Ha en trevlig kväll.

Nu ger jag mig iväg till Martina för en mysig liten middag med tjejerna (som ni hört 1000 gånger) Alla är redan där och jag är såklart sist som vanligt. Läppstift i kväll kvällen till ära. Är bjuden hem till Jonte senare, men jag vet inte, skulle vara mysigt men... Trevlig kväll på er! (Jag vet att jag alltid ser likadan ut, men vad ska man göra åt saken? Tråkig tjej är samma tjej) 

image186

Betty Edvall

Hemma igen efter en shoppingrunda på stan. Gjorde av med ca 1300 kr och det kändes toppen, behöver verkligen fylla på garderoben. Köpte ett par skit fina skor, lägger ut en bild senare. Köpte även lite annat smått och gott. Martina fick bli sällskapet och hon dög alldeles utmärkt! Vi åkte sedan och solade och nu sitter jag hemma och taggar inför kvällen, ska snart ta en promenad.

Till dig som tycker att jag lagt ut den där bilden massor av gånger. För det första så är du väl en av de som ligger inne på bilddagboken och spanar, eftersom jag aldrig har lagt upp den här på bloggen. För det andra så, nja okej, du får tycka att den är ful,ha!

paint

Nu har vi fått veta om vi kom in på våra individuella val. Jag ska gå ekonomi med etik och livsfrågor och hälsopedagogik? Ska nog byta bort det sist nämnda mot bild&form. Visst är jag väl duktig? Ganska stolt över fiskemannen här nedan,ha! Sedan blir väl lektionerna lite roligare om jag och Martina kan busa tillsammans som alltid.. You go girl!

image185

the biggest weekend

SNART ÄR DET FEM DAGARS LEDIGT. Om jag längtar? Dum fråga..
Jag har nu precis vaknat och sitter i sängen och tar det lite lugnt innan jag ska bege mig till skolan och idrottssalen. Spanska prov idag också. När det sedan är gjort kommer jag att vara lyckligast i världen (hur det än går) Hoppas verkligen att ni får en trevlig lång-helg, för det ska jag, verkligen!

Valborg? Nja, jag vet inte lite överskattat kanske, lite för mycket planering inför en ganska tråkig kväll,ha! Men middag ska det bli och brudarna ska mysa hela natten lång, eller? Har planerat dagen in i minsta detalj och jag hoppas att jag kan följa planerna någorlunda.

Igår fick jag min efterlängtade "genomskinliga" klocka från Tritoni av mamma och pappa. Lyckan var stor, den är nu min nya bästa vän. Nej, men om man skulle ta och plugga lite.. eller inte. Vi hörs senare! Ha en bra förmiddag!

Linus goes PRO

Någon som känner igen honom till vänster? Kanske från VLT idag, sporten? Säger Linus Kanth er någonting? Jag har iaf full koll på grabben.. Vi får väl se om han lyckas ta OS-guld som simmare med detta förflutna. Världen väntar spänt! Linus, jag önskar dig all lycka och du vet att du är bäst!

image184

summer times

Fina tjejer, saknar när alla var tillsammans! Tyckte att det behövdes en uppiggande bild på bloggen. Så här har ni den. Sommar och fina klänningar

image183




sleeping bell

Just det!! Måste säga att jag inte riktigt klarade det där med att lägga mig i tid igår. Hade satt upp en limit på 00.00 och jag hade satt på "sleep" spellistan på itunes och släckt lampan runt 00.20, det är väl okej? Gör framsteg iaf. Det var en man som ifrågasatte mig varför jag nu för tiden alltid är uppe så sent. Tyvärr hade jag faktiskt inte något vettigt svar.. Men det kommer en förändring. Om ni nu ville veta,ha! Ska "fortsätta" plugga nu. Hörs senare i kväll!

It is killing me

Tre lektioner och TRE PROV, det kan inte vara sant. I morse 8.30 var det engelska nationella för alla första klassare i hela Sverige, eller? Sedan matte-prov och efter det prov i HISTORIA.. Men vad gör det, ska ändå sätta mig och plugga inför provet i morgon nu. Kul liv man har..Jag kan iaf lägga Hitler på hyllan och honom ska jag inte tänka på mer nu. Räcker det inte med två och en halv A4 sida om hans liv på sista uppgiften? Jo, jag tror nog det. Spanska måste nog vara det värsta som finns.

I skolan var det största samtalsämnet "den inlåsta kvinnan" och jag fick ut mina åsikter, det är sjukt!

There is not a word

image182

The big deal

Då var det bestämt! Jag och min blivande vän har bestämt att sova tidigt och det känns otroligt skönt. Tänk att du kan komma med så simpla lösningar på ett så pass stort problem, ha! Tack!

Vad annars? Jo, jag kom på en ganska smart lösning (dock är det lite försent nu, men den var bra iaf) på de stora problemen i världen. Om första världskriget aldrig hade lösts ut, då hade det ju aldrig blivit ett andra världskrig, eller hur? Och då hade inte så många människor
dött (plus att lektionerna i historia inte skulle vara så jobbiga) och då kanske inte alla sjuka pappor i världen hade gjort sina döttrar med barn. Eftersom att de kanske inte ville ha en överbefolkad jord? Det var väl för jävla synd att det blev ett första världskrig ...

sleeping bell

Har precis vaknat upp efter en inte allt för lämplig tupplur. Måste verkligen lära mig att sova på nätterna, det här kommer inte att funka i längden. Ska sätta mig med andra världskriget nu igen och försöka få in lite mer fakta. Vad ska ni göra i kväll? Önska mig lycka till!!

NI MÅSTE LÄSA DET HÄR!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2360686.ab


Helt sjukt, mamma berättade nyss.

En man i Österrike har precis erkänt sitt brott. VET NI VAD HAN HAR GJORT?

Elisabeth blev gravid sex gånger - i går tog mardrömmen slut
Elisabeth är 18 år när den tjocka ståldörren stängs om henne en augustidag 1984.
Pappans upprepade våldtäkter gör henne gravid sex gånger.
Efter att ha fött sitt andra barn försöker Elisabeth fly. Men pappan låser in henne i skräck-källaren igen.
Tre av barnen har aldrig lämnat källaren ? förrän nu.
Källaren till det stora huset på Ybbsstrasse 40 i Amstetten har flera rum som nås via den trånga hallen. En ståldörr med kodlås, dold bakom en bokhylla, skiljer de hemliga rummen från bottenvåningen.
Det finns en tv, kokvrå och toalett. På väggarna sitter gamla affischer och tavlor. Takhöjden är högst 170 centimeter.
Dagsljuset har ingen möjlighet att stråla in genom de fönsterlösa väggarna.
De hemliga källarrummen var Elisabeth Fritzls fängelsecell från den 28 augusti 1984.
Det hon hittills berättat om åren i fångenskap är obeskrivligt omänskligt. Men mardrömmen började tidigare än så.
I slutet av 60-talet får ingenjören Josef och läraren Rosemarie dottern Elisabeth. Hon går i skolan, är ytligt sett precis som alla andra barn ? men bär på en hemlighet.
När Elisabeth är elva år gammal våldtar Josef henne för första gången.
Och övergreppen, både fysiska och psykiska, fortsätter hela tonårstiden.



Ingen har väl missat det här? Det finns så otroligt jävla sjuka människor.

Ha en bra dag!

image181

Godmorgon måndag!

Är det bara jag som är så där extremt skoltrött? Jag vaknar på morgonen och vill inget hellre än bara skita i allt och sova vidare. Men jag måste, jag måste lära mig att plugga på egen hand. Kanske skulle skaffa mig dator förbud? Hmmm, det skulle nog underlätta en hel del. Visst, har ju inte lite press på mig heller. Min kusin gick ut gymnasiet med ALLA MVG utom ett, VG. Orkar verkligen inte. De sista veckorna kommer bli en ren pina och jag vill inte plugga. Hur känner du själv?

forget

There's still a little bit of your face, I haven't kissed
You step a little closer each day
That I can't see what's going on


Åååh, låten är så himla bra. Jag har haft det jobbigt, tufft ett tag. Orkar inte gå in på detaljer men, aja! Jag vill bara att allt ska bli bra nu. En ny start och liksom lägga allt jag kämpat mot i 3 och ett halvt år bakom mig. Vissa stunder har det varit oerhört tufft, men visst, jag överlevde..
Som jag sa till Marie, "Jag har inte svårt att öppna mig och prata, det är bara det att jag måste hitta rätt person att prata med"

Damien rice - cannonball

En dag, dagen, då ska jag inte lyssna på den här låten ensam.
Den är så fin, vacker. Jag vill inte lyssna ensam..


save me

Kan ingen bara rädda mig i kväll? Går med på nästan vad som helst.

speak up

Fan, hann inte åka till IKEA. Men det gör inte så jätte mycket eftersom min kusin inte var med idag, haha.. Sitter nu hemma igen efter jobbet och pluggar, inte SÅ kul. Allt hemskt som Hitler ställde till med, vem blir piggare och gladare av att läsa om det? I morgon kommer Martina hem från London och jag är inte alls avundsjuk. Själv ska jag väl försöka ta mig till Stockholm på torsdag efter att vi inventerat på vår affär. Någon som vet om det är andra öppettider för att det är 1 maj? Just det! Första maj måste jag ta ut mina rättigheter och demonstrera lite. Undra vad det ska handla om i år. Något förslag?

beautiful day

Vet inte riktigt varför mina planer inför helgen sprack. Men någonting som höll i sig var att Gå upp tidigt på söndag för att plugga. Varit uppe sedan 10 och läst om Hitler och andra världskriget, intressant. I kväll skulle jag kunna döda för den där 23 filmen och lite trevligt sällskap. Är det ingen som är på? Ska jobba, plugga och träna idag men annars har jag inga planer...

Det har varit en lugn helg och det behövdes verkligen. Full av nya krafter och energi ska jag nu ge mig an en ny skolvecka.. och det är inte långt kvar till sommarlov nu.

Hörs senare / Sofi

Håkan Hellstöm

Jag gav den andra andra chans. Förlåt till alla er som hatade mig för mitt förhastade beslut. Håkan, du är bra, som alltid. Vi älskar din musik. Kanske var jag inte taggad och lite trött för att orka lyssna. Men nu, nu när jag inte orkar ger du mig kraft och glädjen. Tack!



fish for life

Har precis fått i mig lite lunch här ute på baksidan. Solen lyser och livet leker. Skickade ett super gulligt sms till Josefin Svensson så jag tror nog att vi ska ses snart en stund... Vädret är så bra (jaja, jag vet, ALLA skriver om vädret) det är ingen idé att deppa, om jag nu hade tänkt det, ha! Jag vet att ni är hungriga. Kolla på den här. 

Skapad av mig, uppäten av mig!

image179

Mode visning

Vill påminna alla om att i helgen är det modevisning på IKEA. Min kusin ska vara modell och gå med sin klänning. Det är en "föreställning" kl 14.00 och en 16.00. Samma tider gäller på söndag. Själv ska jag se om jag kan ta mig dit i morgon, eftersom jag är så nyfiken på hennes jobb med klänningen. Deras uppgift var att sy en klänning. De fick välja mellan olika teman (kommer inte ihåg vilka de var). De fick sedan bidrag av IKEA för att fixa fram material. Är jätte nyfiken på hur det gick för alla. Tjejerna som framställt klänningarna går HV/MODE på Carlforsska.

loveli day

Härligt är rätt ord! Jag var nyss ute och tog en promenad längst svartån. Super mysigt och jätte varmt och skönt. Ska snart bege mig iväg till friskis för att köra mitt älsklingspass med Alexander, wiho. Senare i kväll har jag inte hunnit planera vad som ska hända, vilket känns väldigt jobbigt eftersom jag alltid vill ha ALLT planerat. Under min promenad stötte jag på massvis av A-lagare vilken inte var så himla mysigt. Visst blir man väl lite skraj? En gav ur sig meningen "Jaså, tvingar tränare ut dig även på sommaren"..(som om han sett mig tidigare, ha!) Jag blev förvånad att han ens visste vilken årstid det är, grattis.. verkligen! 



image178

Mitt vackra lilla bostadsområde, älskar det!

training

Har världens träningsvärk i magen idag och jag kan säga att pilatesbollen har kommit att bli min bästa vän. Det funkar verkligen och det är värt ett försök. I och för sig var det bara andra gången men jag känner redan resultat, haha! Kommer nog dock inte att kunna skratta idag. Om du är i behov av ett bra sätt att träna magen på, följ mitt tips. Ha det bra och lycka till!


image177



saturday morning

Godmorgon alla! Fredags kvällen blev lugn. Jag och Klara tog en långpromenad på över 2 timmar och det var hur mysigt som helst, tjejen är verkligen någon i min stil. Vi gick förbi djäkne och tyckte synd om alla som hällde i sig kalorier och sprang runt och skrek (Klara var nog lite avundsjuk).. Egentligen, vad är grejen? Längtan till helgen är ju alltid enorm och när den väl kommer, vad gör man? 90% av Västerås ungdomar super ned sig antingen utomhus eller inomhus.. Kul... Men det är väl bra att vi alla har hittat vårt kall och gör vad vi tycker är roligast.

f*cking high

Vad är det för fel? 
Försvinn ur mina tankar! 
Du liksom tar över mig, allt.. 
Har svårt att tänka på annat än just
 DIG

Happy kid

Så här lycklig var Jenny idag.
 "Ta en bild på mig när jag är så glad som jag kan vara" 
(Det hade i Jennys värld hänt världens bästa grej en stund innan bilden togs. Hon var väldigt lycklig och detta speglas i denna bild) Haha, kan ju diskuteras om hon lyckades se glad ut eller inte.

image176

work work work

Yes, wow, wihooo, jippie...!! Jobbet på McDonald´s är mitt.

Varför är Carolina en "fett tråkig" tjej? (Hennes egen beskrivning av sig själv)

Ska iaf, om det går som planerat, spendera min kväll med Klara. Vi ska kolla på en riktig rysare (den där med 23 någonting,ha) och käka äpplen. Det där med äpplena var hennes idé och hon lovade att hon skulle köpa massor av äpplen till mig om jag kom hem till henne i kväll. Kvällen kan inte bli annat än bra.
Ska snart käka lax och relaxa lite.. Mamma&Pappa har några gamla polare på besök så jag får vara ensam, super skönt.

new hair

Haha! Kul att man blir fin på bild iaf, eller inte.. Men här är håret. Blev inte så jätte mycket ljusare så ska nog köpa en ny färg-sats på stan idag om jag vågar. Ha en bra fredag! (Snart har man blondinbella håret!LÄÄNGAR)
Lägg märke till min älskling i sängen, Emma (Hon med snabeln)

image175



FRIDAY NIGHT LIVE

Hemma nu igen efter natten hemma hos Martina. Everything is nothing without you!

image173

Ska snart pallra mig iväg till skolan för två lektioner med Mats och efter det väntar en runda på stan med Josefin, jag har saknat dig! Direkt efter det ska jag till friskis för att träna och i kväll blir det att bara ta det lugnt. Tänkte hyra det där filmen som heter något med 23, skräckis? Någon som har sett den? Värd att se? 


Martina är så rolig. En tjej i skolan frågade henne hur lång tid det kommer att ta för henne att flyga till London. Martina svarar då helt normalt (lite kaxig attityd) "Det tar en timme dit och tre timmar hem." Haha, tro inte att hon har fått sina cleaver skills av mig, ha! Om ni inte förstår så menar alltså lilla Martina att det tar en respektive tre timmar bara för att man ställer om klockan, SMART TJEJ!

colour

Då var det gjort. Har fortfarande blött hår och jag vet inte om jag vågar se resultatet. En bra grej är väl att om det blir hemskt så är jag hemma från skolan i morgon, men det kommer nog inte att bli någon större förändring. Lägger ut en bild imorgon när jag kommer hem.
Är inte alls avundsjuk på Martina som sitter här brevid och skriver pack-lista. London väntar henne i morgon.


image172
 Farväl bruna Sofia. Välkommen Blondie.
Nu är det bara längden som fattas,
sen har man "blogg-håret".

light day

Idag blir livet ljusare, för jag ska nämligen färga håret "blont". Carolinas händer ska hjälpa mig och detta händer i samband med en tjejkväll hemma hos Martina. Först en tripp till Maxi för att inhandla lite goda frukter och sedan hem till Martina för att mysa och snacka skit.
Just nu känner jag hur det bränner på hela kroppen av den starka solen, älskar det!

Nya Gina tricot har tydligen öppnat i stan och alla verkar vara helt lyriska. Jag vet inte riktigt om det är min grej. Vem vet inte att alla kommer att ha likadana kläder inom en vecka? Inte riktigt min grej. Visst, det finns säkert några snygga plagg.. Dock föredrar jag inte att se ut som alla andra i hela Västerås.

Hejdå / Brunetten

hälsningar från solen!

Ligger nu ute på gräset på baksidan och bara njuter med bra musik. Tidigare idag hittade jag lite gamla skivor med bränd musik från min gamla dator. Där fanns bl.a. gamla godingar som Martin Svensson och Jimmy Jansson, ha! De två herrarna funkar inte riktigt längre men de bjuder iaf på massor av gamla minnen.



Läste faktiskt tidningen i morse! Eftersom jag bara varit i skolan en timme så hann jag faktiskt med att läsa VLT. Den innehöll ett ganska roligt reportage om 15-åriga ungdomar och deras klädstil.
Varannan elev som går i nionde klass vill ha "en egen stil".
Hanna Lagerberg hade lyckats bra med artikeln och jag beundrar hennes förmåga att kunna skriva och uttrycka sig på ett mer än godkänt sätt.

En fråga till ungdomarna var hur de tycker att andra ungdomar klär sig och vad som är en typisk kläd-outfit för till exempel en "fryx-tjej". Just den frågan fick en tjej på någon "bonde-skola" (Hallsta/Sura?!) och hon svarade
'something like' "De har typ bara märkeskläder och dyra åtsittande jeans, ungefär som på Carlforsska." CARLFORSSKA?! Jag vet inte ens när jag senast såg någon med snygga kläder där. Tur att vi alla har våra olika åsikter om vad som är snygga kläder. Själv trivs jag bra med mina kläder men det börjar bli lite glest nu. Men snart väntar en resa till Stockholm med JosefinN och jag är mer än taggad.

Ha en bra dag! Nu ska jag vända på mig och fortsätta att sola..

Lars winnerbäck - Du gamla fria nord

Jag kan inte annat än älska honom. Längtar så enormt till sommaren, han är bäst.


Onsdagen den 23 april

Hann hem och käka lite och sedan bar det iväg till McDonald´s Stenby för intervju. Här är Josefin Englund stolt poserande framför sitt kanske blivande företag. (Tyvärr blev bilden halvt grå och jag vet ej vad det beror på?!)

image168

Direkt efter intervjun som väl gick sådär, åkte jag och gymma med Klara på friskis. Fixade även ett kort på henne. Vi körde på som vanligt trots att det var lite skumma typer som gjorde konstiga läten, ha! Här är flickan iaf..

image169

På vägen från McDonald´s till friskis fick jag punktering på cykeln vilket jag inte jublade över direkt. Ställde cykeln vid "cykelringen" och promenerade sedan resten av biten i ca 15 minuter. Väl framme kan man ju säga att jag inte bara var lite svettig.


Efter det slitsamma passet blev det ett litet stopp hemma hos Josefin. Det blev dock inte så långvarigt eftersom de två kära människorna mest hade ögonen för varandra. Men här är en bild på dem också, kärare än någonsin.

image171

Tog sedan en långpromenad på över en timme med hunden. Han var lugn och inte alls lite crazy som jag hade förberett mig på. En underbart fin och välskött hund. 
image170  

busy woman

stressigt, stressigt, stressigt! Är hemma nu efter skolan för att snart ge mig iväg till Stenby och den tredje McDonald´s intervjun. Efter det har jag lovat att gymma med Klara.. Hon tjatat ett tag. Hinner inte färga håret idag så får göra det i morgon istället. Ska skynda mig till Gryta efter gymmet för att träffa världens hemskaste och mest aggressiva hund i hela världen, lovat att ta en promenad med honom. Kan lägga ut några bilder på honom sen.

Måste rusa nu, möta Josefin utanför Västeråshallen. ÖNSKA MIG LYCKA TILLL. Är skit nervös och jag hoppas verkligen att det lägger sig, ha!

Damien rice - 9 crimes

Jag ber dig, lyssna på låten. 


Varför känner jag igen mig? Jag har inga ursäkter.

pust!

Klarade samtalet utan större problem. Endast mamma som var lite fundersam över den ogiltiga frånvaron, trots att det inte alls var mycket! Eftersom allt gick bra så får jag nog sova hos Carolina (var lite orolig att mamma skulle säga ifrån,ha

Till er trogna läsare. 
Boken "Jack" som jag skulle läsa blev ingen hit. Den verkar inte så jätte bra eller så är jag bara för trött varje gång jag ska läsa. Så den utmaningen har inte satt igång än.

Dieten att inte äta (måltider) efter kl 7 rullar på och jag ska nog klara detta. Är nu även ganska intresserad av metoden som Blondinbella kör så vi får se om den träder i kraft i mitt liv också. Haha! I slutet av veckan ska jag också ha klarat av att sprungit milen minst en gång! Får väl se om jag lyckas, ska snart ut i spåret.

Det är så kul för alla är så fula när de springer och inte minst jag. Min gamla man sa ofta till mig att jag var så ful när jag sprang. Olyckligtvis så tror jag att det är sant.

Trevlig kväll!

take some time for myself, or not..

Yes, bara skön vecka kvar nu. Naturkunskapsprovet+inlämningen och muntliga nationella är gjort. Återstår bara att njuta av livet och sova borta varje natt, love it!

Utvecklingssamtal idag halv 6, ej att förglömma. Men min lärare är så otroligt tråkig att det nog inte kommer att bli någon större upplevelse. Efter det ska jag springa och sedan hem till Carolina och mysa. Åker direkt till skolan därifrån i morgon bitti med Martina. Väl i skolan väntar gymmet på oss, ha!

Köpt med mig mango och vindruvor hem som jag ska njuta av nu innan jag ska ge mig iväg till skolan igen.

cold as ice

Uppe med tuppen! Har sovit i ca 5 h och det kommer att kännas i kväll kan jag meddela, stackars Carolina som måste spendera natten till onsdag med mig. Men den blir nog lugn, sitta lite vid datorerna kolla någon film och sen somna in.

Ser ganska rolig ut just nu. I denna tid, mellan sommar och vinter uppstår alltid ett problem hemma hos mig. Jag vet liksom inte om jag ska sova med fönstret öppet eller stängt. Om jag låter det vara stängt blir det FÖR varmt och låter jag det vara öppet blir det svin-kallt när jag ska gå ur sägen på morgonen. I natt valde jag att ha fönstret öppet efter en tids funderade. Ganska lustigt eftersom jag nu sitter här i de varmaste mjukisbrallorna, tjocktröja+ en tjockare fleecetröja, raggsockor och MÖSSA. Haha, jag har en lösning. Har inte plattat håret på evigheter så tänkte göra det nu för att få upp värmen lite. Det börjar bli lite kallt nu när jag sitter här helt stilla. Måste röra på mig. Ha en trevlig tisdag!

life life life

Varför har jag inget liv? Sitter uppe halva nätterna och pratar med någon man som jag inte ens känner. Visst, det är super trevligt och jag gillar honom. Borde sova. Borde plugga. Det finns tyvärr ingen motivation. Ska färga håret också, ljust. Hoppas att det blir lika bra som förra sommaren. Nu ska jag fortsätta chatta lite, fett cool tjej!
God natt/god morgon

Lars Winnerbäck - Vänta

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir?
Vi kan väl lämna varandra en liten stund?
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv
så lovar jag att vi möts för jorden är rund...


Här ska du få veta vad jag tror
Om vi går åt varsitt håll och får nytt perspektiv
så lovar jag att vi aldrig möts för jorden är stor

run idiot run

Alltså det här är nog något bland det värsta jag har varit med om. Skulle ge mig ut på en lugn och långsam löprunda. Och vad händer? Jo, för det första, när jag har sprungit ca 1 km kommer hela VIK/VSKs (vad vet jag) 92-lag (?!) och nosar mig i nacken. Kändes då som om jag hade två val, ge upp eller öka farten. Kan ju säga att jag inte gav upp iaf. När jag väl hade blivit av med dem (De sprang endast  2,5 km) så kunde jag äntligen pusta ut. Visserligen hade jag nu blivit ganska trött eller det kändes iaf i kroppen att jag var ute och rörde på mig, ha! 

Andra varvet tog jag mig igenom utan någon större skada.
Men sedan hände det!

Jag påbörjade mitt tredje varv lite så där halvt trött, haha! Efter ett tag märkte jag att att de började bli mörkt och plötsligt slog det mig att det snart skulle bli kolsvart. Jag var verkligen ensam kvar! Har nog aldrig sprungit så snabbt i mitt liv, eller så är jag bara väldigt otränad nu, ha!

image166



relax, take it easy

Mamma är arg, jag måste städa mitt rum. Jag är ensam hemma. Jag pluggar. Någon som vill spendera sin torsdag med mig under dagen? Har nämligen bara en lektion mellan 8-9. Gud den här veckan kommer att bli så otroligt skön. Trots att jag inte ska till London på fredag som vissa andra. Jag vill inte städa. Kan inte ens lägga ut en bild på mitt rum för att det är så hemskt.

Nej, är lite rastlös nu. Det måste hända någonting, kryssning? Käkar just nu lite sallad och lyssnar på Lars. (Alltså den Lars som kan säga sitt namn)

Fan, brände precis mina rostade solroskärnor, varför så misslyckad? Så sugen som jag var, inte kul.. Ska tagga lite med plugg nu innan träningen. Det händer så mycket i mitt liv (?!) "fett me busy" / SOfi

Mysigt med vår

Hemma igen efter en inte allt för lång skoldag. Första lektionen kl 2 var svenska och vi fick sitta ute i solen och skriva vår-dikter, inte allt för ansträngande. Andra, som även var den sista lektionen var engelska och det gick på en halvtimme. Nu ska jag sätta mig ned med vattenmelonen och plugga lite bergarter och bakterier. 

Hörs i kväll.


image164
image165

monday morning

Godmorgon! Varit uppe sedan 10 och suttit nere i köket och pluggat, ganska stolt över mig själv. Börjar inte skolan innan 2 idag så det känns ganska skönt, trots att det kanske hade varit skönare att sluta 12 och börjat 9 idag. Tror iaf att den här veckan kommer att bli skönt. Ett prov i morgon och sedan inget mer förutom nationella. I kväll blir det endast träning och plugg för min del. 

I helgen fick jag frågan 
"Men vad då, känner du inte att du vill ha en bästa vän?!

Jag är inte riktigt den där typen som binder mig till någon. Jag vill ha många bra vänner och ha det som jag har det nu. ( många vänner har jag inte,ha) Min person är nog sådan att jag lätt tröttnar på de jag umgås med om det blir för intensivt och jag behöver nog ganska mycket omväxling. Det är inte det att mina vänner är långtråkiga eller något sådant, haha. Jag vet inte, det är bara sådan jag är. 

Ha en trevlig måndag. Vi hörs!! 




frog-world

Ingen som bor i denna stad har väl missat att det är grodornas år i år? Hörde om att det var typ en väg vid djäkneberget som stängts av eftersom grodorna måste kunna passera lugnt, det kanske var lite överdrivet. Det är desto mer synd om oss, vi som bor vid svartån. Grodorna ligger verkligen överallt på vägen och i 95% av fallen är de platta längst med marken, vidrigt.. Ville bara berätta om våra problem här nere vid ån. Grodorna håller på att ta över våra hus, vi behöver hjälp!!

image158

sick world

Kvällen ska spenderas hemma hos Carolina med "the notebook", once again. Men först ska jag jobba och ska även snart ut och springa lite i spåret. 

Men hallå, är det inte helt sjukt? Att man som 17årig tjej inte kan gå ute ensam på kvällarna? Fyfan! Jag blir så irriterad över att de vidriga våldtäkts-männen kan bestämma om jag kan gå ute själv eller inte. Jag vågar inte ens gå själv efter klockan 10. Pappa och jag hade en diskussion igår om detta. Själv kom jag på det smarta draget att alla borde gå med vapen, självförsvar? Men nej, det får man inte! Pappa sa 

"Ja, men det är ju det som är så sjukt. Om en rånare skulle göra inbrott i vårt hus och ta allt vi äger och sedan halka på vägen ut. Då skulle han kunna åtala mig för att jag inte har sandat. "
Inte vet jag om det är helt sant. Det låter ju i och för sig ganska troligt eftersom vi bor i ett ganska så sjukt land med ganska så märkliga lagar. 



Bra låt med Tiger Lou - Horatio

 

söndag morgon.

Godmorgon på er! Sitter och rå myser ensam på balkongen med datorn och skolböckerna, naturkunskap. Känner mig så otroligt nöjd med min plugg insats denna morgon. Solen steker och jag njuter. Dagen är upplagd så att jag ska jobba träna och sen kanske hem till Carolina eller någon annan vän och kolla någon bra film. Men just nu ska jag bara sitta här och fortsätta att ha det skönt. Haha! Ha en bra dag. 

image157

02.12

Det var kämpigt, men jag kom iväg. Tror nog att jag spenderade 2 h på att leta efter något att ha på mig. Lyckades till slut och jag tycker ändå att resultatet blev ganska bra. Svart kjol, svart T-shirt, vinröd sidenkofta, långt guldhalsband och guldringar i öronen. Var på stan tidigare idag och köpte glitter ögonskugga i läppglans förpackning på "makeup store", funkade toppen bra, köp sådant. 

image155
ögonskuggan



Haha, jag vet att jag ser lite ut som Ronja Rövardotter i håret men jag gillar det! Ska nog klippa mig snart och det känns bra att jag vet exakt hur jag vill ha det. Så tills studenten ska jag nog ha hunnit fixa till finaste skallen. 
Iaf så tackade jag nej till alla sköna och lugna aktiviteter i kväll (trots att det var det jag egentligen ville ägna min tid åt) och åkte istället hem till Marie. Lite nya ansikten var det väl men mest gamla haggor som har hängt med ett tag. Antingen var det bara inte min dag eller så var det helt enkelt trist, har inte riktigt bestämt mig än, tror nog på det förstnämnda. 

donation?

Jag och min vän Tobias har startat en ganska intressant diskussion. Vet inte hur vi kom in på ämnet men det handlar om donation och om man ska donera sina organ eller inte? Okej visst, det är snällt mot Elsa 3 år att ge henne ett nytt hjärta! Varför skulle man inte donera sina organ liksom. Men tänk, tänk om man inte får något nästa liv om alla organ inte fungerar. Eller är det bara själen som behövs? Finns det inget nästa liv? Det finns nog inget svar och det gör mig frustrerad. Ska du donera dina organ eller?

Saturday night

Tjenare bloggen! Har nyss varit på nedre våningen och käkat taco (förstår om en del är chockade eftersom att jag hatar taco), men jag överlevde och kände att jag verkligen behövde mat. I kväll har jag några alternativ på vad som ska hända och jag kan inte bestämma mig vart jag ska ta mig eller vad jag ska göra. Egentligen lockar soffan och en bra film mest. Vi får väl se hur kvällen löper ut.

Träffade Gabriella en stund på stan idag och det var hur trevligt som helst. Tjejen är underbar och lätt att umgås med och jag tycker om att ha henne i mitt sällskap. Tack!

Nu ska jag väl hoppa in i duschen och sedan fräscha till mig lite. Bjudningen att få bada bubbelpool ligger nog ganska bra till på listan också. Men som sagt, vi får se. Käkat vattenmelon idag igen så livet är lugnt.

An old friend with a new spirit

En gammal goding till vän slog nyss en pling till mig. Blev så otroligt glad och jag har verkligen saknar grabben, Philip Berlin. Alla sjuka saker vi har gjort tillsammans och alla mysiga stunder vi har tagit oss igenom. I tre år var vi oskiljaktiga och nu ses vi inte längre? .. Mannen frågade om jag ville träffas i kväll. Det lät väldigt trevligt men jag får se hur jag gör, har redan lovat bort mig på annat håll.




image154


Tagit en lugn morgon idag. Ska göra mig i ordning nu och rusa ner på stan för att träffa Gabriella och ta en fika. Sedan måste jag väll hitta något fin att ha på mig i kväll, vi är igång igen. Så, ha en trevlig dag så hörs vi sen!  

yesterday

Lite bilder från gårdagen. Kanske inte det roligaste jag gjort i mitt liv, men det dög. Haha. Väntar förväntansfullt på Kissies stora födelsedagsparty. Hoppas verkligen att jag är bjuden. Ha en bra lördag!


Sofie                            Carolina                   Jag


Emma&jag               Kim&Becca             Jesper




party

är hemma hos Sofie nu, ganska många smyggingar här. Har inte tid att blogga alla sliter i mig. Ska nog dra vidare snart är hemma hos sofie nu. Bilder kommer imorgon! Jag och Jesper sitter nu och diskuterar livet och han undrar om det är värt att leva eller inte.. Frågan är stor.. Amanch vart är du någonstans..

motorcykel tider

Nu är våren här på riktigt.. för nu har pappa tagit ut hojjen igen. Blev bjuden på skjuts ner till stan, men tackade nej eftersom jag inte tycker att motorcykel är något säkert sätt att transportera sig på. Så jag cyklar hellre och håller mig vid liv. 

image140

singing in the sun

Skönt med helg! Ska ut och springa spåret nu och sedan skynda mig ned på stan en snabbis innan jag åker hem till Carolina. Så skönt, älskar helgen! Vad ska ni göra?

      

sunny friday

Fan vad härligt! Snart är det helg, endast två lektioner kvar. Älskar verkligen att ha allt planerat in i minsta detalj och det har jag den här helgen. Hatar att sitta ensam hemma och vänta på att något skoj ska ske. Vädret är ett stort plus och får väl hoppas att det håller i sig. 
I kväll ska jag väl umgås med Carolina, som vanligt och hoppas att våra planer håller i sig. Det är nog lite party på gång. Men innan dess ska jag hinna ner på stan, träna och träffa min kära kusin. 
Efterlängtad fredag och jag är på topp, eller kommer iaf bli efter provet som väntar om ca 20 minuter. Önskar mig själv lycka till eftersom jag har börjat tröttna rejält på skolan. Det är bara att bita ihop, sommarlov om 6 veckor.

image136

Laakso - Västerbron

Den här låten påminner mig så mycket om sommaren. Ta del av den. 


summer time

Gud vad jag är lycklig. Det här kommer att bli den bästa sommaren (hoppas jag).. Detta kommer att hända

Hultsfred 10-14juni
Kreta10-24juli
LarsW-14 augusti
LarsW-23augusti
En vecka i annat land med mamsen?


Tyvärr så tjänar jag inte lika mycket kosing som Blondinbella på att skriva blogg så jag vet inte riktigt hur jag ska ha råd med allt. Får ju inget studiebidrag under sommaren? Hoppas väl på jobbet på McDonald´s och sedan lite extra pengar på pappas ICA.. Annars har vi ju fruktpackningen på söndagar. Ska inte klaga, är bara lite lat..

the king of everything

Det har inte varit världens roligaste dag idag, men när jag kom hem och såg den här mannen på omslaget till en tidning piggnade jag till igen. Han är verkligen min idol. Okej, jag vet inte hur han mår eller vad han har för favorit färg. Trots det beundrar jag honom verkligen. Han verkar både stark och så otroligt ödmjuk. En kille som verkligen har lyckats och nu önskar även jag dig lycka till. Varje gång jag ser dig blir jag så lycklig, ha! Kör hårt grabben!  


image135

english

Haha, vi lekte lite lekar idag på engelska lektionen. En lek gick till så att man fick ta upp ett kort med ett ord på t.ex. "bridge" och under ordet stod 4 andra ord som man inte fick använda. Man skulle sedan förklara ordet så att sin lagkamrat skulle kunna gissa rätt. Min vän fick ordet "tea" och vet ni vad hon sa? Haha.. "motsatsen till att äta.. det är brunt" .. Självklart skrattade hon jätte mycket när jag sa "Bajs, toalett..." Men jag menar, när blev dricka motsatsen till att äta? Skärpning lilla vän.

njutning

Har nu suktat efter vattenmelon i flera dagar och bestämde mig för att idag ska bli dagen med maximal njutning. Pluggade klart och satte mig i bilen för att åka till ICA-grytan. Full av förväntan steg jag in i affären. Vid det här laget kan jag affärn utantill och jag vet exakt på vilken hylla melonen ligger. 

DEN VAR SLUT!!! Jag dog. I korgen stoppade jag istället vindruvor, färsk ananas och fryst mango, ingen vattenmelon... Kom ut till bilen och var deppigare en någonsin då mamma säger att vi ska åka till Konsum och kolla om de har någon melon där. När fick Konsum bättre utbud än ICA?
Skärpning! ICA is the shit, ha!  


image133

suck

Snart behöver jag inte plugga mer i kväll och jag känner redan nu hur skönt det ska bli att krypa ned under täcket i soffan och kolla på skit på TV. Hmm onsdag, vad är det för bra då? Om det är någon som är intresserad av bergarter och konvektionsströmmar så vet jag allt, fråga på ni bara.

Alla har väl läst om den "stackars" man som blondinbella har hängt ut i sin blogg? Men varför i hela friden är det synd om honom. Håller helt klart med den blonda tjejen (som jag alltid gör) och tycker verkligen att hon har gjort helt rätt. Han hade tydligen skickat ett helt sjukt brev till henne personligen och skrivit ungefär att han förstår mannen som har dödat Engla och att han i princip skulle kunna göra samma sak!?!? Då måste han väl vara helt dum i huvudet? Och straffas för vad han sagt?.. Men nej! Istället står det stort och tydligt på en internet sida "Blondinbella hänger ut man som är psykiskt sjuk". Om man blir irriterad? Ja det blir man!!

swim

Lil'Rain - Adore U till alla som inte har hört den. 

Tog mig till Kristiansborgsbadet idag direkt efter skolan vid 1 för att ta en simtur. Skönt att jag slutar tidigt så att det inte är så mycket folk, tänkte jag. Men tji fick jag. ALLA barn i hela Västerås city verkade vara och simma just idag, jippie. Inte för att jag har nog emot barn men det var bara för mycket. Är hemma nu och väntar på att kvällen ska anlända så att jag får sova. 
Någon som vill ta en promenad?

image132

run

Den tidigare händelsen har gjort mirakel. Tror nog aldrig, eller iaf på en lång tid, att det har varit så skönt och lätt att springa. Har nog slagit ett nytt rekord. Eftersom jag blev nekad innan jag skulle ut så tändes en låga inom mig. Desto mer aggressioner ju bättre springer jag. Så idag blev det rekord fart.

Jag vill inte verka som en lite kärleksmes. Så jag lägger av. Tänkte istället göra en ute&inne-lista,ha! Det verkar som om bloggen blir mer populär om man följer trenderna. Så varför inte en "att göra-lista" också när man inte är igång liksom?
Men ni får väl demonstrera, vad tycks?
"även sveriges största bloggerska behöver lite tips ibland"



Två flätor och putande med läpparna, inne eller ute?

image131

:(

Tack. Kul. Inte så kul...
Jag hatar att få "Nej"

news

Sitter här lite smått chockad över vad jag nyss har läst. Försöker plugga lite och söker nyheter på expressen.se. Vad får man se? Inte konstigt att det finns mördare och människor som samlar på lik.

Vardagliga rubriker..

"Bet butiksbiträde"
"Sveper sprit-shot med bebis i famnen"
"Jag är snyggast på jorden"


Att det finns sjuka människor det är det ingen tvekan om. Det är ju nästan lite så att man väntar på att det ska hända någt hemskt bara för att sedan slippa vara orolig för när det ska hända. För visst är det väl en självklarhet att det kommer att hända?

Day one

Matteprov idag. Blev klar efter 45 minuter och sprang sedan ut för att slippa den hemska prov atmosfären. Utanför klassrummet satt en Marcus och jag slog mig ned för att förhoppningsvis få reda på vad han fått fram för lösningar. Det visade sig att vi fått fram ungefär samma resultat och det gjorde mig lite mer säker på att det gått hyfsat iaf (om nu han är så duktig!? Vad vet jag)


Såg "The notebook" för första gången igår kväll. Trots vissa avbrott och oklarheter (som vanligt när jag ska försöka titta på en film) tyckte jag verkligen att den var bra. Grinade som ett litet barn på slutet när hon Allie fick ett utbrott och den gamla gubben grinade. Rekommenderar starkt denna film som jag tycker att alla borde se.


Har ett svårt val framför mig i kväll.. Station medel75 på friskis eller "Next" & "X-effekt" på MTV?! Det är den stora frågan. Vi hörs senare i kväll!

Monday

Och så var det dags för måndag igen.. Ligger lite efter i sömnen så har bestämt mig för att ta mig till jordens skönaste säng i kväll för att få en ordentlig skönhetssömn. I lördags lyckades jag hålla mig vaken till 07.00 och igår blev det endast till 03.00 .. jag ser en förbättring.
Idag var det en lugnt och kort skoldag och det kändes som om det behövdes.

Mc-Micke ringde nyss och jag har nu fått min tid för den tredje intervjun. Som tur är har jag Jozzlan vid min sida under intervjun och det känns tryggt. Man har ju hört talas om vad som kommer att ske och det känns som om aktiviteterna kanske inte är tillägnade till just mig, men vem vet?

Kul med lite ljusare tider också och nu känns det ju nästan som att våren närmar sig.

Ett litet tips till er som inte har så mycket att göra i dessa tider. Börja spela TETRIS på hamsterpaj.net .. Haha, jag har känt mig ganska rastlös på sista tiden och detta spel har hjälpt mig att komma tillbaka till verkligheten. Man glömmer liksom tid och rum och "alla" som skriver och vill prata lite glömmer man hela bort. Det är så otroligt skönt. Testa själv. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare!

älskade vän

Sitter hemma hos Carolina och chattar lite, ha! Ganska kul, hon sitter i fåtöljen med en laptop och jag i soffan med en annan. Sociala tjejer vi är då. Men det behövs liksom inga ord i våran relation.

Men lite jobbigt kan det vara när jag inte kan nå henne, får liksom ingen kontakt. Uppslukad av alla män som desperat vill ha henne sitter hon vid datorn och ger blanka tusan i mig.. Som tur är kommer pappa snart och räddar mig. Ibland kan han faktiskt vara bra.

Sist vill jag ge en stor fet slemboll till de husläkare som jobbar i Västerås. Ni är sämst! Nu har jag gått och lidit fram och tillbaka i 2 år. Trots att jag mår skit dåligt är det "inget fel" på mig. De kan inte se något och då är jag helt frisk!? Snälla, skaffa er något annat ställe att fika på där ni gör någon nytta. Blir så upprörd. Förlåt alla som har föräldrar eller om du som läser jobbar där. Men tyvärr, jag hatar dig.

Tack

Tack till Marie för igår. En sjuk tjej med så mycket kärlek. Vill ha dig här nu och krama dig, ha! (?!) +att hon känner så otroligt coola individer. Tack Marie för igår.

13 april

Duschade av mig innan jag drog vidare mot mitt hemland, Västerås stad. Hämtade upp Carolina vid henne och efter en liten fundering på vad vi skulle välja för roligt ställe hamnade vi i Tobias armar på Malmaberg. 
Det blev en mysig och ganska lugn kväll med trevliga människor. Det är väll alltid kul att se lite nya ansikten. 

Carolina har nu återigen stadigt sällskap vid sin sida. Sååå lycklig för din skull lilla gumman, ha! 

I kväll blir det att ta det lugnt på Tråddragargatan och ligga och dega vid TVn. Men först är det jobbet som kallar och för en gång skull så känns det ganska kul... Vi hörs! 


 
Tobias.                      Joel & Marie     Joel



Middag

Sitter nu hemma igen efter en mycket händelserik lördag. Kvällen började med middag i Irsta kl 19. Det bjöds på lax, cous-cous och tzatsiki. 

De inblandade: Sofia, Martina, Josefin, Anneli & Susanne. 
Med trevligt sällskap, god mat och underbar efterrätt tog vi oss igenom kvällen utan större besvär. Dock lite jobbigt när Irsta barnen började berätta om att grannhuset var ett så kallat "spök-hus". Och ensamma som vi var där ute blev stämningen ganska så frostig.


Snygg josefin.           Anneli & Suss         Martina

leka

Är hemma hos Marie. Livet leker och alla är hur gulliga som helst.
Joel Vikner Och Tobbe är söta. Var är Amanch?

healthy

Sådär ja, då var man snart iväg. Känner mig inte frisk till 100% men vafan, lite måste jag ju tåla. Hände inget dramatiskt i natt så en dag i Stockholm ska jag nog klara av, ha! Kommer väl hem vid 5-6 och sedan är det bara att tagga till kvällen. Den ska först spenderas hemma hos JosefinN i Irsta med middag och skitsnack. Ryktas sedan att jag ska vidare och dansa lite (?!). 
Ser fram emot denna dag. Ska se till att jag går i affärerna själv så att jag får lite lugn och ro. Mamma och pappa får väll bli mina personliga stöd och kanske lite ekonomiskt bidragande. 
Gårdagen blev väldigt mysig med snacks och TV. Kvällen spenderades med mina två vänner, Sebastian och Jakob. Kunde inte hålla dem borta från mitt hus så jag blev tvungen att släppa in dem. 
Sebastian fick till sin lycka låna min dator och detta var väll mest vad han kollade på.. Helt sjuk kille!


today10

Ensam hemma till midnatt.. Tusan vad skönt! Ska inte göra ett smack, kolla TV och leka med datorn. Måste verkligen bli frisk så att jag klarar av huvudstaden i morgon..

Tog mig ner en stund på stan i Västerås idag och det var ganska ansträngande. Träffade Martina och Josefin som konstant gav varandra pikar och elaka kommentarer, väx upp barn! Hann med ganska mycket på det korta besöket
fixa mitt nya kontokort
lämna in klockan/hämta den. (kommer från och med nu alltid sitta runt min handled)
Köpa en "tjock-sommartröja", vit från MQ

Pappa skjutsade sedan mig från stan till Stens ICA och eftersom han hade så otroligt bråttom var jag tvungen att gå därifrån, höll verkligen på att dö. Kom hem, dog och nu ligger jag och kollar på talang 08 med en vän. Blir filmkväll hemma hos mig i kväll med vänner och gott tillhugg. Laddar inför partyt i morgon kväll och då ska man vara på topp!!

lyssna och njut

The Hoosiers - Everything goes dark


Stockholm

Åker till Stockholm i morgon för att shoppa lite. 
Alla plagg är från Monki utom klänningen som är från TopShop.
Denna natt har mest varit en pina och jag hoppas mer än allt att jag blir frisk tills i morgon och till i kväll. Dagarna brukar vara smärtfria.. Det är nätterna som tar kol på mig.



lyssna och njut

The Hoosiers - Worst case senario


gotti gotti

Ååååh, skulle kunna döda för sourcream-chips just nu! Är så jävla hungrig och skulle verkligen göra vad som helst för just dessa chips. Om någon är i närheten av Vallbybron och känner att de vill göra en god gärning så är ni mer än välkomna hem till mig med chipsen, skulle sitta fint!! Ska vara hemma i morgon också och titta på tv och tycka synd om mig själv.

image115     GE MIG!!!!!!!

watching TV

Vad skulle man göra när man är sjuk om inte TVn fanns?


Oprah
OC
The Hills
Made
X-effekt
Next
So you think you can dance
Dirty Sexy Money


Vilken jäkla TV dag.. Toppen!!

Men det värsta som finns är väll när texten till Amerikanska program är FELSTAVAD eller när det fattas bokstäver. Det är nog det mest irriterande som finns. En annan grej är när de inte översätter precis som de säger utan tar bort eller gör en helt annan översättning. Blir galen.. Ha en trevlig kväll framför TVn allihopa.

Sick of sleeping

Sjuk idag så ligger just nu och kollar på canal+ "Christmas in Boston". Har inte kunna sova mycket i natt och detta resulterade i en allt för trött kropp idag. Så soffan och TVn kommer idag att vara mina bästa vänner.

Har bara en lektion kvar tills det är helg och sedan kan jag leva loppan. Helgen är planerad och jag har massor som ska göras. Carolina och jag ska dra av några timmar tillsammans också, känns som det var ett tag sedan jag träffade henne. Vi ska spendera fredag kväll ihop med någon bra film, om allt går som jag vill. Lördagens dag ska jag spendera i Stockholms City och jag hoppas verkligen på att hitta något att piffa upp min garderob med. Den tidiga lördagskvällen ska spenderas i Irsta så det blir något nytt för mig, har aldrig varit i Irsta tidigare. Sedan ska jag jobba och uträtta lite ärenden på stan också om jag hinner med.

Blir så otroligt trött på tekniken ibland. Som ni vet fick jag världens läckraste högtalare till min dator i födelsedags present. De är köpta på MacSupport och då tar man väl föregivet att det ska gå och installera dem på en MacBook. Men nej, nej.. Installations skriva är för Windows. Sämst! Måste gå iväg och fixa det där..
Min super snygga klocka har anlänt också. Armbandet är för stort så jag ska lämna in den, och sedan kommer klockan att sitta på armen för gott. Jag överväger även att köpa en likadan fast genomskinlig. Skulle vara skit snyggt i sommar mot brun hy.
image114

Måste fortsätta hänga med i handlingen i filmen nu. Hörs ikväll

sick of sleeping

Halv 10 är klockan och jag ligger i sängen för att snart slå igen mina ögonlock. Det måste vara rekord.. fast jag är sjuk, det är inte så kul. Har bara legat hemma och pluggat och mått dåligt idag, så lika bra att jag går och lägger mig..

Det verkar vara någon viktig fotbollsmatch i kväll också, något jag har missat? Aja, grabbar.. Hoppas att rätt lag vinner!

Ja, vad annars? Kan dela med mig av att jag ska få ta privatlektioner och lära mig att "vigga". Alla som har någorlunda koll vet vad detta innebär. (det är när man typ "tar upp" en innebandy-boll på klubbladet och sedan snurrar runt och för klubban mellan benen(?!) och i luften och andra coola trix.) Så om någon vill utmana mig i detta och försöka lära sig snabbare än mig så godtager jag utmaningen. Lets go! Ska återuppta mina gamla innebandy talanger igen och spela skiter ur alla gamla gummor.. NOT!


image113



the perfect one

Så lycklig, verkligen. Jag hoppas att det vi sade var sanning. Ett skämt blev till allvar
(i mina ögon i alla fall). På några minuter ändrades min inställning till dig. Hoppas, hoppas, hoppas. Vi bestämde lördag?! Du är väldigt vacker, så det skulle inte förvåna mig om du tog detta som ett skämt. Trots detta blev jag gladare än någonsin och nu vill jag inget annat. Du vet ingenting, men du har gjort att min tråkiga plugg-dag nu innehåller ett leende.


Överdriv inte Sofia. Förstora inte allting. Ert samtal betyder ingenting. Du kan slappna av...

food time

Halv 10, första lektionen idag, hade vi idrott och gym. Martina och jag pumpade på bra tillsammans med coola killar som Allsing och Kjellstand, alla var krigare,ha! Det har varit en lugn skoldag och slutade redan vid 1. Fast dock inte lika kul att komma hem eftersom det är hur mycket plugg som helst som väntar på mig nu. Som tur är så är jag själv hemma och ska spendera de närmsta timmarna i min ensamhet med skolböckerna.

Ska ge mig på en ny "mat-metod" också hade jag tänkt de kommande veckorna. Den går ut på att man får äta som vanligt ända fram till 19.00, då man endast för äta äpplen och andra lätta frukter (banan får man endast äta om man har tränat). Denna metod, vet ej vad den kallas, tror jag kommer funka bra på mig.
Eftersom att jag vet att kroppen inte förbränner maten lika effektivt efter klockan 7 så känns det värt att ge metoden ett försök.. Började igår så än så länge inga förändringar,haha.

Kom vidare till tredje intervjun på McDonald´s också, heja mig! Ska ringa och bestämma en tid för nästa möte och sedan är jag igång.

Vi hörs senare. Trevlig eftermiddag

100Höjdare

Haha! Hoppas att ingen missade "100 höjdare" igår. Fyfan, det var helt sjukt. Filip och Fredrik träffade en man, vad kan han ha varit, 40 år kanske. Han hade haft samma "jobb" i 28 år och trivdes bra med det och ville absolut inte lägga av med sin dagssyssla. Vet ni vad han gör hela dagarna?
Han sitter på en liten träpall vid en gågata hela dagarna och skrämmer folk. Det är nämligen så att i sina händer håller han en "buske" (ett antal gröna kvistar), han liksom gömmer dig bakom dem så han inte syns. När det sedan går förbi ett äldre par, en ung tjej eller ja, vem som helst så böjer han ned kvistarna så man ser hans ansikte och sen skriker han något i form av "Buuh" .. Alla som går förbi hoppar minst sagt till i sin förvåning. Det är hans jobb?! .. Stackars människa. Inte konstigt att det finns sjuka människor.

Hundboll

Min blivande vovve. Eller ska iaf ha en sådan någon gång i mitt liv..  Ska nog börja spara till en nu.

image112

my life is that

Körde ett "puls intensiv" pass idag på friskis. Det ska nämligen vara det jobbigaste jympa-passet som existerar. Lyckligtvis överlevde jag och nu sitter jag här och äter potatis, igen.. Förlåt för påhoppen på grabben jag skrev om i tidigare inlägg. Det var inte meningen att alla skulle förstå vem det var. Och jag fick också konstaterandet "Men vadå? Det är väl klart att han läser din blogg. Och när han gör det så är det klart att han fattar att du menar honom".
Jag vet inte om du, den berörde, följer mina uppdateringar här men om.. Vill jag bara säga att sanningen är den att jag saknar dig och det stör mig så otroligt att vi inte pratar med varandra längre. Du är verkligen en sådan person som jag vill umgås med.. Vi skulle nog behöva prata och umgås lite, det skulle inte jag må sämre av iaf. Så, än en gång, om du läser, hör av dig!!

image111
Känner mig lite knasig just nu..

För alla er som spänt  går och undrar om McDonald´s har hört att sig så kan jag berätta att det har de ej. Jag var orolig ett tag för att de sa att de skulle höra av sig i torsdags.. Fast de har tydligen inte hört av sig till någon än så nu kan jag vara lugn igen. Lovar att jag kommer informera er när den stora dagen med beskedet är kommen.



låtlåtlåt

LARS WINNERBÄCK - Nästan perfekt

långt ifrån. Vill tacka mina vänner för att ni finns, Martina&Carolina&Josefin&Sofi&Emma. TACK på er!

Skolveckan är snart igång igen. Allt är som vanligt igen, kan inte sova på kvällarna och lägger in massa tråkiga inlägg. Fast det här är inte ett värdelöst. LADDA NER LÅTEN. Ni kommer inte att ångra er. Just det! Jag skulle berätta något roligt som Josefin Svensson sa igår, fan, jag har glömt vad det var.. typiskt!

pic

Som sagt, apelsin.. so last year! ryck upp dig, ta en potatis ♥

image110

Eviga söndag

Kom nyss hem från Martina, fyfan.. Suttit och pluggat i minst två timmar tillsammans nu, jag DÖR!
Josefin S. , har du övergett min blogg eller? Jag som är deppig. Jag som behöver dina kommentarer.

Tyvärr har jag inget att säga till dig just nu. Har frossat i kolhydrater idag, om ni undrade, så jävla gott. Potatis is the shit!!


Igår fick jag mig en liten tankeställare.. Varför spelar åldern en sådan stor roll? Vill man umgås med de som är födda 1993 eller 1988, 1989, 1967 så får man väl göra det utan att bli retad, eller?
Om man skulle ställa alla människor utomhus (haha) och sen gissa hur gamla alla är skulle det nog bli svårt.. Man skulle nog inte ha så många rätt. Det är smartheten och mognaden som spelar roll. Sedan var det ju en annan rolig lek också. Om alla skulle ha tröjor med talet då man är född..! Även den leken skulle nog vara ganska intressant och visst skulle man få vissa chockar..
Fan, jag börjar få lite att göra på dagarna, tankarna tar över mitt liv.

GOD NATT

x

Glöm det, jag tar tillbaka allt.. Du är precis som förut, det går inte att prata med dig. Om vi någonsin haft något tillsammans så är det nog ingenting som finns kvar nu. Bli inte ledsen, eller varför skulle du, det känns mest som om det är ditt val. Själv har jag mest hängt med så mycket jag har fått för dig, nu är det slut på leken. Det är slut på alla våra samtal och möten. Kul var det, jag kände mig uppskattad, vad hände med allt? Min vän, allt förändrades på en natt.

Sköt om dig!

x

Borde plugga, borde vara duktig, borde ha glömt dig.. Kanske är det din ålder som drar i mig, eller så är det din otroligt sexiga personlighet. Jag vet inte vilket. BJUD HEM MIG!

yesterday


Här är en bild jag hittade från igår. Det är jag och min kära vän Josefin..
Det avr hårdkörning hemma hos Martina igår. Alla var glada och alla var roliga, nästan ...
image109

kolhydrater

Trevlig kväll igår.. eller den började bäst iaf... Förutom onödiga kommentarer av Carolina&Martina så var kvällen väldigt lyckad! Tyvärr så blev det inga bilder och jag vet inte varför. 

Nu sitter jag helt ensam hemma och ska snart till att börja plugga. Om någon är sugen på en bra film så är ni välkomna hit i kväll, Soffan bjuder, eller så kan du bjuda.
Ja, vad annars kan jag berätta?, är lite sliten idag så jag vet inte om jag ska bädda ner mig snart och ta en liten tupplur. SÄLLSKAP skulle vara trevligt! Jag har i och för sig en date idag men det är sent, halv 9 i kväll, Martina, jag längtar efter dig.

Måste killen vara så jävla seg? Kan han inte bara fråga mig om jag vill bada i hans bubbelpool och kolla på en bra film? Det skulle uppskattas.. (fast det kommer aldrig att hända) 

JAG ÄSLKAR KOLHYDRATER, JAG ÄLSKAR POTATIS! 

faktum

Tack alla som gjorde min födelsedag igår. Allt var super. Just nu är tiden dock lite deppig, har insett faktum, jag är slagen av en 92a .. Hon är söt, jag är en bajskorv.

image108

Mat


Bilden tagen igår under en mysig lunch i solen med Josefin Nordmark, Martina Thörn och Josefin Svensson.

image107

jippie!


Ja, lyckan är gjord.. Alla som vill ha lite bra ljud är välkomna hem till mig!!


image106

birthday problems

När man var liten var det bästa man visste att vakna upp på sin födelsedag. Vad har hänt med detta? Fyfan, jag vill inte vara uppe nu, efter kl 00.00 den 4 april. Det är nu,NU,NU,NU som min dag börjar.. Nu måste jag somna snabbt så att jag kan vakna upp i morgon med ett gott samvete att jag inte njutit av min födelsedag i förväg..

Hemma igen och det känns skönt. I morgon ska jag berätta om vilka roliga funderingar jag har grubblat på under min resa. (Ganska kul vilka saker man tänker på när man tänker)

sweden calling

Haft en underbar vecka och nu är man hemma igen.. bifogar några bilder.

Arabia Azur beach&resort. Från balkongen, 30-35 grader ..
image98

image100


image101


image102


image103


image104


image105

Afrika calling

Hej alla mina trogna lasare!
Lite fakta om vart jag befinner mig och vad som hander.
Om ni inte har forstatt det an sa befinner jag mig alltsa i Afrika, oknens land.
Just nu sitter jag inne pa ett internetcafe som ligger inne pa hotell omradet. Det ar ett stort hotell med massor av gaster (mest ryssar), trevlig personal och god mat.
Hela denna tisdag har jag spenderat pa en minst sagt GUPPANDE bat och jag kanner nu, nar jag sitter har, att det gungar under mig,ha! Snorkling stod pa schemat, men efter att jag varit nara att branna mig pa maneter ungefar 100 ganger tackade jag nej till det andra dyket. Lag sedan uppe pa baten och solade mig resten av resan.
Solen ar minst sagt stekande och jag har lyckats att inte halla mig i skuggan en anda gang!! Rekord!

Maste ocksa tacka Carolina Frenning som har gjort denna resa till en fem poangare genom att hon skickat med mig och min Ipod lite bra latar... Hela dagarna ligger jag har pa stranden och diggar till "Busshunter  - now when you gone" och "maskinen - alla som inte dansar" Toppen, tack sa mycket...



For er som ar lite tveksamma om vad som ar inne i sommar (i modevag) sa kan jag har ge er de hetaste tipsen. Eftersom jag nu varit med om sommaren lite i forvag sa vet jag vad som galler. Dessa tips ar inte nagot som jag sjalv har kommit pa. Det jag ska ge er ar ren fakta i modevag av det svenska folket. Las listan, handla, och njut sedan av era fina klader och tillbehor i sommar.


Foppatofflorna (de finns overallt vart man an ar, de gar alltid hem)
Vitaleggings (med spets, gar alltid hem)
Militarmonstrat (shorts, bikini. t-short .. you choose)
Jeansjacka+jeans (varfor ha olika material nar jeans ar bast?!)
fargglada plagg i allmanhet (orange och rott, valdrigt inne)
Sandaler (helst med strumpor)

Tyvarr maste jag erkanna att jag inte ager nagot av detta och forstar darmed att jag ar valdigt ute...
Men sommaren har inte ens borjat i Sverige sa nagot av dessa plagg har jag nog rad att inhandla.. Gor det ni ocksa, jag lovar, ni kommer inte att angra er. SVENSKA FOLKET kan val inte ha fel!?


Nu ska jag lagga mig och kaka frukt och slappa pa hotellrummet ett tag innan middagen. Imorgon ar det sista stekardagen sa det blir val att lagga sig tidigt och ga upp i gryningen for att dra nytta av exakt alla soltimmar.
Ha det bra. vi hors imorgon!
/Sofi