Man in black


Så gott som redo att åka nu. Bara skjutsen som fattas. Kör helsvart ikväll för den som inte ser det. Fan, vet inte om jag orkar lida med mina blåa ögon kväll. Alltså om man kollar länge utan att blinka så blir det helt suddigt.. Fin får lida pin.






Just love kids

Nu har gästerna åkt och jag ska ladda om, orkar inte.. Imorgon är det jobb HELA dagen. Måste nog snygga till mig om detta ska hålla. Trevlig kväll på er!


Some pics






1. Jag och Mikaela leker att jag är söt
2. Jag och Hanna på hennes 17 års middag
3. Jag spelar cool hemma hos Josefin med brillorna


allt jag ber om

Allt jag någonsin kommer att kräva av mina vänner är att de är ärliga mot mig. Utan ärlighet kommer man ingen vart, i alla fall inte med mig. 




SPAIN = RAIN

Om två dagar åker jag till Spanien, OM TVÅ DAGAR. Är borta i en vecka och ska bo hos en familj jag aldrig träffat förut. Min "tjej" heter Nuria och verkar super snäll (chattat lite och hon HAR facebook, yeah) Ska bli skönt att komma bort lite och bara prata engelska (eller..?!) Har börjat packa lite smått.. Tar flygbussen till Arlanda och sedan är det inte långt kvar.

Nuria har lovat mig paella och sedan ska vi åka in och shoppa i Madrid en dag. LÄNGTAR!!




hahaha..


Dags för godis så man blir lite thin.. HMM..




Ja må hon leva...

Syster 14 år idag!

Har nyss dragit av ca 2 timmar på gymmet med Ronja, super skönt!! Kl 16.00 är det tacobuffé här med tjocka släkten och lillpluttan ska firas. Nu ska jag äta upp frukosten. Puss



På min födelsedag under åren..

  • 1905 – En jordbävning av styrkan 7,8 på Richter-skalan i Kangra-området i norra Indien kräver ca 20 000 dödsoffer 
  • 1949 - Atlantpakten- NATO - sluts mellan Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA 
  • 1955 - Svensk premiär på filmen En stjärna föds, med Judy Garland och James Mason. 
  • 1968 - Dr Martin Luther King mördas kl. 18.01 på ett motell i Memphis, Tennessee. 
  • 1973 - World Trade Center i New York invigs. 
  • 1977 - Kronan devalveras sex procent. 
  • 1983 - Rymdfärjan Challenger gör sin jungfruresa.


Ofta inte lite intressant?! Men gjorde mest detta för att bevisa att wikipedia är bäst, ingen protest.. 

SHIT FAN VA BALLT. Min älskade Heath Ledger är också född den 4 april. Gud, han var underbar. Vi skulle ha gift oss..

MEN VIKTIGAST AV ALLT; SENEGALS NATIONALDAG!!!!



ramlösa blåbär fo laajf


världens sötaste


Fryssen

Så skönt att bara slappa, ligga i sängen, lyssna på musik. Väntar på att mannen ska komma så att jag ska få äta lite godis och gosa. Det är verkligen en sådan kväll ikväll. Ska nog städa undan lite i mitt rum nu och sedan krypa ner under täcket och läsa min bok. 

Trevlig kväll.. 

Imorgon är det en stor dag. Min syster fyller nämligen 14 år! WOHOOOO 



Om att göra det bästa av situationen..

Nämnde i ett inlägg här nedan att duscha är bland det tråkigaste som jag vet. Har konstaterat att det ändå är det lättaste sättet att bli ren på och med detta utgångsläge har jag och min familj gjort det bästa av situationen. Vi har gjort det roligt att duscha!!! Se själva.. Vi har beställt en dusch som skiftar i färg beroende på i vilka grader man duschar, kul va? Det gör det i alla fall LITE roligare att hoppa in i duschen.






Dags för träning..

Blev någon form av film-kväll med Carlos, Hanna och Niklas igår. Vågade inte säga det eftersom alla verkade älska filmen, men den var SÄMST, "disaster movie"!! Men visst fick man fram ett skratt då och då. Det var typ parodi på massa olika filmer.. Se den om du gillar sådant, he-he..

Ska till gymmet nu. Puss HÖRS




Lilla Mackan lever!!


Fika och sedan filmkväll. Puss


Torsdagskväll

Ska snart träffa Mikaela. Är så uttråkad just nu.. Borde plugga och packa, men hur kul är det?!! 




Shit, kommer det gå?

Alltså jag vet inte vad jag ska göra!? Mina nya snyggaste skor, får bara på mig dem varannan gång jag ska testa dem. Är de för små? Vet inte vad jag ska ta mig till. Har på mig dem nu för att töja ut dem, men har nylonstrumpor. DET GÅR JU INTE I VÅR OCH SOMMAR. Inte särskilt snyggt med nylonstrumpor och klänning liksom, hahaha... 


Hur snyggt? haha.. DÖR

need a new dress


Trött i fötterna

Kom precis hem efter en heldag på stan med tre olika sällskap. Köpte lite saker som är bra att ha med sig på resan (åker till Spanien på måndag) och käkade även lunch med Martina. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag och njuta av ensamheten här hemma. 

Hörs!



Om man ändå var lite smidigare..

Skulle skynda mig ner på stan igår efter träningen, smart.. Hoppade över nedtrappningen och töjningen, smart.. Har ont i hela armarna idag och det drar när jag skriver nu.. Ska ner på stan och käka brunch idag och sedan träning.. Så skönt med lov och MASSA fritid. Måste dock plugga lite. 

Vi hörs senare! NU ska jag borsta tänderna!!!!!!! Buhu

Försent..

Jag mår illa för att jag är så trött. Dags att stänga locken. Puss och hej!

Varför utsätta sig för detta?

Jag vill verkligen inte låta gnällig eller som en sur liten tjej. Jag vill att alla ska tänka efter så att ni inser hur hemska, jobbiga och ovärda dessa saker är. Hur mycket tid man lägger ner på detta som man skulle kunna ägna åt annat. Jag ska sluta med dessa saker. Jag vill få ett roligare liv!!


  1. Gå på toaletten - det är så sjukt jobbigt och det värsta som finns är väl att gå från ett bra TV program eller när man vaknar på morgonen av att man behöver gå på toa. Operera bort urinblåsan på folket, TACK!
  2. Duscha - Klä av sig, duscha, frysa, torka sig, klä på dig, torka håret, hänga upp handdukarna.. Ja, ni hör ju själva. Så himla tråkigt. Kom på något roligare sätt att bli ren på.
  3. Borsta tänderna - Det tråkigaste och om det gick skulle jag välja att aldrig behöva borsta tänderna. Och när man ska göra det har man antingen nyss gått upp och vill bara ge sig iväg, eller så har man precis slumrat i soffan och ska gå och lägga sig i sängen, men nej, då måste man borsta tänderna!! 


Skräck kammaren

Vilken skön dag

Kom hem till Niklas vid 11 imorse. Han sov så jag kröp ner ett tag och gosade och kollade på något samhällsprogram på ettan, haha. 
Sedan ryckte vi upp oss och och tro det eller ej men mannen kom in i rummet med en hink fylld med vatten och såpa och två disktrasor, dags för STORSTÄDNING. Vi dammsög, bäddade rent, dammade och vädrade. Tror nog att han visste att detta skulle ske när han ringde mig igår kväll. Pojkvasken ville bara ha hjälp med städningen, men vad gör man inte..



Olika mål med träningen

Jag och Hanna sitter och funderar innan boxpasset. Hon säger;

-Undra varför alla som är här tränar. Om de liksom har något mål som att bli super smala eller om de bara tränar för att det är roligt..
-Ha, varför tänker du just på det? Jag undrar typ hur allas kök ser ut eller om de är gifta.


Passet går och efteråt går jag in i omklädningsrummet för att byta om. Jag hör två röster, de var på samma pass som mig. Två tjejer i 14 års åldern.

-Nu ska jag hem och spela guitarr hero.
-Aah, vad kul! Jag också..
-Nu kan man i alla fall spela med gott samvete.
-Ja, nu får man unna sig.


Ja, alla tränar vi av olika anledningar. Vissa för att att det är kul och vissa för att de måste så att de kan spela guitarr hero med gott samvete. 



Våga fråga

Vad är den bästa upplevelsen som hänt hittills i ditt liv?

Det första jag kommer på är Lars spelning i somras. Tänker på resor och annat men jag vet inte riktigt. Lars is the number one! Jag har varit med om mycket roliga och händelserika ögonblick. Jag var på hultsfredsfestivalen förra året också och det var läckert, men det var inte bäst med tanke på hur ofräsch och äcklig man var och hur illa det luktade, he-he. Hultsfred är ändå något jag är glad att jag har upplevt och ska ju dit igen i sommar. Då spelar Lars så antar att det kommer att bli svårslaget. Två stjärnor i en smäll liksom, hell yeah! 









Härlig dag

Åt min frukost, läste ytterst få sidor och somnade i soffan. Vaknade, läste i boken och åt sedan lunch (läste medan jag åt) Kul tisdag! En slapp dag med andra ord. Ska fortsätta läsa nu och ska bara vila upp mig och sedan träna ikväll. 

Puss



Svar på ytterligare en fråga

Vilken skådespelare tjej och kille, tycker du är snyggast? Och varför?

Mina två favoriter är med i min absoluta favorit film BROKEBACK MOUNTAIN, se den. Kanske är det för rollen de spelar i just den filmen, men de se ju väldigt bra ut. Det är ju en roll de spelar, men tusan vad jag gillar dem. hehe








Rachel Bilson
Lite fräknar och mörk. Svårt att bli snyggare än så här. Självklart var man fast i OC och jag har alltid tyckt att hon varit lite snyggare än "Marissa"







Godmorgon

Skönt att få sova ut för en gångs skull. Sitter i soffan med frukost och ska snart börja läsa en bok jag måste göra i Svenska B. Har inga planer för dagen så hoppas på att läsa några sidor, he-he. Ska svara på de frågor jag inte svarat på ännu. 

Missade att skriva; ja, skorna är från whyred. 

Ha en bra dag. Hörs!



Trött brud.

Nästan så man börjar hata blogg.se. Ingenting funkar och att ladda upp bilder tar ett år. Kom nyss hem från Frida och tänkte krypa ner i min säng. Helt trött efter en dag i Stockholm och en konsert med Håkan. Vi hörs imorgon.


YES!

Tror att någon hittade vårans snyggaste skor idag. Grattis!


Bra men kort..

Redan hemma igen. Pengarna tog slut snabbare än beräknat. Men fy tusan vad mycket snyggt det fanns.. 



Stockholm

Lite stressad, ska hämta upp Mikaela 08.00. Stockholm idag och är laddad! Håkan igår var super, men lite synd för dem som köat i 8 timmar och så får vi bättre plats. Livet är hårt. Måste sticka nu. Hoppas på vackra inköp.

Ha en bra dag. Puss

Konsert

Dunkar Håkan här hemma i min ensamhet. Snart står han där framför mig och sjunger. Så vackert och bra..



Yeah, here we go.


Det var mysigt igår Hanna. Tack






Kvällens klädsel





Börjar närma sig middagen..

Ska ha på mig mina nya ögon ikväll, en kjol, linne och en kort grå kavaj. 
NU KÖR VI!!! GRATTIS HANNA


Uppdateringen idag

Varit ute och kört bil. Det gick super bra!!!

Ska iväg till McDonalds nu, göra en god vän sällskap. Han är hungrig så jag har inget val. Jag har mensvärk och det gör så ont att jag nog avlider snart. Skona mig!! 



Fynd 189 kr


Köpte en ny väska igår. Kostade endast 189 kr..


Dags för film.

Är så pigg och vill hitta på något, men ingen annan verkar intresserad. Får väl krypa ner i soffan med mig själv och sätta på en rulle.. Hörs senare

Fortfarande fascinerad över ögonen!

 

MENS ÄR ETT STRAFF

Alltså JAG HATAR TAMPONGER. Skulle ju promenera till gymmet imorse. Efter 100 meter kommer jag på att jag glömt tamponger. Svettig går jag tillbaka, springer upp på övervåningen, stoppar in handen i badrumsskåpet och rycker åt mig en näve tamponger. Toppen! När jag sedan kommer till gymmet tar jag upp en tampong ur fickan, FAAAN.. Självklart har jag fått med mig min systers hyper små bebis-tamponger.. 

Varför lyckats jag alltid få tag på gigantiska super-tamponger eller bebis-små fjärt tamponger?! Snälla, låt mig slippa fler tampong problem!!



Piggare än någonsin

Var på bio igår, seven pounds. Värd att se, den berörde oss, eller i alla fall Mikaela.

Var på gymmet kl 9 imorse och körde 20 minuter innan mitt sällskap kom. Stolt över mig själv. Nyduschad och pigg sitter jag nu i min svärmors soffa och en ljuv frukost väntar oss nu.. MUMS!

Inga planer idag förutom födelsedags middagen ikväll. Ska vara social nu.

Ha en toppen lördag. Puss

Är jag i himlen?

Linserna är suddiga hela tiden så det känns som jag drömmer eller är i himlen. Mysigt eller inte? Ska ner på stan nu och uträtta lite ärenden. Bestämde nyss möte på gymmet med svärmor imorgon 09.30.. Blir en tidig kväll ikväll, bio och mys. Någon film att rekommendera? 



vinnare

Ska iväg och köra lite på gymmet nu. Måste till stan också, tusan.. Har två födelsedagspresenter att köpa. Detta är en födelsedagshelg. NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV och om en vecka åker jag till Spanien. Vill inte vänta längre..



Rock n' roll blåa ögon

Mina nya linser kom igår. Vad tycker ni?
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det eller ej.


Dagens fundering.

Frågade om jag kunde få en tampong av en vän. Hon sträckte då fram den största tampong jag någonsin skådat. Här kommer dagens fundering in, vad är det som bestämmer vilken tjocklek man behöver på sina tamponger? Mängden blod eller storleken på hålet

Vore evigt tacksam för svar. (åkte till gymmet direkt efter skolan, hade lite svårt att gå, he-he) 



Inget gott som tar med något ont..

Ja, sagt som gjort.. Jag har nu LÅÅÅNGA naglar. Men vad tusan, trodde att allt skulle vara toppen och männen skulle falla pladask för mina ljuvliga naglar. Tji fick jag. Problemen med brutna/böjda naglar och letande efter nagelfil har aldrig varit större. Nu har jag i alla fall testat på det vackra livet i långa naglar. Det känns bra att jag ännu kan bocka av en grej på vad-jag-ska-klara-innan-döden-listan.

Fortsatt trevlig dag!



Morr'n

Vet inte riktigt vad jag vill förmedla denna morgon. Hostar lite, är lite trött och det finns inget att äta till frukost. En bra beskrivning på denna morgon.. Livräddning första lektionen också, men bra att kunna. Nej, gäller att peppa nu. Snart är det shopping i Stockholm och Eskilstuna och sedan är det Spanien i en vecka. Om det känns trist och dystert, se framåt.

Ha en bra dag.
Puss



Vi ses på söndag Håkan


Kan någon ta mig..

Rädda mig från de två sista dagarna i skolan. Jag vill ha lovet nu! Ligger här ensam i min säng och väntar på att mitt hår ska torka så att jag får somna. Mamma låg nyss här och vi mös lite, jag vill vara ung igen.

Sov gott, dröm sött..



Jag och min man för 3 år sedan..

Bilder som aldrig tidigare visats. Kan inte säga att jag inte förstår varför, hahaha..




HUVUDVÄRK

Måste missbruka vatten. Har ont i huvudet. Puss



Jo tjena!

Haha, håll handen för en halva av mitt ansikte. Mina två olika sidor ser ut som två olika personer. Eller ahh, ser olika ut i alla fall. Ögonen sitter ej lika, munnen har olika form och inte minst ögonbrynen. Kämpigt!!


DÅ KÖR VI DÅ!


Morgonpigga

Sitter här vid köksbordet hemma, två och en halv timme innan min första lektion börjar. Jobbigt! Ska försöka plugga lite och äta en ordentlig frukost. Snart är det SPORTLOV, äskar't!



SOMMAR





MEN GUUUUUUD

DETTA MÅSTE LÄSAS!!!


http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

Och kärlekslivet rullar på..

SOFIA LLLLLL säger: (17.50.01)
"jag vet att du har sen träning. kan inte jag få komma till dig. saknar dig"
Niklas säger: (17.51.58)
hehe :)
SOFIA LLLLLL säger: (17.55.31)
kul respons, lägger mig i sägen och dricker öl dah
Niklas säger: (17.55.46)
hahaha neeeeeeeeeeej
SOFIA LLLLLL säger: (17.55.56)
bara för att du vill ha dem
Niklas säger: (17.56.00)
men kom du :)
SOFIA LLLLLL säger: (17.56.07)
när e du hemma?
SOFIA LLLLLL säger: (17.56.30)
plus att du ska säga "JAAAAAAAAAA; älskling, KOM OCH TAAAAAAAA MIG"

Jag bidrar till ett bittrare Sverige

(stort leende) -Hej, ska du träna puls/medel?
(förvånad/oberedd) -Ööh, nej ska gymma.
(ännu gladare) - Bor du nära?
(ännu mer förvånad)- Ehh, aaah(?!)
(börjar tappa leendet)- Ja, visst är det skönt?
(börjar gå bortåt)- Ööh, aah super skönt..

Som ni säkert förstår är jag den person som verkar invalid och inte ha någon social kompetens. 

Varför är jag så  konstig och varför kan jag inte hålla en normal dialog med en okänd människa?! Är jag ett typiskt exempel på en torr och otrevlig svenne? Blir ju irriterad på mig själv. OCH VARFÖR ÄR DET FÖRSTA JAG TÄNKER ATT HON ÄR LESBISK? Gud snälla Sofia skippa fördomar och påhitt, vad är det för fel på dig?(vet dock ej, hon var kanske lesbisk. Men vad gör det? - INGENTING!!)Varför blir "man" helt ställd när en okänd börjar föra en dialog? Jag MÅSTE bli trevligare mot okända människor, även utanför jobbet!! 





Tvätta slanten

Hör ett skrik från badrummet. Vad händer? Mamma kommer ut, "jag råkade tvätta en hundralapp"..
-den är röd
"Den ser precis ut som en sådan man snott från en kassaskåp (när man tar sönder ett kassaskåp smäller det typ en färgburk så alla sedlar blir röda så att man inte kan handla för dem) Smart mamma, nu är vi rånare också..


Vad jag mår bra!

Har sovit som en stock de två närmsta nätterna. Nu har jag tagit upp en mumsig frukost bricka och kollar på någon svensk/finsk film på TV. Två timmar kvar tills skolan börjar och jag ska bara mysa. Det bästa med att lägga sig någon timme tidigare på kvällen är att man orkar gå upp tidigare på morgonen och njuuuuta, hehe. 

Ha en bra dag mina kära.
Puss



Ensam mys i sängen!

  • jag har inte glömt frågorna jag fick under frågestunden. Svar kommer..
  • jag har satt på mig en extra tröja och mina varmaste byxor
  • dricker varm dryck
  • kollar på min ABSOLUTA FAVORIT Film, BROKEBACK MOUNTAIN
  • ligger nerbäddad i sängen

Idag fick jag frågan "Kommer du och din man hålla ihop livet ut? Är du sådär kär?" Jag behövde inte svara på frågan.. Min vän gjorde det snabbare än kvickt "Ingenting varar för alltid.." 



Skola, gym, dusch, stan

Jag är så glad och lycklig. Ska fika ikväll med mina vänner och nu ska jag till gymmet, jag måste till gymmet.. Jag överlevde provet idag så är lättad. Förresten, nya livet börjar idag. Om jag verkar bitter och irriterad så vet ni vad det beror på -10 here I come..



GODMORGON!

Hoppas på en pigg dag idag, har nämligen sovit i 10 timmar. Inte ofta man hinner med sådant, lite lyx sådär..

Prov idag och efter det får jag se om jag är pigg nog att köra ett intensiv pass på björnövägen. Jobbar inte på 2 veckor nu så det känns super. Sista veckan kvar till lov, två veckor kvar till Spanien, 6 och en halv till 18års dagen. Vi älskar det! 

Ha en bra måndag, om inte, det är snart tisdag!



FÖRLÅÅÅT

Till alla er som trott på mig i vått och torrt. Klockan var nyss 20.00 och jag åt middag. Slutade jobba lite innan 8 och var tvungen att äta när jag kom hem (hade nog avlidit annars, ingen mat på 6h) Jag ska bättra mig, sorry mates!

Jobb i 8 timmar då, romantiskt..

Den romantiska dagen avklarad och fy tusan vad god mat det blev. Tre rätters med Oxfilé och Hasselbackspotatis till huvudrätt. Mannen ligger fortfarande och sover medan jag nu laddar upp med en ordentlig frukost, ska jobba hela dagen. Hoppas ni hade en trevlig dag igår. 





Elektriskt förbud.

Romantikens kväll. Vi har en regel. Ingen mobil telefon och inget internet.. 

MYSIGT. Jag har dukat och för-kokat potatisarna (och smakat på chokladen..)

Fin får lida pin

Förlåt om förra inlägget var luddigt. Mina ben var HELT RÖD OCH BLÅ-PRICKIGA och värmde och kliade, jag epilerade benen.. Fick snabbt hoppa in och duscha i iskallt vatten och nu är det lite bättre. Har tagit en lång promenad i solskenet och trots lite halsont så känner jag mig pigg. Var ju hos Mikaela igår, hon är magsjuk idag.. KUL, stackars henne och hoppas att jag inte blivit smittad. 



Plågsam död mot en romantisk middag.

Ja, det är precis som det låter.. SHIT och SHIT vad ont det gör. Varför utsätter jag mig för detta!? 

Blåa eller bruna ögon?

Hahaha, det var en upplevelse. Trots massvis med tårar så tror jag allt att jag ska införskaffa ett par klarblå linser. Kul med förändring. På bilden sitter inte linsen helt på plats heller, men det kommer lösa sig. Haha.. Vad tycks?


God natt

Hon är cool, snygg och smart. Hon är min vän..

-

Mysig kväll

Vi lagade mat och snacka och spelade ett SJUKT spel. Nu är jag hemma igen och redo att krypa ner i sängen. Imorgon får jag sova hur länge jag vill och jag är ensam hemma hela dagen, sjukt skönt. 






KUL JUL

Haha, som sagt har jag nyss vaknat och gjort mig klar på endast några sekunder. Kan inte äga att jag kan dölja att jag sovit. Ligg-randen är så vackert placerad på kinden. Hoppas den försvinner under promenaden till stan. 




Kärleken har ingen åldersgräns.


Tog en tupplur nyss och vaknade ensam i huset. Gick ner för trappan och möttes av detta brev på köksbordet.

"Hej min lilla älskling

Nu tar du en chokladbit och en kopp kaffe eller ett glas rött och sätter dig i soffan och vilar dina trötta ben..."

otur att detta söta lilla meddelande var till mig. Synd att inte chokladen var det heller, buhu. Ska hem till Mikaela och käka och mysa lite med tjejerna. 
Puss ha en trevlig kväll

Äntligen fredag!!

Åkte ner på stan igår och käkade middag med min roliga och humörröjande vän Hanna A. Det var mysigt och det var god mat. Mitt upp i allt blev jag bjuden på födelsedags kalas, det var nice. Sitter här, lyssnar på The Fray och dricker Nypon te. Ska iväg till skolan för ca 2 timmar lektion och sedan är det HELG..









Till mina bruna ben en sensommar


Till er som undrade

Här är en super frukost som jag hann fixa till idag eftersom jag inte kan gå på första lektionen (Är sjuk och den första är idrott)


En hård macka med kalkon och keso, nypon te, fil med rostade solroskärnor och lite vindruvor. MUMSIGT, glöm inte ett stort glas med vatten också. Bra start på dagen!

Underbart

Sitter i soffan med tårar i ögonen och kollar på TV4 Fakta. En familj har 7 barn, var av 5 st är femlingar. Föräldrarna älskar sina barn och gör allt de kan trots att fadern i huset är arbetslös. Barnen föddes för tidigt, men utvecklas bra utan allvarligare sjukdomar. Gud, jag är så svag för denna typ av program. Fram med näsduken..



De växer upp de små grynen

Var hemma hos mormor en stund idag också. Jag blev så varm när jag såg den här fina teckningen hon fått. Min kusin Tyra har visst lärt sig att rita katter. SÅ DUKTIG!


KOS 2009


Truppen:

Sofia Lundberg
Mikaela Gustavsson
Marie Ylönen
Frida Evall
Dhalia Blomqvist
Martina Thörn
Michaela Billfeldt
Josefin Nordmark
Sofia Björkholm


Det kommer att bli så grymt kul, den 11 augusti smäller det. Det första är betalt. Nu kör vi!!!!!



Herre gud, krångel

Suckar och granater. Har försökt att skriva under en lång tid nu men har misslyckats. 

Åååh, ingenting funkar. Sorry

Fint, känner ni inte igen den?


Funkar igen!

Har varit nere på stan och fikat med Elin och nu sitter jag och Marie i min säng och njuter..

Här senare. Puss

Kalkonmacka

Godmorgon alla trött och pigga små fjun. 

Hoppas ni vaknat på rätt sida. Det gjorde inte jag, vaknade helt DYBLÖT av en HEMSK mardröm, usch & fy! Idag är det matematikprov och detta känns tyvärr som en dag att misslyckas på. 

Svarade inte på alla frågor igår. Detta för att vissa behövde lite betänkte tid.. Svar kommer..

En kär vän ringde nyss i förtvivlan för att hon inte vet vilken sats man ska använda när på matte-provet. Jag sa att jag gett upp och att det får gå som det går. Önska mig all lycka i världen. 

Alla hjärtans dags planering

Jag och mannen håller på att planera vad vi ska göra på alla hjärtans dag. 


Niklas säger: 
vad gör vi på lördag?
Sofia säger: 
jag är ensam till halv 10 här hemma
Sofia säger:
jag tänkte tända ljus och lyssna på delfin ljud :D

Planerna fortsätter..

Niklas säger: 
vad ska vi äta?
Sofia säger:
hmm, något romantiskt?
Niklas säger: 
äsch, nått gott
Sofia säger:
gris-hjärta ?
Niklas säger:
haha serri

Svar på frågorna DEL ETT

på vilken plats klipper du helst tånaglarna?
Idag måste jag svara på toaletten.

tror du att du är en "stor-bloggare" hur många läsare har du per dag??
Nej, det tror jag inte och vet att jag inte är det. Mina vänner är dock förvånade över hur LITE läsare jag har dagligen. 

när fick du din mens?
Mitt under en skoldag. Jag började gråta och gick hem. Det var i femte klass.

vad äter du helst till frukost? och hur mycket?
En hårdmacka med advokado, fil+rostade nötter och te/kaffe. Hinner tyvärr nästan aldrig göra detta då jag föredrar att sova 20 minuter längre.

ser du min IP adress? vet du vem det/jag är?
Ja, jag ser den?! Jag vet inte vem du är då jag inte tagit mig tid att kolla upp adressen..

vad tycker du om politik? gillar du kommunister?
Måste erkänna att jag inte är allt för insatt. Borde ta mig mer tid till detta, men känner att jag inte har något behov av det just idag. Alla får väl tycka som de vill och man ska respektera andras åsikter och värderingar. 

vilken är din favoritkollega (även när hon tjatar på dig om salladsbröd?)
Bortsett från salladsbröden blev det mycket svårare.. Erkänner att det är tusen gånger lättare att säga vilka man inte tycker om. Men alla som börjar på S har väl lite förtur på "gilla-sidan"
 
vilken är din äckligaste vana?
Att jag biter på naglarna ibland direkt efter jobbet (vågar aldrig göra det när jag jobbar)

vem längtar du till?
Sommaren och min farfar 

vad ska du göra i sommar?
Först Hultsfred (4 dagar), Mallorca (14 dagar), Kos (7 dagar) Annars ska jag umgås med alla mina vänner och ha picknick och lyssna på Lars. 

vad gillar du bäst med din klasS? och sämst?
Bäst är att vi kommer ha så sjukt kul sista månaderna innan studenten. Sämst är att det alltid är intriger (vilket även kan vara underhållande då det alltid är intressant och spännande, bara jag själv ej är inblandad)

var köper du alla dina kläder? jämt när jag ser dig på bilder är du ju ba såååå fin!!!!
Jag handlar inte ofta, men när jag väl handlar kan det bli en del. Helst Stockholm då det finns ett större utbud av affärer och klädesplagg. Monki, Urban, Acne, Whyred men även H&M och Weekday. De är väl favoriterna, annars köper jag de plagg jag gillar, märket spelar ingen större roll.

vem har du som förebild, and why?
Jag har nog ingen speciell person som förebild. Mina vänner till viss del, de inspirerar mig och jag formas av mitt umgänge. Lars är en förebild för att han är så jordnära och klok. Han är som jag vill vara.  


Kom nyss hem från box-passet

Jag hatar att jag bestämt att jag inte får äta mat efter klockan 7. Det suger jag jag missar middagen. Jag hatar att jag alltid få gå och lägga mig hungrig. Jag hatar att jag är så jävla bestämd att jag aldrig ger upp. Har jag sagt att jag ska göra det så gör jag det. 

FRÅGESTUND.

Fråga vad du vill. Detta verkar vara obligatoriskt för en bloggare. Nu när jag växer, ni får veta allt..






UPDATE: Hinner tyvärr inte skriva innan ikväll. Denna enormt framgångsrika frågestund får alltså fortsätta hela dagen. Svaren kommer upp senare ikväll..

HA EN BRA DAG

REMIX




Kan jag skaffa mig en vettig kamera eller?!!!

Har i alla fall införskaffat en ny skit snygg kornblå klocka, Lars Winnerbäck DVD (den gamla) och ett par rosa hörsnäckor till min Ipod. Förlåt för den otroligt dåliga bildkvalitén. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dricka te med Mikaela. 

Puss på er och ha en trevlig kväll.


Blondinbella får en mink


Hemma och laddar om

Blev längre dag idag än förväntat. Det är ganska fint ute nu med all denna snö. Fick schemat för Spanien-resan idag också. Jag ska bo hos en familj, ensam och prata spanska hela dagarna. 

Så här fint är det hos mig. Eller fan, vad då fint?!! Jag hatar kyla och snö..




Vad gör man inte?!

Jag och min vän vill så gärna träffas. Hon vill inte cykla hit. Hon kommer snart, vi ska dela på taxiavgiften. 



finn 100 fel






Jag har lärt mig nu

Det är så kul att min statistik alltid är mycket högre när jag har varit på party.. 

Bilderna kommer..



På bättre vägar..

Lite framsteg i alla fall.. Känner att detta kanske kan funka, KANSKE..



Kan ju minst sagt säga att jag testat lite olika outfits, he-he



Börjar bli smått crazy..

Härligt med massa bilder på mig eller?



Nej, det kommer aldrig att gå..


Gudars skymning

Hur ska man få detta nylle vackert till kvällen?!


Haha, helt svart under ögonen och likblek. Vad ska jag ta mig till?



Årets äckligaste

VET NI VAD JAG MÄRKTE IGÅR?!!! VERKLIGEN VÄRLDENS ÄCKLIGASTE.. Min tandborste var blöt när jag skulle använda den innan läggdags, mystiskt. 

JAG OCH MIN SYSTER HAR ANVÄNT SAMMA TANDBORSTE I TYP TRE VECKOR!!!!!!!!!!!


VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT VIDRIGT 


Måste på toa, snyta mig och röra om i såsen

Har hjälpt mamma att laga mat med Lars Winnerbäck på högsta volym. Ska ta en super lång långpromenad i kylan tänkte jag. Lars får hänga med då också. Hans är vackert. Snart dör datorn på grund av för dåligt batteri också..

Har hela dagen uppbokad av roliga aktiviteter. Måste sätta igång. Roligaste idag kommer väl vara att gå till Niklas och hämta lösögonfransarna jag så fint lämnat på hans sängkant. Ikväll fyller en vän år, min första vän jag skaffade när jag flyttade hit till Västerås. Säger bara Prinsessan. 

Ha en bra dag vänner! Puss





HELA ARTON ÅR!!



red red wine








Laddar om..


FUNBEAT.se

Tröst äta vs. Glädje äta
2009-02-05 17:55. 

Kroppen känns som betong. Kanske har jag kört för hårt, kanske behöver jag vila. Ska läsa igenom lite företagsekonomi och sedan krypa till sängs. 

Jag vill bara mosa i mig godis och allt smaskens i världen. Hört att de finns de som äter när de är ledsna, tröst äter? Jag är precis tvärtom. När min man säger att han tycker om mig, när mina vänner hör av sig och säger att de saknar mig, det är då jag äter. Det är då jag vill köpa 5 liter godis och kolla på 3 kärleksfilmer. 
EN SÅDAN DAG ÄR DET IDAG.. 





Godmorgon och fredag

äntligen, eller egentligen har jag inte hunnit längta så mycket, men i alla fall..

Igår var en softar dag och det är allt annat än vad det kommer att bli idag:

  • Skola (2 lektioner och PROV)
  • Stan (fika med klasstjejerna)
  • Sola
  • Hem (duscha, välja kläder)
  • Till Niklas och hämta hörlurar & en DVD jag beställt
  • Till Josefin och träffa tjejer och förbereda oss på party
  • Jesper sweet- eighteen-party

Snart kommer han hem till mamma




Hela familjen har skrattat gott..


Crazy days


När jag blev sysslolös

Jag har tränat och ätit lunch. Nu gör jag ingenting och det ska jag göra resten av kvällen, NJUUUTA! 

Något bra på TV ikväll?



Till er som undrar

Fighten igår löstes. Det hela slutade med att jag och min man låg i sängen och kollade på youtube. 

Jag sa att vi skulle kolla på lite roliga klipp och han sökte på (utan att jag föreslog det) "Stureplan brat" hahahaha... 



Fan i skiten

Jag försov mig, eller egentligen inte. Jag trodde att jag började 11, men insåg när jag gått upp att jag började 10, klockan var 8 minuter över 10. Typiskt. Ska iväg för en lektion snart då, sen gym och efter det hem och plugga.

Vi hörs senare!

Saker ett par tjaffsar om

  • vilken kanal på tv det ska kollas på
  • vem ska ska stänga av alarm-klockan på morgonen
  • vem som ska sova ytterst/innerst i sängen
  • vem som ska bädda/släcka lampan på kvällen
  • att tjejen inte får använda brun utan sol
  • att man inte säger hej då på msn
  • när den ena har sovmorgon borde det andra skolka(?!)

Fan vem har sagt att det ska vara lätt? Detta var endast de grejer jag kom på just nu. Jippie..

 Jag och min man har nyss haft en diskussion om att jag inte vill se på sporten, men han kommer tydligen dö om han inte får se klart den. Han försvarar sig med att jag borde plugga och lägger sig sedan raklång i soffan. Blir fan blir galen och nu ligger jag i mitt rum med stängd dörr. Han tror nu att jag pluggar för fullt.. 

NU ÄR DET KRIG!



Nu KÖR vi


Hon är bäst, coolast och smartast i hela världen. Grattis än en gång!

Jag visste det.

Har alltid tyckt att Thea i "Linas kvällsbok" är så sjukt snygg. Idag fann jag faktan, hon är modell..

Gissa hur.. WIKIPEDIA.se


Det är tur

Ja, det är tur att jag har Mikaela. Fick min första ordentliga frukost på flera veckor, mums. Ägg och advokado knäckemacka, fil med rostade solroskärnor och te. En super start på dagen, energin är på topp. 

Nyss fick min kära vän panik för att det ENDAST är 35 minuter kvar tills vi ska åka. Själv andades jag ut och satte mig på toaletten. Hon ska platta håret, sminka sig och göra sig graciös. Själv räcker 3 minuter gott och väl för att jag ska vara beredd för en ny dag.

Vi hörs vänner



God natt, kärleken är vid kameran




Mysig kväll

Jag och Mikaela åkte ner på stan efter skolan och betalade resan (mer om den kommer senare) efter det tränade vi ett pass på friskis och nu sitter vi här med världens största fruktsallad med mango, papaya och ananas. Vi har pluggat och ska nu sätta på "Heartbreak Hotel" 

Imorgon är det endast två lektioner och sedan är det lunch och mys med Josefin Svensson på stan. 
 
Hinner inte så mycket mer nu. 
Puss och godnatt

Resultat

Om ni vill veta hur boxningsmatchen gick igår så har hon erkänt. 

Läs och njut: http://ronjiie.blogspot.com/



En hemsk godnatt saga, kan innehålla spår av skratt..

Min älskade kusin har som sagt tagit körkort. Fick ett sms "ska jag hämta upp dig nu?" Fan va nice tänkte jag, gratis skjuts till träningen. "Kommer om 10 min

Jag går ut på garage uppfarten där hon redan hunnit kliva ur bilen. Hon ser bekymrad ut och säger "Det är bara ett litet problem" Jaha tänker jag och följer henne mot bilen. "Det är ingen bensin kvar och mätaren står under noll. Såg detta när jag redan passerat macken och efter ett tag började en varnings-lampa att lysa gult" SHIT SHIT SHIT.. Jaha, tänker jag, vad fan ska vi göra? Kommer vi att komma ända till macken? 

Hon säger att vi får hoppas på det bästa och startar bilen (Jag ser på henne att hon håller på att dö av nervositet och hon lägger av ett nervöst skratt). Från mitt hus är det en raksträcka, en seg uppförsbacke och en lite längre nedförsbacke till macken. Hej och hå! 

Jag kliar mig i hårbotten, kniper händerna runt nackstödet, för att sedan blunda en kort stund och önska oss all lycka i världen. 

När vi kommer till den sega uppförsbacken så börjar den gula "slut på bensin" lampan att lysa. Nu är det kört.. Sedan kommer de lugnande orden "Sofia, jag vet inte hur man tankar. Jag har aldrig gjort det" Alltså detta är ett skämt.. Snälla, snälla låt oss bara klara denna ynka nedförsbacke..

Vi svänger in på Shell. 

PROBLEM TVÅ

HUR FAN TANKAR MAN EN BIL?

"Vaddå 98 eller 95. Vilken ska man ta?!!"

(Måste säga att jag tackar Ola för att han gått igenom oktantalen med oss)

Frida ringer sin syster..

Jaha, oktantal 95 ska vi ha. Hur betalar man? Sätter man in kortet före eller efter? Äsch, vi testar. Trycker in kortet och slår koden. Jaha och sen? 

Hon lyckas till slut få upp "tanklocket" medan jag står bredvid och äter russin och skrattar som något annat efterblivet barn. Då kör vi då, trycker in slangen och hoppas på att vi inte ska bli nedsprutade av bensin. Vi lyckas och ett kvitto kommer så fint ut. 200 kr gick det på. 

Kommer nog aldrig att ha problem med att tanka i fortsättningen, men visst vore det schyst om det var ett moment i uppkörningen. För jag vill verkligen inte att någon därute ska få genom gå samma nervösa, hemska, svettiga och kaotiska upplevelse som jag fick. 


GODNATT OCH TACK FÖR DENNA DAG
PUSS




Time to pretend


Kan alla lyssna?!

Alltså den är så bra, men går ej att lägga in

http://se.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE&feature=channel


Kopiera, lyssna, njut, känsla, LÄCKERT



De har lyckats

Jag har en as cool kompis som har startat ett UF företag. 

Kolla in dem och beställ deras grymma produkter. 
Funderar på att köpa några jag med. En suverän affärsidé!!

http://sockon.se/index.html



Långt svart eller blont? Har haft det mesta

Vet ej varför den första bilden ligger ner. Har krigat länge, men det funkar ej..




NU jäsiken, håll utkik..

Jag fick faktan kastat mitt i nylle igår, DU KOMMER INTE ATT KUNNA SPARA UT DINA NAGLAR. Det är inte din grej och du är inte sådan. Du kommer aldrig att klara att få långa, vi vet det båda två. 

Fy fan vad irriterad jag blev. Jag ska allt visa världen, mina vänner och föräldrar att jag kan. Hehe, I-landsproblem? Nej då..

 

Känner pressen..

MIN KUSIN TOG KÖRKORT IDAG. GRATTIS. 
FYLLDE 18 FÖR EN VECKA SEDAN OCH NU ÄR KORTET KLART. 
DU ÄR SMART, DU ÄR BÄST!



Då var vi igång


I my dreams

Kom nyss hem, ny dag väntar.

Är man inte lite sjuk om man drömmer att man äter mjölk och sedan får skit ont i magen i drömmen. Hoppas att ingen annan laktosintolerant behöver lida med denna dröm. Ganska onödigt att jag åt mjölk och flingor i mina drömmar, suck. Mardröm? he-he

We made it

Efter det ena stönet högre än det andra från Ronja så klarade vi oss igenom passet. Hon är mig allt en riktig fighter. 

Ska hem och avsluta veckan i min mans massage-fåtölj. Hoppas veckan har varit bra och att ni är laddade för en ny, det är jag. Ikväll är det väl Beck eller Wallander på tv också, jippie. 

PUSS

FIGHT

Ska iväg och boxas nu, mot en tjej som satt i fylle-cell i fredags, LÄSKIGT! Haha, hört att hon ska ha spräckt näsa och läpp, blåtira runt ögat och VÄRRE SKA DET BLI. Hon är kaxig, ska ta ner henne på jorden.. 

Hon kaxar sig rejält: http://ronjiie.blogspot.com/



Jag älskar skal

Potatisskal, morotsskal, kiwiskal.. MUMS.. 
Det är bara att skölja av och sedan äta skalet. 
Mer näring och godare, tycker jag. 

  • Vem orkar skala?
  • Vem är kräsen?
  • Vill vill lägga mer tid än nödvändigt?

Vad smart jag är

Alltså wikipedia, jag beundrar den sidan så mycket. Jag framgår typ som smartast i världen av min syster nu. Hon frågar mig massor om kändisarna i tidningen och jag får fram svar på nolltid. 

Hon tror att jag kan allt, COOLT.. 



Feel so much stronger now

Sitter i köket och lyssnar på "I wanna know what love is".. Min syster sitter bredvid och läser någon skvaller-blaska. Mamma har nu åkt bort och kommer åter hem om några dagar.. Ska försöka att se till så att hockeyn inte tar över hemmet medan hon är borta. Juste, pappa ska på hockey ikväll..

Har pluggat och pluggat. Skönt att man inte jobbar, inte ofta man kan softa en hel söndag förmiddag. Ska boxas ikväll. 

Ska fortsätta träna på min redovisning om hypofysen, hormoner och ägglossning. 

PUSS


"Haha, jag hittade en bild där du har en finne"

Kul att jag kan underhålla någon i alla fall..




Klassfesten.









Den nya svenskan

Jag - Gillar inte du sådan här musik?
Pappa - Det beror på vad jag gör. Skulle jag gå ut en kväll skulle jag inte lyssna på detta, men om jag skulle sitta hemma och chilla en kväll skulle det passa bra. 

Svenskan har verkligen förändrats de senaste åren. Skulle aldrig kunna tänka min att min morfar skulle använda ordet chilla i sitt språk..

Lyssnade på Melissa Horn



RSS 2.0