter i (gamla) Västeråshallen, kan bli spännande. 
Sköt om er gott folk.
Bäst att sätta på ipoden på högsta volym nu när det är så mörkt ute! 
Puss på er och vi hörs senare ikväll

Drick vatten så du inte torkar ut i höst-natten..

En timme kvar innan jag får sätta mig på cykeln och trampa till friskis, SUCK!! 
Sitter här och läser om aktier och fonder och massa viktiga ekonomi grejer. Inte har jag hittat någon vän att träna med heller, men vad gör det så länge man slipper plugga?

Det blir kanske lite party på fredag då, roligt. Kul om man får träffa lite gammalt groll från förr i tiden och checka läget med dem.. Ser vi fram emot.. Jobbar på fredag och sedan är jag ledig HELA HELGEN, så skönt! Stockholm på lördag med Gabbi förhoppningsvis. SKÖNT ATT LÖNEN GLIDER IN PÅ KONTOT IMORGON!


Varför är man inte så här brun och söt lite oftare? 

Belöna dig själv

Ska försöka plugga nu.. 
Ska belöna mig själv med ett träningspass kvar över åtta, 
men har ingen vän som vill följa med. Det är inte lika roligt då. 

Jag menar, varför inte belöna sig när man är så är söt?


Lång men kort dag..

Slutade kl 12 idag men hann ändå med tre lektioner, segt! Tog en runda på stan och köpte träningströjor och kollade på lite mössor, halsdukar och jeans (ska köpa nya jeans imorgon tror jag).. Jag och Niklas bestämde oss för att käka lunch på Kajens kafé och det var hur mysigt som helst. Solen sken i mitt ansikte och salladen var super! Snackade lite sommar och barn, haha..


Martina som tänker. Klasskamrater på NKB-lektion

Fanny&Carolina i Rudbecks bibliotek. Sofies mediciner och utrustning för att överleva en skoldag.

Endast en liten del av den djungel som vår lärare tappade bort sig själv i på lektionen idag, bra jobbat..

Välkommen till en ny dag!

Onsdag, gud vad dagarna går fort!! Slutar 12 idag för att vi har halv studiedag. Ska ner på stan efter skolan och förhoppningsvis köpa något snyggt och sedan tränings T-shirts (vilket jag inte anser som ett snyggt plagg) Tänkte sminka mig dagen i ära faktiskt.. Känns verkligen att det är höst nu, dimman ligger på här ute och mitt ansikte är blekare än "spök-hud" (om de har någon hud, om de finns överhuvudtaget)



Hörde en helt sjuk nyhet igår om en familj i Stockholm. De hade ett barn på 1,5 år och en hund. En dag (antar att föräldrarna är hemma, vem lämnar en 1,5 åring ensam liksom) när de tittar till barnet så HAR HUNDEN BITIT IHJÄL BEBISEN I HUVUDET, HELT SJUKT! Barnet DOG!! Så lämna ALDRIG ditt barn utan uppsikt!!!


Fick veta igår att Håkan Hellström konserten är flyttad till den 22 februari. Så nu vet du också det.. 



LYX FÄLLAN OCH SMS-LÅN

Känns som att jag har valt rätt gymnasie-linje. Har företagsekonomi-prov på torsdag och sitter just nu och pluggar lite smått. Med denna information som jag får in i huvudet ska jag nog inte behöva vara med i "lyxfällan". Dessa kunskaper kommer jag förhoppningsvis att ha stor nytta av i framtiden. Kapitlet innehåller företags och privatekonomi och hur man på bästa sätt ska handla med sina pengar.. Vad man ska tänka på när man planerar sin budget och bla bla bla.. 

Låter det intressant? Välj då samhällsvetenskapliga-programmet med inriktning EKONOMI..
Ska fortsätta plugga, puss hej!



McDonalds é livet!

Kul att min pappa och syster kommer hem med Donken-food. Pappa kom hem med lite snacks till mitt pluggande, två morotspåsar. Aldrig ätit dem förut och de var MYCKET godare än förväntat. (Han ringde och frågade vad jag ville ha, tro inte att han är en hemsk person)


Pappa slog till på en McFeast, pommes, cola (plusmeny?) och cheese..


Min smala och vältränade syster, skenet bedrar.. hehe




Ett år av kärlek

Kom nyss hem från träningen och sitter nu och käkar lite. När vi kommer ut från Friskis efter passet kommer Marcus på sin cykel. Med sig har han en påse (Från Arlanda-flygplats), han ger den till Josefin. Han ger henne även ett kort där det står "Älskar dig mest i hela världen"..  I påsen ligger ett paket (och ett par kalsonger,haha) och Josefin öppnar det..



GRATTIS PÅ ETTÅRS DAGEN MINA VÄNNER!!!

HEJ MAMMA!

Tisdagar är den dag min mamma brukar vara ledig. När jag vaknade i morse var ingen mamma hemma, inget kaffe stod klart i en kopp till mig när jag kom ned för trappan. Tisdagar, min mamma brukar bädda min säng, städa mitt rum..

Jag steg upp ur sängen, min mamma ligger på en jävla lyxbåt utanför Miami.. Jag städade mitt rum själv, kokade kaffe själv. Mamma kom hem. Du behöver ingen vackrare bränna, inga fler drinkar!! 

/ Din avundsjuka dotter i det bittra, kalla Sverige.

Tvätta tian!

Jag har alltid vela tvätta alla mynt jag äger. Tänk vad smutsiga och äckliga de är egentligen. Ändå sedan jag var liten har haft tanken att lägga alla mina mynt i handfatet och tvätta dem med vatten och någon sorts diskmedel/tvål. Vet inte vad jag får allt ifrån, men fatta känslan med helt rena mynt, hahaha..



Gissa skönheten?!


Sitter i köket och käkar lite frukost, ska hinna plugga lite också. Jag börjar skolan kl 11. Slutar sent idag och ska träna direkt kvart över 5, medelpass på Friskis&Svettis. 

brasa+filt=Sverige

Satte mig i den situationen jag skulle undvika, plugga sent på kvällarna. Som sagt så kan jag inte plugga. Längtar redan efter helgen och jag har redan bestämt till viss del vad jag ska göra..


Denna bild är tagen 2005, saknar fotboll och fniss-cuper!! Kan väl erkänna att vi nog har växt till oss lite sedan den här bilden tog. 



Har hört att hela Vässan planerar att åka till ALPERNA på sportlovet, NEJ TACK!! Jag hatar skidor, snö innanför kläderna och istappar i håret. Mysa med tända ljus, raggsockor och en skön filt kan man ju göra hemma. Visst, det kan vara kul om man gillar billig sprit och vacker skidåkning. Jag ska inte med, sparar mina pengar till en resa långt bort till solen, eller shopping i någon vacker, varm stad. 



10 000 kr för något man helst vill undvika..

Jag hoppar det, hoppar ner i sängen..
Sov gott mina vänner!

Plugg-häst

Kommer snart.. Tro det eller ej, men jag pluggar fortfarande!

Hyllning till BODYN

Världens skönaste plagg till kjol, jeans eller shorts. En svart passar till allt och det är så skönt att inte behöva ha BH, he! Ska nog införskaffa mig just denna modell på Monki. Ska för övrigt kanske till Stockholm på lördag om jag lyckas hitta något trevligt sällskap. Vem vill inte höst shoppa nu?!


Dig jag en gång kallade MIN VÄN

Åååh, jag älskar er! Eller ja, önskar jag gjorde. Eller tycker om någon i alla fall. Ni förökar er..

Det här med FACEBOOK känns ganska värdelöst, alla krigar om så många vänner som möjligt. Personer man aldrig ens tänkt på vill plötsligt bli din vän (dock ej i mitt fall, jag har nog tänkt på nästan ALLA personer jag någon gång sett)

Hur som helst så ska jag plugga nu, mellan halv 9 och halv 10 tänkte jag. Med lite små korta pauser. Min kropp och mitt huvud är inte födda till att plugga. Antingen så lär jag mig skit snabbt eller så får jag dåliga resultat för att jag inte orkar plugga tillräckligt, THATS IT!


STRESS PRESS

Tänkte bara kika in lite snabbt här och säga att jag är hemma. Ska dock till jobbet, cykla om 40 minuter.. 
HEJ&HÅ 
SÅ LÄNGE

Godmorgon och välkommen till ännu en skolvecka..

Eftersom jag skippat sminket denna morgon så har jag hunnit med både att vika tvätten och leta efter kaffefilter (utan resultat) 

Ska snart sticka iväg till skolan för bl.a. språk och Naturkunskap. Skönt med halv studiedag på onsdag. Kan meddela att jag har mitt första prov på torsdag, jobbigt. 

Ska jobba ikväll så kommer hem kl 20.00. Hade lovat mig själv att ha super bra framförhållning och börja plugga till varje prov en vecka innan. Är dock ej förvånad att denna plan sprack på en gång..



Ska allt införskaffa mig världens största halsduk. KÖPENHAMN, here I comee (om ca en månad, he).. 

There is NO love, forever..

Jag vet inte vad jag ska säga.
KÄRLEK

Man kan inte älska någon för all tid, sorry guys!!
Tror du på äkta sann evig kärlek?

Till familjen, tror jag! Jag älskar min familj.. 



Kvällen 21/9

Hockey-kväll.. Vik-Almtuna 3-2. VI SAKNADE ANTON MYLLÄRI, vart var han? Topp-betyg till nummer 4 ( från mina egna åsikter och kunnande, så han var väl sämst enligt alla hockey-proffs)!!


Köpte med oss lite fiberhavregryn på vägen hem..


Om du vill ha världens godaste snacks. Lägg in banan-bitar i frysen över natten.

SKA KOLLA ENSAM MAMMA NU, puss

Pryl-Familjen


Så här ser det oftast ut hemma hos oss..





Nya regler i huset

Vi har satt upp en ny regel här i huset, eftersom 75% av medlemmarna i min familj har en egen laptop. Den lyder:

Du har ej rätten att bestämma TV program om du har laptopen vid TVn om någon annan vill se något annat program.

Ganska kul för jag kom just upp till soffan och min syster ligger och kollar på TV med laptopen i knät. Jag tar TV-kontrollen och hon säger

"nej,jag vill se det där" 
"man får inte bestämma program om man har datorn vid TVn"
"Då kollar jag hellre på TVn, SUCK! (lägger ifrån sig datorn) Du gör så bara för att jag inte ska få se det här"
"Men jag vill hellre kolla på något annat" (Jag tar fram min dator. Hon kollar på TV)

Nu sitter jag här och väntar på paus, jag är SÅ elak och jag älskar det, he!

Lite soft i ishallen

Nej ska gå till VIK-matchen nu och ta mig en kopp kaffe och softa lite.

Hörs när jag är hemma. 

GLÖM EJ "ENSAM MAMMA SÖKER" ikväll 20.00

ha det bra 

Hunnit med mycket

Känns lite knäppt att säga detta, men jag var på min systers match idag trots allt. Åkte dit direkt efter träningspasset och nu är jag hemma igen. Det var otroligt skönt att träna så pass tidigt och det var en rolig och fartfylld stämning. Ikväll ska jag på HOCKEY (haha) och kolla på hemma premiären VIK-ALMTUNA med min far.  




Pappa håller på med maten nu och jag har dukat. Ska lägga mig en stund och läsa min bok tills jag ska avnjuta en efterlängtad måltid..

Ha en fortsatt trevlig dag!

Morgon träning

Vilken energi jag har!!
Vaknade 4 minuter innan alarmet  ringde (8.30) och sitter nu fullt påklädd i träningskläder. Ska hinna med passet kl 10 på friskis tänkte jag! Klara inte av att sova bort hela dagarna och inte göra något speciellt. Lika bra att röra på fläsket lite, kan behövas.he-he..

Är väl hemma vid kvart över 11 och då har du väl inte ens vaknat än..


Trevlig morgon på dig!

Lite bilder från kvällen




 Ej beredd  Martina vs.  Beredd Martina


Lite gosspel så här på lördags kvällen. Jag tror verkligen inte på någon herre eller gud!! Men det fanns en dam som var otroligt duktig på att sjunga. Härlig mysfaktor! 


Emma, Malin, Emma, Linda och Jag


Jag och Emma. Grattis på födelsedagen i efterskott!!!


Klädd som natten

Ska ner på stan nu, vi hörs!
Hemma vid 9, ska kolla på Lilja 4-ever.

Vad ska du göra ikväll?

Vid matbordet

En lunch/middag tillsammans med min syster och pappa, mysigt tänkte jag.. 
Det börjar med att min syster sitter och smsar, sedan säger hon "Pappa, hänger du med ut och springer femman?".. (Jag ej involverad i samtalet) Sedan efter en liten tyst minut säger hon "Ikväll är det derby, VIK-SKILJEBO" Hon och pappa börjar därmed prata fotboll.. Efter en stund blir det tyst igen.. 
KAN DE INTE FRÅGA MIG NÅGONTING?! Jag skiter i fotboll, TV-pucken och VIK.. Men nej nej, får veta att min syster har en viktig match imorgon och bla bla bla.. Den ändå frågan som ställs till mig under hela måltiden var
 "Ska du med och kolla på Annas match imorgon?" RÄDDA MIG!!!

MAMMA KOM HEM!!



Hungrig

Min pappa står just nu i köket och lagar mat åt oss. Det blir Tilapiafilé (FISK). Tog mig en smak bit och det var super gott. Blir kokta grönsaker och potatis till, MUMSIGT!

Söt liten pappa i full gång..

Svart kaffe

JIppie, fick sluta 30 minuter tidigare.

Ikväll ska jag ner på stan och fika och sedan lyssna på en gosspel-kör med Martina och hennes mamma, intressant. Det är Kulturnatten här i Västerås och med detta innebär massor av sång och andra uppträdanden och "prova på saker" i stan. 



Nu vill jag att de nyanställda ska få börja jobba på McD, kul att jag får tro att jag är lite bättre än någon annan på något (för en gångs skull)

Grattis till mina yngre vänner Hanna och Gustav som fått jobb, bra kämpat!!

Snor. host. slem.

Sticker till jobbet nu. Fult sminkad, svettig och hes.. 

JIppie, denna dag på jobbet kommer att bli perfekt!!!

På topp, or?

Nej, är kan jag inte ligga och dega längre. Ska iväg till jobbet i alla fall. Är inte dödssjuk så vad gör man inte..

Blir nog en lugn kväll idag också, kommer att vara slut efter jobbet.

Lite uppdatering, jobbar till 3 så det är skönt.
Ha det bra vänner! 

Poker night

Suttit och spelat poker på datorn nu ett tag (ej med pengar, ha) 

Jag jag tråkigt, jag har blivit mer sjuk. 
Jag ska inte jobba imorgon.. Har dåligt samvete för det.

Ska nog sätta på någon film eller något nu. Har i princip sovit hela dagen så kan varva ner till en film. Även fast jag sovit mycket är jag hur trött som helst. Skönt att jag inte kan andas genom näsan, mysigt!!

Ni som läser detta senare idag, efter en vild natt, jag hade velat..




Vad jag gjort idag

  • Gått upp som en zombie
  • En engelska lektion i skolan där vi fick läsa egen-vald bok.
  • Cyklade hem, somnade..
  • Läste min engelska bok
  • Läkarbesök 13.45
  • Cyklade hem
  • Läste min engelska bok
  • Somnade i min säng
  • Vaknade av att McD ringde 17.50
  • Lade mig i soffan, kollade TV-pucken (Västmanland utslagna)
  • Gick till undervåningen, lade mig i soffan. Kollade "Ensam mamma söker" reprisen.
  • Gick upp och fortsatte kolla programmet när jag blev ensam hemma

Men nej nej, tänk inte på mig när vi gör er snygga och ska ut.. 
HEJDÅ

Jävla depp

Vakade precis. 

Somnade när jag kom hem från skolan vid 11, åkte till doktorn och somnade när jag kom hem igen. Vaknade nu. Svettas som en gris och har ont i halsen. Vem kan sova så mycket på samma dag? Är nog LITE sjuk, typiskt! Kan inte åka ner på stan och kan troligtvis inte jobba imorgon, om jag inte börjar må bättre. 

Ha så kul på festen ikväll allesammans, he!

Nu är det helg!

Redan hemma från skolan och ska snart ner på stan.. 

Ikväll blir det att käka med tjejerna och sedan ska jag hem och ta det lugnt. Är skit sugen på att läsa min bok, he-he. Bryt inte ihop nu alla coolingar.. Jag orkar faktiskt inte, skolan är jobbig, eller..?


Mullig är gullig.. Jävla ideal skit!

FRE(E)DAG!

Godmorgon alla!!
Har sovit gott och är utvilad för dagens bravader. Känns som det kommer bli en ganska lugn hela med återhämtning, sömn och lite jobb, ha! Börjar man bli gammal, jag blir trött bara jag tänker på att springa ute hela nätterna.. 

Ska ta mig en kopp nu och njuta av morgonen (hehe) 




Köpt höga vita converse

Jag pallrade mig hem till Frida för att hämta skorna som jag skulle ha imorgon. Hennes mamma är min mammas sällskap i Miami just nu och hon är alltså ensam hemma. Självklart är det kod-lås (därmed ej hänglås) till deras "del" i källaren och såklart kunde lilla Frida inte den. Åkte dit i ONÖDAN.

Hann träna och gå på bio idag också. Patrik 1,5 rolig men seriös film, SE DEN! Sjukt hur de behandlar bögar... (Palla att ordet "bögar" blir understruket för att det inte finns med i min dators ordlista, SJUKT)

Ett gulligt litet par här i Vässan..

Sugen på att skaffa barn?

Så hemskt att någon lagt ut dessa bilder på INTERNET och kallar dem för "fula barn"..




Samhället rasar samman..

Vart är samhället på väg? 7-åringar står på skolgården och skriker "hora".. Dags att föräldrarna tar sitt ansvar, att alla tar sitt ansvar. Sådana ord ska inte få förekomma och inte andra fula ord och könsord för den delen heller.. Barn gör som man gör inte som man säger att de ska göra..


Ska hem till Frida snart i alla fall. Ska låna ett par skor som jag ska ha imorgon. Då är det tjejkväll med först restaurangmat sedan förfest (Hos min klasskamrat som bor ensam. Avundsjuk på henne)

Nej vet ni vad, ska trycka i mig lite vattenmelon nu innan jag sticker iväg igen..

Trött i HELA kroppen.. Min stjärt gör så ont!

Måste skryta med att jag, Martina och Josefin var snabbast att hitta alla kontrollerna på orienteringen idag. 
ALLA RÄTT, såklart! Ska snart hem till Frida, om jag orkar, eller nej.. Skickade nyss ett sms. 
Ja ja, ska träna halv 7 och efter det gå på bio klockan 9.. 
SKA BLI SÅÅÅ MYSIGT!!

Godmorgon och HEJ!

Idag står orientering på schemat och det ska nog funka. Ska iväg och diskutera människovärde nu på Etiken.. 
Har inget att säga, är för trött. Hörs senare.
Puss

nu ska VI snart sova..

Synd för er, men kommer absolut INTE att skänka er en tanke!


GOD KVÄLL

Nej, varför inte börja renskriva min artikel nu?

Har kollat på IDOL och Filip&Fredrik, lugn kväll..
Imorgon är det träning på Friskis och BIO som väntar. ÄNTLIGEN ska jag få se PATRIK 1,5..

Jag har ont i halsen.
Just det, lovade att göra en lista på vad min dröm-man ska "innehålla" he-he. Och detta är SERIÖST, eller ej.. Framstår kanske redan som *****, typiskt..

När mamma är borta dansar pappa på bordet..

Nu finns massor av tecken här hemma på att mamma har rest bort. Pappa var nyss och handlade på ICA Grytan. Tur att vi oftast äter olika maträtter i familjen och att han alltid äter upp all "chips&dipp" själv. Haha.. Pasta är nog också en av hans stora mat-favoriter.. Men inhandlades gjorde även advokado, lax och äpplen, MUMSIGT!!


Blivande mobilen..

Äntligen har jag hittat en snygging som passar mig perfekt.

VÄLKOMMEN TILL MIN DAG IDAG...

Ni vet dagar när allt bara känns fel. Det känns som om alla kollar på en och att man ser helt dum ut. Inga kläder man provar sitter bra och man vill bara banta och tro att man kommer att må bättre.. 

Alla hatar att läsa om vikt och mat, men alla tänker på det dagligen.. Men visst, jag ska inte heller prata om det, 
ska hålla käften..



Skol-joggen

Är hemma nu för att ta en snabb dusch innan jag ska tillbaka till skolan och käka lunch. I eftermiddag väntar en föreläsning. Vet inte riktigt vad den handlar om, men typ vänner, hur man ska behandla varandra och mobbning kanske..!?


Josefin N. och Madeleine efter dagens lopp..

Martina var funktionär.. Skol IF tjejen!

Lars Winnerbäck

Deppigt men lyssna på Brustna hjärtans höst 

HIttade den inte på YOUTUBE, men ladda ner den. Tips om du ska deppa nu i höst och vill känna dig ensam och åter ensam. Kanske inget man strävar efter, men den är SÅ FIN & han är så bra.

Lars Winnerbäck

En hälsning till alla spindel-rädda

Den dödligt gifta spindeln SVARTA ÄNKAN har nu kommit till Sverige. 
Den har av misstag (förhoppningsvis) kommit hit genom bilar, väskor och annat. 
Så var försiktiga, annars kan det gå illa. 


Vilken natt.

Trodde aldrig att jag skulle somna igår.. Vid 2 tiden var jag tvungen att gå och lägga mig i soffan.. Vet inte varför, men där somnade jag ganska snabbt. Var så uppspelt efter att jag hittat mig ipod, trodde aldrig den skulle komma tillbaka. 

 Nu sitter min mamma snart på planet på väg till USA och gissa om jag är avundsjuk.. Men inget ont så följs av något gott.. Har pappa helt för mig själv nu (nästan i alla fall) så idag har han lovat mig att jag ska få köpa nya träningskläder och skor på stan, under hans bekostnad. Vem tackar nej?

Nattens säng.

Skolan är nyttig..

Om kvällarna när man inte kan sova är det ju skönt att man inte har så jobbiga skoldagar, eller? 
Hatar scheman.. Tur att det är "skol-joggen" och föreläsning imorgon!
Älskar aktiviteter i skolan (Älskar kanske var lite överdrivet, ha!)

Puss på mitt super schema. 17.00 på tisdagar.. Geografi, matematik, naturkunskap och företagsekonomi på onsdagar. Tror nog inte att det finns ett bättre schema i hela världen?

Nej, nu ska vi inte klaga. Tänk hur många barn i Afrika som drömmer om att gå i skolan..




Happy.

Förlåt till alla som stått ut med mitt deppiga, taskiga och sura jag idag. 
NU ÄR PONTUS hittad och allt är tillbaka i sin normala ordning. 

 Jag visste att hade den senast när jag hade tränat ett pass på friskis och sedan åkte till Martina.. Åkte till henne i träningsskorna och hade stövlarna i väskan, sen hade den åkt in i en av stövlarna.. Det var förra tisdagen!

Allt är i sin ordning. Äntligen kan jag fokusera på att köpa en nu mobil.

GOD NATT!

Taskiga vänner

Martina är dum!

Nu ska jag sova. Är inte på humör!

BEHÖVER DIN HJÄLP!

Har fått en uppgift på engelskan. Vi ska skriva en artikel om en bild, jag fick denna. VAD SKA JAG SKRIVA?

Jag har en ganska livlig fantasi och tänkte intervjua grabben på bilden (fötterna) 

Det är nämligen så att han brukar ta väskor som ska lastas in på olika flygplan. Ur dem brukar han ta olika saker som han behöver och stänger sedan igen dem och lägger upp den på vagnen igen. Eftersom inga väskor försvinner har inga misstankar väckts. Bara starka funderingar när man öppnat sin väska och saker är borta, men inget mer med det. Nu har man kommit på honom genom den här bilden.. Han har levt där nere i 4 år utan att ha blivit upptäckt..

Låter det realistiskt? Eller ja, tur att det inte behöver göra det, ha!


Anna Ö

Kom nyss hem och jag skämtar inte när jag säger att mina händer SKAKAR. Det är jobbigt att skriva för att mina fingrar skakar så mycket. Boxning 75 minuter stod på schemat och fy fan vad jag och Josefin körde. Mådde seriöst illa ett tag där mitt i passet, laddar inför nästa tisdag!!


Ska nog promenera till Jonte snart och hämta min halsduk som jag glömde där i lördags. Kan du grabben, vara vänlig att höra av dig. 

Hopp in i duschen!

Den fungerar!

Har aldrig trott på Mascara-reklam, men denna funkar.



Äntligen frukost!

Nyduschad (lika jobbigt som vanligt) och sitter nu här osminkad i köket och äter lite frukost.. Börjar 11 idag så det är bara att passa på att mysa så länge som möjligt. 


Ikväll ska jag på mitt första boxningspass för säsongen, med Josefin Nordmark. Riktigt taggad faktiskt!


Tänk på vad ni skriver på Facebook, era bloggar o.s.v. 
Min pappa fick nämligen veta att en tjej skrivit på facebook att hon tyckte det var tråkigt på jobbet. Hon skrev även att hon inte var lika sjuk som hon angett sig vara. Min pappa är chefen i detta fallet och för henne kommer det nog inte att gå så bra (vågade inte fråga om han redan sparkat henne) Pappa fick reda på det av en annan arbetskamrat.

  Så, tänk på vad ni skriver, storebror ser dig, he-he!

FY TUSAN!!

Kom nyss på mig själv med att jag har ätit FLUGOR... UUUUSCH! Tog en påse med torkade persikor, mumsigt tänkte jag.. När jag ätit några stycken kollade jag ner i påsen och såg TRE döda små flugor. Undra hur många små söta flugor jag har fått i mig? GOTTI GOTT GOTT! 



Blir ni inte lite sugna?

Är det någon där ute som inte har besök av banan-flugorna i dessa tider? Vi kan inte ens ha bananer hemma för att då ser man ingenting i köket för att flugorna tar upp allt luftutrymme, typ..

Pigg på kaffe

Smart, precis tryckt i mig en stor kopp kaffe. Skulle ju lägga mig tidigt, SUCK!

Kom nyss hem från jobbet. Älskar verkligen det ekologiska kaffet! 

Förresten, visste ni att James Blunt bor på Ibiza och att min restaurang chef på McDonalds diggar Lars Winnerbäck?! (Dock inte lika hårt som mig men..)



Your turn

Jobbar till 21.00, efter det ska ni få en uppgift att bita i.. 

PUSS PUSS!!

Hemma från skolan, REDAN!

Deppigaste skoldagen på länge, fanns inte en tjej i min klass som INTE ville gå hem. Tur att vi fick sluta 50 minuter tidigare!!! Sitter här nu och käkar lite vindruvor. Ska nog lägga mig i soffan en stund innan jag måste iväg till jobbet..

På onsdag åker min mamma till MIAMI och kommer inte hem på tre veckor, är inte bara LITE avundsjuk.. Hennes syster fyller 50 och de ska iväg och slå på stort. Kanske att jag ska unna mig en kryssning där borta när jag fyller 50?!

Ska få i mig ett litet mål nu, ha en fortsatt trevlig dag.





Tuff morgon..

Sitter här och försöker sminka mig samtidigt som jag skriver.. Måndag = skola, jobb och en tidig kväll. Det var sjukt jobbigt att komma upp i morse, snoozade i 35 minuter, inte bra. 
Idag skulle jag helst vilja åka till skolan i den största dunjackan i hela världen och bara sitta och gosa med mig själv under lektionerna. Duschade igår kväll utan att borsta håret, så nu ser det ut som en myrstack också. LÅT MIG VARA HEMMA!

Hoppas att ni fått en bättre start på morgonen. Ska väl sticka nu så att jag slipper komma försent (vilket skulle passa in ganska bra på denna tråkiga och gråa morgonen!!) 

Ha en bra dag! 
Puss / Sofi



KUL ATT JAG INTE MÄRKTE

Att jag åkte hem med jackan upp och ned igår, haha..


Tack pappa!

Jag överlevde. När jag skulle hitta denna vackra bild på datorn så hittade jag lite andra sexiga bilder från igår.. 
Åkte in på ICA sjöhagen (läs pappa åkte in,ha. Så duktig är jag inte) och köpte vattenmelon och vindruvor till "Ensam mamma söker" som börjar om ca en timme.

Bilen som står inför ett tufft öde. Haha..

ÖVNINGSKÖRNING 1

Dags att sätta igång. Ni får veta om jag överlevde om någon timme. 

Wish me luck!

Amanda och en skymt av min klänning.

Fick en bild på mig och min arbetskamrat från igår..

Det börjar lukta mat här hemma, mumsigt! Ska väl tvinga mig ut på den där promenaden också, suck..



Usch, ser ut som om jag använder massor av BRUN UTAN SOL.. Palla, jobbigt.. 
(Självklart har jag inte gjort det, naturligt)

Jag menar, är han inte sexig?

Folk kände igen honom för att de läst om honom här. Coolt eller coolt? (he-he)




Gjort en grop i soffan..

BLIR INGEN BIO, trist!

Ska ta en promenad och sedan duscha och efter det krypa ned i soffan och kolla på ensam mamma söker (mitt favorit program, om du inte missat det)

Är ensam hemma nu ett tag också så det är skönt, älskar som sagt ensamheten. 



Igår, efter att vi varit på Vega, åkte jag och Martina ner på stan. Vi lyckades komma upp och värma oss i Skrapan hemma hos "Sexiga Jonte" (Hans smeknamn som ska göra honom känd) Blev dock inte så socialt när vi somnade 6 personer i hans soffa till låten God damn you are beautiful med Chester See

Här kan du höra låten:

Blev ju lite känslor där på slutet. Martina och jag bestämde oss för att sova bekvämt och lade oss i Sexiga Jontes säng.
GOD NATT


JAG VILL GÅ PÅ BIO!

Skickade nyss sms till en vän "Bio?" Jag vill verkligen se Patrik 1,5 ikväll.. Den går halv 4, skulle passa perfekt. Då kan jag handla något gott på ICA Skrapan innan jag åker hem och kollar på "ENSAM MAMMA SÖKER"

Detta kan bli en toppen dag. Någon som sett Patrik-filmen? Är den bra?


Tiden går fort när man har roligt.

Blev helt paff när det kom fram en tjej som jag aldrig sett som sade "Är du inte hon Sofia, jag har läst din blogg" GUD VAD KUL, att man har etablerat sig, haha..

Min älskling..

Jag och läsaren..



Jag och Joel. Äntligen är han hemma igen..


Nu är Martina och jag hemma hos mig, dags att sova. Kan sova ut imorgon. Puss på er! 
God natt..

Mot kvällen

Hemma nu och ska börja göra mig i ordning så att jag kan åka hem till Marie.. 

Vi hörs om ett tag igen!!

Slut på jobb..

Fick jobba på McD Stenby idag, verkligen super kul. Har bara hört massor av negativa saker om den restaurangen, blev VÄLDIGT possitivt överraskad.

Sitter hemma hos Niklas nu i mina svettiga jobbar-kläder, mysigt! Hörs senare


WOHO, nu smäller det!!

När jag satt vid köksbordet och drack min morgonkopp får jag ett brev slängt framför mina ögon..

ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ BÖRJA ÖVNINGSKÖRA!!!

Ska sticka till jobbet nu. Puss!

Till er som undrar hur det gick för "Treeman"


Förlåt om denna historia var gammal, men jag hade iaf inte hört om detta förut.
Puss och Kram

Godmorgon!

Det är så skönt när man vaknar av sig själv innan väckarklockan ringer, även om det är lördag och man ska jobba.
Idag ska min mamma och pappa iväg och kolla på sommarstugan, mysigt. Själv jobbar jag så kan inte följa med. Ikväll ska jag troligtvis träffa Carolina och Martina. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än..


Saknar mitt ljusa hår något fruktansvärt, he! Vad ska jag ta mig till?

Inte allt för bra

Orkade inte riktigt se klart hela filmen. Det var en konstig handling, eller man fattade inte hur människorna i filmen kunde tänka så konstigt. De gjorde en helt SJUK grej och jag fattar inte hur man kan göra så mot sina medmänniskor..

Har ni en tråkig söndagskväll att döda,välj denna film..


Mysig kväll med Päronen

Mina söta familjemedlemmar och jag sitter i soffan (ej denna på bilden, he-he) och kollar på filmen. Tyvärr verkar den inte allt för bra så vi får se om jag står ut.. 


Vilken dag är DIN TV dag?

Kom nyss hem från jobbet, helt slut.. Fick en tid imorgon också (som jag faktiskt ville ha) så blir att tagga ikväll.

 Mina föräldrar har hyrt filmen "ANGEL" (svensk film) så ska nog kolla på den tillsammans med dem. Min kära syster har en kompis här hemma och de ska kolla på stora TVn. Detta betyder, eftersom jag inte kommer få min TV innan jul, att jag är den ändå i familjen som inte får välja program själv idag. SUCKAR. 
Hatar att rätta mig efter andra, haha..

Alla människor borde ha rätt till en egen TV med alla kanaler som finns i hela världen + DVD. 

Puss och hej!

Pengar rullar in..

Ska snart iväg och jobba denna vackra fredagskväll.. Jobbar till halv 9 men tror nog inte att jag kommer lyckas rycka upp mig efter det. Blir en hemma kväll med familjen och kanske att jag följer med imorgon och kollar på den kanske blivande sommarstugan, men det är tveksamt.

Längtar till söndag. Då ska min mamma bjuda mig på träningskläder och skor, jag ska gå på bio med Gabriella och så ska jag träffa Josefin.

Vad ska du göra i helgen? 

PUSS 


DU MÅSTE KOLLA PÅ KLIPPET

Alltså är detta sant eller inte? HELT SJUKT! Jag fattar INGENTING!


Leva UTAN svamp?

Min hemliga passion är svamp, hi! Det är så gott att steka lite svamp och sedan ha på salt och äta medan man bloggar(hm.. man kan nog göra annat också när man äter dem). Tyvärr tror jag nog att jag är den ÄNDA i världen som äter svamp som snacks? Haha, men testa. Kantareller är godast, men champinjoner funkar också bra. 



Slemmiga ögon

GODMORGON FREDAG, Äntligen!! Fy tusan vad jag är trött. Sitter på sängkanten och har precis öppnat ögonen. Börjar med Engelska om 58 minuter, jippie! Går till 14.00 och sedan ikväll ska jag iväg och jobba. Ska väl klä på  mig nu. 

Ha en bra nu!
Puss puss

Kvällen är slut

Godnatt alla goda själar! 

Ska nu sova så att fredagen och helgen kommer snart. Vad har ni för planer? 
Själv ska jag glida runt i den otroligt snygga FK klänningen, LOOOVE!!!

Puss/Sofi

Världens äckligaste macka?!


Knäckebröd med KÖTTBULLAR och KETCHUP, jag DÖÖÖÖÖR! Usch&fy.


En halv tårta.


HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. Mycket mumsigt bjöds det på,eller inte? Blir du lite sugen kanske?!

Nu är det kalas!

Släkten har anlänt och nu är det brak-kalas, he! Min pappa fyller år och det ska vi fira. Jag och min kusin Frida sitter just nu och kollar på "Sjukhuset" och lider med en 17-årig kille som fått skelettcancer. Min pappa har fått en ljudbok av mig. Vad jag är duktig på att hitta fina presenter.


GRATTIS ÄN EN GÅNG GÅNG PAPPA!

Hemma efter skolan, är verkligen HELT död.. Inte trött på skolan utan känner mig helt hängig och allmänt sjuk och trött. Ska ta det lugnt och fira pappsen ikväll. Kanske ta en promenad om jag orkar. Skippar passet, vill hålla mig frisk i helgen. Ska stoppa i mig någonting i mat-väg nu innan jag avlider, krypa ner i soffan och bara mysa med mig själv.

Det är just i dessa lägen man behöver mannen. Han skulle gott kunna få hämta ett glad med vatten&is och sedan krypa ner bredvid mig under filmen och klia mig på ryggen.

Får väl se vem man lyckas ragga upp ikväll, he-he..


Hon är min andra.

Running out of time

Hatar dessa stressiga morgnar! Ska släga på mig kläderna nu och sedan ge mig iväg till skolan.. Ska träna ett senare pass ikväll så det känns skönt.. Just det, min pappa fyller år idag också. Grattis på honom!! 

Nej, måste täcka finnarna nu. he-he
Ha en bra dag allesammans! 
Much LOVE

GRATTIS ÄLSKADE PAPPA!

Hipp hipp hurra för denna underbara skapelse som fyller år idag. 
Du är bäst kära far. Jag älskar dig!

-
Ta dig en munk eller två. Det är du väl värd..

Första gången jag pluggar hemma detta läsår..

Snyggaste lila klänningen från F. K.! Eftersom min kära dator inte vill fungera som den ska kan jag tyvärr inte ladda upp någon bild som jag skulle vilja, men det kommer! 

Ska fortsätta att plugga lite engelska nu. Lärt mig lite nya ord faktiskt. Vet du vad apron, parson och gaze betyder? Jaja, det visste inte jag i alla fall..

Fixad data!



Fan, det går inte att ladda upp bilder.. BLIR GALEN!!!
Kom hem för ett tag sedan och har sedan dess försökt komma in på datorn, men det har inte funkat. Nu sitter jag här med blicken på datorn, blyertspennan i handen och vill helst packa väskan inför imorgon. Köpte min efterlängtade conciler idag på MAKE UP STORE. Endast själva conciler burken (ungefär lika stor som de minsta ögonskuggorna) och penseln till kostade TVÅHUNDRAÅTTIO kronor!!! Vilket rån. Inte konstigt att man inte vill lägga ut pengar på smink. Usch&fy.. 

HELLLLLO!!

Hej! Förlåt för otroligt dålig uppdatering. Är hemma hos Martina och myser mellan henne och Jocke, he-he.

Ska åka hem kl 21 och då får ni veta mer om dagen..

Ska låna en SKIT FIN klänning av Martina som jag ska ha på lördag!! Ni får se ikväll.



Puss (denna dåliga uppdatering ska aldrig ske igen)

GODMORGON!

Vilken härlig morgon! Geografi, Matematik och Naturkunskap i rad, kan inte bli bättre. Idag var det tungt att komma upp ur sängen. 

Ska träna på friskis ikväll och jag får väl hoppas att jag är fullt frisk nu så jag inte blir sämre efteråt. Känns skönt och jag har lovat mig själv att komma igång på riktigt, så där så att man varje morgon känner att man är glad och pigg, he-he. 

Ska köpa min första conciler idag också tänkte, har aldrig förstått mig på det. Josefin säger att det är super bra för att "täcka", så det låter ju super! Ska hitta några tunna svarta strumpbyxor (GUUD VAD INTRESSANT) Vad gör man inte för partyt på lördag, hmm.. 


Träffade massa gamla lärare från Viksängsskolan när jag var på stan igår.. Trevligt!

FRÅGAN DU MÅSTE SVARA PÅ

Tänkte ge er en liten fråga som en vän gärna vill ha svar på. Den lyder:


Vilket är det lyckligaste djuret på jorden?


Kanske katten? Vad tror du? Skulle bli tacksam för ditt svar. Haha..

Sluta ta för givet

Kom precis hem efter en fika på ca 2,5 h, skit mysigt!

Är det något man inte ska göra så är det att döma personer som man inte känner. Jag fick totalt fel uppfattning om denna tjej från början, men nu är vi super bra kompisar. Hon är super trevligt och vi har mycket lätt för att prata med varandra. 

Av detta har jag lärt mig att inte dra förhastade slutsatser om personer. Var öppen och lär känna personen innan du ger den en viss "stämpel".. Ha det gott!


Goa Hanna. he-he

Etik & Livsfrågor.

Det blev en hejdundrande diskussion i klass rummet idag. Jämställdhet, föräldrarledighet..

Vad tycker ni? Tycker ni att det är bra att det ska uppstå (eller finns den redan) en lag om att man ska dela lika på föräldraledigheten? Att mamman och pappan ska vara hemma lika mycket med barnet? 

Själv tycker jag att det är upp till familjen i fråga att bestämma hur de vill ha det. Varför ska en lag kunna säga att man ska dela lika, då kanske man tappar en viktig inkomst eller det uppstår andra problem.. Jag skulle kunna babbla hur mycket som helst om detta..


När jag var liten så var det min mamma som var hemma med mig. Min pappa som arbetade tidiga morgnar  och sena kvällar och drog in pengarna. Detta har nu resulterat i att vi har en godkänd ekonomi. Min pappa jobbade sig uppåt och nu har han en egen ICA-butik. Detta gör att han nu är hemma mycket och jag kan spendera min tid med honom (om jag vill förstås, he-he) 
Jag och min pappa har en bra relation, men det är klart att det var jobbigt "utan" honom när jag var liten. Jag kommer igåg hur lycklig var jag om hela familjen var samlad och vi bara mös och pratade med varandra. 

LÄNGE LEVE FAMILJEN!!


Tack för att ni är bäst!

Running away

Ska sticka iväg nu. Kul att man slutar kl 5 idag då.. Ha en underbar dag mina kära vänner..

What a wonderful day

Har gjort det igen, det jobbiga, duschat på morgonen..

Äntligen! Nu har mamma och jag bestämt att vi ska åka och kolla på tapeter idag.. Om ni känner mig rätt så kommer jag nog att behöva åka och kolla fler gånger, perfektionist.. 

Som sagt är anställningsintervjuerna idag och två av mina vänner (som jag vet) ska dit. Så klockan 19.00 ska jag stå utanför Aroskongress och ta emot dem med öppna armar, he-he..


Det var så otroligt skönt att somna innan 22.00 igår. Det är ett tips för dig som brukar vara trött. GÅ OCH LÄGG DIG!!

Ha en bra dag, vi hörs senare!

Sam - Cold beer

Skön låt..


Ska sova nu, god natt. 
Puss

BARA KÄNSLAN FÖR DIG

Jag är så lycklig
I am happy!!!!!

Vet faktiskt inte riktigt varför, men allt känns bara underbart. Mina vänner är fantastiska och ibland kommer jag på mig själv att jag borde uppskatta dem mer (Förlåt Martina för att jag gjorde dig ledsen idag!!) 


För er som är intresserade att börja jobba på McDonald´s så är det anställningsintervjuer imorgon på Aroscongresscenter.. Skriv till mig på facebook om du vill veta mera!

Imorgon ska jag försöka att hinna åka och kolla på tapeter också.

Nej, måste sova nu.
Puss/Sofi
 

GE MIG!

Usch, har inte ätit sedan skollunchen, svimmar snart. 
Kom precis hem från jobbet och nu måste jag få i mig någonting. GE MIG MAT!



Sådär ja, lax.. MUMS! 
Ska softa ner lite nu och bara ta det lugnt. Sova snart, hoppas jag. 

JOBBAR till 20.30

Super stressad. Slutade skolan kl 3 och står nu helt påklädd i mina arbetskläder och ska iväg och jobba, börjar 4..

Hinner nog inte så mycket mer nu eftersom jag ska cykla till Erikslund. Det har varit en vanlig dag i skolan och det flöt på med bra tempo, he-he.. 

På engelskan skulle jag och Josefin argumentera varför vi tyckte att "man ska gå igenom ett test innan man blir förälder" medan Maddo och Linnéa skulle mot-argumentera. Jag och Josefin "vann"..


Ingen ville sitta bredvid Martina idag..

Dagens RIKTIGA fråga

Kul, trodde jag hade tid hos läkaren kl 08.00, men det var 08.45.. 

Det är jätte varmt i mitt rum, jag hatar det, så där lite äckligt klibbigt på morgonen! Slutar skolan 15.00 och efter det väntar jobb från 16-20.30..



Apropå min fråga här nedanför. Jag kom på hur den egentligen löd:

Dödar människan fler myggor än så många byggbett vi får tillsammans?

Hmm, klurigt.. Önskar Martina var här så att jag inte behöver känna mig så dum för att jag undrar över dessa saker..



Måndag morgon.

Hade lite svårt att sova igår och under tiden jag var vaken hann jag tänka ganska mycket. 
Myggor. Frågan lyder:

Föds det fler myggor än det dör myggor (alltså de som "vi", människan dödar)?!

Kom sedan på hur många tusentals myggor det finns i skogen och tror därmed att jag har svar på min fråga. Varför tänker jag på så sjuka grejer?







JAG ÄLSKAR HONOM!!

Han är bäst, så jävla bra! Vill ha alla låtarna NU NU NU!!


Veckans uppdrag

Då var helgen avklarad, blev en väldigt lugn sådan. 
Fick ihop spanska läxan till slut, tack och lov måste jag nog säga. 


 
Uppdrag: TAPET

Nästa veckas uppdrag är att hitta ett par snygga tapeter till mitt rum. Jag har tänkt så att alla väggar i rummet ska vara vita (mitt nya rum är litet så det måste vara ljust för att se lite större ut) Sedan tänkte jag på en vägg, där jag har ett fönster, att på ena sidan av det sätta upp en foto-tapet. 

Då är frågan; Vad ska det vara på fotot?

Ville ju ha Lars, men till och med bilderna på rockfoto.nu har för dålig upplösning. Någon som vet var jag kan hitta bilder med minst 5 megapix. ?

Sedan vill jag inte ha något opersonligt.. Skulle det inte vara vackert med en bild på mig över hela väggen? Hmm, kanske inte..

En färgstark fototapet eller en svart/vit? 

FRÅN FARMORS GARDEROB..

Kikade igenom kassarna med farmors kläder (hennes gamla kläder) Fann faktisk lite roliga saker.



Bl.a. två väskor, sjalar, skärp, ett par skit snygga shorts och lite tröjor..



Snygg sammet-tröja och en fin tygväska.



TACK FÖR HJÄLPEN!

Hej godingar!
Vill tacka denna sexiga man för hjälpen med bloggen.
Den känns jävligt trendig så här i höstmörkret.
Till alla kära vänner (tjejer som killar)
Härmed vill jag tacka:
Jonatanjulius.blogg.se



RASTLÖS, RASTLÖS, RASTLÖS!!!

Nu klarar jag inte detta längre, MÅSTE GÖRA NÅGONTING! Ska gå ut och ta en promenad, duscha och sedan lägga mig med täcket och kolla på "Ensam mamma söker".. Imorgon är det måndag och då börjar skolan igen, måste skriva rent spanska läxan också, suck!



Jag har funnit mannen i mitt liv. Han har allt, finns i mitt huvud hela tiden (nästan irriterande).. Dream on Sofi!!

Mys i soffan 24/7

Ligger här i soffan tillsammans med min mamma och kollar på HEARTBREAK HOTEL.. 





DU TOG MIG MED STORM. Lyssna&njut..


Familjen Edvall/Lundberg

Har nu fått tag på en sommarstuga. Granne med några kompisar till familjen. NU vet vi var vi ska mysa och ha partyn i framtiden. Here we come..

Dalälven, mysigt? 

VAD TYCKER NI?

Duger den, jag gillar den nya designen!? Satt uppe till ca 04.00 igår för att ge Jonte de rätta direktiven. 

Missar min systers match idag, den håller på nu. Det var skönt att sova ut. Ska kolla lite på TV nu och tycka synd om mig själv för att jag har ont i halsen, IDOL 2008. 

Ska ni göra denna söndag då?



GLÖM INTE "ENSAM MAMMA SÖKER" PREMIÄREN IKVÄLL!!!!!!!!!

Jag måste få göra detta..

Tänkte bara säga att jag ska sova så jävla länge imorgon, om du undrar varför jag inte bloggat än..

Härliga lördags kväll

Sitter i min SKÖNA soffta, med min GODA Bonaqua peach och snackar med en SNYGG kille.. He-he

Livet leker, igen..

HERREGUD

Brand-larmet gick på jobbet idag. På 20 minuter var hela restaurangen tom, fatta vad vi förlorar på det. Fick sluta tidigare också, kunde inte ens tänka när de tjöt så där mycket och ingen kunde stänga av larmet. Hur det gick vet jag inte, åkte hem. Sitter nu och kollar på TV med mamma och pappa. Självklart var det ingen "riktig" brand.'



När jag stod i kassan på MAXI tittar jag på en man och han ler tillbaka. Det slår mig att jag nyss tagit en beställning av honom inne på McDonalds (precis innan jag slutade) Kul som det var började vi prata lite om larmet och att jag fick sluta tidigare. Haha, gud vad Donken gör människor sociala och trevliga. 



HEJDÅÅÅÅ

Nu ska jag åka och jobba med mitt tunga huvud, onda hals och min snurrande kropp.

Vi hörs senare ikväll. Jag ska nog ta och hyra en film på väg hem från jobbet. 

HA DET BRA! 

Grattis till din framgång!

Jag är så glad för alla som verkligen lyckas. Jag fick stå-päls när jag läste detta. Han har varit med här förut och jag tycker verkligen att han är grym. Önskar dig all, all lycka i världen! 


Fotbollens dag och facebook's nya medlem

Jag sitter här hemma och håller på att göra en grop i soffan. Så jag tänkte att detta var det rätta tillfället att skaffa facebook, så nu har man det. Jag förstår inte hur jag kunde ha personer som ville bli vän med mig första gången jag loggade in!? Kan man göra en förfrågning till de som inte ens har facebook? 

Tur att det är ett tag kvar så jag kan fundera och kanske finns ett svar på detta.

Puss!
Akta er för regnet!

Hjälps åt.

Jag skulle vilja åka runt i världen och hjälpa fattiga familjer, ge dem kläder mat och dyl. Skulle vilja bo hos en familj i en främmande kultur. Fatta vilken chans, att få uppleva det. Nu vill jag UT I VÄRLDEN och hjälpa alla som behöver MIN HJÄLP!


Sjuk, men ensam hemma!

SJUK! Kul, ont i huvudet, halsen och ett förskräckligt illamående. Har ätit lite så nu känns det bättre. Blir att ligga hemma i soffan och kolla på Disney channel tills jag ska jobba ikväll.. 

En god morgon!

Sitter här helt nyvaken. Satte alarmet på 08.00, snoozat tills nu. Jaha, vad händer idag? Jag har lite ont i halsen (Alla mina vänner är sjuka så det är inte så konstigt att jag är ett smittat offer) Men ska kanske iväg och träna vid 11 ändå..



Bästa versionen av "NEXT"!!

Haha, så här påhittiga och roliga är mina vänner. Inspirerade av MTV gör de nu sin egen version av "next". Tror nog inte att man kan ha roligare en fredags kväll.

Vad har ni gjort?


Ett litet smakprov på mitt nya program som kommer sändas i TV i höst, eller inte.. 

Sov gott! 

Kvällen

Sitter hemma hos Marie med Mayor och Jacke. Tar en paus från filmen. Kollade på "Min stora kärlek", men har nu tröttnat. Ska gå ut i köket och göra M&M sällskap tänkte jag. En söt bild på dem här nedanför också...



Ska försöka få med mig Marie och träna imorgon vid 11, får se hur det går!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss/Sofi

Ryck upp mig..

Vad ska alla i denna jävla stad göra ikväll? 



Nyttiga chips?

Sådärja, orkar inte göra mig snygg och träffa massor av människor, men vill inte heller ligga ensam i min säng och glo på tv. Har bestämt mig för att åka hem till Marie och kanske sova över där. Jag och Jacob ska dit vid 8 och kolla film och bara mysa. 


Ikväll ska vi frossa i nyttiga, äppelchips. Maries farmor gör sådana själv! Super gott. De finns även att köpa bl.a. på hemköp. 

Ligger hemma och kollar på TV nu..
Min syster bakar chokladbollar och mina föräldrar är ute och cyklar tillsammans utan något bestämt mål. Precis som vilken svenne-familj som helst en fredags kväll. 



Falsk-legitimation

  • Är det så kul så man vill in olagligt?
  • Är det värt att kunna få fängelse?

Kanske är jag avundsjuk på de som har det, kanske inte..
Säger bara lycka till och hoppas att ni inte åker dit (eller hoppas jag?!)

Säng vs. högklackade?

Hemma igen efter ett lagom tungt träningspass. Funderar på att bara vara hemma ikväll och hyra en film och låsa in mig på mitt rum? Min budget håller inte om jag ska festa ofta, that is it!

Skulle skriva ett sms till en vän ".. Annars ligger jag nog bara hemma och kollar på film. Så kåt" 
Haha, kul.. Kåt och lat på samma siffror. Hoppas hon förstår!

Ska käka lite nu. Hörs om en stund!

Vem kan INTE le med tänderna?


Men det kanske måste se snyggt ut också, haha..


hello fredag!

Jag har precis gjort något som jag tycker är jätte jobbigt, gick upp tidigare bara för att kunna duscha innan skolan. Jag föredrar att duscha kvällen innan så att jag kan sova lite längre.. Hur gör du?

Är bjuden på party ikväll också. Får se om jag och "Mikkan" orkar dra iväg.. 

Ska torka håret, leka med mitt nya smink och klä på mig nu. 
Hörs senare, ska träna kl 3 så hörs efter det! 



(Har ej så här FETTIGT hår nu i alla fall, he-he)

God natt på dig.

Ska måla naglarna med mitt nya lack nu, intressant! Berättar sedan om det funkar.. Det skulle bara ta 3 dagar innan man ser resultat, alltså att naglarna kommer att växa snabbare. 

Sov gott allihopa. 
Puss /Sofi

Hemma hos Martina

Lycka till på cupen i helgen, vännen!




Hahaha, jag dör! Söta tjejer. Presenterade Måns för Pontus också, de fann varandra på en gång! Som ni ser på sista bilden så käkade vi hallon och kollade på IDOL.. 

I am sorry mates

Förlåt, ny design kommer när jag får tag på Jonte gubben..

+250 kr

Sålt en gammal mobil idag också, går plus i pengar hela tiden tycker jag. Det ser nu lite ljusare ut för mina framtida shoppingplaner. Sålde den för 250 kr till Måns, Martinas lillebror. Gud vad jag tycker att jag har varit snäll. Inte ofta man hittar en upplåst NY mobil för det priset, HEJA MIG! 

Kom nyss hem från Martina efter en vanlig, helt sjuk kväll. Bilder kommer snart.. 

Vad har du gjort en kväll som denna?

Det nya sminket har anlänt

Läppglans, kajal-vässare, läppstift, nagelstärkare (får naglarna att växa fortare), läppbalsam och en foundation.. ÄNTLIGEN!

Allt är från märket Oriflame.


Pappa kom hem med 4 papperskassar med kläder från min farmor. Har kollat lite snabbt men ska ta en noggrannare titt snart. Dyra märkes handväskor, snygga shorts och stickade tröjor bl.a. Mycket fint!!!

Förresten fick jag 800 kr av min mamma idag "Du är alltid så snäll och trevlig, aldrig nå tjaffs.." 
Jag gillade i alla fall motiveringen!!

Min dag så här långt.

Min syster piffar till sig i rummet intill..

Kom till skolan, första lektionen etik&livsfrågor. Martina pigg och glad!


Några lektioner till och sedan var det mat.


Mikaela, "Mikkan" pluggar järnet..
Snygga Sofia och snygga Maddo!
Bestämde oss för att dricka lite kaffe och plugga på coffehouse. VI skippade yogan, var ej taggad för en lugn timme och göra rörelser som "hunden" och "sparven" haha, nej men! Var inte tillräckligt motiverad. Kanske tar en promenad, men har ju kört spåret på idrotten idag..



Hoppas DU haft en trevlig dag idag. Puss & Kram Sofi

11 minuter tills skolan börjar

Blir stressigt dessa dagar när jag börjar så pass tidigt. Ska på yoga idag. Tar med mig mobilen (kameran) under dagen idag så att ni kan få lite bilder ikväll.. Hemma vid 7, PUSS!

Inget idag..

Min kära Jonatan svarar inte på mina sms, så det blir tyvärr ingen ny bloggdesign idag. Ledsen är jag! Men ska göra allt jag kan för att få upp den imorgon!! 

Sov gott alla! Puss/ Sofi

Haha, världens godaste smootie ?!

En vän frågade mig om man kunde göra smootie utan yogurt. Visst, sade jag, du kan ju ta juice istället..

Han var borta från msn en lång stund innan jag frågade 
"Hur blev det då"
Och efter en stund svarade han
"denna blir läskig, banan, nektarin, kiwi, ägg, mjölk och is"

HAHAHA, gud vad jag skrattade. Nu säger han att han kanske skulle skippat kiwin, eftersom det kliar så i munnen. 


God blandning?



Kärleken, kanske? eller? Jag vet inte, jag hoppas, äntligen!!

Åh, den där grabben är så söt! Önskar att jag vore lite modig. Jag är som ett barn nu, får väl önska mig..

TETRIS HUMAN. NU I SVERIGE!

Ni vet människo-tetris som det gjorts massa videos om och som ligger ute på youtube? Om ni inte vet sök på "Human tetris". Detta otroligt roliga program ska nu börja sändas i svensk tv med svenska "kändisar" och på svenska. 

Vem kommer missa det? INTE JAG! Haha, fatta skoj!





Adjö sommaren!




Haha, bjuder på den grabbar!

Hello bebebebebe!

Har så mycket energi nu efter passet på friskis, det var SÅ roligt! Ska dit imorgon igen, hi!

Nu vill jag bara träffa en vän över en fika på stan. Men det blir väl inget av, vem av mina vänner pluggar INTE?

Älskar att träna på friskis, det är sådan härlig stämning. Alla är där för att ha roligt och träna ett ordentligt pass. Idag avr det Roger 16.15.

Blir väl så att kvällen kommer att sluta framför en skolbok i alla fall, som hemma hos alla andra.. 

IDOL ikväll också, Ska ni kolla?



 
Nya designen kommer ikväll..

Sorry mates!

Måste sticka till skolan nu på en gång, börjar kl 08.00, he! 

Hoppas att alla får en trevlig dag! Jag ska köra mitt första friskis pass i dag efter sommaren! 
Får väl hoppas att jag överlever, Sköt om er! 

Nya bloggdesignen kommer förhoppningsvis ikväll, den är så gott som klart! 

Erkännande

När jag gick i första klass fick jag frågan 
"Vad är månen gjord av"

Jag sade med den mest självsäkra rösten i världen
"Den är gjord av ost"

Tur att man har lärt sig lite med tiden i alla fall. Just då blev jag chockad över att alla skrattade. Jag hade ju sett massor av barnprogram där man kunde äta av månen för att den var av ost..

Jag var SÄKER på att den var gjord av ost, vilken tabbe..

Våga älska Bella

Är man rasist om man kallar en utländsk man för en utländsk man?

Läs Bellas blogg om den lilla tanten och de utländska männen, kolla kommentarerna? ÄR DET INTE SJUKT SÅ SÄG MIG!!!



Jag blir galen på alla som letar fel på folk som lyckas. Våga älska Bella, he-he! 

En timmes kvällspromenad

Var nyss ute och gick med en vän, trevligt med spontana träffar tycker jag. Jag fick prata av mig och fick höra roliga, och mindre roliga historier och tankar. Min vän går estet och jag försöker sätta mig in i hur de tänker. Fast min vän är faktisk smart.. Om ni har tvivlat..

Kollar på THE PERFECT MAN nu.. Har faktiskt aldrig sett den förut. 

Sist men inte minst måste jag säga att jag HATAR Lätta (smör) reklamen. När de väljer att hoppa ner för ett vattenfall efter att de ätit lite smör. Blir irriterad varje gång jag ser den.. SLUTA VISA DEN TACK!

Kvinnan har all makt över barnet.

Som sagt, hade min första lektion med "etik och livsfrågor" idag. Det verkar passa mig perfekt. Diskussioner om abort, dödsstraff och massa andra intressanta frågor. Det verkar dock vara en lite lustig blandning av elever. Hälften kommer från estet klasser (har inget emot dem, men de är lite annorlunda. Vissa av dem i alla fall)

Idag skulle vi ändas ha introduktion men självklart kom vi in i en intressant diskussion. En fråga som ställdes löd "Om en kille blir våldtagen av en tjej. Är det ändå tjejen som har all makt över om hon ska göra abort eller inte? Har inte killen i fråga någon makt över "sitt eget barn"? "  


Känns som att det kommer bli en rolig kurs med massor av diskussioner. Det passar mig, jag vet vad jag tycker.

Bara så att jag lever

Hemma igen efter en dag i skolan. Käkar, kollar tv och tar det bara lugnt just nu. 
Hunnit med en gratis solning idag också, bra gjort!

Ska bara hämta andan, berättar snart om min lektion med esteter och etik. Hörs!

Konstiga drömmar

För er som inte vet hur Marie är som person så kan jag säga att hon är super trevligt, aldrig arg och väldigt lättsam. Hade en väldigt konstig och LÄSKIG dröm om henne. Den innehöll bland annat detta:

  • Marie använde solpuder
  • Marie slog mig
  • Jag slog Marie med ett solpuder i pannan
  • Party hos Niklas, fast i hans stuga i fjällen?!

Apropå solpuder, här är Maries bränna. Du är bra, Majsan! 



Hej alla pigga och trötta!

Har faktiskt nyss varit ute och sprungit 5 km, innan skolan. 
Sitter här och avsvettas lite innan jag ska hoppa in i duschen, ha! 

När jag satt hos frissan i söndags läste jag i en gammal SOLO-tidning, en lång intervju med James Blunt. Den väckte känslorna till liv igen och jag lovar, ge mannen en chans. "Same mistake", "Really want you" och "Shine on" är underbara låtar, fina och vackra.. Om du tycker om att tycka synd om dig själv till känslosamma låtar så är dessa perfekta!



Den nya designen kommer att komma!!

Denna kväll när jag är som mest trött får jag ett underbart besked. Min nya design existerar, OCH den är snygg. Hoppas på att den kommer upp här snart. Fick se den nyss och det är lite detaljer och andra grejer som måste fixas innan det är helt klar. Kan ge er en ledtråd.. SENAP!

Really want you to really want me..

Det är tomt i skallen. Orkar inte tänka, skolan och jobbet suger verkligen all kraft ur mig (och det har inte varat länge, i ca 4 dagar) Så för att orka mig upp i morgon och köra igenom spåret innan skolan så ska jag gå och lägga min nu. Hoppas att ni lever ett roligare liv än mig, ha! 

Går i skolan till 5 imorgon, det kan ju inte bli bättre! Hoppas bara att de ringer från jobbet så jag kan ta en extratid också! 
Puss puss! 

Ipod touch

Det var svart ute när jag cyklade hem från jobbet, jag tänkte "Vågar jag verkligen ta upp min ipod nu och byta låt? Tänk om någon ser mig och sedan rånar mig"  Jag bestämde mig för att byta låt. När jag gjort det kom jag på att jag nog hade blivit påkommen att ha en ipod med lurarna i öronen. 



Flytta hemifrån

Gud vad jag vill flytta hemifrån!! Jag är nog inne i någon period, det skulle nog inte finnas något skönare än att bo ensam just nu. Tänk dig,  du kan bjuda hem vem du vill när du vill och du kan hälsa på och äta hos dina föräldrar när du känner för det. Hoppas på att jag har pengar så att jag kan skaffa mig något eget efter studenten, om jag nu inte ska ut och resa en längre tid (vilken jag tror)..



Jag har en klasskompis som har en egen lägenhet, det verkar SÅ SKÖNT. Har absolut inga problem här hemma och inte hatar jag mina föräldrar heller. Älskar nog bara att ta hand om mig själv och endast vara i närheten av de jag känner för att träffa. Skulle nog aldrig klara av att bo tillsammans med någon kompis, men en vacker dag ska jag väl, (förhoppningsvis) flytta tillsammans med någon vacker man. Den dagen, den lyckan..



Checka

Våran coola och minst sagt roliga lokala blogg-talang här i Västerås.
Besök henne på www.lorenz.blogg.se

Fulla dagar

Hemma igen efter en heldag i skolan. Madeleine och Mikaela började i min klass idag, super trevliga tjejer! Nu är det bara längtan efter studenten som är är kvar.. 

Ska snart iväg och jobba lite.

Ha en bra fortsatt dag!

Love my lips


Vaknade upp denna morgon och mina läppar var gigantiska,
haha Nej men jag har väl fått mig en smäll eller något..




Hoppas man duger till skolkatalogen


Godmorgon..

Som sagt, skolfoto idag. Har en jätte lång håltimme mitt på dagen också så vi får se vad som händer. Ska fixa till mig nu tänkte jag. 

Ha en bra dag så hörs vi senare! Puss

RSS 2.0